Okulumun bitmesine 1 sene kaldı. ama bitsin istemiyorum
sanki okul bitince bütün sosyal hayatım bitecek gibi geliyor zaten karakter olarak insan ilişkilerim çok kötü ,hiç sevgilim olmadı bi erkekler iki kelime edemem, utangacım, akrabalarımla aram yok ,okulda olmasa insan yüzü göremicem. yıllardır alışık olduğum okul düzenim bitecek, işsiz kalmaktan da korkuyorum . paradan ziyade sosyal ortam olduğu için çalışmak istiyorum .hiçbir iş tecrübem yok , kendime hiç güvenim yok bu konuda , iş görüşmesine gitsem kasılmaktan kekelemekten alınmam ,sevmediğim bi bölümü okuyorum çok pişmanım yanlış tercihler yaptığım ve geçmişte erkeklerden uzak durup sevgili yapmadığım için. bunları düşünmekten geceleri uyuyamıyorum .
daha önce 3 sene antidepresan kullandım, yaşama sevincimin gelmesi için tekrar kullanmalıyım diye düşünüyorum ama 3 sene kullanmam çok zarar verdi bana dikkatsiz oldum dahada depresif oldum ilaç bile çare değil artık biliyorum .
geleceğim yok, hayatım bitmiş gibi hissediyorum ,
((((

daha önce 3 sene antidepresan kullandım, yaşama sevincimin gelmesi için tekrar kullanmalıyım diye düşünüyorum ama 3 sene kullanmam çok zarar verdi bana dikkatsiz oldum dahada depresif oldum ilaç bile çare değil artık biliyorum .
geleceğim yok, hayatım bitmiş gibi hissediyorum ,