Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın radycim..
ilk günden kalkamamanız kötü olmuş.. ama neyseki su içebilmişsiniz
Allah dayanma gücü verir inş.

ya biliyorum da durum şöyle ki;
mutfak var fakat 1 ay boyunca kapalı olacak, oruç tutmayan yok çünkü
yiyecek müsait bi oda var fakat hergün ekmek arasımı getirip yicem
hamile olmasam sorun değil de..
yani sefer tasında yemek getirsem soğuk olacak, zaten zor yiyorum o şekilde hiç yiyemem
dışarı yalnız da çıkamam, hem yakınlarda restorant falan da yok galiba..
böle işte :gitme:

yok canım ekmek arası olur mu hiç.o zaman ne anladık.oruç tut bari.vitaminsiz kalırsın.hemde bağırsakların rahatsız olur.olmaz öyle canım

iş yerinden yemek paranı alacaksın ve dışardan yemek söyleyeceksin.bu heryerde böyle yapılır.

parası önemli değil
ya herkes oruç tutarken bana dışardan yemek gelmesi çok tuhaf olur..
insanlara fitne sebebi olmak istemem.. neden tutmuyor neden tutmuyor diye düşüncelere girerler..

1-2 kişi haricinde hayırrr :))

hmmm.
o zamaaaan bi çözüm daha vaaarrrr.başka da bilmiyom.
söyleyecen şekeriim kaydirigubbakcemile3

ben de bu arada pazar gününe ilk misafirlerimi çağırdım.şimdi de iftar menülerini araştırıyorum.ne pişirsem diye.eşimin arkadaşları gelecek.sadece 1 çift gerçi.ama ilk kez gelecekler.sofra güzel olmalı o yüzden.

ve temizlikte hala duruyo.koltuklar salonun ortasında üzerleri örtülü duruyo.halı yok.heryer birbirinde toz duman.inşallah yetiştiririm. :bbo:

kıslar slm hepinize..

bu ay kızamıkçık aşısını yaptırdım..1 ay korunmak gerekli malum..sonra bebeğim olsun istiyorum Allahın izniyle sağlıkla hayırla tabi...ayy neler yapmam gerekli hamiş olmam için onları araştırıyorum ama içinizde hamiş olanlar da var ,onlara soram bare bi de...

hoşgeldin.
yani eğer korunmayı ilk kez bırakacaksan ve de adetlerin düzenliyse yumurtlama günlerini takip edip o günlerde çalışmalara devam etmekten başka yapıcan bişey yok canım.

eğer adetlerin düzenli değilse önce bi doktora gidip bunun sebebini öğrenmek lazım tabi.

:)) yaa :kedi:

malesef ben çok sevdiğim misafir davet etmekten mahrum kalacağım bu yıl
ama bu kadar sıkıştırmasaydın
nasıl yetişeceksinn :sm_confused:
merhaba meliscim
öncelikle niyetin hayırlı olsun

kızamıkçık aşısı sonrası kimileri 1 ay kimileri 3 ay korunmalı diyor onu iyice araştır derim

onun haricinde gebelik öncesi rutin olarak normal vajinal muayene yapılıyor
pap smear testi yapılıyor
ve folik asit vitamini kullanılmaya başlanıyor
ben gebelik öncesi kontrollerimde kızamıkçık, toxoplazma bağışıklığına da bakılmasını istemiştim dr.lar gerek görmediler, gebelikte bakılacağını söylediler..:1closedeyes:

şimdi 9 haftalık hamileyim :1rolleyes:
darısı başına hayırlısıyla ..

sooryy melisçim
ben soruyu farklı algılamışım kaydirigubbakcemile3

rady açıklamış vereliniortak

ne o herkes ramazan rehavetinde heralde bugün
uyanın artık a be yaw.orucu uykuya tutturmayın.hadi bakem.

çileğim başka türlü yetişmiyo yaa napıyım.bi şekilde halledicez inş. bu akşam eşimle.biraz yorulcaz ama olsun.çağırmamız gerekenler,eşimin arkadaşları,benim arkadaşlarım,eşimin akrabaları,benim akrabalarım,gitmemiz gerekenler derken bi bakıyosun son gün gelmiş.çok çabuk geçiyo zaman.bi de çalışan insan olarak haftasonları çok kıymetli olduğu için değerlendireyim dedim hemen.

bu gelcek misafirlerim izmitte oturuyolar.kız ünv.e başlayacak bu yıl.hemde nasıl biliyo musun.bu kız ilkokul mezunuymuş.konfeksiyonda çalışıyomuş.eşi 2 ünv mezunu.şuanda doktora yapıyo.bunlar chat'te tanışmışlar.evlenmişler.evlendikten sonra kız dışardan ortaokulu ve liseyi vermiş.şimdi de kocaelide edebiyat bölümünü kazandı.azmin hayranım valla.tabi zekasına da.ramazanın ortalarında okul işleri felan olur gelemezler diye düşündük ondan hemen çağıralım dedik.

olsun sen de bol bol birilerine misafir olursun bu sene.seneye çağırırsınmisafirlerini inş.
siz sağlıklı olunda.

tünaydın canlarım...

gazi olanlardan biri de benim yawww...gece misafirlikten geç dönünce malum geç yattık,alarm baçucumda olmasına rağmen nasıl duymamışım ya kendi kendime sinirlendim...bir uyandım saat 4...20 dakka var ezanın okununmasına,bireşyler atıştırıverdik suyumuzu içtik,namazımı kıldık ve yattık...ben yeni kalkıyorum ama başım kazan gibi...eşime çok üzüldüm,canım benim erkenden kalktı işe gitti ve az önce görüştüm,acım susuzum diyor...

