Sartlari zorlastiran bazen insanlar..ben karsimdakinden eminsem, aradigimi bulmussam fizana da giderdim. Baska sorunlar varsa bilemem tabi ki.
Mantikli olan neyse o yapilir sen gel, ben gelmem demek de bencillik diye dusunuyorum.
Yıllarca okuyup çok iyi bir işe sahip olmanıza rağmen ev hanımı olmayı kabul ederek gider miydiniz?
Yıllarca okuyup çok iyi bir işe sahip olmanıza rağmen ev hanımı olmayı kabul ederek gider miydiniz?
Eminsem giderdim! Tereddutlerim varsa asla gitmezdim. Ev hanimi olmak zorunda degilsiniz illa ki mesleginizi yaparsiniz.
Edirne - Istanbul çok uzak şehirler değil.Kızlar merhaba,
Bilenler bilir buraya eski avukat sevgilim hakkında bir çok konu açtım. Beni çok çektiniz. Uzun süredir ayrıydık ancak arada sırada görüşmeye devam da ettik. Bu aralar görüşme sıklığımız fazlasıyla arttı ve onu hala çok sevdiğimi, onunla çok mutlu olduğumu fark ediyorum.
Bilmeyenler için: Dediğim gibi kendisi avukat, hayali üniversiteden sonra memleketi olan edirne’ye geri dönüp büro açıp orada çalışmakmış. ben istanbul’da yaşıyorum, kurumsal bir şirkette çalışıyorum. o da istanbul’da yaşarken tanıştık, ilişkimiz başladı. İlişkinin başından beri de İstanbul’da kalma teminatı vermişti bana ama sonradan burada mutlu olmadığını söyledi ve sözünden döndü. Edirne’ye döndü. Evlenmek çok istedik ancak bu farklı şehirler sorununu çözemedik. Benim Edirne’de mesleğimi yapabileceğim, çalışabileceğim hiç bir şirket yoktu. O burada avukatlık yapabilirdi ama istemiyordu. Bu soruna rağmen kopamadık birbirimizden.
En son geldiğimiz nokta, işlerini oturtabilirse yanına birini alacak ve istanbul’da benimle yaşayacak. Haftada bir iki gidip iş takibi yapacak. Ancak işini oturtup oturtmaması garanti değil. Oturtacaksa da ne zaman olur hiç belli değil. Sizce bu ilişkiyi kalbimi dinleyip bu şartlara rağmen sahiplenip devam ettireyim mi? Aklımı dinleyip bitireyim mi?
hayat müşterek bence orta yol bulunmalı hiçbir zaman emin olamaz insanEminsem giderdim! Tereddutlerim varsa asla gitmezdim. Ev hanimi olmak zorunda degilsiniz illa ki mesleginizi yaparsiniz.
hayat müşterek bence orta yol bulunmalı hiçbir zaman emin olamaz insan
Sartlari zorlastiran bazen insanlar..ben karsimdakinden eminsem, aradigimi bulmussam fizana da giderdim. Baska sorunlar varsa bilemem tabi ki.
Mantikli olan neyse o yapilir sen gel, ben gelmem demek de bencillik diye dusunuyorum.
Edirne - Istanbul çok uzak şehirler değil.
Ama sözünden dönme kısmı biraz can sıkıcı tabi.
Taviz veren kişi siz olmayın ,
Çok seviyorsanız da ayrılmayın :)
Bence o İstanbul ' a gelebilir. Çabasına bakın. Durumu kabullenip kabullenmemesine bakın , ona göre karar verin.
Aile hayatı kadar, mesleklerimiz de önemli. Fedakarlık yapilacak kadar basit şeyler değiller. Siz haklısınız tereddüt etmekte.
hayat müşterek bence orta yol bulunmalı hiçbir zaman emin olamaz insan
Asla gitmemYıllarca okuyup çok iyi bir işe sahip olmanıza rağmen ev hanımı olmayı kabul ederek gider miydiniz?
Asla gitmem
Emin olmaktan kastiniz? Cok guvenmek mi mesela ya da sizi sevdigine tum benliginizle inanmaniz mi?
Kaldi mi boyle emin olmalar?
Burda gelecegi olmayan bir iliski konusu var iliskinin gelecegi evliliktir. Emin olmadiginiz biri ile siz evlenebiliyorsaniz bu sizin tercihiniz!
Ben arada gerçek bir sevgi oldugunda fedakarlıkların siz talep etmeden de yapıldıgına inanıyorum. Benzer süreçlerden geçtik, önce eşim daha az maaş kazandıgı küçük bir işletmede işe başlamak zorunda kaldı sonrasında da ülke değiştirdik onun kariyeri tamamen tepetaklak oldu benim kariyerim için. Ben onun yerinde olsam sanırım ben de yapardım aynısını ailemizin geleceği için. Burda sen ben değilde biz olarak düşündük hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?