Geleceğe dair umudum kalmadı

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.615
22.512
598
Evet kalmadı simdi olayı anlatınca aman canım sen de demeyin küçük ve olağan bir şey olabilir fakat bu tarz olaylar hevesimi kırıyor....Ben birilerinin sayesinde birşeyler elde etmek istemiyorum bu yüzden ailemin bana staj ayarlamasını istemedim kendim bi kac yere müracaat ettim bir yerden gayet olumlu cevap aldım dolayısıyla da başka yere müracaat etmedim tekrar ama simdi patronun arkadasinin kızını alacakları için orda staj yapamayacağımı söylüyorlar... Düşünün bu durum staj için bile böyle is kısmını düşünmek bile istemiyorum bu hayat hep mi böyle? istesemde umutla bakamıyorum geleceğe artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Türkiye gerçeğine hoşgeldinnn bu ülkede torpilsiz iş yapılmıyor bi de Müslüman ülkeyiz çok şükür olmasak ne olurdu düşünemiyorum

ne kadar sacma dusunuyorsun.. Ailen sonucta,yabanci mi ki onlarin sayesinde bir sey yapmak istemiyorsun?
o zaman neden ailenin sayesinde okuyorsun,neden ailenin sayesinde bir evin var,neden ailenin sayesinde karnin doyuyor? birde boyle dusun..
oyle bir tek seyle,kendim yapmak istiyorum demek olmaz,ya herseyini kendin yap ya da bu tarz dusunme..

Burda kastım kendi emeğimle olması torpille degil ayrıca kimsenin hakkını da yemek istemem...

Burda kastım kendi emeğimle olması torpille degil ayrıca kimsenin hakkını da yemek istemem...

En doğrusunu yapıyorsunuz. Bence dünyada bizim gibi insanlara ihtiyaç var, ben de aynı şekilde stajımı kendim ayarladım şu an çok da iyi bir yerde. Annemler de tanıdık aracılığıyla yapmak için tutturdu kabul etmedim. Torpilden ve onu normalleştiren zihniyetten nefret ediyorum. Ülke şu an bu yüzden şu durumda zaten. Siz çalışın çabalayın torpilsiz de olur bazı işler. İşinizin en iyisi olun siz.

İşte ben de torpilsiz de biseylerin olduğunu görebilmek istedim ama olmadı maalesef : )

Türkiye gerçeğine hoşgeldinnn bu ülkede torpilsiz iş yapılmıyor bi de Müslüman ülkeyiz çok şükür olmasak ne olurdu düşünemiyorum
evet işte ben de bu yüzden bi deneme yapmistim ama olmadı : ) muslumanligi da kılıfina uydurdular zaten tövbe tövbe

Canim bende vaktiyle cok hayal kirikligi yasadim..hayatin gercekleri bunlar uzgunumm..
Malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…