• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüklerim, bana bi çözüm yolu ?

Tekrar şikayet etti diyince öyle anladım hakkını helal et.
Olaylar seni etkilemiş sanırım şuan herşey yolunda gibi duruyor uzaktan. İşin var hayalin var destekleyecek sevdiğin var ,sağlığın ve sevdiklerin yerinde. O zaman akışına bırak hayatı.
Be yine söylüyorum evlenmek için acele etme, İnan evlilikte zannettiğin gibi bi nane yok. Önce hayallerine odaklan.
Herkes öyle söylüyor ya, evlilik neden herkesi bıktırmış ben zaten simdi evlenmem sadece bir yüzük bir dini nikah evlilik üni bitince insAllah

e o ailesine söylemiş zaten biliyorlar.
sende söyle. aileler bilmiş olur.
tamam aşıksın anladım aklında havada bunalmışsında ona da tamam 19 yaşında söz nişan nikah delirdin mi evladım.
üniye git bitir büyüdüğünde ve doğal olarak hayata bakışın değiştiğinde yine istiyorsan sevgilini evlenirsin zaten. kaçmıyor ya bu çocuk.
Ay çok samimi bi cevap tesekkür ederim kesinlikle göz önünde bulundurucam söylediklerinizi

Yok yok evlenmek istemek değil sadece sözlenmek istiyoruz o kadar
Sakın dini nikah kıymak gibi bir hataya düşme. Bak ben muhafazakar bir aileye sahibim ve öyle bir aileye gelin geldim asla resmî nikah olmadan dini nikah kıymadım çünkü hiçbir şeyin garantisi yok şu dünyada. Asla böyle bir hataya düşme. Biraz daha büyüyün.

Baba aklanmış,telefonunuz da var ,işiniz de.
Sadece söz mü nikah mı hangisi ise,o olmadı diye hepsini potbori yapıp dertlenmişsiniz.
Yaşınız daha çooook küçük.
Sevgili olun,kimse sizi ayırmıyor.
Günah sevap boyutunu da dikkatli davranırsanız bişey olmaz.
Tesekkür ediyorum Göz önünde bulundurucam

Sakın dini nikah kıymak gibi bir hataya düşme. Bak ben muhafazakar bir aileye sahibim ve öyle bir aileyle evlendim asla resmî nikah olmadan dini nikah kıymadım çünkü hiçbir şeyin garantisi yok şu dünyada. Asla böyle bir hataya düşme. Biraz daha büyüyün.
Teşekkür ederim fikriniz için aklımda olacak hep

Herkes öyle söylüyor ya, evlilik neden herkesi bıktırmış ben zaten simdi evlenmem sadece bir yüzük bir dini nikah evlilik üni bitince insAllah
Yahu evladım, sözlenicen aileler araya girecek ve sen yıllarca sözlü mü kalabileceksin?
Nişanlın eninde sonunda yeter evlenelim bu ne böyle dicek. ( her anlamda düzen isteyecek )

Yahu evladım, sözlenicen aileler araya girecek ve sen yıllarca sözlü mü kalabileceksin?
Nişanlın eninde sonunda yeter evlenelim bu ne böyle dicek. ( her anlamda düzen isteyecek )
Haklısınız galiba Böyle büyüklerim fikir belirtince çok mutlu oluyorum buraya bu yüzden yazdım haklısınız galiba..

Ah be kuzucum o umut beslemek değil.İnsan kendi başına gelmez sanıyor.Sanki hep başkaları yaşarmış gibi.Öyle değil ama.
Önce okul ve kariyer.Okuyun kuzum,mesleğiniz altın bileziğinizdir.Onu kolunuza takın.Sonra alyans takarsınız.

Yani dini nikah anlamında nikah, bizim burda o şekilde oluyor sözde dini nikah kıyılıyo da
Ben seni haklı buldum, sen adı koyulsun sadece sevgili olarak kalmayalım, aileler bilsin diyorsun bence haklısın, herkesin niyeti ve ciddiyeti belli olur. Rahatça gezip dolaşabilirsiniz en azından. Biraz zaman geçince de evlenirsiniz.

Merhabalar, ben 19 yasındayım. 2016 yılı basladı baslayalı ben mutlu tek bir gün geçiremedim genel olarak. Babam polis memuru ve son olan olaylardan dolayı 1 senedir açığa alındı, ve babamı ihbar eden isim öz amcam, kendisi hapisteydi 2004 yılında ve o yıllarda babamın o grupla iliskili olduğunu söyleyerek babama iftira atmış, babamı araştırdılar görevine iade ettiler fakat tekrar ihbar etti serefsiz. Bu olaylardan sonra benim hiç kimseye güvenim kalmadı. Erzurumda yasıyorum, 11. Ve 12. Sınıfı burda okudum, arkadaslarım tarafından rezalet olaylara çekildim, çok üzüldüm çok ağladım çok stres yaptım, kpssye it gibi çalıştım 82 aldım ama atanamadım. Bu sene mezun oldum çalışmak istemediğim halde özel hastanede işe girdim 4. Haftama giriyorum işte. Çok istediğim ıphone telefonu aldım sadece aldığım an mutlu hissettim o kadar. Bunlardan ayrı müthis bir erkek arkadaşım var, şuan ondan canını istesem düşünmeden avuçlarıma bırakır. Güvendiğim tek insan o 3 senelik bi ilişkimiz var çok şükür devam ediyoruz, sözlenmek istiyoruz biz biraz günaha sevaba önem veren insanlarız o yüzden bir nikahımız olsun dedik, annesi hanım efendi okeylemedi sebebi hala abisinin evlenmemiş oluşu (34 yaşında abisi). Asgari ücretle çalışıyorum ve aileme yardım etmek zorundayım yarısını onlara veriyorum fakat kazandığım para bile beni mutlu etmeye yetmiyor içimde zerre huzur kalmadı güleç yüzüm çocuk ruhum silindi gitti, kıyamet kopsa oturup izlerim artık, noldu bana ?

Zamana bırak bunun yanında harika bir puan almışsın bu da demek oluyor ki bir döneme daha ihtiyacın var.
Bunu sen yapabilirsin.Sevdiğin adam zaten yanında rahat ol stres yapma.

Back
X