- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.961
:1rolleyes: sağolasın berencimmm opuyorumnanaktan
9 haftalık inş. :CüvCüv:
teşekkürler gülyüzlüm benimm :1hug:
evet daha mini minicik oo :ecrin_bebek: :1rolleyes:ay daha mınıcık.. :ecrin_bebek: Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın canım.. :Saruboceq: hayırlı kolay dogumlar dılıyorum.. :1hug:
Güle güle bebeeeeemmmm...
benim çıkma vakti geldi arkadaşlar
öpüyorum hepinizi.. a.s.
evet daha mini minicik oo :ecrin_bebek: :1rolleyes:
Allah razı olsun berencim
Rabbim sana da yaşatsın inş. :CüvCüv:
pek bişiysi belli olmuyor ama buyrun bakam şutarafagitti
maşaallah demeyi unutmayın hee alkisalkisalkis
heee biz yalan söölüyos di mi
halla allaa :sinifsinif: :umursamaz: :mymeka:
evet çok acıdı işte tamam mı.herkesinki aynı olacak diye bişey yok ki canım.benim ki bayağı zor oldu gerçekten de.
şimdi bişey daha söyliycem beni topikten afaroz edeceksiniz ama naapıyım.
şeyyy 1 ay sonra oldu bizim :hooray: :kedi:
tamam tatlım ya bişiy demedik kaydirigubbakcemile3
ama nehir yavrumu da korkutmayalım sırnaşık şey
herkesin farklı oluyor tabiiii
ayrıca daa neee diyosunnnn :1shok:
resim gayet net gözüküyor bende :sm_confused:
ayrıca da ben başka hiçbir yere koymuyorum zaten resim falan,sadece sizlerle paylaşıyorum kaydirigubbakcemile5
:1rolleyes: sağolasın berencimmm opuyorumnanaktan
9 haftalık inş. :CüvCüv:
teşekkürler gülyüzlüm benimm :1hug:
:roflol:
Sizi beceriksizler sizi..
Sen rahim filmi falan çektiremezsin ozaman radym..
Sana anestezi şart oldu..
Eşininde aklına geleydi keşke..
Bikaç nefes narkoz,ohh:roflol::roflol::roflol:
BEnim de azcık acıdı ama oldu bitti..çok az yani ve secede bir anlık..Bikaç dnemeden sonra tamamdır..Hatırlamıyorum bile valla...:roflol:
Bizim nazarımız Allahın izniyle değmez canım.Eşinin içi rahat olsun...:umursamaz:
Maşallah ve sübhanallah diyoruz canı gönülden...
Kusura bakmayın ama ben buna alındım...Hem de fazlasıyla...
:çok üzgünüm:
teşekkürler berencim a.s.amin canım ınsallah.. :Saruboceq: cıkıyormussun.. :a015: ıyı aksamlar .. :teytey: hayırlı Ramazanlar.. :Saruboceq: bugece sahura kalkıyoruz ınsallah Rabbım kısmet ederse.. :Saruboceq:
aaayyy nehirim canım benim canımsın yaa Şeniz
Oyy oyy oyy benim miniğim..mafoldumben
Teyzesinin tatlısı, balı, şekerimafoldumben
Sen ne zaman o kadar oldunmafoldumben
Maşallah sübhanallah, maşallah sübhanallah..Elhamdülillah bu nasıl bir mucizemafoldumben
Nehir teyzen senin doğumunada gelecek merak etme, sana ciciler alacak, mevlütüne bilem gelir nehir teyzenopuyorumnanaktan
:roflol: harikasın canım ya :roflol:
Aman Yarabbim:1shok:
Aman Yarabbiiiiiimmmmmmm:1ninca:
Ben müsaadenizle kendimi intihar ediciiimmmmdelikafadulden
1 aymı aboowwwww:bbo:
Ya şaka takılıyorum ne korkçam yaaamirmirmirmir
O benden korksun:jeyyar:
4 gözle bekliyorum o günü:roflol:
opuyorumnanaktanYani tamam korkmadım ama:kedi: bencede rady ne diyorsuuuunnnnsırnaşık şey
Aynen sen mutlaka anestesili yaptır hsg'yi:roflol:
Maşallah sübhanallah benim miniğimeeekaydirigubbakcemile5
bi zamanlar çok dil dökmüştümYaa şu an dayımlardayım ve çoklu alıntı yapamıyorum çok sinirrrr:sinifsinif:
En son bastığım mesaj çıkıyor sadece:umursamaz:
Evet berencim 9 haftalık miniğimiz. Zaten annesinin imzası takvimimiz bizim, ordan takip ediyoruz biz kuzumuzuopuyorumnanaktan
Bu arada çileğim ve gülyüzüm evet haklısınız..
Evet gamzem konuşmuştuk şu beyazlatma işini çook oluyor. Ama dayanamıyorum çok kompleksli bi insan oldum yaaa..
Gerekirse gene yaptırırım napiiim:sinifsinif:
ahhh inşaallah ya Rabbiimmm inşaallahhhhhhhh opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
Rady zaten başına o gece gelecekleri bilseydi demekki:roflol::roflol:
Oyy oy be ne yapacağım acaba:sinifsinif:
Oy tıyamam ben sanaaaaa:teselli:
Allah'ın izniyle değmez tabi nazarımız, okuyoruz biz onlarıopuyorumnanaktan
Gelsinler diye o kadar dualar ediyoruz, geldiklerinde görünce dua etmez miyiz, kıymetlimiz bizim onlaropuyorumnanaktan
Bizde koyarız çileğim gibi ablammmm benimmmŞeniz
kızlar hayırlı ramazanlar..................
aklımda pak bişiy kalmadı ama çileğim bebeğin maşallah büyümüş....kolları bacakları çıkmaya başlamış.... sağlıkla kucağına al canım..... opuyorumnanaktan
Allah razı olsun kelebecim inşaallah opuyorumnanaktankızlar hayırlı ramazanlar..................
aklımda pak bişiy kalmadı ama çileğim bebeğin maşallah büyümüş....kolları bacakları çıkmaya başlamış.... sağlıkla kucağına al canım..... opuyorumnanaktan
aminnn aminnn inşaallah denefim Şenizhayırlı akşamlar bacularım.hayırlı ramazanlar....
çilegim bebegine binlerce defa maşşallah.ALLAH Bİ AVAZDA DOGURMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ailesine,vatana millete hayırlı bi evlat olsun insallah...:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim sizlere de yaşatsın inşşaallah bu mucizesini opuyorumnanaktançileğim resmi gördüm aslında ama yorum yapmadan çıktım işten.geç kalmıştım.maaşallah.çok heyecanlanıyorum bu resimleri görünce ben.kim bilir nasıl bi duygudur.harika biey gerçekten de.bizlerde yaşarız inş.
ayrıca çilek için ihlas hatmi hala yapılmadı.ve de nehir için. bilgimize a.s
amin denefim ben de annemle babamı gözümden sakınıyorumrady canım geçmişi okuyunca gördüm.dedene çok geçmiş olsun.ne duyarlı insanlar var demi .inan okuyunca duygulandım..:sinifsinif::sinifsinif:
bizde dün akşam annemi acile götürdük burun kanaması şikayetiyle.beyin kanaması oldu zannettim .çok korktum.annemim suratını bem beyaz görünce benim rengimde attı.çok şükür dr muaayene etti.tansiyon düşmesiymiş....gerekli tedaviyi yaptıktan sonra gönderdiler....anneme bişey olacak diye aklım kaydı...ALLAHIM bütün büyüklerimize saglıklı ömürler versin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?