- Konu Sahibi bebekecem17
- #16.041
hayırlısı olsun canım...kardeşin için neyse hayırlısı o olur insallah
amin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım...kardeşin için neyse hayırlısı o olur insallah
ahh sorma nehirim ben de nasıl sevindim bilemezsin
Ohh oh çok sevindim yaa erkene alınmasına çıkışlarınızınalkisalkisalkis
Misafirliğe gitmekte kolay olur:lepi:
hoşgeldin berincim kaydirigubbakcemile5selam kızlar ben geldım evde oldugum halde kac gundur gıremedım Çünkü
telefon dıreklerı yenılenıyodu ve tel ve ınt yok gunduz acılacaktı demişlerdı fakat acılmadı
akşam aradımda acıldı nihayet bunada şukur yani
evet denefim öyle idare edeceğim artık fisfisfisselam canlar nasılsınız...
çlegim ben bir zamanlar hamileyken...iş yerinde yiyodum valal.ne yapam çok acıkıyodum.evden ekmek arası ne varsa koyuyodum.dışardan yemekten daha mantıklı bence...
ya kızlar tüp bebek yaptıranlar size bi sorum var...karneyle tüp bebek yaptırsam bile bana ne kadara gelir tüp bebek fiyatı....bilen varmı aranızda...
tamam mumum kızma yaaAH KIZLAR ÇOK KIZDIM BAK ÇİLEK SAN HAMİLESİN SANANE MİLLETTEN KARNIN AÇ MI DOLAŞACAKSIN
[/COLOR]
inşaallahhh :Saruboceq:daha toplamadınızmı siz.biz topladık.bu sene baya fındıgımız çıktı..insallah 5 milyon olur.biraz bekletecez.sonra bebiş tedavisine kullanacaz..
tamam üstadım sen merak etme buyrunnnnnnnnncılekcım,canımcım RABBIM korusun yavrunu sekıllenmıs bıle masallah:1hug:sakın kendını ıhmal etme bak herkes oruc dıye asla dusunme ve lutfen sureklı su ıc........unutma bebısın suya ve gıdaya ıhtıyacı var bebısın ıcın beslen lutfencokacimcoook
ohh neyse baya toparlanmışsınızçok yorgunuuuum.heryerim ağrıyoooo.akşam temizlikle uğraştım.bi posta iftar öncesi bi posta iftar sonrası.kocişim canım da çok yoruldu.neyse az kaldı bitirdik
hamdolsun iyiyim berincim
sen ne durumdasın..
anlatsana biraz hamileliğin bu döneminde ne gibi sıkıntılar.. güzellikler var..
slm canlarıııımmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
cok ozledım sızlerı........ama bır turlu fırsatım olmuyor kk ya grmeye gecem gunduzum belırsız hamdolsun dunyanın en tatlı telasesı ama darısı hepınızızın basına bacılar ayrı ayrı duacıyım hepınıze:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
hbrlrınızı gulyuzumden alıyorum canlar bıde dun nevınım aramıstı sagolsun onunlada konustuk sızlerı....umarım herkes ıyıdırkaydirigubbakcemile5
nevınım bugun oructa zorlandın sanırım ınsallah bundan sonrasında daha ahat olursun canımcımopuyorumnanaktan
nehırım talıbın varmıs bacım ben vermem senı banane:umursamazncelıkle yedı dereden suzgecle su tasısın bıze yoksa olmaz
lmaz: aynen boyle ılet bunu...........kaydirigubbakcemile3ya bıde hakıkaten ılerde enıstemız olurmus benden nefret edermıskaydirigubbakcemile3amaaaannnnnnnnnnnn ben anlamam yedı dereden suzgele tasınmıs su ısterımmmmmkaydirigubbakcemile5
radyymmm gulummmmmmmmm nolur su hsg yı cektır bacım.....ama kesınlıkle anestezı lutfen....maddı manevı yıpranma bacım......bıde dr degısmekte fayda var senınkı ıhmalkar gıbı gıbı:mymeka:bızler cok dr degıstık bacım dr sarrafıyız burdakaydirigubbakcemile2
mumum canım nbr??????????ıftara mısafır varmıs evın şen olsun.....mubarek gunler canın ı sıkanları da takmayıver canım at arkana bız senı cok sevıyoz bosver gerısını:1hug:
mısafır demısken gulyuzum bıkac gun ıcınde ıftara sendeyız nasıpse ok?????bu vardıyanızı kacırmayalım......ama hbrın olsun bacım bebısler ıftara yakın ıyıce kıyametı koparıyolar uykudan uyanıyolar ya.......demedı deme guzelım baka.s.
denefım ınsallah paranız tedavıye denklesır bacım hadı hayırlısı ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:kayınvalıden daha ıyıcemı canım??????????su cadı gorumcen hala konusuyomus sınır oldum yahuklava:
klava:
pınkım dr a gdecekmıssın noldu sonuc canım??????????hayırlı hbrlerle gel ınsallah:Saruboceq:
kelebegım ınsallah hersey yolunda gder bacım bu tedavı sana bebıs getırsın ınsallah....Şeniz:Saruboceq:
cılekcım,canımcım RABBIM korusun yavrunu sekıllenmıs bıle masallah:1hug:sakın kendını ıhmal etme bak herkes oruc dıye asla dusunme ve lutfen sureklı su ıc........unutma bebısın suya ve gıdaya ıhtıyacı var bebısın ıcın beslen lutfencokacimcoook
berrınn canım bıde oruc mu tutuyosun??????canım mazeretlısın sen ya.......valla o cocugun hakkı kalır bacım sende sonra kaza edersın orucunu bence:teselli:
nazım masallah buyuyor dımı bebıs???????kaydirigubbakcemile5
esracık nbr ıyımısın canım tedavı fılan varmı:Saruboceq:
alhan,myhope,svet annısler kuzucuklar nasıl??????hepsını kokluyorummmopuyorumnanaktanalhanım amelıyatın ıcın cooookkk gecmıs olsun kusura bakma gec oldu bacın ınsallah agrın fılan yoktur:Saruboceq:
hemen kalkmam lazım canlar cadı kızım uyandı ınsallah kımseyı unutmamısımdır kalbım sızlerle herkesı opuyorum hayırlı ramazanlarkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.![]()
size o kadr uzak kalmışımkii varlgimda bir yoklugumda burda galibaa
cok agırlaştım ben ya gece yatarken saga donuyom olmuyor sola donuyom olmuyor sırt ustu yatsam daha kotu yenı kalktım sayılır ama cok uykum var
dün carsıya gıtmıştık bıraz yurudum kasıklarım agrımaya başladı bebek aşagı ınıyor zor yürüdüm
benden artık kımseye fayda gelmezde yınede fayda beklıyor benden kaynana alkisalkisalkis
Allah kolaylık versinha bu arada guzellıklerı de var hamılelıgın oynayıp duruyor karnımda hele kalabalık ortamlarda sankı onunla konuşan varmiş gibi oynayıp duruyor kıpır kıpır ilerde sende goreceksın oynamalarını karnını acıp bakıp bakıp durursun artık benım gıbı:CüvCüv::CüvCüv:
Allah kolaylık versin
evet yatış pozisyon problemleri olur tabi
ama dediğin gibi güzellikleri de apayrıı
neyse az kaldı inş.
hayırlı kolay doğum olsun inş.
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
lotuscum büyüyor canım meleğim dünyaygelende
ana karnına düşende büyüyor çok şükür
biz çok iyiyiz siz nasılsınız berincim nasılsın canım