Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

**********OKUNAN ARKADAŞIMIZ LOTUS***********

ANNE ADI:
BABA ADI:
NİYETİ:
TOPLAM: 4444 adet olacak

radyoloji teknikeri---------:444
naz24-------------------------:100
pinkrose----------------------:250
alhan---------------------------:300

kalan--------------------------:3350

henüz başlamıyoruz arkadaşlar biliyorsunuz değil mi
ben de birazdan eve gidicem
akşama da misafir var pek giremem heralde.

bebekim ALLAHIN izniyle tettemiz çıkar testler hayırlısıyla İNŞALLAAAHHHH..lotusa yarın başlarız o zaman önce kendimi başlaması gerekiyor..:1hug:

haberlerişiriz o halde pazartesiye kalır gibi dimi akşam evden bakmaya çalışırım
kızlar gece gelcekseniz bende girim konuşuruz gene sanki hiç konuşmuyoz ya:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaslar sıze bır dua daha vermek ıstıyorum belkı bılıyorsunuzdur ama bunu yıllardır annemle babanem okuyorlar ve okudukları her dileklerı kabul oldu.39 gun boyunca okunuyor ıkı dua var ıkısıde okunacak aynı gün içersınde 500 birinden 500 birinden toplam 1000 olması gerek

1-allahümme salli ala seyyidina muhammedin vessellim (günde 500 tane)

2-estağfirullah el azim (günde 500 tane)

bu ıkı duayı 39 gün boyunca okuyun ben şahidim gercekten işe yardıgını gördüm arkadaslar.okumak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.bende tefrıcıyeler bittikten sonra baslamayı düşünüyorum

Herkese hayırlı ramazanlar..
Ben denef ablanınkini bitirdim..

Denef abla niyetin inşallah tez zamanda kabul olur..

Lotusa başlıyoruz inşallah..Ben gene 1000 alayım..

Allah gönüllerinizdeki muradı hayırlısıyla versin..
Ben şimdi çıkıyorum, bir kaç saat sonra gene girer niyeti, anne- baba adını öğrenir okumaya başlarım inşallah..
Radyoloji çıkacağım demiş, inşallah çıkmadan yetişirim, ekleneyim listeye..
Herkese hayırlı günleeerr..

haberlerişiriz o halde pazartesiye kalır gibi dimi akşam evden bakmaya çalışırım
kızlar gece gelcekseniz bende girim konuşuruz gene sanki hiç konuşmuyoz ya:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nazım nasılsın canım gece gırıyorum bende ama kımsecıkler olmuyo hele bi gelme sorarım:oklava: sana ama a.s

radyolojim sen ne kadar okuyacak arkadaşlar listele.lotusum başlayın deyince başlarız...
bende lotusum için 300 alıyom şimdilik.

denefim allah niyetlerimizi ve tefriciyemizi kabul etsin canım
allah hayırlısıyla en kısa zamanda bi evlat almayı nasip etsin kucağına.eksiğimizi yanlışımızı allah afffetsin inşallah yoktur ama varsa da sen de hakkını helal et.
yalnız en son mumuya 200 vermiştik.ben onu listeye ekledikten sonra hiç girmedi o .okudumu okumadımı bilmiyorum.sen duanı yapma bakalım şimdilik.mumu girince ona sorarız tekrar bakalım okumuş mu diye

sagolun canlarım.insallah Allah saglıklı bi hamilelik geçirip bebegimi kucagıma alabilirim....sizleri seviyorummmmmmm

Herkese hayırlı ramazanlar..
Ben denef ablanınkini bitirdim..

Denef abla niyetin inşallah tez zamanda kabul olur..

Lotusa başlıyoruz inşallah..Ben gene 1000 alayım..

Allah gönüllerinizdeki muradı hayırlısıyla versin..
Ben şimdi çıkıyorum, bir kaç saat sonra gene girer niyeti, anne- baba adını öğrenir okumaya başlarım inşallah..
Radyoloji çıkacağım demiş, inşallah çıkmadan yetişirim, ekleneyim listeye..
Herkese hayırlı günleeerr..

sagol canım .ALLAH razı olsun senden .bütün samimiyetimle sölüyorum bi kız kardeşim gibi görüyom seni...

ALHANIM sen nasılsın canımın içi....özledim senide yawwwwwww..az kaldı akşamları buluşmaya....bayramdan sonraki pazar degil ikinci pazar evime esyalarımı atacam....o haftası hemen interneti açtıracammm.çok mutluyum çok.ya biliyonuzmu bu tefriciyeli okumaya başladıgımızdan beri.evim daha çabuk hızlandı....Allahım yüce mevlam yardım etti bana...

nazım nasılsın canım gece gırıyorum bende ama kımsecıkler olmuyo hele bi gelme sorarım:oklava: sana ama a.s

o merdaneyi görünce daha nasıl gelmemezlik yaparım ben acaba:1shok:
yarın pazar tatil nasılsa takılırım sahura kadar bacım ne demek ama ben
bazen uyuya kalabiliyorum ona göre merdaneyi çıkarma gene:utangac:

BEBEKIM hiç bir sorun çıkmayacak tahlillerinde...buna lütfen inan.çok saglıklı bir evlat alacaksın kucagına...anası gibi iyi niyetli biri olacak.sevimli olacak...bak bende aglıcam şimdi.senağlama.....
seni kucagında bebeginle resmini koyacagın günü iple çekiyommmmm..

ALHANIM sen nasılsın canımın içi....özledim senide yawwwwwww..az kaldı akşamları buluşmaya....bayramdan sonraki pazar degil ikinci pazar evime esyalarımı atacam....o haftası hemen interneti açtıracammm.çok mutluyum çok.ya biliyonuzmu bu tefriciyeli okumaya başladıgımızdan beri.evim daha çabuk hızlandı....Allahım yüce mevlam yardım etti bana...

allahhhhh kafa denkleri geliyor geceleri desene bizim evde varda ben kimse yok
diye girmiyorum ben kocayı uyutur girerim artık ama bide uyanırsa:oklava::oklava:
ben onu oturtmuyomda başına :roflol::roflol:

nazım çık o yemek sitesinden gördükce karnın daha çok acıkacakk...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ya sen nediyosun denefim zor attım kendimi bu topiğe allahım bi bakdım
4 tane tarif bilem yazmışım bi çarşaf böreği var ama aman akıllara zararcokacimcoookcokacimcoook

kızlar şimdi kitapdan okudum Allah(cc) oruçlunun iftar anındaki duasını kabul edermiş.
Asla red olunmazmış,iftarımızı açmadan bol bol dua edelim.

kızlar size hayırlı günler hayırlı muhabbetler ben çıkıyorum .buraya girip okey alınca başlarım okumaya kendinize iyi bakın..

Back
X