- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Mantıklı kendinize güvenin yeterki benim bi arkadaşım oda lise hemşirelik mezunu üni okuyamadı ailesinden dolayı çok istedi okurum dedi bi şekilde ikna edicekti sonra özelde işe başladı şimdi memnun işinden işinide bıkarmadı ünide okumak istemiyor.Ama benim tavsiyem hem maddi açıdan yüksek maaş almak istiyorsanız üni okuyup atanın derim.
Cok iyi bolum kazanmissinix aslinda gecen sene burs vs olurdu belkigecen yil fizyoterapiyi kazanmistim orgun egitim bu yıl da açıköğretim ilahiyat yazmistim
Tabii ki calis .Eger ozel hastane cagirirsa 5_6 ay mutlaka calis.Kendin icin biriktir o parani belki cok para degildir verecekleri ama senin bu zor zamanlarinda yardimci olur .Kpss ye evet tekrar gir Allah buyuk acar bir kapi insallah sana .
Ekimde girceksin sanirim sinava 1 seneden fazla var mutlaka gir bir ise.Kariyer netten yenibiris ten 0zel hastanelere basvur .Biri olmazsa biri olur
Haber ver buraya da unutma
aslinda ben geçen yil kazandigim guzel bölümü bu yil okuyayim dedim dondurmustum bir daha da dondurma hakkim yok artik bu yil gitmezsem okul yanacak, kalacak yer yok pansiyonda 1200 liraya kaliniyormus maalesef okul yandi..ben ozelde ise baslayip dediginiz gibi para biriktirip artik okumasam bile belki yeniden kpss calisip 90 uzeri puan cikartmaya calissam böylesi mantikli mi sizce ?
okulun devlet yurdu yoktu ozel yurdu da yoktu sadece 1200 tl pansiyonu vardi oyle demistidevlet yurdu yok mu?
cocuk bakiciligina bakiyorum ama yemek yapmami temizlik yapmami da istiyordu cogu ve evime cok uzakti birde tecrübeli istiyorlar bu yuzden bakmadim hasta bakiciligina bakayim ?çocuk bakıcılığı yapmayı düşünmez misin?
arkadaşımın bebek bakıcısı aynen senin gibi meslek lisesi mezunuydu ve açıköğretim okuyordu, 4 yıl hem çocuk baktı hem para kazandı hem okudu.
branşından dolayı tercih de edilirsin.
okulun devlet yurdu yoktu ozel yurdu da yoktu sadece 1200 tl pansiyonu vardi oyle demisti
ankara üniversitesi fizik tedavi gerçekten de oyle ozel yurt bile yok okulumu biraktim bunlarin yüzündenhangi üni bu? devlet yurdu olmayan üni olur mu yahu..
ankara üniversitesi fizik tedavi gerçekten de oyle ozel yurt bile yok okulumu biraktim bunlarin yüzünden
Ankara merkezde bulunan Yıldırım Beyazıt Kız, Milli Piyango ve Cumhuriyet öğrenci evleri kız öğrencilere; Yıldırım Beyazıt Erkek ve Vehbi Koç Öğrenci Evi erkek öğrencilere hizmet vermektedir. Keçiören Öğrenci Evi A Blokta Yükseköğretim Yasası’nın 35. maddesi kapsamında diğer üniversitelerden Üniversitemize gelen araştırma görevlileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, B Blokta ise kız lisans öğrencilerine hizmet verilmektedir.
Keçiören Öğrenci Evi A Blokta 52 öğrenciye, B Blokta ise 45 öğrenciye barınma olanağı sağlanmaktadır.
Üniversitemiz Vehbi Koç Erkek Öğrenci Evi’nde başarı düzeylerine göre seçilmiş, çoğunluğu son sınıf öğrencisi olmak üzere 200 kişi barınmaktadır. Bu öğrencilerin yüzde 20’sinden ücret alınmamaktadır. Vehbi Koç Öğrenci Evi’nde tek kişilik ve iki kişilik odalar bulunmaktadır. Dışkapı Yerleşkesi’ndeki Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi 178 kişilik kapasiteye sahiptir. Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi’nde üç, dört ve altı kişilik odalar yer almaktadır.
Üniversitemizin Cebeci Yerleşkesi’ndeki Ankara Üniversitesi Milli Piyango Öğrenci Evi’nde 336, Dikimevi Yerleşkesi’ndeki Cumhuriyet Öğrenci Evi’nde 172 ve Dışkapı Yerleşkesi’ndeki Yıldırım Beyazıt Kız Öğrenci Evi’nde ise 178 kız öğrenciye barınma olanağı sağlanmaktadır.
Beypazarı Fahriye Özaka Öğrenci Evi 100 kız öğrenciye barınma olanağı sağlamaktadır. Öğrenci evlerinde öğrencilerin barınmaları yanında diğer tüm ihtiyaçlarının giderilmesine özen gösterilmektedir. Öğrenci evlerimizde genel olarak çalışma odaları, giysi dolapları, kütüphane, bilgisayar odası, fitness salonları ve kablosuz (wireless) internet bulunmakta olup, öğrenci evi odalarında ise genel olarak buzdolabı, televizyon, telefon, ayakkabılık mevcuttur.
Tatil dönemlerinde öğrenci evlerinde kalmak isteyen öğrenciler bütünleme, staj ve yaz okulu gibi eğitim amaçlı gerekçelerini Fakülte ve Yüksekokullarından belgeleyerek, dil vb. eğitimler için kalmak isteyen öğrenciler ise eğitim alacakları kurumlardan belge getirerek öğrenci evlerinde kalabilirler. Öğrencilerin, öğrenci evi kurallarına uymaları esastır.
selamun aleykum kardeşlerim lutfen beni yonlendirir misiniz
ben 19 yasinda meslek lisesi mezunu hemsireyim 1 yila yakindir kpssden atama bekliyorum ne yazıkki yüksek puan almama rağmen atanamayacagim gibi görünüyor. cunku alim yok dogru duzgun 1 yildir
Geçen yil üniversite de cok güzel bir bölümü kazandim ancak hem atanacagim diye düşünerek hemde parasizliktan üniversiteyi biraktim.
Bu yil da açıköğretim bolum kazandim bari dedim ona gideyim parasizliktan açıköğretim seçtim ne yazıkki hala param olmadigi için acikogretime bile kayit yaptiramayacagim...
ozelde iş bulamiyorum gelen geçen bana niye üniversite okumadıgimi soruyor onlarinda cebinde 5 kuruş para olmasa ben o zaman görürüm onlari.
1 yıldır bu çileyi çekiyorum atanamadimda gelecegim ile ilgili bana bir yol bir yön gösterir misiniz ne yapayim
tamam bakayım teşekkür ederimIsci alimi diye bir site var bak bence guncel
Personel alımları oluyor. Ben geçen görmüştüm 75 tane hemsire alımı vardı. Bu tarz seylerde sadece tercih bekleme bence sitelerde memurlar.nette gezin biraz.
Allah yardımcın olsun
bence sıradan bır ıse gırıp bır kac ay para kazanın. egıtım ıhtıyaclarınızı, yanı en azından acıkogretıme kaydolacak kadar yeterlı parayı saglasaydınız keske bır kac ay onceden. aılenız varmı. onlar yardımcı olmuyormu. ve senınle bu konuyu detaylı konusmak ıstıyorum. bana ulasırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?