- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
Geldim lotusçum,buyur.................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben bu siteye alişamadımda bana gelen mesajlara nerden bakabilirim
ya kızlar ben bu siteye alişamadımda bana gelen mesajlara nerden bakabilirim
Geldim lotusçum,buyur.................
canım ozel msjlarımı mı kastededıyorsun
Üsteki liste radyolojiden alıntı denefle nehiri ben ekledim mesajlarında belirtmişlerdi
küçük yazılı not radyolojinin büyük harfli olan benim
hayatım benım arkadaslara da soruyorum ana baba adını ozelden yollasam olur mu dıye nolur kusura bakmayın sızle ılgısı yok..........
denefle radyalojı cıktı sanırım nasıl baslayacagız ?????????yanı ben tablo olusturmayı bılmıyorum canım nasıl baslayalım.......a.s.
cnm gelen kutusuna özele kusura bakmayın ya benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
anladım canım hiç önemli değil.benim için farketmez,ister özelden ister genelden....Radyoloji bi arkadaştan haber bekliyodu denefinki eksik kalmasın diye..onunki tamamlanınca sana başlıcaktık sanırsam...Şimdi bu sayı organizasyonunu radyoloji teknikeri yapıyor biz karıştırmayalım derim ben..O akşama girip halleder,yarında başlarız inşallah canım...Listeye eklemeyi sayı takibini hep o yaptı,ayrıca ona haber vermeden okumaya başlamıyoruz sayılar karışmasın az veya çok olmasın diye...Tamammı canım,acele etme kız,okucaz yarın inşallah.Zaten el birliği yaptıkmı çabucacık bitiyor maşallah....
tşkr cnm benim sagol
Arkadaslar hepimizin bildigi gibi site genelinde toplu dua okumalari paylasimlari yönetim tarafindan yasaklanmistir. Bunun icin Özel mesajlasma yada msn ler kullanabilirsiniz, bu bölüm ve baslik disi mesajlasmalar devam ederse istemeyerekde olsa konunuzu kapatmak zorunda kalicaz. Lütfen kurallara uyalim.
Sevgilerimle...
Arkadaslar hepimizin bildigi gibi site genelinde toplu dua okumalari paylasimlari yönetim tarafindan yasaklanmistir. Bunun icin Özel mesajlasma yada msn ler kullanabilirsiniz, bu bölüm ve baslik disi mesajlasmalar devam ederse istemeyerekde olsa konunuzu kapatmak zorunda kalicaz. Lütfen kurallara uyalim.
Sevgilerimle...
kızlar ben kaçıyorum..Kaynanacıma iftara gidecez inşallah,kalkayım hazırlanıyım....Bu arada malum olayımıza özelden devam edecez,aman ihmal edilmesin,konumuz kitlenmesin kızlar....Haydi gece görüşürüz inşallah...Şimdiden afiyet olsun:)))