• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğim yok gibi

Sibel03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
38
-68
86
İstanbul
Okulumun bitmesine 1 sene kaldı. ama bitsin istemiyorum :( sanki okul bitince bütün sosyal hayatım bitecek gibi geliyor zaten karakter olarak insan ilişkilerim çok kötü ,hiç sevgilim olmadı bi erkekler iki kelime edemem, utangacım, akrabalarımla aram yok ,okulda olmasa insan yüzü göremicem. yıllardır alışık olduğum okul düzenim bitecek, işsiz kalmaktan da korkuyorum . paradan ziyade sosyal ortam olduğu için çalışmak istiyorum .hiçbir iş tecrübem yok , kendime hiç güvenim yok bu konuda , iş görüşmesine gitsem kasılmaktan kekelemekten alınmam ,sevmediğim bi bölümü okuyorum çok pişmanım yanlış tercihler yaptığım ve geçmişte erkeklerden uzak durup sevgili yapmadığım için. bunları düşünmekten geceleri uyuyamıyorum .
daha önce 3 sene antidepresan kullandım, yaşama sevincimin gelmesi için tekrar kullanmalıyım diye düşünüyorum ama 3 sene kullanmam çok zarar verdi bana dikkatsiz oldum dahada depresif oldum ilaç bile çare değil artık biliyorum .
geleceğim yok, hayatım bitmiş gibi hissediyorum , :(((((

çok pişmanım yanlış tercihler yaptığım ve geçmişte erkeklerden uzak durup sevgili yapmadığım için.sosyallik bu demek değil ki....

ama insanı sosyalleştirebilen bişey diye düşünüyorum, şuan erkeklerle arkadaşça bile konuşamıyorum çünkü .

üniversite zamanında büyük bir kazanç bence erkeklerle konuşamamanız en azından verecekleri zarardan kurtulmuş durumdasınız.
ancak bu şekilde devam edemez sosyalfobi türü bir durum varsa aşmanın tek yolu psikolojik destek ama yoksa da zamanla kendiniz aşmaya çalışın azar azar gidin rahatsız olduğunuz detayların üzerine.

ha flört olayının da sosyalleşmekle ilgisi yok. sizin durumunuzda bir başkasının rüzgarıyla uçmak olur.
kendi ortamınızı kendiniz yaratın

Peki bu durumun yani asosyalliğinin,özgüvensizliğinin nedeni nedir?ona göre sana tavsiye verebiliriz bence..

E geleceğinizi sevgili bulmak, erkek arkadaş edinmek üzerine sekillendirirseniz olmaz tabi.

Üniversitede kalıp akademik kariyer yapabilirsin
Akademisyenlerin çoğu da asosyal zaten :)

Kiz nelerden bahsetmis ama dedigi tek bir cumleyi cimbizla alip onune koyanlarin ruh hallerini hic bir zaman cozemeyecegim.

Canim bence insanlarla konusmaktan, eletisim kurmaktan cekinme.
Biraz cabayla halledersin bu sorununu.

İnsallah gelecekte hersey istediginden daha guzel olur
sevgiler.

Bölümün nedir? Belki bunun üzerinden de sana tavsiye verebilir arkadaşlar böylece nereden başlaman gerektiği hakkında da fikir edinirsin.
Erkek arkadaş konusunda bir şey diyemiyorum benim üniversite de bir sevdiğim oldu kötü bitti ve bütün eğitim hayatımı etkiledi. Mutsuz, umutsuz bir kişilik oldum güzel günleri heba ettim. En azından bu bir dezavantaj değil diye düşünüyorum. Hem biraz da kısmet gerçekten. Bir arkadaşım var okul bittikten kaç sene sonra atandı 27 yaşında ve ilk defa sevgilisi oldu o kurumdan :) O da o kadar üzgündü, vazgeçmek üzereydi. Hiç ummadığı anda atandı, ev sahibi oldu sevgilisi oldu şimdide araba alacak. Geçen seneye kadar depresifti. Rabbinden hayırlı olanı dile. Şükret, kendine güvenmeyi dene. Yapamıyorsan da mutlaka yardım al çekinme. Turkcellin sloganı neydi; "gençlik bir kere yaşanır" :34:

Son düzenleme:
bir an bunları ben mi yazıyorum acaba düşündüm,çoğu şeyimiz benziyor canım.hangi şehirdesin,aynı ildeysek tanışmak isterim

Back
X