Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

**********OKUNAN ARKADAŞIMIZ LOTUS***********

ANNE ADI:
BABA ADI:
NİYETİ:
TOPLAM: 4444 adet olacak

radyoloji teknikeri---------:444
naz24-------------------------:100
pinkrose----------------------:250
alhan---------------------------:300
denef...........................:300
nehir............................:1000
kalan--------------------------:2050

henüz başlamıyoruz arkadaşlar biliyorsunuz değil mi
ben de birazdan eve gidicem
akşama da misafir var pek giremem heralde

CANIM RADYOLOJİNİN NOTU BU HENÜZ BAŞLAMIYORUZ ARKADAŞLAR DEMİŞDİ
NE YAPSAK BİLMEMKİfisfisfis

ya kızlar ben bu siteye alişamadımda bana gelen mesajlara nerden bakabilirim

Canım topiklerde sayfa yenileme yapacaksın F5 ile.tüm mesajların için,isminin üstüne tıkla istatikler Esraya ait bütün mesajları göster e tıkla bukadar...Senin yazdığın yazılara gelen cevaplardan haberdar olmak içinde konuya abone olman gerekiyor,maille bildiriliyor sanırım.Ben bukadar biliyorum canım:))

Geldim lotusçum,buyur.................

hayatım benım arkadaslara da soruyorum ana baba adını ozelden yollasam olur mu dıye nolur kusura bakmayın sızle ılgısı yok..........
denefle radyalojı cıktı sanırım nasıl baslayacagız ?????????yanı ben tablo olusturmayı bılmıyorum canım nasıl baslayalım.......a.s.

Üsteki liste radyolojiden alıntı denefle nehiri ben ekledim mesajlarında belirtmişlerdi
küçük yazılı not radyolojinin büyük harfli olan benim

hayatım benım arkadaslara da soruyorum ana baba adını ozelden yollasam olur mu dıye nolur kusura bakmayın sızle ılgısı yok..........
denefle radyalojı cıktı sanırım nasıl baslayacagız ?????????yanı ben tablo olusturmayı bılmıyorum canım nasıl baslayalım.......a.s.

anladım canım hiç önemli değil.benim için farketmez,ister özelden ister genelden....Radyoloji bi arkadaştan haber bekliyodu denefinki eksik kalmasın diye..onunki tamamlanınca sana başlıcaktık sanırsam...Şimdi bu sayı organizasyonunu radyoloji teknikeri yapıyor biz karıştırmayalım derim ben..O akşama girip halleder,yarında başlarız inşallah canım...Listeye eklemeyi sayı takibini hep o yaptı,ayrıca ona haber vermeden okumaya başlamıyoruz sayılar karışmasın az veya çok olmasın diye...Tamammı canım,acele etme kız,okucaz yarın inşallah.Zaten el birliği yaptıkmı çabucacık bitiyor maşallah....

bencede pazartesiye kalsın belki gece gelir toplar belli olmaz ona

cnm gelen kutusuna özele kusura bakmayın ya benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

canım bak sımdı sag ust kosede hosgeldınız 61 esra yazar........eger ozel msjın gelmısse orada 1 ozel msj dıyede yazar...........ben sımdı sana yollarım denerız.......
eger sen bır uyeye yollayacaksan o uyenın topıcten fılan o uyenın adını bul,adına tıkla ozel msj yolla ıbaresı cıkar ordan yazarsın yada aynen sana geldıgı yerden cvaplarsın:1hug:

anladım canım hiç önemli değil.benim için farketmez,ister özelden ister genelden....Radyoloji bi arkadaştan haber bekliyodu denefinki eksik kalmasın diye..onunki tamamlanınca sana başlıcaktık sanırsam...Şimdi bu sayı organizasyonunu radyoloji teknikeri yapıyor biz karıştırmayalım derim ben..O akşama girip halleder,yarında başlarız inşallah canım...Listeye eklemeyi sayı takibini hep o yaptı,ayrıca ona haber vermeden okumaya başlamıyoruz sayılar karışmasın az veya çok olmasın diye...Tamammı canım,acele etme kız,okucaz yarın inşallah.Zaten el birliği yaptıkmı çabucacık bitiyor maşallah....

sagol bıtanem..........kız acelem oldugundan degılde calışanlar kacmadan bı konusmus olalım dıye........tamam o zaman hep beraber ayarlarız.......optum canım.......:1hug:

Arkadaslar hepimizin bildigi gibi site genelinde toplu dua okumalari paylasimlari yönetim tarafindan yasaklanmistir. Bunun icin Özel mesajlasma yada msn ler kullanabilirsiniz, bu bölüm ve baslik disi mesajlasmalar devam ederse istemeyerekde olsa konunuzu kapatmak zorunda kalicaz. Lütfen kurallara uyalim.

Sevgilerimle...

Arkadaslar hepimizin bildigi gibi site genelinde toplu dua okumalari paylasimlari yönetim tarafindan yasaklanmistir. Bunun icin Özel mesajlasma yada msn ler kullanabilirsiniz, bu bölüm ve baslik disi mesajlasmalar devam ederse istemeyerekde olsa konunuzu kapatmak zorunda kalicaz. Lütfen kurallara uyalim.

Sevgilerimle...

Pardon ben bilmiyordum.Hemen düzeltiriz,aman kapanmasın topiğimiz:)))Sizleri zor durumda bırakmak istemeyiz.Nazik uyarınız için teşekkürler:))

Sevgilerimle...

kızlar delphinin mesajını okudunuz sanırım bence özelden devam edelim
tatsızlık çıkmasın durup dururken topik kitlenmesin.uyarın için sağol delphinŞeniz

kızlar ben kaçıyorum..Kaynanacıma iftara gidecez inşallah,kalkayım hazırlanıyım....Bu arada malum olayımıza özelden devam edecez,aman ihmal edilmesin,konumuz kitlenmesin kızlar....Haydi gece görüşürüz inşallah...Şimdiden afiyet olsun:)))

kızlar ben cıkıyorum..............özelden devam ederız artık.......aksam burdayım yıne.........gorusuruz canlarım.........:1hug:

kızlar ben kaçıyorum..Kaynanacıma iftara gidecez inşallah,kalkayım hazırlanıyım....Bu arada malum olayımıza özelden devam edecez,aman ihmal edilmesin,konumuz kitlenmesin kızlar....Haydi gece görüşürüz inşallah...Şimdiden afiyet olsun:)))

tamam canım bende cıkıyorum hoscakal............hayırlı iftarlar.......kaydirigubbakcemile5

Back
X