çileğim,sen hamişsin be güzelim,bu sayede herkes hamiş olduğunu duyar zaten,sen bir yemek şirketiyle anlaş bence,hergün sana ordan yemek gelsin...bunun ayıbı yok canım...

radycim,misafirleri almaya başlayacaksın da ben de evde olamam rağmen bu yıl nasıl misafir ağırlaycağım bilemiyorum...hem sıcak,hem de bu işlerle uğraşmak beni gerçekten dermansız bıraktı,vücudumda derman yok,çok çabuk yoruluyorum,ama almam lazım kişilerde var...Allahım yardım eder inşallah.....

anladım canım haklısın tabii
eşin de yardımcı olacak madem halledersiniz inş..

arkadaşınıza maşaallah gerçekten çok azimliymiş..

evet bu sene ben misafir olacağım artık..
seneye inş.
çileğim,sen hamişsin be güzelim,bu sayede herkes hamiş olduğunu duyar zaten,sen bir yemek şirketiyle anlaş bence,hergün sana ordan yemek gelsin...bunun ayıbı yok canım...
bugünlük dışardan bişeyler söyledim 50 dk oldu gelmedi hala
dediğin gibi bi yerle anlaşmam lazım
böyle olmayacak

Canımmm bitanemm benimm canım arkadaşımopuyorumnanaktan
Tamam:çok üzgünüm:

Hayırlı ramazanlaaarrropuyorumnanaktan

Gazoz kapağı derken:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin iyi güldürdün beni:roflol:
Ama dediğin gibi rahim ağzındaki yaradanda olabilir yani, yoksa bu kadarda acır mı be ya:roflol:

Çok geçmiş olsun denaf ablacım, çok şükür önemli bişey değilmiş.
Bununla geçmiş olsun..
Rabbim annelerimizi babalarımı başımızdan eksik etmesin

Oo geçmiş olsun radym..kaydirigubbakcemile3
Neyse su içmişsinizzz çok şükürkaydirigubbakcemile3
Biz dayımlarda kaldık akşam annemle..Çok kalabalık br sahur yaptık çok güzeldi..
Dün akşamda ilk teravihimize gittikopuyorumnanaktan

Canım yiyeceksin ne olursa olsun, isterse 7 mahalle duysun hamile olduğunu hiç önemi yok.
Sağlıklı beslenmek zorundasın bitanem..Bul lütfen bi yolunu:bbo:

Helal olsun kıza..
Azmin sonu işteopuyorumnanaktan

Hayırlı ramazanlar gülyüzüm, sizdemi kalkamadınız..
Olsun inşallah akşama yersizniz..
Hepinize Allah kolaylık versin..

Off gelsin yaa ye yemeğini...
Evet tatlım anlaş bir yerle..
Ayrıcada öğrenirlerse öğrensinler, meleğimizden daha mı önemliymiş dedikodular:dilcikar:

Şimdi ben uçaraktan mukabeleye gidiyorum. Gerçi karşı komşuda ama giyindmedim henüzkaydirigubbakcemile3
Saat 2 de mukabele ve 2 dk var..
Acele yazdım tüm cevapları.
Çok öptüm sonra görüşürüzzzzzzz

hah ben de tam onu diycektim işte.
kuranınız felan yok mu sizin bu kadar uyunurmu diycektim.
gidin hatimlere.bizlere de dua edin.bende başlıycaktım güya.ha bu gün ha yarın hala başlayamadım.ama başlıycam inş.

ne yemeğiymiş o öyle.urfadan urfa kebap mı getiriyolar çileğim.50 dakka olur mu yaw.gelmiştir heralde şimdiye kadar.bence de kim duyarsa duysun boşver.herkes duysun.sen kendinin ve bebişinin sağlığına dikkat et.gerisi boş.

gülyüzüm evde oturunca problem değil hakkaten sahursuzluk ta erkekler için zor olur.benimki evde zaten.benim burası da çok zor değil.yoğun olsam bile oturduğum için problem yok.yol biraz yoruyo ama dayanılmayacak kadar da değil.
ağır işlerde çalışan insanların allah yardımcısı olsun ramazanda.

kendini yormadan az az alırsın sende misafirlerini.ramazanda oruçluya iftar ettirmek gibi var mı.allah bu hayırlarımızın hürmetine belki de bebişlerimizi gönderir bize :Saruboceq:

off poff
geldi şükür ama 1 saatte geldi
ve de dominos pizza dan söylemiştim (hiç beğenmedim hem de patates istemiştim, baharatlamışlar bi de onu ıyyy ).. yarım saati geçince para ödenmiyor biliyorsunuz..
çocuk diyor ben burayı bulana kadar 5 tl lik telefofon görüşmesi yaptım
ya banane ya benim problemim miii yaa :1shok:

deli oldum yaniii

çileğim biz dominostan ne zaman pizza söylediysek 40 dakkadan önce gelmedi ve de hiç bi zaman bedava pizza yiyemedik onlardan.kandırıkçılar :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…