- 10 Haziran 2016
- 869
- 381
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
öyle üzücü ki, babam devletin ona verdiği ücretsiz ulaşım kartını bile kullanmaz parasını verirdi. çok üzülüyorum hem kendim hem de onun adına.Korkma. Er geç babanın suçsuzluğu da ortaya çıkar. Bir akrabamin eşini de o soruşturma da hapse attılar. Mahkeme vs 6 ay sonrasında suçsuzluğu ispatladı.
Suç kişiseldir ama bu tarz bir suç aileyi kapsar mi onu bilmiyorum. Umarım öyle değildir.
Bu arada kardeş dahi olsa, çekemeyen çekemez. Amca olsa ne olur.
Seni iyi anlıyorum. Açığa alınan çok insan oldu ama illa masum olanlar çıkacak ortaya. Maalesef bazen çok uzun zaman sürüyor. Ve gerçekten zorda kalıyorlar.öyle üzücü ki, babam devletin ona verdiği ücretsiz ulaşım kartını bile kullanmaz parasını verirdi. çok üzülüyorum hem kendim hem de onun adına.
Suçsuz yere hapse atılanlara devlet tazminat ödemeli bence.Korkma. Er geç babanın suçsuzluğu da ortaya çıkar. Bir akrabamin eşini de o soruşturma da hapse attılar. Mahkeme vs 6 ay sonrasında suçsuzluğu ispatladı.
Suç kişiseldir ama bu tarz bir suç aileyi kapsar mi onu bilmiyorum. Umarım öyle değildir.
Bu arada kardeş dahi olsa, çekemeyen çekemez. Amca olsa ne olur.
Merhaba, ben 20 yaşında lise mezunu özel hastanede hemşire olarak çalışan biriyim. Kpssye hazırlanıyorum. Fakat benim bir sorunum var. Babam polis memuru. ekim 2016da açığa alındı (görevinden uzaklaştırıldı) son olaylardan dolayı bilirsiniz. mart 2017de tekrar görevine iade edildi. 2 ay kadar çalışıp 26 nisanda tekrar açığa alındı. Hala bekliyoruz. Dosyasına baktırdık, öz amcam ihbar etmiş. Amcam da çocuk polisiydi fakat yüz kızartıcı suçlar(adam kaçakçılığı,hırsızlık vb. ) işlediği için hapse girdi. Babam onu çok uyardı ama dinlemediği için mesleğinden oldu babam da onunla görüşmeyi kesti görüşe gitmedi. Amcam da babaanneme demiş ki ben ihraç oldum (görevden atılmak) o da ihraç olacak. O da benim gibi olsun. Babam gerçekten o örgütle ilişkisi olsa emin olun gizlemem ne okuluna gittik ne başka bir şey hiç bir ilişkimiz olmamasına rağmen bu durumdayız. Benim asıl aklıma takılan babam bu durumdayken ben atanamam, soruşturmada takılıp kalırım. Geleceğim yok olacak, çok üzülüp korkuyorum. Sizce napmalıyım bu süreçler çok uzun ve zorlu her açıdan.
17 aydır beklemedeyiz sonumuz ne onu bile bilmiyorum bilinmezlik çok zor hele de benim gibi bütün geleceği belirsiz biri için.Sevgili konu sahibi, KPSS yaklaştı güzel çalışın zaten atamalarınız çok çok yüksek puanlarla olmadığından şanslısınız. Soruşturmada takılacağınız kesin mi ? Çünkü daha belli olmayan bir süreç söz konusu ,atılmamış açığa alınmış. Çok insanın canı yandı bir kısım insan suçsuz yere. Fizyoterapist arkadaşımın çğretmen babası da açığa alındı ve atandı gayet. Şimdi de babası görevine devam ediyor. İade edildi. İnşallah babanız aklanır. Dua edin Allaha havale edin Allah ayıktırsın
umarım benim geleceğimi etkilemez o zaman babam çok üzülürHiç sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
Konu hassas olduğu için, sıradan ihbarda bile uzaklaştırılıyor memurlar.
Ve çok madur olduğu için, yığılma olduğu için akşamdan sabaha ispatlanamıyor suçsuzluk.
Tek bir nitelik olsaydı göreve iade edilmezdi.
Senin ilgin yok, için rahat olsun.
inşallah öyle olur bilinmezlikler içinde kafayı yiycemÇok zor bir durum .
Ama baban gercekten masumsa mutlaka er ya da gec çıkacaktır bu ortaya .
Inşallah atanırsın da sonra sen çalış Sınavına ne olur ne olmaz bak seçimlerde geliyor . Çslış mutlaka emeğinin karşılığını alırsın .
Umarım. Stresli halini anlıyorum.umarım benim geleceğimi etkilemez o zaman babam çok üzülür
Sen elinden geleni yap gerisini Düşünmeinşallah öyle olur bilinmezlikler içinde kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?