Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

işteeeeeeeeeee geldım artık sızlerleyım ama haftaıcı hergun 3 bucuktan sonra gırebılırım:(( benıde aranıza alırsınız artık dımı kızlar..

işteeeeeeeeeee geldım artık sızlerleyım ama haftaıcı hergun 3 bucuktan sonra gırebılırım:(( benıde aranıza alırsınız artık dımı kızlar..

canım hoşgeldin.bu topiğin gönlü, yüreği geniş.herkes gelebilir.herkese yetecek kadar sevgimiz var bizim.
yalnız uyarayım.buraya giren pişman olabilir.çünkü hastalıktır geleceğin anne adayları.bağımlılık yapar.
eşiyle pc kavgası yapmaya,hatta pc başında sabahlamaya ve de GELECEĞİN ANNESİ OLMAYA HAZIR OLAN HEEERRRKEESSS GEELLLSSİİİİNNNNNNNNNN:lepi:hihoyyyta.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
bakın kızlar dövecem sızı:oklava::oklava:cogu kişi online ama kımsecıkler yok topiğimizde.
siz emanete böylemi bakıyosunuz heee:oklava:

bakın kızlar dövecem sızı:oklava::oklava:cogu kişi online ama kımsecıkler yok topiğimizde.
siz emanete böylemi bakıyosunuz heee:oklava:

canım ben burdayım da zaten en son mesajı ben yazmıştım ara ara baktım kimse yazmayınca yazmadım bende
nasıl geçti iftarın

valla bu gakın hatunları iiiiice asmaya başladılar burayı.biz sabah işe gidicez saat 2 olmuş hala burdayız.hanımlardan kimsecikler yok sabahtanberi.
valla ben karışmıyom artık.kıdemli ilgililere duyrulur.

kımler bakım topıgı sahıpsız bırakıp sohbete gıdennnnnnnn?????????????:mymeka:komsu gezmesıne gıdenler der gıbı soyledım bende yaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
arada ugrıcam kızlar sabah 9.30 da tahlılım var....tup bebe merkez yasadıgım yere ıkıbucuk saat suruyor en az.....saat 6 da yollara dokulurum artık........her zamankı gıbı dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım canlarımmmmm:Saruboceq:Şeniz

kımler bakım topıgı sahıpsız bırakıp sohbete gıdennnnnnnn?????????????:mymeka:komsu gezmesıne gıdenler der gıbı soyledım bende yaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
arada ugrıcam kızlar sabah 9.30 da tahlılım var....tup bebe merkez yasadıgım yere ıkıbucuk saat suruyor en az.....saat 6 da yollara dokulurum artık........her zamankı gıbı dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım canlarımmmmm:Saruboceq:Şeniz

allah yardımcın olsun canım benim.hiç şüphem yok herşeyin olumlu olacağından.
dualarımızın meyvesini ilk seninle alacağız inş.:CüvCüv::ecrin_bebek:
hadi bakalım hayırlısı olsun.o zaman sen bu gün biraz erken yat uyu dinlen cnm

canım benım stresmıdır nedır uykum yokta bıraz ıslerım var......arada da gıder gelır sıze bakarım ıste tamam canım......kaydirigubbakcemile4....sevgılerımle.....:içelim:

allah yardımcın olsun canım benim.hiç şüphem yok herşeyin olumlu olacağından.
dualarımızın meyvesini ilk seninle alacağız inş.:CüvCüv::ecrin_bebek:
hadi bakalım hayırlısı olsun.o zaman sen bu gün biraz erken yat uyu dinlen cnm

canım hadi hayırlısı ALLAH işini rast getirsin

sagolun canlarım ALLAH hayırlısıyla hepımıze çifter çifter nasıp etsın:Saruboceq::emir_bebek::CüvCüv::ecrin_bebek:

slm kızlar ben bu kulubun( Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)olduğunu tesadüfen bugün gördüm,ben de bu konudaki üzüntülerimi umutlarımı günü geldiğnde sevicimi sizinle paylaşmak isterim,Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın, Allah bu duyguyu bizede tattırsın inşallah.[/QUOTE

VE BEN BURDAYIM KIZLAR GELECEĞİN (İNŞALLAH ANNE ADAYLARI KLÜBÜNDE BENDE VARIM) BİRAZ ZOR GÖZÜKSEDE )
Acem KIZI NET YOKTU TEK BAĞLATTIM KENDİME......

Aramıza hosgeldınız kızlarr........artık hepımızın umut yolu ortak oldu:CüvCüv::emir_bebek:
umarım en kısa zamanda hepımızın hamılelık maceralarını konusuruz...........

rabbim bütün annelerin kucagını boş bırakmasın o duyguyu benden baska kımse bılemez 2sene bebegim olmadı hamile kaldım düşük yaptım ama şuanda 3,5 aylık hamileyim şükürler olsun

ne guzel canım masallah:nazar::nazar:o duyguyu ınsallah hepımız yasayacagız burada...:Saruboceq:.

Back
X