merhaba kk..
eşimle 4 senedir karı koca ilişkimiz yok,bunu da geçtim ne bir dokunma sarılma ne güzel söz.. ben talep etmeden bunlar da yok
telefon konuşmalarımız direkt konuya girme söyleyeceğini söyleyip kapatmak üzerine
sohbet sıfır
iyi olsam iyiyiz uzaksam yabaıcı gibi
eski konucular gelebilir
eski konulara bakabilirsiniz.
artık bir şey canımı acıtmıyor
umudumu merakımı heyecanımı kaybettim her şeye karşı..
ayrılmıyorsanız girin işe çalışın ,okuyun, kursa gidin, kendinize ayrı çevre yapın.ama hayata bir defa gelmişiz değer mi böyle yaşamaya siz hesap edin.
Eski konulara bakmadım ama hatırlıyorum, geldiğiniz nokta gayet olağan zaten. Ev arkadaşlığı bile değil paylaşım şekliniz. Ayrılmadıkça daha da kangren haline gelecek ilişkiniz.
Ayrılmıyorsunuz madem kendinizi mutlu edecek şeyler yapın ne diyelim.
Eski konularınızı bilmiyorum. Dolayısıyla başka sorunlarınız var mı onuda bilmiyorum ama bana kalırsa şu yazdıklarınız ayrılmak için geçerli sebepler. Karşılıklı olarak düzeltmek için hiç çabanız oldu mu ? Olduysa ve düzelmiyorsa Ayrılmayı düşünmüyor musunuz peki ?
Karı koca ilişkiniz zaten bitmiş ama arkadaşlık ilişkisi dahi kalmamış aranızda . 2 cümle kuramadığın bir insanla evli olmak ne bileyim eziyet gibi . Düzelmiyorsa ayrılın , ayrılmak gündemimde yok diyorsanız da kendinize farklı ilgi alanları bulun beklentiyi bırakın
merhaba kk..
eşimle 4 senedir karı koca ilişkimiz yok,bunu da geçtim ne bir dokunma sarılma ne güzel söz.. ben talep etmeden bunlar da yok
telefon konuşmalarımız direkt konuya girme söyleyeceğini söyleyip kapatmak üzerine
sohbet sıfır
eski konucular gelebilir
Bu davranışların altında yatan sebepler vardır muhakkak onları araştırdınız o konular üzerinde konuştunuzmu çözülebilecek bi durumsa biran evvel el atın böyle ömür geçmez..belki bi sıkıntı var sizinle paylaşmıyor belki başından kötü bi olay geçti belki de adam depresyonda bunlarıda gözden geçirin derim
merhaba kk..
sohbet sıfır
eski konucular gelebilir
Takriben dördüncü sayfada aslında eşinizin on numara adam olduğunu söylemeye başlayıp bize saydıracaksınız,bu konular ve o savunmalar sayesinde eşinize olan aşkınız kabarıyor o yüzden konu açıyorsunuz herhalde.
Bir boşanma davası görüşme tutanağında geçen cümle :
“O kendi dünyasında benimle iletişim kurmadan yaşayabiliyordu, problem yoktu, böyle sonsuza dek yaşardı. Sessizlik ile uygulanan bir psikolojik şiddet, sessiz işkenceyi istemiyorum.”