Hayatını evliliğe endekslersen mutsuz olman normal tabi. 26 yaşındasın daha yahu. Sanki 46 olmuşsun, kimse seni istememiş, evde kalmışsın gibi konuşuyorsun. Nasıl bir çevredesin bilmiyorum ama 20 yaşındaki kız evlilik konusunda seninle dalga geçiyorsa ver ağzının payını geç. O yaşlarda evlilik annelerimizin zamanındaydı. Annem bile şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim diyor. Sen 20 yaşındaki sübyanın lafına üzülüyorsun.
27 yaşımda evlendim ben. Hiç aklımda yokken, ben evlenmem daha diyorken 5 ay içinde kendimi nikah masasında buldum. Evlilik de kaza gibi, geliyorum demiyor.
Daha bugün bir konu vardı, 20 yaşında evli çocuğu olan biri yazmıştı sıkıntılarını onu bul da oku. 20 yaşında evlenseydin başına gelecek muhtemel şeyler o konuda vardı.
Seninle evlenmek isteyecek insanların sana değil 18 yaşındakilere mi bakacağını düşünüyorsun? Seninle evlenebileceklerin yaş ortalamasını 28-30 alırsak eğer, söyler misin bana hangi aklı başında 30 yaşında erkek bir 18liğin kişiliğinden, sohbetinden,hayata bakışından, çizdiği yoldan yaptığı kariyerden etkilenir ki? Güzellik gençlik bir yere kadar etkiler ama inan 18 yaşında bir kızla 28 yaşında bir adam anlaşamaz. Aradaki yaş farkından bahsetmiyorum. Kuşak farkı dediğimiz şey bu. Sen 36 yaşında bir adamla aranda 10 yaş olmasına rağmen anlaşabilirsin ama 18 yaşındayken bunu yapamazdın. Bilemem anlatabildim mi?