Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

h.g lotus göremedik seni ya sohbete dalmışızki sorma sen ahallettinmi işini...

LOTUSUM İNSALLAH BEBELERİN SANA TUTUNUR.3.GEBEMİZ SEN OLURSUN..ALLAHTAN HER ZAMN SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI DİLİYORUM TÜM BEBEK İSTEYENLERE.
KIZ ALLAHMI SÖLETTİ BEBELERİN DEDİM.YOKSA İKİZMİ OLCEK NE...:jeyyar::Saruboceq:

canımmmmmmmmm ALLAH razı olsun ısallah hepımızın cıfter çıfter olur........sen dersın ya hep nufus patlaması yapacaz dıye ınsallah yapacagız..........:emir_bebek::CüvCüv:kımsenın kucagı bos kalmasın:emir_bebek:

valla hakkın var yane sölüyorum ama kızlara gidelim diye alamıyorumki
odadan baş edemiyorum artık bu kızlarla of lotus of söz dinlemez oldularsırnaşık şey

guzelım bızım esas mekan burası bak gecıkmeyın sohbette fılan kızarım bakın:mymeka:

canım hakkında hayırlııs olsun...İnşallah herşey yolunda gider Allahın izniyle...
Rabbim ilk seferinde inşallah bebiişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kendine iyi bak canım görüşmek üzere Allaha emanet ol canımm:1hug:

sagol bıtanemmmmmmm RABBIM HEPIMIZE nasıp edecek ınsallah.....sevgılerımle....:1hug:

kızlar ne oldunuz heppiniz hamiş oldunuzda anne oluyorsunuz beni unuttunuz
bacıalr bana da söyleyin
ama bu ay ümidim yok
:)))))) zaten 5 gün sonra kırmızıalrın gelme günü.
sonra bayram .bayram da çalışma yaparız adını çocuğun bayram koyarız hadi bakalım kızlar bayram ve bayramiye doğurmaya..........:))))))))))

kızlar ne oldunuz heppiniz hamiş oldunuzda anne oluyorsunuz beni unuttunuz
bacıalr bana da söyleyin
ama bu ay ümidim yok
:)))))) zaten 5 gün sonra kırmızıalrın gelme günü.
sonra bayram .bayram da çalışma yaparız adını çocuğun bayram koyarız hadi bakalım kızlar bayram ve bayramiye doğurmaya..........:))))))))))

hehe alemsin sweat cim yahu:roflol:
ramazanda kalime kalıırsa ramazan ramazaniye :roflol:
İnallah hele bi olsun adını koyarız Allahın izniyle...

kızlar ben hamile isem eğer ki çok küçük bir ihtimal bu
bayramd aöğreneceğim :))))))))))))))))))))
yav ne güzel olurud.adet tarihim 25 ama eğer olmazsa beklerken bayam gelir ohh ohhh ohhh şıkıdım şıkıdımmmmm
olur mu olur
yoksa bayram derken kurban bayramına gelirse bebişlerimiz :))))))))
gelsin de sağlıklı sıhhatli yavrucuğum oyyyyyyyyyyyyyy
annesi kurban olur ona

selam kızlar nasılsınız hepınızı cok ozledım ama bu aralar canım sıkkın o yuzden gıremıyorum ne olur sakın hamış kaldı bızı unuttu sanmayın
bılıyorsunuz ucuz gebelıgım vardı ve bırını mecburen sonlandırdılar suan dıgerlerıde tehlıkede ve cok fazla bulantım var o yuzden genellıkle evde yatıyorum gebelıgın ucu hepsının duşuk tehlıkeısne neden oldu o yuzden bırını sonlandırdılar 7. haftada benımde moralım bıraz bozuk
hepınızı cok ozledım su kotu gunlerı hayırlısıyla atlatayım ınsallah tekrar hep yanınızda olucam

nazım sen hala işdemisin canım çıkmadınmı ???

