Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kırpıla kırpıla koyuna dönecez yakında neyse buna da şükür en azından ilk mesaj aynen duruyor topiki başkası açmış gözükmüyorrrr:emir_bebek::emir_bebek:
demin yazacaktım kilitliydi neyse ben geldim denefimin tefriciyesi de bitmiş sanırım Allah hepinizden razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallahhhh:Saruboceq:
rad. teknikerim lotusuma bende 200 alayım yarın temizleniyorum ardından okumaya başlayacam hayırlısıylaaa
denefim lotusum mavişim acemim bebekecemim nevinim nehirim alhanım mumucum n£vinim pinkrosem swethomem nazım seherim patriam burcum esram hoşgeldin bu arada nasılsınız canlarımmm hepinize mucuks mucukssŞenizŞeniz

sende hşg cnm nasılsınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallu bihil'ukadu, ve tenfericu bihil'kurabu, vetukdâ bihil'havâicu, ve tunâlu bihir'regâibu, ve husnul'havâtimi, ve yusteskal'ğamâmu bivechihil'kerimi ve alâ âlihi ve sahbihî fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli mâlû»min lek.

canım okudugumuz dua bu işte..sırayla bunu okuyoz...kaç tane okuyacaksak sölüyoz radyolojiye...
canım sağolasın sabah hastaneye gitmek için acilen çıkmam gerekmişti eşim sperm verdi ama epey düşük çıktı değerler

aaaa carsambanın neresınden bende carsambalıyım köyumuz var yanı orda bıde akraba cıkıyomusuz.

kılıçarslan köyü sanırım yanlış hatırlamıyorsam nüfusundaki köy
ama merkezde oturuyorlarmış eskiden köyde de evleri varmış.
hatta çay mahallesi olacak oturdukları mahalle soyisileri sağlam
benimkide tabikaydirigubbakcemile

canlarım ben ara ara ugrayıp cıkıyorum babam abim ve eşimden bilgisayar kalmıyor bıraktıklarındada benim işim çıkıyor... bide buaralar kuran öğrenmey çalışıyorum kendim oyuzden kusuruma bakmayın olurmu şimide eşime vermem gerekiyor öpüyorum sizleri
myhopecim hoş gelidn canım

kılıçarslan köyü sanırım yanlış hatırlamıyorsam nüfusundaki köy
ama merkezde oturuyorlarmış eskiden köyde de evleri varmış.
hatta çay mahallesi olacak oturdukları mahalle soyisileri sağlam
benimkide tabikaydirigubbakcemile

aaa bılıyorum vay be sen şimdı gelınımiz oldun he tanıstıgımıza memnun oldum bende aslen samsunluyum ama bandırmaya evliyim gurbetlık cekıyoruz böyle ne yaparsın hayatsenağlamasenağlama

sende hoşeldim myhope görünmüyordun kaç gündür özlettin kendini evet biraz kırpdılar
bizi ama olsun fenada olmadı şimdi daha hızlı giriyor topiğe faketti baya ŞenizŞeniz
bu ikinci denemeleri nazım ilkinde bayağı olaylı olmuştu sonra silinen sayfalar geri geldi tamam silinsin ama başka topikler var aylardır kimsenin uğramadığı onlar dururken niye bizimki siliniyor ben onu anlamıyorum neyse dedim ya buna da şükür en azından bebekecemin açılış mesajı aynen duruyor bu sefer en azından o isteğimizi dikkate almışlarrrrgamyoncuiremsu
hoş bulduk bu arada eşimin köyüne gitmiştim bugün geldim işte soluğu burda aldım ama ilk girdiğimde kilitliydi bide topik yani bayağı telaşlandım niye kilitlendi diye neysee:utangac:
sende hşg cnm nasılsınhihoyyythihoyyyt
hoşbulduk canımm köye gittim moral depoladım yarından sonra çalışmalara başlıyorum hayırlısıylaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

aaa bılıyorum vay be sen şimdı gelınımiz oldun he tanıstıgımıza memnun oldum bende aslen samsunluyum ama bandırmaya evliyim gurbetlık cekıyoruz böyle ne yaparsın hayatsenağlamasenağlama

Evet ben samsun geliniyim canım bizimkilerde zaten istanbulda yaşıyorlar
uzun zaman önce göçmüşler ama amcaları dayıları halaları kısaca sülalesi
orda eşimin,istanbulda 3 kız kardeşler kayınvaldemler yazları gidiyorlar ve bayramları
benim ilk bayramın herkes bekliyormuş bakalım kısmetkaydirigubbakcemile

Evet ben samsun geliniyim canım bizimkilerde zaten istanbulda yaşıyorlar
uzun zaman önce göçmüşler ama amcaları dayıları halaları kısaca sülalesi
orda eşimin,istanbulda 3 kız kardeşler kayınvaldemler yazları gidiyorlar ve bayramları
benim ilk bayramın herkes bekliyormuş bakalım kısmetkaydirigubbakcemile

ooo desene beklenen gelınsın aman benden demesı cok güleryuzlü ol bızım o taraflarda cok makbuldür sonra 10 sene seni söylerler nacizane tavsiyem işine karışmak olmasında tiyo vereyım dedım.

ben çıkıyom kızlar herkeze iyi iftarlar radyolajı bana 100 yaz okuyacam ok herkeze iyi iftarlaryerimsenibenyerimsenibenyerimsenibensengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

bu ikinci denemeleri nazım ilkinde bayağı olaylı olmuştu sonra silinen sayfalar geri geldi tamam silinsin ama başka topikler var aylardır kimsenin uğramadığı onlar dururken niye bizimki siliniyor ben onu anlamıyorum neyse dedim ya buna da şükür en azından bebekecemin açılış mesajı aynen duruyor bu sefer en azından o isteğimizi dikkate almışlarrrrgamyoncuiremsu
hoş bulduk bu arada eşimin köyüne gitmiştim bugün geldim işte soluğu burda aldım ama ilk girdiğimde kilitliydi bide topik yani bayağı telaşlandım niye kilitlendi diye neysee:utangac:

hoşbulduk canımm köye gittim moral depoladım yarından sonra çalışmalara başlıyorum hayırlısıylaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

hosgeldın canım...........ozledık senı yahuŞeniz

NE OLMUŞ SAYFALARA kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

BU İKİNCİ SİLİNMESİ ACIKLAMA İSTİYORUM BU SEFER

EN AZINDAN SİTE FAZLA SAYFALARI KALDIRMIYOR TEMİZLİK YAPILACAK DENİR VE BÜTÜN SAYFALARDA YAPILIRRRR:oklava::oklava:

canlarım ben cıkıyorum işlerım var iftara kadar onları halledeyım bari...herkese hayırlı iftarlar

kızlar baslayalım da ben bısey desem yanlış anlaşılmassa ben ana baba ısımlerımı okuyacak arkadaslara ozel msj gondersem olur mu??????cunku benım kkdakı msjlarımı takıp etmeye calışan tanıdıklar var......ozelımı onlar bılsın ıstemıyorum sız bılın ama......

olur canım sorun değil benim için sen nasıl istersen özelim açık yollada başlıyım öptüm

Back
X