• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geldi Yaz Ayları, Gevşedi Kilo Yayları...

FaCiA

Kardan bayan eriyo! :)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
345
2
96
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,
1 ay önce diyete daha doğrusu düzenli beslenmeye ve haftanın 4 günü kondisyon bisikleti (35 dk) kullanmaya başladım. Ayrıca haftanın en az 3 günü yarım saat yürüyüş yapıyorum. Diyete başladığımda tartıldım, rakamı görünce bir daha tartılmamaya karar verdim ve birkaç gün önce tartıldım. Sadece 2 kilo vermişim :( Aranızda benim durumuma benzer bir şey yaşayan oldu mu? Tecrübelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Zira bu durumdan çok müteessirim :43: 3 aya yakın bir süre var ve ben 8 kilo daha vermeliyim :43:

ayda 2 kilo kötü bir sonuç değil ki.. bir anda verseydin sağlıksız olurdu ama sporla düzgün beslenmeyle veriyorsun işte en güzeli bu bence. 3 ayda 8 kilo da verebilirsin sonuçta bedenimiz de robot değil ki önce bi alışması lazım bunca zaman yemeye odaklanmış şimdi yağları yakmaya odaklanması lazım

Biliyorum ama onca şeye az vermişim gibi geldi. 8 ayda aldığım kiloları bir ayda vermeyi beklemiyorum zaten... :( teşekkür ederim, umarım öyle olur..

Bir de kondisyon bisikletini kullananlar varsa nasıl bir sonuç aldılar, paylaşabilirler mi? :)

öncelikle başlık çok etkileyici olmus kondüsyon bisikleti diyon ama yatay bşr biskletmi yoksa dikeymi bunların her ikisinde de sadace bacaklarının çalışıyor ama oturak kısmı olmayan bir bisiklet iseayakta yapılıyorsa sanı onlar hemen hemen tüm kasları çalıştırıyor

Cnm bence Metobolizman yavas calısıyor olabilir onun icin Destek biseyler icebilirsin Hızlı calısması icin.Bi ara bende burda okumustum denemestim bi tarife Tarcın Kabugunu 1 bardak suya kaynatıyorsun iliyinca limon sıkıp bide bi tatlıkasıgı bal ekleyip ilik ilik iciyorsun.20 günde 3 kilo vermistim ben gercekten hatta spor bile dogru düzgün yapamıyorum Metobolizmayı hızlandırıyor gercekten.Benim tavsiyem spordan önce Tarcınlı Suyu icmen gör bak faydasını 1 ayda görürsün.Ramazan bitsin tekrar baslıcam ben.

Cevaplarınız için teşekkür ederim ama 1 aydan fazla oldu kondsyonu bırakalı. Türünü fLAN bilmiyorum ayakta sürüyordum ben. Faydasını çok gördüm. Kalça ve bacakları inanılmaz şekillendirdi. Azıcık da bel kısmını. Şu an her yerimi çalıştıran bir spor uyguluyorum. Tarçınlı su değil de metabolizma hızlandıran başka bir tarif buldum onu içiyorum. Ama dediğinizi de denerim :)
Evet, başlık sansasyonel :D :60::60:

Back
X