• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecegımızi çaldılar

erkek arkadsım 29 yasında sızce aılesı ıstemeyen ınsana bır kız babası kızını verır mı?
ıstemıyoruz dıye bastıran bır aıleye hayatta kız vermez babam

evet orası da var tabi ama siz nasıl ailenizin rızasını almak istiyorsanız o da almak istiyor demek ki, yoksa ikiniz de ailelerinize resti çekip evlenebilirsiniz...

Cok zor bir durumun içerisindesin canım. Allah ikinizede sabır versin .. İnş bir şey olurda herşey yoluna girer. Biriyle hayal kurupta gerçekleştirememesi , kurulan hayallerin sadece hayalde kalması çok kötüdür bilirim. Benimde sevdigim sırf ailesi öyle uygun gördü dye evlendirildi. Allah bu acıyı sna yaşatmasın..Allah kmseye yaşatmasın bu acıyı sanada sabır versin yardımcın olsun inş. Yazıktr yaa birbirini seven insanları nasıl günahtan korkmadan ayırabiliyo bu insanlar. Allah korkusu olan girmez bu günaha.

Bence hiç annesini babasını suçlama.
Erkek arkadaşında iş yokmuş.
Bir erkek hiç bir zaman zorla evlenmez.
İstediğiyle evlenir.
Eger birini seviyorsa da onu asla yarı yolda bırakmaz.

Bence düşündükleri kızın ailesinin durumu iyi olabilir.
Erkek arkadaşında sana öyle, ailesine farklı konuşuyor da olabilir.
Her şey onda bitiyor.

Benim annemde oyle yaptilar. Kayinanasindan cekmis. Hep azarlamis annemi evin icinde. Sonra ise bizi kapiya atmislar. Bence en dogrusu bu, allahin bir bildigi vardir elbet. Olmadigi diye uzuldugun seye belki zaman gelir sukredeceksin

sana bişey söyleyim
bence erkek arkadaşın yeterince seni istemiyor
neden diyeceksin
bu adam madem ailesinden ayrı yaşıyor resti çekti
tek başına gelsin size isterdi seni
zar zor babanı ikna eder
en azından bu şekilde de olsa evlenirdiniz
ama erkek arkadaşında da çaba yok
2gün sonra eve döner ailesinin istedigi kızlada evlenir

aynı durum bizim başımızdaydı..yıllarca çabaladık yok yok beni istemiyorlardı..en son çare eşim ailesine resti çekti ve annemle babamla konuştu kabul ederseniz ben bu yolda tek başımayım dedi..ev kiraladık eşya aldık..gelinliğimi giydim aile arası nikah oldu sonrada gelinlikle resim çekindik albümümüz olsun diyee....

haaa evlendik 5 ay sonra bizimle barışmak istediler barıştık...ama ailem kesinlikle görüşmek istemiyor onlarla..
29 yaşındaymış erkek arkadaşın madem kirada uygun mobilyalar alıp taksitle ödersiniz sizde kendi başınıza evlenin..

bu hayattaa Allah ayırmasın... kulundan gelen ayrılığın bizim için hiç bir zaman önemi olmadı... :34:

Back
X