Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

amanınnnnnn heçkimseler kalmamış........

bende biraz sonra mutfağın yolunu tutarım,yarım kalan işlerimi halledeyim.....

orucunuzu açarken birbirimize dua etmeyi unutmayalım........

BENDE KAÇIYORUM CANLARIM.
RAMAZAN DOLAYISIYLA BİZİM ÇIKIŞLAR 16:45E ALINMIŞ.BENİM DAHA YENİ HABERİM OLDU :))))

nwvinim bende korktum bişey oldu diye.
hadi sabır.az kaldı :))

Ohh hadi gözünüz aydın.
Hazırlıklarınızı rahat rahat yaparsınız inşallah..

büyük yazdım yaa yanlışlıkla kusura bakmayın

Ni dimek efendim ni dimekbuyrunnnnnnnnn

okuyorum bacım..tebrik bilen ettim ya sen unutmuşsun kaydirigubbakcemile
yani ben mecazi anlamda dedimdi....... delikafadulden

Temeeeemmm affedildinizzz:roflol:

ben de çıkıyorum canım arkadaşlarım
çıkışımız 17:30 :)))
çok şükür...

Ohh oh çok sevindim yaa erkene alınmasına çıkışlarınızınalkisalkisalkis
Misafirliğe gitmekte kolay olur:lepi:

amanınnnnnn heçkimseler kalmamış........

bende biraz sonra mutfağın yolunu tutarım,yarım kalan işlerimi halledeyim.....

orucunuzu açarken birbirimize dua etmeyi unutmayalım........

Rabbim kabul etsin inşallah dularımızı oruçlarımızı inşallah..

size o kadr uzak kalmışımkii varlgimda bir yoklugumda burda galibaa

Esra neden öyle diyorsun:oklava:
Nerden vardın böyle bir kanıya:oklava:
Kızıyorum ama. Sohbet ediyoruz, derdimizi anlatıyoruz, yapıyoruz işte birşeyler.
Sen niye kendini dışarıda görüyorsunki:sm_confused:
Bu topik hepimizin bu arkadaşlık hepimizinzemuszemus
Biraz takip edince herşeyi öğreniyoruz ona göre konuşuyoruz.
Doktor kontrolleri, adetler, bebişler, kaynanalar, görümceler, yengeler her terden dert var burda..
Hatta dert olmasına gerek bile yok, herşeyi konuşuyoruz iştekaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben geldım evde oldugum halde kac gundur gıremedım Çünkü
telefon dıreklerı yenılenıyodu ve tel ve ınt yok gunduz acılacaktı demişlerdı fakat acılmadı
akşam aradımda acıldı nihayet bunada şukur yani

açılın ben geldimmmmmkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım.ben çok iyiyim.evde olmak gibi varmı ya.çalışanlar çatlasın dermişimmm.:roflol::roflol:
sadece küçük görümceme sinirlenip oturuyom...kadın taktı bana ya...ya bişey dicem kişiligime sıgmıcak.benle ugraşıyo.işten de çıktım ya anasına bende bakacakmışım.bezlicekmişim.haber gönderiyo sinir şey....
kızlar bu sene çok güzel fındıgımız çıktı.biraz yoruldum ama bebişim için deger.kredi çekmemize gerek kalmadı....2 ay sonra satıyoruz.biraz bekletelim dedik .para etsin de tüp bebek tedavisine yetsin diye...kimseden borç almadan bankadan kredi çekmeden bu işi halledelim istiyoruz...benim için dua edin bacılarım...fındık 5 milyondan satılsın diye..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah borcsuz harcsız bebegıne kavuşursun canım

heee biz yalan söölüyos di mi
halla allaa :sinifsinif: :umursamaz: :mymeka:
evet çok acıdı işte tamam mı.herkesinki aynı olacak diye bişey yok ki canım.benim ki bayağı zor oldu gerçekten de.
şimdi bişey daha söyliycem beni topikten afaroz edeceksiniz ama naapıyım.
şeyyy 1 ay sonra oldu bizim :hooray: :kedi:
neee 1 ay mı
selam ben geldiiim.
ya kızlar ben o kadar da dayanıksız değilim yaaaa. sadece çok korkağım o kadar.ama benim rahim ağzında ufak bi yara varmış.bence ondan acıdı o kadar.
ayrıca eşimin aklına anestezi tam gelmedi belki ama benzer şeyler denedik yani.
ne anason rezene çaylarıııı,ne kas gevşeticileerrrr :)))))))))))))))
ama yine beceremedim ben.19 haziranda evlenmiştik.19 temmuzda gazozun kapağı açılabildi şükür.ağlaya zırlaya da olsa.neyse geldi geçti işte.yine de çok güzel zamanlardı ilk günler,ilk aylar.şimdide güzel hamdolsun.ama ilk heyecan başka tabi.