işdeyim canım pazartesi maaşımı verirse son maaşımı almadan
çıkmayacağımı söledim kendisine yoksa bana git gel yada tlf da
bugün gelmeyin yok kardeşim nezaman paran varsa ozaman çıkış ver
dimi ama bacummmm:lepi:

selam kızlar nasılsınız hepınızı cok ozledım ama bu aralar canım sıkkın o yuzden gıremıyorum ne olur sakın hamış kaldı bızı unuttu sanmayın
bılıyorsunuz ucuz gebelıgım vardı ve bırını mecburen sonlandırdılar suan dıgerlerıde tehlıkede ve cok fazla bulantım var o yuzden genellıkle evde yatıyorum gebelıgın ucu hepsının duşuk tehlıkeısne neden oldu o yuzden bırını sonlandırdılar 7. haftada benımde moralım bıraz bozuk
hepınızı cok ozledım su kotu gunlerı hayırlısıyla atlatayım ınsallah tekrar hep yanınızda olucam

morelini yüksek tutu seherim tamam zor günler yaşıyorsun belki ama
geride kalan iki bebeğin için sağlam olmalısın ve de moral en iyi ilaç senin
içina.s üzme canını allah bebeklerini sana bağışlasın inş en kısa zamanda ileşmen dileği
ile:Saruboceq:canım eşine rica et pc yakına koysun sende nette vakit geçirirsin
ama bir derdim vara girip canını sıkma bak biz sohbet odasında geyik yapıyoz
arada katıl bize morelin düzelir canım öptümmmmŞeniz

çok geçmiş olsun canım allahım hayırlsı ikizlerini doğurmayı nasip etsin.
anne olmak sana çok yakışacak.
allahım dualarını ve dualarımızı kabul etisn.
bebeklerini korusun.

seherim canım benim senin ve bebişlerin saglıgı iyi olsunda ugrama bizim yanımıza ALLAH büyüktür canım ALLAHIM gönlüne göre verir inşallah

denef teşekkür edyon ediyon da nerdesin bacum yahu sesiniz çıkmıyor ay sıkıldım
içime daral geldi.ya denef bizim burda bi rehberlik öğretmeni var ben kadına uyuz
oluyom çıkmadan dövsemmi ben bunu kadın bana fotokopi çektirmek istiyor
en sonunda dedimki sizede göstereyim nasıl çalıştığınıda kimseyi rahatsız etmeyin
bozuldu hasbam ya ben nededim şimdi ya haksızmıyım ama:delphin::delphin:

seherım cok gecmıs olsun canım .ınsallah ıkızlerın sımsıkı tutunurlar sana.sakın moralını bozma ve duanı eksık etme canım.

içime daral geldi.ya denef bizim burda bi rehberlik öğretmeni var ben kadına uyuz
en sonunda dedimki sizede göstereyim nasıl çalıştığınıda kimseyi rahatsız etmeyin

agzına saglık ıyı demıssın canım.sen usağımısın onun?:oklava::oklava:elınden gelenı ardına koyma benden sana ızın cıktı canım(gercı denefe sormussun ama )

ben geldim kaç gündür özledim sizleri dükkanda internette sorun varda pazartesi açılacak .

yan tarafa kaçtım

nasılsınzı bakalım kimselerde yok nerelerdesiniz....

canım ya ben evet tesekür ediyom ama fırsat bulup yazamadım...çok haklısın canım.ama boş geç insanlık sende kalsın.öleleriyle muhattap olma bile..senin adına üzüldüm ama insallah hayırlısı olur canım...belki daha iyi bi iş bulursun...

canlarım kendinize iyi bakın acılınca görüşürüz geriye dönük sayfalarıda okuyamadım ya çıkıyorum artık pazartesi anlatırısnız bana

Denefim geldim hemen,hazır bulmuşum seni...Nasılsın canım,neler yapıyorsun,ramazan nasıl gidiyor.Zor oluyoru?

SEHERİM içim acıdı yemin ederim..Oooooff ne zor işler bunlar yaaa...Hamile kalmakla herşey bitmiyormuş,her tecrübede bunu anlıyorum malesef...Allahım,Yüce Yaradanım ikizlerini sağlıklarıyla bağışlasın sana..sağlığınızla kucağına almak öpüp koklamak,büyütmek nasip olsun inşallah...Bu konu hakkında açtığın topiğiide okumuştum,içim parçalanmıştı,ne zor bi karadır bu,ne büyük bir dönemeçtir hayatta....Nedesem daha ne yazsam bilemiyorum..Dualarım seninle..Aman yat dinlen tatlım,kendine çok iyi bak.Sen iyi olki bebişlerinde iyi olsun Allahın izniyle...Ayy çk canım sıkıldı yaa...Sana moral vermem gerekiyor biliyorum ama şuan çok üzüldüm,içim acıdı.Kendi moralimi düzeltir düzeltmez sanada yardımcı olacağım bu konud canım:))))))sağlıklı günler...

Back
X