- 10 Haziran 2016
- 869
- 381
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Merhaba, ben 20 yaşında lise mezunu özel hastanede hemşire olarak çalışan biriyim. Kpssye hazırlanıyorum. Fakat benim bir sorunum var. Babam polis memuru. ekim 2016da açığa alındı (görevinden uzaklaştırıldı) son olaylardan dolayı bilirsiniz. mart 2017de tekrar görevine iade edildi. 2 ay kadar çalışıp 26 nisanda tekrar açığa alındı. Hala bekliyoruz. Dosyasına baktırdık, öz amcam ihbar etmiş. Amcam da çocuk polisiydi fakat yüz kızartıcı suçlar(adam kaçakçılığı,hırsızlık vb. ) işlediği için hapse girdi. Babam onu çok uyardı ama dinlemediği için mesleğinden oldu babam da onunla görüşmeyi kesti görüşe gitmedi. Amcam da babaanneme demiş ki ben ihraç oldum (görevden atılmak) o da ihraç olacak. O da benim gibi olsun. Babam gerçekten o örgütle ilişkisi olsa emin olun gizlemem ne okuluna gittik ne başka bir şey hiç bir ilişkimiz olmamasına rağmen bu durumdayız. Benim asıl aklıma takılan babam bu durumdayken ben atanamam, soruşturmada takılıp kalırım. Geleceğim yok olacak, çok üzülüp korkuyorum. Sizce napmalıyım bu süreçler çok uzun ve zorlu her açıdan.