gelecegimle ilgili bana bir yol bir yon gosterir misiniz

anladim bende artik ne heves kaldi ne baska bir sey milleti goruyorum en berbat bolume bile anneleri babalari hevesle goturuyor yerlestiriyor onlarda essahtan iyi bir sey okumus gibi ben üniversite mezunuyum diye konuşuyor benim istedigim tek sey atanmakti Rabbim nasip etmedi okumaya da atanmaya da hevesim kalmadi ben de en iyisi ozelde ise bakayim cagiran yere gideyim cok tesekkurler

Tabii ki calis .Eger ozel hastane cagirirsa 5_6 ay mutlaka calis.Kendin icin biriktir o parani belki cok para degildir verecekleri ama senin bu zor zamanlarinda yardimci olur .Kpss ye evet tekrar gir Allah buyuk acar bir kapi insallah sana .

tamam cok tesekkurler gidecegim insallah cagirir dediginiz gibi uc bes artik bana ne kalirsa para koymaya calisayim bir kenara belki 90 uzeri puan cikartabilirsem atanirim cok tesekkurler

Ekimde girceksin sanirim sinava 1 seneden fazla var mutlaka gir bir ise.Kariyer netten yenibiris ten 0zel hastanelere basvur .Biri olmazsa biri olur
Haber ver buraya da unutma

tamam mutlaka is bulmak icin her yere bakayim cok tesekkurler unutur muyum hic inşallah buraya guzel seyler yazarim bende bir gün

devlet yurdu yok mu?

çocuk bakıcılığı yapmayı düşünmez misin?
arkadaşımın bebek bakıcısı aynen senin gibi meslek lisesi mezunuydu ve açıköğretim okuyordu, 4 yıl hem çocuk baktı hem para kazandı hem okudu.
branşından dolayı tercih de edilirsin.

cocuk bakiciligina bakiyorum ama yemek yapmami temizlik yapmami da istiyordu cogu ve evime cok uzakti birde tecrübeli istiyorlar bu yuzden bakmadim hasta bakiciligina bakayim ?

ankara üniversitesi fizik tedavi gerçekten de oyle ozel yurt bile yok okulumu biraktim bunlarin yüzünden

Ankara Üniversitesi’nin Ankara içinde 6 ve Beypazarı’nda 1 öğrenci evi vardır. Öğrenciler ayrıca Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlardan da yararlanabilmektedir. Ankara Üniversitesi öğrenci evlerinden yararlanmak isteyen Üniversitemiz öğrencilerinin, kalmak istedikleri öğrenci evlerine başvuru tarihleri akademik takvim gözetilerek belirlenmekte olup öğrenci evlerine kabul edilen öğrencilerin kayıt tarihleri ve yerleştirmeler ise www. ankara.edu.tr ve www.sks.ankara.edu.tr adreslerinden duyurulacaktır.

evladım yurdu olmayan devlet üni si mi olur?
detaylı araştır lütfen.
bak bir bakmaya bunu buldum..

Ankara merkezde bulunan Yıldırım Beyazıt Kız, Milli Piyango ve Cumhuriyet öğrenci evleri kız öğrencilere; Yıldırım Beyazıt Erkek ve Vehbi Koç Öğrenci Evi erkek öğrencilere hizmet vermektedir. Keçiören Öğrenci Evi A Blokta Yükseköğretim Yasası’nın 35. maddesi kapsamında diğer üniversitelerden Üniversitemize gelen araştırma görevlileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, B Blokta ise kız lisans öğrencilerine hizmet verilmektedir.

Keçiören Öğrenci Evi A Blokta 52 öğrenciye, B Blokta ise 45 öğrenciye barınma olanağı sağlanmaktadır.

Üniversitemiz Vehbi Koç Erkek Öğrenci Evi’nde başarı düzeylerine göre seçilmiş, çoğunluğu son sınıf öğrencisi olmak üzere 200 kişi barınmaktadır. Bu öğrencilerin yüzde 20’sinden ücret alınmamaktadır. Vehbi Koç Öğrenci Evi’nde tek kişilik ve iki kişilik odalar bulunmaktadır. Dışkapı Yerleşkesi’ndeki Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi 178 kişilik kapasiteye sahiptir. Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi’nde üç, dört ve altı kişilik odalar yer almaktadır.

Üniversitemizin Cebeci Yerleşkesi’ndeki Ankara Üniversitesi Milli Piyango Öğrenci Evi’nde 336, Dikimevi Yerleşkesi’ndeki Cumhuriyet Öğrenci Evi’nde 172 ve Dışkapı Yerleşkesi’ndeki Yıldırım Beyazıt Kız Öğrenci Evi’nde ise 178 kız öğrenciye barınma olanağı sağlanmaktadır.

Beypazarı Fahriye Özaka Öğrenci Evi 100 kız öğrenciye barınma olanağı sağlamaktadır. Öğrenci evlerinde öğrencilerin barınmaları yanında diğer tüm ihtiyaçlarının giderilmesine özen gösterilmektedir. Öğrenci evlerimizde genel olarak çalışma odaları, giysi dolapları, kütüphane, bilgisayar odası, fitness salonları ve kablosuz (wireless) internet bulunmakta olup, öğrenci evi odalarında ise genel olarak buzdolabı, televizyon, telefon, ayakkabılık mevcuttur.

Tatil dönemlerinde öğrenci evlerinde kalmak isteyen öğrenciler bütünleme, staj ve yaz okulu gibi eğitim amaçlı gerekçelerini Fakülte ve Yüksekokullarından belgeleyerek, dil vb. eğitimler için kalmak isteyen öğrenciler ise eğitim alacakları kurumlardan belge getirerek öğrenci evlerinde kalabilirler. Öğrencilerin, öğrenci evi kurallarına uymaları esastır.

cok teşekkür ederim ben ankara üniversitesi yazinca siz merkezde sandiniz elbette arastirdim ancak benim okulumun fakultesi haymanada.. ankara haymana da

Isci alimi diye bir site var bak bence guncel
Personel alımları oluyor. Ben geçen görmüştüm 75 tane hemsire alımı vardı. Bu tarz seylerde sadece tercih bekleme bence sitelerde memurlar.nette gezin biraz.

Allah yardımcın olsun

tamam bakayım teşekkür ederim

bence sıradan bır ıse gırıp bır kac ay para kazanın. egıtım ıhtıyaclarınızı, yanı en azından acıkogretıme kaydolacak kadar yeterlı parayı saglasaydınız keske bır kac ay onceden. aılenız varmı. onlar yardımcı olmuyormu. ve senınle bu konuyu detaylı konusmak ıstıyorum. bana ulasırmısın

tesekkur ediyorum bizim durumlar cok karışık hangi birini anlatayim bilmiyorumki simdi ben bir yere basvurdum alacak gibi duruyor inşallah cagirir.. orasi cagirmazsa ne yapacaksin derseniz onu bilmiyorum ama herkesin dedigi gibi ben is bakayim girmeye calisayim üniversite felanda istemiyorum artik hevesim hiçbir seyim kalmadi kimseye muhtac olmayim su milletin dilinden kurtulayimda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…