- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen haklı bana kalırsa, bu eşinin huyu bence yani özellikle sana karşı yaptığı birşey değil. Siz çok çabuk mu yani birbirinizi tanımadan mı evlendiniz? Bir de diğer mesajda yazdığınız sebepler boşanmak için komik olur, bahane gibi yani.
Ama işin içinde sevgisizlik varsa, kişilik çatışması,tahammülsüzlük,inatlaşma varsa onu bilemem tabi
İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler bunlar. Sevgi varsa, seks hayatınız da iyiyse problem edecek bir şey göremedim ben sizin evliliğinizde. Büyütmeyin olayları kafanızda.
Eşinin ailesi belki şiddetli ortamda büyütmüştür,bu da yüksek bir ihtimal. Yani sevgisiz büyüyen birinden sevgi beklemek,sinirlenmemesini beklemek hata olur.Aynı şey sizin çocuğunuz olunca da geçerli, babasından etkilenmemesi için de değişmesi lazım.Aksi halde çocuk düşünmeyin. Nasıl çözülür dersen; bence içinden geçenleri eksiksiz konuş ama herşeyi. Boşanmayı bile düşündüğünü söyle. Seni seviyorsa kaybetmemek için herşeyi yapar.Belki de yaşadıklarımızdan sonra artık sadece huzur istediğim için böyle düşünüyorum. Yani ailem bile beni bir kere azarlamadı, eşim nasıl azarlayabilir? Ya sinirliyken nasıl işaret parmağını ders verir gibi sallaya sallaya konuşabilir. Kişilik çatışması var bu ortada, yetişme tarzlarımız falan çok farklı. Aslında uzun bir flört dönemi olmadı, 1 sene de evlendik. Ben o zamanlarda da çok tereddütler yaşadım ama eşim ayrılmamak için sınırlarını fazlasıyla zorladı. Kendince birşeyler yapmaya çalıştı, yaptı da. Ama ne kadar yaparsa yapsın beni bir türlü anlayamıyor.
Eşinin ailesi belki şiddetli ortamda büyütmüştür,bu da yüksek bir ihtimal. Yani sevgisiz büyüyen birinden sevgi beklemek,sinirlenmemesini beklemek hata olur. Nasıl çözülür dersen; bence içinden geçenleri eksiksiz konuş ama herşeyi. Boşanmayı bile düşündüğünü söyle. Seni seviyorsa kaybetmemek için herşeyi yapar.
Bence cok basit mevzular. Sizde tahammulsuzsunuz. Muhasebe kabul etmiyor dediginizde itiraz ediyorsa ustelemeyin mesela, cokta önemli bisey degil yani nasil istiyosa oyle yapsin. Kpss konusunda sen cok biliyorsun de gül geç. Laf sokarken tatli tatli sok, gulerek söyle. Buyutmeyin ufak mevzulari. Aranizda asilamayacak birsey yok bence
sen değil de o hasta bence![]()
Canım biz de market alışverişi yapınca eşim fişi alıyor,ne yapacaksın diyince şirket giderlerine ekleyeceğim diyor.Çocuk gibi azarlanmaya tahammül edemiyorum. Mesela alışverişte kişisel ihtiyaçlarda oluyor, iş yerinin muhasebecisi neden bilsin ki ben ne almışım :)
Canım biz de market alışverişi yapınca eşim fişi alıyor,ne yapacaksın diyince şirket giderlerine ekleyeceğim diyor.
Parasını bizim ödediğimiz şeyin şirket giderlerinden gösterilmesini her ne kadar aklım almasa da susuyorum bişey demiyorum yani çok da tın,banane. Sanırım biraz fazla tahammülsüzsün ya da eşine karşı sinirlisin de böyle patlak veriyor olabilir. Gerçekten büyütülecek bişey değil ki bu.
İşte o kısım onun sorunu, bırak kendi halletsin. Ben olsam fişi çöpe mi atıyor,şirkete mi veriyor çok da takılmazdımAma işin şu noktası var. Biz bir konuda konuştuk ve karar verdik, haklısın tamam dedi (kendide bunaldı çünkü muhasebeden arayıp bunu bunu almışsınız falan dedikleri için) ama gün oluyor başka bir alışverişe gidiyor hooopp en başa. E be adam, desene o zaman olmaz ben hep şirkete kestiricem, o zaman eyvallah derim... Ama hem karar ver onayla, hemde markette çocuğun elinden alır gibi çek al. Ayrıca koskoca şirket bizim faturamızla mı rahata erecek, orası da ayrı bir muamma...
Ya şimdi biz burada yazılanlara göre yorum yapıyoruz tabi. Daha önce neler yaşadınız bilemeyiz. Ama sorun sadece buysa inanın görmezden gelmeye değer. İnsanlar nelerle uğraşıyorlar. Hakkınızda hayırlısı.Evliliğin ciddi bir iş olduğunun farkındayım. Zaten farkında olmasam evlenmeden ayrılırdım. Az mücadele etmedim ki ben... Şuraya neler yaşadığımı yazsam çok bile durmuşsun dersiniz. Eşimi zamanla ve sevgiyle kazandım. Çok zıt olduğumuz konular var, birbirimizi anlayamadığımız konular. Sadece eşimin daha sakin bir insan olmasını istiyorum. Sinirle bağırıyor mesela ama aradan yarım saat geçince bağırdığının farkında olmuyor, tekrar geliyor sarılıyor neşelendirmeye çalışıyor. Durduk yere kalp kırılmasına karşıyım.
Ya şimdi biz burada yazılanlara göre yorum yapıyoruz tabi. Daha önce neler yaşadınız bilemeyiz. Ama sorun sadece buysa inanın görmezden gelmeye değer. İnsanlar nelerle uğraşıyorlar. Hakkınızda hayırlısı.
Ben eşime ne zaman kızsam altta yatan daha önemli başka sebepler olduğunu görüyorum. Bence siz de de bu şekilde. Zaman gösterecek devam edip edemeyeceğinizi. Yalnız siz de çalışmaya başlamadan ciddi bir karar almayın..
Ben bebeğimize bakarken yani evde geçirdiğim aylarda akşama kadar bir çok şey düşünür akşam ilgi açlığım tavan yapardı mesela en çok kavga ettiğimiz dönem de o dönemdi. Evde olmak bana yaramıyor mesela kesin bir arıza çıkarıyorum. Bu şekilde bir şey de olabilir..
Ben eşimi hiç aramam çğnkü bilirim ki yoğun işi bitinve o arar zaten ama bigün drdiki beni neden hiç aramıuosun aekadaşlarınla muhabbet ediyosun saatlerce bizde edelim dedi ararım elinde kablolar bazen matkap vs olır koyar konuşur bunda azarlayacak bişey yokki
Erkekler de bi garip ne yapsa yaranılmıyo
Daha önceki konularını da okudum eşin
resmen sinir bozmak için yaratılmış burnunun baya sürtmesi lazım