Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay daha mınıcık.. :ecrin_bebek: Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın canım.. :Saruboceq: hayırlı kolay dogumlar dılıyorum.. :1hug:
evet daha mini minicik oo :ecrin_bebek: :1rolleyes:
Allah razı olsun berencim
Rabbim sana da yaşatsın inş. :CüvCüv:

benim çıkma vakti geldi arkadaşlar
öpüyorum hepinizi.. a.s.

evet daha mini minicik oo :ecrin_bebek: :1rolleyes:
Allah razı olsun berencim
Rabbim sana da yaşatsın inş. :CüvCüv:

amin canım ınsallah.. :Saruboceq: cıkıyormussun.. :a015: ıyı aksamlar .. :teytey: hayırlı Ramazanlar.. :Saruboceq: bugece sahura kalkıyoruz ınsallah Rabbım kısmet ederse.. :Saruboceq:

pek bişiysi belli olmuyor ama buyrun bakam şutarafagitti
maşaallah demeyi unutmayın hee alkisalkisalkis

Oyy oyy oyy benim miniğim..mafoldumben
Teyzesinin tatlısı, balı, şekerimafoldumben
Sen ne zaman o kadar oldunmafoldumben
Maşallah sübhanallah, maşallah sübhanallah..Elhamdülillah bu nasıl bir mucizemafoldumben
Nehir teyzen senin doğumunada gelecek merak etme, sana ciciler alacak, mevlütüne bilem gelir nehir teyzenopuyorumnanaktan

heee biz yalan söölüyos di mi

Aman Yarabbim:1shok:
Aman Yarabbiiiiiimmmmmmm:1ninca:
Ben müsaadenizle kendimi intihar ediciiimmmmdelikafadulden
1 aymı aboowwwww:bbo:

Ya şaka takılıyorum ne korkçam yaaamirmirmirmir
O benden korksun:jeyyar:
4 gözle bekliyorum o günü:roflol:

Yani tamam korkmadım ama:kedi: bencede rady ne diyorsuuuunnnnsırnaşık şey
Aynen sen mutlaka anestesili yaptır hsg'yi:roflol:

Maşallah sübhanallah benim miniğimeeekaydirigubbakcemile5

:1rolleyes: sağolasın berencimmm opuyorumnanaktan
9 haftalık inş. :CüvCüv:

teşekkürler gülyüzlüm benimm :1hug:

Yaa şu an dayımlardayım ve çoklu alıntı yapamıyorum çok sinirrrr:sinifsinif:
En son bastığım mesaj çıkıyor sadece:umursamaz:

Evet berencim 9 haftalık miniğimiz. Zaten annesinin imzası takvimimiz bizim, ordan takip ediyoruz biz kuzumuzuopuyorumnanaktan

Bu arada çileğim ve gülyüzüm evet haklısınız..
Evet gamzem konuşmuştuk şu beyazlatma işini çook oluyor. Ama dayanamıyorum çok kompleksli bi insan oldum yaaa..
Gerekirse gene yaptırırım napiiim:sinifsinif:

:roflol::roflol:
Rady zaten başına o gece gelecekleri bilseydi demekki:roflol::roflol:
Oyy oy be ne yapacağım acaba:sinifsinif:

Oy tıyamam ben sanaaaaa:teselli:
Allah'ın izniyle değmez tabi nazarımız, okuyoruz biz onlarıopuyorumnanaktan
Gelsinler diye o kadar dualar ediyoruz, geldiklerinde görünce dua etmez miyiz, kıymetlimiz bizim onlaropuyorumnanaktan
Bizde koyarız çileğim gibi ablammmm benimmmŞeniz

amin canım ınsallah.. :Saruboceq: cıkıyormussun.. :a015: ıyı aksamlar .. :teytey: hayırlı Ramazanlar.. :Saruboceq: bugece sahura kalkıyoruz ınsallah Rabbım kısmet ederse.. :Saruboceq:
teşekkürler berencim a.s.
evet mubarek ramazan geldi çok şükür..
aaayyy nehirim canım benim canımsın yaa Şeniz
bitanesin opuyorumnanaktan
nasıl duygulandırdın benii bilemezsin :gitme:
seni çokk seviiiyyyooorrruummmm opuyorumnanaktan
:roflol: harikasın canım ya :roflol:
bence dee :roflol:
Yani tamam korkmadım ama:kedi: bencede rady ne diyorsuuuunnnnsırnaşık şey
Aynen sen mutlaka anestesili yaptır hsg'yi:roflol:

Maşallah sübhanallah benim miniğimeeekaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
bi zamanlar çok dil dökmüştüm
artık karışmayacağım kuzum
sen en doğru kararı ver.. :1ninca:
ahhh inşaallah ya Rabbiimmm inşaallahhhhhhhh opuyorumnanaktan

kızlar hayırlı ramazanlar..................

aklımda pak bişiy kalmadı ama çileğim bebeğin maşallah büyümüş....kolları bacakları çıkmaya başlamış.... sağlıkla kucağına al canım..... opuyorumnanaktan

sana da hayırlı ramazanlar canımcım...nasılsın?

