- Konu Sahibi bebekecem17
günaydın kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız
hoş geldin kız esra niye gec kaldın hı söyle bakayım
kızlar ben sohbetten bişey anlamadım
slm kızlar nbr???bı hal hatır sorayım dedım cıkacagım............opuyorum sızı canlarımkaydirigubbakcemile2
slm kızlar nbr???bı hal hatır sorayım dedım cıkacagım............opuyorum sızı canlarımkaydirigubbakcemile2
canım geldinmi naptın anlat bakim
kız niye gidiyon
erken degilmi biyeremi davetlisin
h.g lotus göremedik seni ya sohbete dalmışızki sorma sen ahallettinmi işini...
ohhhhhhh gezınıyosunuz tabı sohbette topıc calınsa kımsenın haberı yokkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
burdayım canlarım ıslerım var arada ugruyorum.........pazartesı ıcın merkezden randevu aldım.......tahlıller,on gorusmeler fılan yapılacak nasıpse....
aksama dogruda anneme gdıcem canım ıslerımı halledeyım dedım..........arada ugrarım Şenizkaydirigubbakcemile5
valla hakkın var yane sölüyorum ama kızlara gidelim diye alamıyorumki
odadan baş edemiyorum artık bu kızlarla of lotus of söz dinlemez oldularsırnaşık şey
burdayım canlarım ıslerım var arada ugruyorum.........pazartesı ıcın merkezden randevu aldım.......tahlıller,on gorusmeler fılan yapılacak nasıpse....
aksama dogruda anneme gdıcem canım ıslerımı halledeyım dedım..........arada ugrarım Şenizkaydirigubbakcemile5