- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
- Konu Sahibi lianazelko
-
İş ayırt etme bir yere gir cümlesini çok doğru bulmuyorum. Şu anda bir özel sektördeyim. İş ayırt etmeyeyim, iş iştir dedim ama iş benim karakterime çok aykırı. Her gün istifayı düşünüyorum işten nefret ederek, gözlerim dola dola gidiyorum. Aynı zamanda da kpss çalışıyorum. Bıktım ben de her şeyden. İnşallah bizler için güzel şeyler olur. Ne diyeyim.
@ema1, yabancı/Türk hocalarımdan referansım var. Eski iş yerlerimden de var ama olmuyor. Yani başkalarına bakıyorum 'dan,dun' konuşan bir tip, yabancı dili doğru düzgün konuşamıyor ama yabancı dilin kullanıldığı bir pozisyonda. Bazen ne günah işlemiş olabilirim diyorum.
Merhaba instagram adını tekrar yazarmisin rica etsem bulamadim mesajlardaBen de üniversite mezunuyum
Tam 4 sene başvuru yaptığım her kapıdan geri çevrildim. Ve üstelik 3 senelik de deneyimim vardı.
Umudu kestim artık. Kendime yeni bir yol çizdim.
Instagram üzerinden kendi yaptığım el emeği ürünleri satıyorum. Masa örtüleri tablolar ya da oda takımları satıyorum.
Her zaman bir işim olsun istemiştim. Ama hayat hep en çok istediğimizi esirgiyor bizden.
Bu dünyada neyi çok seversek o bizim imtihanımız oluyor.
Kabullendim ben. Olanda 1 hayır,olmayanda bin hayır arıyorum.
Allah size em güzel kapıları acsin insallah.
smuwiLa , iş işteyken bulunur fikrine ben de pek inanamıyorum. eski iş yerinde bir eleman bir firmaya başvurmuş, başvurduğu yer de amirine söylemiş, senin eleman bize geldi diye. Sonra işten çıkarttılar. İnsanlar çok acımasız ya.
Kurumsal bir firmaya iş görüşmesine gitmiştim, her şey o kadar olumluydu ki, 2 saat sonra bana dönüş yapıldı 2. mülakatı şirket sahibiyle yapmam için, siz de karar verdik dediler açık açık, gün ve saat belirlendi. Söyledikleri gün o saatte orada oldum. Bana beni unuttuklarını, şirket yetkilisinin de o gün erken çıktığını mahcup olduklarını, tekrar bir görüşme organize edeceklerini söylediler. 3 gün bekledim ses yok, en sonunda mail attım, bana başkasına karar verdiklerini söylediler :)
smuwiLa işsiz olduğunu söyleyince burada pek çok kişi ' iş ayırt etme, bir yere gir' diye tavsiye veriyor ya o nedenle en baştan her yere başvurduğumu söyledim. Yapmadığım tek şey 'ne olur beni alın, para falan istemiyorum' şeklinde dip not düşmek. Gerçekten para önemli değil, kendimi bir şeyle sınırlamadım ama sonuç değişmedi. Ben de bu yıl başka bir yerle görüştüm. Çok acele çağırdılar, taksi parası verdim. 40 dakika konuştuk. Bana patronun henüz Türkiye'de olmadığı 1-2 ay sonra geleceğini, 2.görüşmenin de o zaman olacağını söyledi. Ya madem acil değildi, neden apar topar çağırıyorsun, o kadar taksi parası verdiriyorsun.
Buraya yazmak yasak. Mune kızıyor.Özelden yazayim olur muMerhaba instagram adını tekrar yazarmisin rica etsem bulamadim mesajlarda
Çok sevinirim teşekkür ederimBuraya yazmak yasak. Mune kızıyor.Özelden yazayim olur mu
Su verdiginiz 2 ornek de son derece profesyonellikten uzak ve dangalakca davranislar.
2 numarali ornek beynimi patlatti zaten, konusacak adam burda bile degil neden adayin 2 ayagini 1 pabuca sokuyorsunuz?
1 numarali sirkette zaten calismayin. Adam gibi organizayon yapamiyorlar bile. Sen gercekten profesyonelce ise alim yapmak istiyorsan mulakat yapacak adama haber verirsin uygun gunu sorarsin, takvimine koyarsin o kadar. Bunu bile beceremeyen organizayon eksikliginden sirket mi olur Allah askina?
smuwiLa , iş işteyken bulunur fikrine ben de pek inanamıyorum. eski iş yerinde bir eleman bir firmaya başvurmuş, başvurduğu yer de amirine söylemiş, senin eleman bize geldi diye. Sonra işten çıkarttılar. İnsanlar çok acımasız ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?