- Konu Sahibi bebekecem17
Of ya bu gün kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senağlamasenağlamabeni adamdan pardon kadından saymıyon muuuusenağlamasenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of ya bu gün kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sana katılıyorum seherim dışarda güzel bi yagmur insanın içi acılıyor ama ben üzülüyorum nedeni bizler evlerimizde oturuyoruz ya dışarda kalanlar evsizler ALLAHIM onlarında yardımcısı olsun ALLAHIM kimseyi evsiz barksız bırakmasın AMİN inşallah ALLAHIM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN
senağlamasenağlamabeni adamdan pardon kadından saymıyon muuuusenağlamasenağlama
AH CANIM teşekkür vardı ama kendin yoktunnnnnnnnnn olurmu canım sen kadın ların en güzelisin
şimdiden keyfini cıkarıyosundur pc nin bende dolaşıp duruyom buralarda kocişim gezmeye gitti yalnızlıktan kaendimi buraya atttımmmmmmmmmmmmmmmm
değil mi ama onlarsız da olmuyor kızz ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor işteeeeeahhhhhhhhhhhhhh şu kocalarımız varya herşeyi alıyolar elimizdennnnn
bende geldim burdayım...
slm kızlar ben bu kulubun( Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)olduğunu tesadüfen bugün gördüm,ben de bu konudaki üzüntülerimi umutlarımı günü geldiğnde sevicimi sizinle paylaşmak isterim,Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, Allah bu duyguyu bizede tattırsın inşallah.
slm kızlar ben bu kulubun( Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)olduğunu tesadüfen bugün gördüm,ben de bu konudaki üzüntülerimi umutlarımı günü geldiğnde sevicimi sizinle paylaşmak isterim,Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, Allah bu duyguyu bizede tattırsın inşallah.
inşallah canımmmmm hoşgeldin aramızaaaa.s.slm kızlar ben bu kulubun( Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)olduğunu tesadüfen bugün gördüm,ben de bu konudaki üzüntülerimi umutlarımı günü geldiğnde sevicimi sizinle paylaşmak isterim,Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, Allah bu duyguyu bizede tattırsın inşallah.
aminnnnnnnnnnkimsedem kimseye yarar yok kocişlerimizden başka ALLAHIM kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin
hanımlar sohbet odasına gitsek
değil mi ama onlarsız da olmuyor kızz ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor işteeeee
hoşgeldin canımmmmmmm:1hug: