Büyüklerim, bana bi çözüm yolu ?

Yani dini nikah anlamında nikah, bizim burda o şekilde oluyor sözde dini nikah kıyılıyo da

resmi nikahsız dini nikahın hiçbir geçerliliği yok, kanunen de yasak. diyanet bile bas bas bağırıyor bu konuda, günahtan bu kadar korkuyorsanız flörtleşmeden evlenmeyi bekleyin, 19 yaşında ne evliliği önce bir hayat düzen kurun sonra bakarsınız.
 
Herkes öyle söylüyor ya, evlilik neden herkesi bıktırmış ben zaten simdi evlenmem sadece bir yüzük bir dini nikah evlilik üni bitince insAllah
yuzugu tak dını nıkahıda kıy sonra bır guzel sevıs hamıle kal cocugu dogur evde otur okul mokul hayal olsun bunu mu ıstıyorsun??????
senın yapman gerekn tek sey okumak ıstıyorsan ısten arta kalan zamanda sınava hazırlanmak sımdı soz moz vs dusunmemen lazım hem cok kucuksun hemde hata yapmaya açık bir hayatın var.
 
Yaşın küçük sakın ola ki aşkımdan ölüyorlara inanıp, canını benim için verirlere kanıp evlenme... Hele hele istenmediğin bir eve asla ama asla gelin gitme. Hayatının pişmanlığını yaşarsın sakın ha sakın!
19 yaşındasın hayatın daha başlamadı bile.
KPSS'ye üniversiteye diret. Oku, oku, oku....
Bu kötü günler geride kalacak.
Çok kazanacağın çok seveceğin günler gelecek.
Acele etme, kimse için de okumaktan vazgeçme.
 
Bu arada sevmenin günahı olmaz. Dini nikah da kapalı kapılar ardında kıyılmaz. Kendinizi, Allah'ı, inançlarınızı nikahım var diye kandırmayın, karalamayın.
Doğru bilin, doğru yaşayın.
Dini nikah herkesin şahitliğinde duyurularak yapılır.
Diğer türlü geçersizdir.
Gerçi, her türlü geçersizdir.
Asıl nikah devlet nikahı. Gerisi fasa fiso kandırmaca!
 
Back
X