Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Esracım sanada gunaydın canım ne guzel bir giriş yapmışsınŞeniz
Nazım deme ya :çok üzgünüm: inşallh bugun nhemen verirde maaşını kurtulursın o işyerinden canım:çok üzgünüm:

bacularım ben yine 5 dakıka 5 dakıka gelebiliyom.beni idare edin artıkk...senağlama
yazdıklarınızı okuyom da hastalardan bi fırsat kalsa cevap yazacagım ama.aklım burda sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmm..a.s.a.s.a.s.

evet esracım hiç sorma.maalesef insan bıkıyo yani iki kelime bişey okuycam derken.ayrıca ben sabahtan beri uğraşıyorum sohbete giremiyorum
sakınm kimsecikler beni burda bırakıp sohbete felan girmesinler bak söölüyorum.geberterim hepinizi:oklava:

canım siz ordasınızdır diye sohbete girmey calısştım giremedim :çok üzgünüm: bende bir sorun var zannediyodum:uhm: bende sohbete giremeyince:çok üzgünüm:
demek herkeste aynı sorun var
oh be ben girebildim sohbete

Son düzenleme:
Esracım sanada gunaydın canım ne guzel bir giriş yapmışsınŞeniz
Nazım deme ya :çok üzgünüm: inşallh bugun nhemen verirde maaşını kurtulursın o işyerinden canım:çok üzgünüm:

ins kendi yüregi gibi karşındakılerınde yuregı temız olunca cnm hiç anlamadan bu güzel kelımeler dudaklardan dokuluyor :emir_bebek:

evet esracım hiç sorma.maalesef insan bıkıyo yani iki kelime bişey okuycam derken.ayrıca ben sabahtan beri uğraşıyorum sohbete giremiyorum
sakınm kimsecikler beni burda bırakıp sohbete felan girmesinler bak söölüyorum.geberterim hepinizi:oklava:

biz girdikde çıkdık bilem canım :dilcikar::dilcikar:

günaydınnnnn geleceğin en güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
lotusum herşey gönlünce olsun sabrının sonu bebiş olsun inşallah canımmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
denefim bizde seni çok seviyoruzzzzzzzz:1hug:
rad. teknikerim nazım swet homem burcum esram pink rosem nasılsınızzz:1hug:
uyuyan güzellerim acemim mavişim mumucum alhanım nevinim nehirim seherim-umarım herşey gönlünce olur canımmmm:nazar:-patriam yeni gelenlerrr birde kaçak n£vinim var ama bayağıdır yok ortalardaaaa günaydın hepinizeeeeeeeea.s.

selam kızlar myhopem iyiyiz canım sen de iyisindir umarım
mumucum nereye yaaa
bugün milletin girmesiyle çıkması bir oluyor.
denefin de teşekkürünü gördük.arkadaşım sen nerdesin.ama bugün pazartesi ya sein yoğunluğun ondan galiba canım
bu arada naz bahsetti de anlamadım nerde topik açtın sen?

mrb arkadaşlar berfinsena, denef72, lotus79, myhope, Nehir 21, swethome, acem kızı sıcak karşılamalarınız için hepinize teşekkür ederim, yeni gelen arkadaşlara karşı davranışlarınız çok mutlu edici.

mrb arkadaşlar berfinsena, denef72, lotus79, myhope, Nehir 21, swethome, acem kızı sıcak karşılamalarınız için hepinize teşekkür ederim, yeni gelen arkadaşlara karşı davranışlarınız çok mutlu edici.

ZUHALİM CANIM bizler burda kimseyi yabancı olarak görmüyoruz bizler herkese aynıyız BİDE ÖYLEEEEEEEEEEEEEEEEE CANIMCIM

Burdayım buralardayım geleceğin anne adayları şuanada bilemem hatırlarmısınız 4 ay önce ikizlerimi kaybettim erken doğumla yeniden tüp bebk için cesaretim yok kendime zaman verdim 1 sene 1.5 sene tedaviye ara verşyorum umarım sizlerr başarılı olursunuz kızlar

Back
X