Geleceğe dair endişe

Sağlığımız da bozuluyor böyle stresten. Bakın ne kadar çok çocuk sahibi olmaya uğraşan insan var. Ben 35 yaşında kendimi yorgun hissediyorum hayattan.

Merhaba kızlar evliyim. 3 yılın dolmasına az kaldı çocuk yok , çalışıyorum çok şükür öyle büyük dertlerimde yok. ama geleceği düşündükçe içim daralıyor. Bunalıyorum sanki herşey kötü olacakmış gibi geliyor.
Acaba pandemi ve ekonomi yüzünden mi diyorum yoksa ben mi çok takıyorum.Sizinde var mı geleceğe dair endişeleriniz ?
Her saniye 😟

ben.. uuuuzuuuupuzun ucuslarda uzuuun dusuncelere dalıyorum… gitmek var ulkemı sevıyorum kalmak zor… cocuk yok ama tc vatandası olması hayata karsı önde başlatmayacak… öf amannnn… ne ıcın calısıyoruz fılan.. ben yani. aynı ben artık.

Merhaba kızlar evliyim. 3 yılın dolmasına az kaldı çocuk yok , çalışıyorum çok şükür öyle büyük dertlerimde yok. ama geleceği düşündükçe içim daralıyor. Bunalıyorum sanki herşey kötü olacakmış gibi geliyor.
Acaba pandemi ve ekonomi yüzünden mi diyorum yoksa ben mi çok takıyorum.Sizinde var mı geleceğe dair endişeleriniz ?
aynı durumdayım. ben 2013'ten beri böyleyim gerçi. o tarihten sonra hiçbirşey aynı olmadı bence ülkede

İçinde bulunduğumuz koşullar hepimizi gelecek adına sorguya çekmeye itiyor. Ve siz normal olanı yapıp herkes gibi endişe ediyorsunuz . Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Back
X