gazoz kapagı hee:sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu arada ramazanımız hayırlara vesile olsun.hayırlarla gelsin.bebişlerle gelsin.rahmetle bereketle gelsin hepimize inşallah canım arkadaşlarım.
geçen sene tefriciyeye ramazanda başlamıştık yanlış hatırlamıyorsam.gülyüzümünkini bitirdikten sonra hızlı bir şekilde tefriciyelerimizi okuyalım kızlar bu ay.
ayrıca çilek için ihlas hatmi hala yapılmadı.ve de nehir için. bilgimize a.s

unutun beni unutun bende sizi unutacam:umursamaz::umursa:umursamaz::umursamaz:

:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Hoşgeldin berincim..
Ayy yok kimseyi unuttuğumuz aaa kızıyorum artık..

Biliyorum sanada okunmadı..
Çileklen sen varsın sırada zaten çatlamayın ayollkaydirigubbakcemile3

selam canlar nasılsınız...
çlegim ben bir zamanlar hamileyken...iş yerinde yiyodum valal.ne yapam çok acıkıyodum.evden ekmek arası ne varsa koyuyodum.dışardan yemekten daha mantıklı bence...
ya kızlar tüp bebek yaptıranlar size bi sorum var...karneyle tüp bebek yaptırsam bile bana ne kadara gelir tüp bebek fiyatı....bilen varmı aranızda...

berinim nasılsın bacım.nasıl gidiyo hamişlik.ya senin bebeginin cinsiyeti belli oldumu...fisfisfis

iyiyim canım hamdolsun ilk gun orucumuzu tuttuk yarına Allah kerim

sozde kız canım ama benım icimden hep erkek olacakmış gıbı gelıyor
az kaldı doguma zaten dogunca belli olur :lepi::lepi::lepi:

AH KIZLAR ÇOK KIZDIM BAK ÇİLEK SAN HAMİLESİN SANANE MİLLETTEN KARNIN AÇ MI DOLAŞACAKSIN

SEN DE BORÇ ORUÇLARINI TUTARKEN ONLAR YİYECEK RAHATINA BAK YİYORSAN YE CNM NE VARKİ ANLAMIYORUM RABBİM İZİN VERMİŞ AYIP NİYE OLSUN Kİ

HIIII KIZLAR DAYIMLAR BURADALAR YA YARIN ABLAM İFTARA ALIYOR BÜTÜN AİLEYİ PAZAR GÜNÜ DE BEN ALACAĞIM KISMET OLURSA

HANİ EVİNİ VERMEYEN DAYIM VE KANINI VERMEYEN ABİMLERDE GELECEK

:Saruboceq:EY GÜZELLER GÜZELİ RABBİM NE OLURSUN FINDIK HAYIRLISIYLA 5 TL OLSUN NE OLUR NE OLUR NE OLUR :Saruboceq:

size o kadr uzak kalmışımkii varlgimda bir yoklugumda burda galibaa

canım niye öle diyosunki...sen pek gelmiyosun buraya..yada pek pc yi açmıyosun galiba..bende bazen bi hafta gelemiyom.ama yinede konulara uzak kalsamda hemen sıcacık karşılama görüyorum.senide bekliyoz gülüm gel topigimize..

AH KIZLAR ÇOK KIZDIM BAK ÇİLEK SAN HAMİLESİN SANANE MİLLETTEN KARNIN AÇ MI DOLAŞACAKSIN

SEN DE BORÇ ORUÇLARINI TUTARKEN ONLAR YİYECEK RAHATINA BAK YİYORSAN YE CNM NE VARKİ ANLAMIYORUM RABBİM İZİN VERMİŞ AYIP NİYE OLSUN Kİ

HIIII KIZLAR DAYIMLAR BURADALAR YA YARIN ABLAM İFTARA ALIYOR BÜTÜN AİLEYİ PAZAR GÜNÜ DE BEN ALACAĞIM KISMET OLURSA

HANİ EVİNİ VERMEYEN DAYIM VE KANINI VERMEYEN ABİMLERDE GELECEK

:Saruboceq:EY GÜZELLER GÜZELİ RABBİM NE OLURSUN FINDIK HAYIRLISIYLA 5 TL OLSUN NE OLUR NE OLUR NE OLUR :Saruboceq:

canımsın ya ....ne güzel dua ettin benim için.ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EMİ...opuyorumnanaktan

daha toplamadınızmı siz.biz topladık.bu sene baya fındıgımız çıktı..insallah 5 milyon olur.biraz bekletecez.sonra bebiş tedavisine kullanacaz..

daha toplamadınızmı siz.biz topladık.bu sene baya fındıgımız çıktı..insallah 5 milyon olur.biraz bekletecez.sonra bebiş tedavisine kullanacaz..

duzcede daha erken toplanıyor fındık bızımkı daha gec kızarıyor

inşallah iyi para ederde bızde bıraz rahatlarız

Back
X