Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sana katılıyorum seherim dışarda güzel bi yagmur insanın içi acılıyor ama ben üzülüyorum nedeni bizler evlerimizde oturuyoruz ya dışarda kalanlar evsizler ALLAHIM onlarında yardımcısı olsun ALLAHIM kimseyi evsiz barksız bırakmasın AMİN inşallah ALLAHIM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN

evet canım Allahım onların yardımcısı olsun Allah kımseyı sogukla ve aclıkla ımtıhan etmesın

AH CANIM teşekkür vardı ama kendin yoktunnnnnnnnnn olurmu canım sen kadın ların en güzelisin

buralardayım kız anca buldum pc yi iki gündür yeğenlerden kocişten sıra gelmedi şimdi kimse yok rahat rahat bir sitemde dolaşayım dedimmmmmmmkaydirigubbakcemile4
canımmmmmm o senin kendi güzelliğinnnna.s.

şimdiden keyfini cıkarıyosundur pc nin bende dolaşıp duruyom buralarda kocişim gezmeye gitti yalnızlıktan kaendimi buraya atttımmmmmmmmmmmmmmmm

şimdiden keyfini cıkarıyosundur pc nin bende dolaşıp duruyom buralarda kocişim gezmeye gitti yalnızlıktan kaendimi buraya atttımmmmmmmmmmmmmmmm

benimkinin de işi vardı gitti ama gelince pc yi zaptediyor resmen giremiyorumki ancak hoşuna giden bir film falan bulurda tv ye geçerse geceleri geliyom işte bi de maçlar varken yoksa nerdeeee gündüzleri bana yetermiş efemmm:kahve:

slm kızlar ben bu kulubun( Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)olduğunu tesadüfen bugün gördüm,ben de bu konudaki üzüntülerimi umutlarımı günü geldiğnde sevicimi sizinle paylaşmak isterim,Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, Allah bu duyguyu bizede tattırsın inşallah.

slm kızlar ben bu kulubun( Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)olduğunu tesadüfen bugün gördüm,ben de bu konudaki üzüntülerimi umutlarımı günü geldiğnde sevicimi sizinle paylaşmak isterim,Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, Allah bu duyguyu bizede tattırsın inşallah.

hoş geldin aramıza arkadaşım buraya gelen kolay kolay cıkamıyor burdan haberin olsun AMİN İNŞALLAH

zuhalcim sende bebiş varmı

inşallah canımmmmm hoşgeldin aramızaaaa.s.
kimsedem kimseye yarar yok kocişlerimizden başka ALLAHIM kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin
aminnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim sizlere ayrı ayrı biliyorumki çoğu zaman aynı duyguları yaşıyoruz ve bizi en çok anlayan yine biziz bu yüzden burda sizlerle olma ihtiyacı hissettim,

acem kızı nerdeeeee canım bi bebişin hayalini kurup duruyorum özlemle...

Back
X