Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Selamlar kizlar
güveç kolay olur be radyoloğum
benim.
Ben kisaca söyleyyeim sana ,biraz kuşbaşi eti tencerenin altina koyacaksin.ama önce bibr tuz felan ile şöyle bir kariştir eti.
Sonra üstüne soğan ve yeşil biber doğra,üstüne patlicanlari küp küp doğra yerleştir.en üstüne bolca domates doğra.biraz salça ve yağ koy tuz biber at üstüne sonra azicik su koy .ister ocakta pişir ister firinda
ama lezzetli olur tabi canim
çabuk olsun diyorsan eeti biraz düdüklüde yada başka tencerede pişir koy alta.
Neyse canim inşallah anlatabilidm
....
Geçen ben böyle tavuk göğsü ile yapmiştim.çok sevdi misafirler.
Ama o öylesine ek oalrka yapmiştim.
Bende çalişiyorum c.tesi 5 e kadar.gece ev temzileyip yemek hazriliği yaptim geçen c.tesi.
Sabah da yemekleri hazirladim.akşama misafirler geldi her ramazan böyle yapiyorum işte.
Ne yapalim hayirlidir ramazanda misafir.

Başka neler yaptin ,ne var menüde

slm kızlar nbr???bı hal hatır sorayım dedım cıkacagım............opuyorum sızı canlarımkaydirigubbakcemile2

h.g lotus göremedik seni ya sohbete dalmışızki sorma sen ahallettinmi işini...

canım geldinmi naptın anlat bakim

kız niye gidiyon
erken degilmi biyeremi davetlisin

burdayım canlarım ıslerım var arada ugruyorum.........pazartesı ıcın merkezden randevu aldım.......tahlıller,on gorusmeler fılan yapılacak nasıpse....
aksama dogruda anneme gdıcem canım ıslerımı halledeyım dedım..........arada ugrarım Şenizkaydirigubbakcemile5

ohhhhhhh gezınıyosunuz tabı sohbette topıc calınsa kımsenın haberı yokkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

valla hakkın var yane sölüyorum ama kızlara gidelim diye alamıyorumki
odadan baş edemiyorum artık bu kızlarla of lotus of söz dinlemez oldularsırnaşık şey

burdayım canlarım ıslerım var arada ugruyorum.........pazartesı ıcın merkezden randevu aldım.......tahlıller,on gorusmeler fılan yapılacak nasıpse....
aksama dogruda anneme gdıcem canım ıslerımı halledeyım dedım..........arada ugrarım Şenizkaydirigubbakcemile5

canım hakkında hayırlııs olsun...İnşallah herşey yolunda gider Allahın izniyle...
Rabbim ilk seferinde inşallah bebiişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kendine iyi bak canım görüşmek üzere Allaha emanet ol canımm:1hug:

LOTUSUM İNSALLAH BEBELERİN SANA TUTUNUR.3.GEBEMİZ SEN OLURSUN..ALLAHTAN HER ZAMN SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI DİLİYORUM TÜM BEBEK İSTEYENLERE.
KIZ ALLAHMI SÖLETTİ BEBELERİN DEDİM.YOKSA İKİZMİ OLCEK NE...:jeyyar::Saruboceq:

Back
X