hayırlı akşamlar bacularım.hayırlı ramazanlar....
çilegim bebegine binlerce defa maşşallah.ALLAH Bİ AVAZDA DOGURMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ailesine,vatana millete hayırlı bi evlat olsun insallah...:Saruboceq::Saruboceq:

selam ben geldiiim.
ya kızlar ben o kadar da dayanıksız değilim yaaaa. sadece çok korkağım o kadar.ama benim rahim ağzında ufak bi yara varmış.bence ondan acıdı o kadar.
ayrıca eşimin aklına anestezi tam gelmedi belki ama benzer şeyler denedik yani.
ne anason rezene çaylarıııı,ne kas gevşeticileerrrr :)))))))))))))))
ama yine beceremedim ben.19 haziranda evlenmiştik.19 temmuzda gazozun kapağı açılabildi şükür.ağlaya zırlaya da olsa.neyse geldi geçti işte.yine de çok güzel zamanlardı ilk günler,ilk aylar.şimdide güzel hamdolsun.ama ilk heyecan başka tabi.

çileğim resmi gördüm aslında ama yorum yapmadan çıktım işten.geç kalmıştım.maaşallah.çok heyecanlanıyorum bu resimleri görünce ben.kim bilir nasıl bi duygudur.harika biey gerçekten de.bizlerde yaşarız inş.

nazcım yok daha neler artık.neden nazarımız değsin yaw.ağzımızdan inşallahı maaşallahı duayı eksik etmiyoruz biz çok şükür.söyle o babasına,değerse kendisinin nazarı değer bizim nazarımız değmez.anne babanın nazarı daha çok değermiş.o kendine dikkat etsin cicim.

bu arada ramazanımız hayırlara vesile olsun.hayırlarla gelsin.bebişlerle gelsin.rahmetle bereketle gelsin hepimize inşallah canım arkadaşlarım.
geçen sene tefriciyeye ramazanda başlamıştık yanlış hatırlamıyorsam.gülyüzümünkini bitirdikten sonra hızlı bir şekilde tefriciyelerimizi okuyalım kızlar bu ay.
ayrıca çilek için ihlas hatmi hala yapılmadı.ve de nehir için. bilgimize a.s

haydin iyi geceler cümleten.
şu saatte yatıpta gece bi daha nası kalkıcam onu da bilmiyorum yani.yesekte mi yatsak acebaa.neyyyssee

Son düzenleme:
rady canım geçmişi okuyunca gördüm.dedene çok geçmiş olsun.ne duyarlı insanlar var demi .inan okuyunca duygulandım..:sinifsinif::sinifsinif:
bizde dün akşam annemi acile götürdük burun kanaması şikayetiyle.beyin kanaması oldu zannettim .çok korktum.annemim suratını bem beyaz görünce benim rengimde attı.çok şükür dr muaayene etti.tansiyon düşmesiymiş....gerekli tedaviyi yaptıktan sonra gönderdiler....anneme bişey olacak diye aklım kaydı...ALLAHIM bütün büyüklerimize saglıklı ömürler versin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı sabahlar
hayırlı ramazanlar arkadaşlarımm

gece eşimle beraber ben de kalktım sahura
öyle buruk öyle tuhaf hissettim ki kendimi

ya bu arada bana bi akıl verin
ben işyerinde bütün gün nasıl yemek yiyeceğim, çözüm bulamadım bi türlü :sinifsinif:

Allah razı olsun kelebecim inşaallah opuyorumnanaktan
aminnn aminnn inşaallah denefim Şeniz
Allah razı olsun
Rabbim sizlere de yaşatsın inşşaallah bu mucizesini opuyorumnanaktan

:umursamaz:
amin denefim ben de annemle babamı gözümden sakınıyorum
onlar hep iyi olsun istiyorum
neyse geçmiş olsun şükür ki önemli birşey değilmiş..

günaydın .hayırlı sabahlarr
ya biz ilk günden gazi olduk :)))))
eşimle benim telefonumu saat 3:30 a kurmuştum ama onunkini yanlış kurmuşum.çalmadı.benimkine de ne olduğunu bilmiyorum.kapatmışta olabilirim uyurken.bi uyandık imsağa 1 dakka varr.ancak su içebildik. :))))
eşim de akşam yemeği yememişti garibim.inşallah zorlanmaz.

denefim çok geçmiş olsun.iyi bari önemli bişey çıkmamış.burun kanamsı insanı korkutur cidden.ama yüksek tansiyonu yoksa eğer beyin kanaması ihtimali çok düşük olur zaten.

çileğim mutfak felan yok mu sizin orda.yani en azından yalnız kalabileceğin boş bi oda felan.sonuçta senin mazeretin var.bu ayıp değil ki.bence rahat ol.eğer uygun bi yer yoksa da çık dışarda oturup ye bi yerde.hiç utanacak bişey yok.insan biraz tuhaf hisseder kendini haklısın ama mecbursun buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…