- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.981
1-2 kişi haricinde hayırrr :))
hoşgeldin.kıslar slm hepinize..
bu ay kızamıkçık aşısını yaptırdım..1 ay korunmak gerekli malum..sonra bebeğim olsun istiyorum Allahın izniyle sağlıkla hayırla tabi...ayy neler yapmam gerekli hamiş olmam için onları araştırıyorum ama içinizde hamiş olanlar da var ,onlara soram bare bi de...
:)) yaa :kedi:hmmm.
o zamaaaan bi çözüm daha vaaarrrr.başka da bilmiyom.
söyleyecen şekeriim kaydirigubbakcemile3
ben de bu arada pazar gününe ilk misafirlerimi çağırdım.şimdi de iftar menülerini araştırıyorum.ne pişirsem diye.eşimin arkadaşları gelecek.sadece 1 çift gerçi.ama ilk kez gelecekler.sofra güzel olmalı o yüzden.
ve temizlikte hala duruyo.koltuklar salonun ortasında üzerleri örtülü duruyo.halı yok.heryer birbirinde toz duman.inşallah yetiştiririm. :bbo:
merhaba meliscimkıslar slm hepinize..
bu ay kızamıkçık aşısını yaptırdım..1 ay korunmak gerekli malum..sonra bebeğim olsun istiyorum Allahın izniyle sağlıkla hayırla tabi...ayy neler yapmam gerekli hamiş olmam için onları araştırıyorum ama içinizde hamiş olanlar da var ,onlara soram bare bi de...
sooryy melisçimhoşgeldin.
yani eğer korunmayı ilk kez bırakacaksan ve de adetlerin düzenliyse yumurtlama günlerini takip edip o günlerde çalışmalara devam etmekten başka yapıcan bişey yok canım.
eğer adetlerin düzenli değilse önce bi doktora gidip bunun sebebini öğrenmek lazım tabi.
anladım canım haklısın tabiine o herkes ramazan rehavetinde heralde bugün
uyanın artık a be yaw.orucu uykuya tutturmayın.hadi bakem.
çileğim başka türlü yetişmiyo yaa napıyım.bi şekilde halledicez inş. bu akşam eşimle.biraz yorulcaz ama olsun.çağırmamız gerekenler,eşimin arkadaşları,benim arkadaşlarım,eşimin akrabaları,benim akrabalarım,gitmemiz gerekenler derken bi bakıyosun son gün gelmiş.çok çabuk geçiyo zaman.bi de çalışan insan olarak haftasonları çok kıymetli olduğu için değerlendireyim dedim hemen.
bu gelcek misafirlerim izmitte oturuyolar.kız ünv.e başlayacak bu yıl.hemde nasıl biliyo musun.bu kız ilkokul mezunuymuş.konfeksiyonda çalışıyomuş.eşi 2 ünv mezunu.şuanda doktora yapıyo.bunlar chat'te tanışmışlar.evlenmişler.evlendikten sonra kız dışardan ortaokulu ve liseyi vermiş.şimdi de kocaelide edebiyat bölümünü kazandı.azmin hayranım valla.tabi zekasına da.ramazanın ortalarında okul işleri felan olur gelemezler diye düşündük ondan hemen çağıralım dedik.
olsun sen de bol bol birilerine misafir olursun bu sene.seneye çağırırsınmisafirlerini inş.
siz sağlıklı olunda.
bugünlük dışardan bişeyler söyledim 50 dk oldu gelmedi halaçileğim,sen hamişsin be güzelim,bu sayede herkes hamiş olduğunu duyar zaten,sen bir yemek şirketiyle anlaş bence,hergün sana ordan yemek gelsin...bunun ayıbı yok canım...
teşekkürler berencim a.s.
evet mubarek ramazan geldi çok şükür..
aaayyy nehirim canım benim canımsın yaa Şeniz
bitanesin opuyorumnanaktan
nasıl duygulandırdın benii bilemezsin :gitme:
seni çokk seviiiyyyooorrruummmm opuyorumnanaktan
:roflol: harikasın canım ya :roflol:
bence dee :roflol:
opuyorumnanaktan
bi zamanlar çok dil dökmüştüm
artık karışmayacağım kuzum
sen en doğru kararı ver.. :1ninca:
Hayırlı ramazanlaaarrropuyorumnanaktankızlar hayırlı ramazanlar..................
aklımda pak bişiy kalmadı ama çileğim bebeğin maşallah büyümüş....kolları bacakları çıkmaya başlamış.... sağlıkla kucağına al canım..... opuyorumnanaktan
selam ben geldiiim.
ya kızlar ben o kadar da dayanıksız değilim yaaaa. sadece çok korkağım o kadar.ama benim rahim ağzında ufak bi yara varmış.bence ondan acıdı o kadar.
ayrıca eşimin aklına anestezi tam gelmedi belki ama benzer şeyler denedik yani.
ne anason rezene çaylarıııı,ne kas gevşeticileerrrr :)))))))))))))))
ama yine beceremedim ben.19 haziranda evlenmiştik.19 temmuzda gazozun kapağı açılabildi şükür.ağlaya zırlaya da olsa.neyse geldi geçti işte.yine de çok güzel zamanlardı ilk günler,ilk aylar.şimdide güzel hamdolsun.ama ilk heyecan başka tabi.
bu arada ramazanımız hayırlara vesile olsun.hayırlarla gelsin.bebişlerle gelsin.rahmetle bereketle gelsin hepimize inşallah canım arkadaşlarım.
geçen sene tefriciyeye ramazanda başlamıştık yanlış hatırlamıyorsam.gülyüzümünkini bitirdikten sonra hızlı bir şekilde tefriciyelerimizi okuyalım kızlar bu ay.
ayrıca çilek için ihlas hatmi hala yapılmadı.ve de nehir için. bilgimize a.s
haydin iyi geceler cümleten.
