- Konu Sahibi bebekecem17
canim daha 14 haftalik olduk . Göremedik benimle birlikte olan arkadaşlar var diğer sitede erkek olanlar bellli olmu. Bakalim hayirlisi
canım ne olursa olsun cinsiyeti
sağlıklı olsun da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim daha 14 haftalik olduk . Göremedik benimle birlikte olan arkadaşlar var diğer sitede erkek olanlar bellli olmu. Bakalim hayirlisi
haberlerişiriz o halde pazartesiye kalır gibi dimi akşam evden bakmaya çalışırım
kızlar gece gelcekseniz bende girim konuşuruz gene sanki hiç konuşmuyoz ya:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
denefim allah niyetlerimizi ve tefriciyemizi kabul etsin canım
allah hayırlısıyla en kısa zamanda bi evlat almayı nasip etsin kucağına.eksiğimizi yanlışımızı allah afffetsin inşallah yoktur ama varsa da sen de hakkını helal et.
yalnız en son mumuya 200 vermiştik.ben onu listeye ekledikten sonra hiç girmedi o .okudumu okumadımı bilmiyorum.sen duanı yapma bakalım şimdilik.mumu girince ona sorarız tekrar bakalım okumuş mu diye
Herkese hayırlı ramazanlar..
Ben denef ablanınkini bitirdim..
Denef abla niyetin inşallah tez zamanda kabul olur..
Lotusa başlıyoruz inşallah..Ben gene 1000 alayım..
Allah gönüllerinizdeki muradı hayırlısıyla versin..
Ben şimdi çıkıyorum, bir kaç saat sonra gene girer niyeti, anne- baba adını öğrenir okumaya başlarım inşallah..
Radyoloji çıkacağım demiş, inşallah çıkmadan yetişirim, ekleneyim listeye..
Herkese hayırlı günleeerr..
nazım nasılsın canım gece gırıyorum bende ama kımsecıkler olmuyo hele bi gelme sorarımklava: sana ama a.s
ALHANIM sen nasılsın canımın içi....özledim senide yawwwwwww..az kaldı akşamları buluşmaya....bayramdan sonraki pazar degil ikinci pazar evime esyalarımı atacam....o haftası hemen interneti açtıracammm.çok mutluyum çok.ya biliyonuzmu bu tefriciyeli okumaya başladıgımızdan beri.evim daha çabuk hızlandı....Allahım yüce mevlam yardım etti bana...
nazım çık o yemek sitesinden gördükce karnın daha çok acıkacakk...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızlar size hayırlı günler hayırlı muhabbetler ben çıkıyorum .buraya girip okey alınca başlarım okumaya kendinize iyi bakın..