Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben geldim huuuu kayıplar nerelerde dolaşıyorsunuz bakalımmmmmkaydirigubbakcemile
lotusum inşallah bu çabaların karşılıksız kalmaz seni de hamişlerin arasında görürüz en kısa zamanda canımmmmmm:1hug:

ohoooo bu saat oldu hala kimsecikler yok yahuuuu..
uyusunlarda büyüsünler bari beni canlarımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben seni çıktın sandım sohbettende ayrılmışsın haber vermede...
çıktın diye düşündüm

tabı gececı lotus yok kaynatın bakııııııımm gelın gorumce-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

canlarım esıme sahur hazırlamaya kalktım..........amma yorulmusum yahu....mirmirmirmir

tabı gececı lotus yok kaynatın bakııııııımm gelın gorumce-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

canlarım esıme sahur hazırlamaya kalktım..........amma yorulmusum yahu....mirmirmirmir

canım gelmişin görmedim kusura bakma tatlım yaaa... nasılsın geçrimi biraz yorgunluğun...

cok sukur canım bıraz daha ıyıyım ama az sonra kacıp uyuyacagım yıne.........senden nbr canım???ozelıne bakarmısın bırhihoyyyt

dinlen canım dinlen..bu aralar kendine çok dikat et canım..tedavin başladı çünlü hata falan olmaman lazım tatlım yoksa tedavini etkiler...grip flan olmamaya çalış aman gripden uzak dur..bolbo c vitamini falan al ...uykularını düzene koy canım...

baktım ben ssende bak...

dinlen canım dinlen..bu aralar kendine çok dikat et canım..tedavin başladı çünlü hata falan olmaman lazım tatlım yoksa tedavini etkiler...grip flan olmamaya çalış aman gripden uzak dur..bolbo c vitamini falan al ...uykularını düzene koy canım...

baktım ben ssende bak...

sagol canım benım ınsallah kotu bısey olmaz..........
bıtanem ben cıkıyorum......uyuyacagım gunduz ıslerım var sevk fılan alıcam...sulu ultrasonu sıtede bulamadım nedense.....bılen arkadaslar anlatır bana umarım.....
gorusmek uzere canım sevgılerımle........:1hug:

sagol canım benım ınsallah kotu bısey olmaz..........
bıtanem ben cıkıyorum......uyuyacagım gunduz ıslerım var sevk fılan alıcam...sulu ultrasonu sıtede bulamadım nedense.....bılen arkadaslar anlatır bana umarım.....
gorusmek uzere canım sevgılerımle........:1hug:

tmm canım kendine ii bak yorma kndini....Allaha emane tol canım görüşmek üzere...:1hug:

bende çıkıyorummm...lotusum Allah işlerini rast getirsin inşallah canım....
herkese şimdiden günaydınlar hayırlı sabah lar diliyorum...
görüşmek üzereee
Allaha emnaet olunhihoyyythihoyyyt

güanydın canlarım.nasılsınız acep.bütün yazdıklarınızı okumaktan gözlerim agrıdı inanın.lotusum ilk önce sana cevap yazmak istiyom ben sulu usg nin ne oldugunu bilmiyom.benim doktoru ma bi sorarım ama sen ne için yapılacakmış onu bana yazarsan...sana yardımcı olabilirim.
nazım üzülme canım .herşeyde bi hayır vardır....belki bitiş gördügün bu olay belki bi güzelligin, iyi bi iş imkanının başlangıcı olabilir....
alhanım evet denk gelemiyoz canım...az kaldı az 1 ay...daha sabır...
diger arkadaşlarımada çok sevgilerimi yolluyorum.....

Back
X