şu saatte yatıpta gece bi daha nası kalkıcam onu da bilmiyorum yani.yesekte mi yatsak acebaa.neyyyssee
:sinifsinif:
bizde dün akşam annemi acile götürdük burun kanaması şikayetiyle.beyin kanaması oldu zannettim .çok korktum.annemim suratını bem beyaz görünce benim rengimde attı.çok şükür dr muaayene etti.tansiyon düşmesiymiş....gerekli tedaviyi yaptıktan sonra gönderdiler....anneme bişey olacak diye aklım kaydı...ALLAHIM bütün büyüklerimize saglıklı ömürler versin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın .hayırlı sabahlarr
ya biz ilk günden gazi olduk :)))))
eşimle benim telefonumu saat 3:30 a kurmuştum ama onunkini yanlış kurmuşum.çalmadı.benimkine de ne olduğunu bilmiyorum.kapatmışta olabilirim uyurken.bi uyandık imsağa 1 dakka varr.ancak su içebildik. :))))
eşim de akşam yemeği yememişti garibim.inşallah zorlanmaz.
denefim çok geçmiş olsun.iyi bari önemli bişey çıkmamış.burun kanamsı insanı korkutur cidden.ama yüksek tansiyonu yoksa eğer beyin kanaması ihtimali çok düşük olur zaten.
çileğim mutfak felan yok mu sizin orda.yani en azından yalnız kalabileceğin boş bi oda felan.sonuçta senin mazeretin var.bu ayıp değil ki.bence rahat ol.eğer uygun bi yer yoksa da çık dışarda oturup ye bi yerde.hiç utanacak bişey yok.insan biraz tuhaf hisseder kendini haklısın ama mecbursun buna.
günaydın radycim..
ilk günden kalkamamanız kötü olmuş.. ama neyseki su içebilmişsiniz
Allah dayanma gücü verir inş.
ya biliyorum da durum şöyle ki;
mutfak var fakat 1 ay boyunca kapalı olacak, oruç tutmayan yok çünkü
yiyecek müsait bi oda var fakat hergün ekmek arasımı getirip yicem
hamile olmasam sorun değil de..
yani sefer tasında yemek getirsem soğuk olacak, zaten zor yiyorum o şekilde hiç yiyemem
dışarı yalnız da çıkamam, hem yakınlarda restorant falan da yok galiba..
böle işte :gitme:
ne o herkes ramazan rehavetinde heralde bugün
uyanın artık a be yaw.orucu uykuya tutturmayın.hadi bakem.
çileğim başka türlü yetişmiyo yaa napıyım.bi şekilde halledicez inş. bu akşam eşimle.biraz yorulcaz ama olsun.çağırmamız gerekenler,eşimin arkadaşları,benim arkadaşlarım,eşimin akrabaları,benim akrabalarım,gitmemiz gerekenler derken bi bakıyosun son gün gelmiş.çok çabuk geçiyo zaman.bi de çalışan insan olarak haftasonları çok kıymetli olduğu için değerlendireyim dedim hemen.
bu gelcek misafirlerim izmitte oturuyolar.kız ünv.e başlayacak bu yıl.hemde nasıl biliyo musun.bu kız ilkokul mezunuymuş.konfeksiyonda çalışıyomuş.eşi 2 ünv mezunu.şuanda doktora yapıyo.bunlar chat'te tanışmışlar.evlenmişler.evlendikten sonra kız dışardan ortaokulu ve liseyi vermiş.şimdi de kocaelide edebiyat bölümünü kazandı.azmin hayranım valla.tabi zekasına da.ramazanın ortalarında okul işleri felan olur gelemezler diye düşündük ondan hemen çağıralım dedik.
olsun sen de bol bol birilerine misafir olursun bu sene.seneye çağırırsınmisafirlerini inş.
siz sağlıklı olunda.
tünaydın canlarım...
gazi olanlardan biri de benim yawww...gece misafirlikten geç dönünce malum geç yattık,alarm baçucumda olmasına rağmen nasıl duymamışım ya kendi kendime sinirlendim...bir uyandım saat 4...20 dakka var ezanın okununmasına,bireşyler atıştırıverdik suyumuzu içtik,namazımı kıldık ve yattık...ben yeni kalkıyorum ama başım kazan gibi...eşime çok üzüldüm,canım benim erkenden kalktı işe gitti ve az önce görüştüm,acım susuzum diyor...
çileğim,sen hamişsin be güzelim,bu sayede herkes hamiş olduğunu duyar zaten,sen bir yemek şirketiyle anlaş bence,hergün sana ordan yemek gelsin...bunun ayıbı yok canım...
radycim,misafirleri almaya başlayacaksın da ben de evde olamam rağmen bu yıl nasıl misafir ağırlaycağım bilemiyorum...hem sıcak,hem de bu işlerle uğraşmak beni gerçekten dermansız bıraktı,vücudumda derman yok,çok çabuk yoruluyorum,ama almam lazım kişilerde var...Allahım yardım eder inşallah.....
anladım canım haklısın tabii
eşin de yardımcı olacak madem halledersiniz inş..
arkadaşınıza maşaallah gerçekten çok azimliymiş..
evet bu sene ben misafir olacağım artık..
seneye inş.
bugünlük dışardan bişeyler söyledim 50 dk oldu gelmedi hala
dediğin gibi bi yerle anlaşmam lazım
böyle olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?