- Konu Sahibi bebekecem17
e herkes sohbete çağırmış ama sohbette neden kimsecikler yoookkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e herkes sohbete çağırmış ama sohbette neden kimsecikler yoookkkk
işteeeeeeeeeee geldım artık sızlerleyım ama haftaıcı hergun 3 bucuktan sonra gırebılırım( benıde aranıza alırsınız artık dımı kızlar..
bakın kızlar dövecem sızıklava:
klava:cogu kişi online ama kımsecıkler yok topiğimizde.
siz emanete böylemi bakıyosunuz heeeklava:
valla guzeldı canım
yemekten sonra bı uykum geldı kayınvalıdemden cekınmesem gıdıp uyuyacaktım
kımler bakım topıgı sahıpsız bırakıp sohbete gıdennnnnnnn?????????????:mymeka:komsu gezmesıne gıdenler der gıbı soyledım bende yaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
arada ugrıcam kızlar sabah 9.30 da tahlılım var....tup bebe merkez yasadıgım yere ıkıbucuk saat suruyor en az.....saat 6 da yollara dokulurum artık........her zamankı gıbı dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım canlarımmmmm:Saruboceq:Şeniz
canım benım stresmıdır nedır uykum yokta bıraz ıslerım var......arada da gıder gelır sıze bakarım ıste tamam canım..........sevgılerımle.....:içelim:
allah yardımcın olsun canım benim.hiç şüphem yok herşeyin olumlu olacağından.
dualarımızın meyvesini ilk seninle alacağız inş.:CüvCüv::ecrin_bebek:
hadi bakalım hayırlısı olsun.o zaman sen bu gün biraz erken yat uyu dinlen cnm
allah yardımcın olsun canım benim.hiç şüphem yok herşeyin olumlu olacağından.
dualarımızın meyvesini ilk seninle alacağız inş.:CüvCüv::ecrin_bebek:
hadi bakalım hayırlısı olsun.o zaman sen bu gün biraz erken yat uyu dinlen cnm
canım hadi hayırlısı ALLAH işini rast getirsin
işteeeeeeeeeee geldım artık sızlerleyım ama haftaıcı hergun 3 bucuktan sonra gırebılırım( benıde aranıza alırsınız artık dımı kızlar..
slm kızlar ben bu kulubun( Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)olduğunu tesadüfen bugün gördüm,ben de bu konudaki üzüntülerimi umutlarımı günü geldiğnde sevicimi sizinle paylaşmak isterim,Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, Allah bu duyguyu bizede tattırsın inşallah.[/QUOTE
VE BEN BURDAYIM KIZLAR GELECEĞİN (İNŞALLAH ANNE ADAYLARI KLÜBÜNDE BENDE VARIM) BİRAZ ZOR GÖZÜKSEDE )
Acem KIZI NET YOKTU TEK BAĞLATTIM KENDİME......
Aramıza hosgeldınız kızlarr........artık hepımızın umut yolu ortak oldu:CüvCüv:
umarım en kısa zamanda hepımızın hamılelık maceralarını konusuruz...........
rabbim bütün annelerin kucagını boş bırakmasın o duyguyu benden baska kımse bılemez 2sene bebegim olmadı hamile kaldım düşük yaptım ama şuanda 3,5 aylık hamileyim şükürler olsun
ne guzel canım masallaho duyguyu ınsallah hepımız yasayacagız burada...:Saruboceq:.