• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geldimi belalar üst üste mi gelir hep?

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Eşimle ayrıldık boşanacaz iş bulmuştum ama bikaç ayda işten atıldım neymiş benim yerime tanıdıklarını alcaklarmış.
Şimdi ben napmalıyım isyan edip lanet edip kendimden mi geçiyim elhamdulillah deyip umutla bekleyimmi
Yaşamaya gücüm kalmadı artık

Hayır gibi görünende ser, ser gibi görünende de hayır vardır. Siz sıkmayın canınızı elbet bir kapı açılır, karanlığın en koyu noktasından sonra aydınlık gelirmiş, sabredin o aydınlık sizin yüzünüze de vuracak elbet

allah yardımcınız olsun. inancınızı yitirmeyin illaki bir yol açılır önünüzde. ilerde bu günlerinizi gülerek hatırlarsınız hatta o zaman işten çıkarılmam daha hayırlıymış bile dersiniz.

Başımıza ne gelceni bilmeden yaşayıp gidiyoruz belirsizlik hep. Yoruldum artık birtek umidim işimdi o da elimden gitti

Lanet ve isyan edilecek bir durum yok ortada, başka bir iş bakabilirsiniz az ya da çok demeden çalışmaya başlayın eğer oranın şartlarını beğenmezseniz o süreçte başka bir iş bulursunuz maksat parasız kalmamak...

Eşimle ayrıldık boşanacaz iş bulmuştum ama bikaç ayda işten atıldım neymiş benim yerime tanıdıklarını alcaklarmış.
Şimdi ben napmalıyım isyan edip lanet edip kendimden mi geçiyim elhamdulillah deyip umutla bekleyimmi
Çocukların için dik durmak zorundasın, pes etme lüksün Yok, belki daha iyi bir iş olur inşallah, çabalamaya devam

Zaten işinden oldun. Ya isyan edip bunalıma gireceksin yada aklı başında davranıp bir an önce is bulmaya çalışacaksın. İşkur a gidin ve cok acil olduğunu is bulmak zorunda olduğunuzu anlatın danismaniniza. Saçma sapan isyan edip bunalıma girmek sadece dibe vurmayi hızlandırır.

peki kadermi bu yasadıklarım Allahın bana çizdiği yol mu bu
Hatice bunu da sen düşün istersen
2 ya da 3 artık kaç çocuğun var sen bile bilmiyorsun sayısını neyse çok defa denildi ama ille de kocam bana dönsün diye yaptığın sacmaliklar silsilesinin ceremesini hem çocuklarına hem kendine odettin
Şimdi otur düşün neden bunlar oldu diye

peki kadermi bu yasadıklarım Allahın bana çizdiği yol mu bu
Kendi çizdiğin yol bu,
Hiç kimsenin dediği mantıklı gelmiyor sana,kendi bildiğini yapıyorsun ama yanlış biliyorsun bazı şeyleri,hepimiz gibi.
Seni sevmeyen insanın hayatından sonsuza kadar çık ,çocuklarını da al ,mutlaka bir yerde rızkın vardır,
Allah kolaylığını verir,yeter ki senin tek derdin çocuklarınla mutlu olmak olsun.

Son 1 senede babam cezaevine girdi,zor bi hamilelik ve acil bi sezeryan geçirdim,ekonomik krizden işlerimiz ciddi sıkıntıya girdi,kp kalp krizi geçirdi by-pass oldu ama doktor bi krizi daha kaldıramaz dedi,ananem kalp krizi geçirdi iki kez üst üste oda by-pass oldu,ablamlar kaza yaptı,avukatımız kaza yaptı,kayınvalideme kanser teşhisi kondu,eşim kaza yaptı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar tam 11 ayda oldu bunlar. İsyan mı edeyim hayır bunlara da şükür dermansız derdimiz olmasın derim

Tabi daha beterleri var ama hayatı hep yolunda giden hatta daha iyiye gidenlerde var demi benim hayatım mahvoldu herşeyim alt ust oldu tam iş buldum bişeyler değişcek derken olana bak anlam veremiyorum Allah ne kadar zorlandıgımı biliyo ama durmuyo bitmiyo bu zorluklar git gide katlanıyo

Back
X