Gelde Sinirlenme

ben senın yerınde olsam hıc karısmazdım
esın halletsın
kırılma ama esınde de ıhmalkarlık var bu sebeple en cok onun sorunu
sinir bozucu durum gercekden
ınsallah ıstedıgın gıbı cozulur
Sonunda odemis bir kismini aksam ustu en azindan bir sure daha rahatladim:)

sınava mı girecek.(mı yı ayrı yazdım):işsiz:
not:de dayla aydın kesim olunsaydı der kenara geçerim.:deli:
nerden oyle bir baslık attım ben oraya ya :olamaz::KK45: bdv ye konu acmısım biri geliyor baslıga takılıyor hadi diyoruz atarlı cevap vermeye luzum yok gecistirelim sonra de leri ayrı yazmadık diye cahil olduk:)) de leri ayrı yazmayı ogrenmis ama insanlara saygı gostermeyi ogrenememis

Kurban olayım bayram üstü elimi cımbıza bulamayın.
Ayrı yazamamıştır, aceleye gelmiştir, daimi olarak harf yutmuyor ya, Allah aşkına konuya odaklı yazın.

Sen hiç karışma , eşin zaten durumun farkında . Dilerim bundan sonra daha temkinli olur . Eşinle de bu konuyu çok konuşup gerilmeyin daha fazla . Sinirle sen eşine birşey söylersin , eşin sana bir şey söyler . Böyle böyle istenmeyen sonra pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz . Durum bir şekilde hallolur elbet ama kendi içinizde tatsızlık yaşamadan süreci atlatmaya bakın derim .

Sen hiç karışma , eşin zaten durumun farkında . Dilerim bundan sonra daha temkinli olur . Eşinle de bu konuyu çok konuşup gerilmeyin daha fazla . Sinirle sen eşine birşey söylersin , eşin sana bir şey söyler . Böyle böyle istenmeyen sonra pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz . Durum bir şekilde hallolur elbet ama kendi içinizde tatsızlık yaşamadan süreci atlatmaya bakın derim .
haloldu suan icin bir kısmı odendi oyuzden suan sinir yapmıyorum fazla:)

Back
X