Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım
evet yaa bben de o kadar sık gelemiyorum artık.ramazan dolayısıyla tabi.ama ibadet yapmaktan yorgun düştüğümden değil maalesef :1no2: .zamanın çok az geldiğinden.hiçbişeyi yetiştiremediğimden :bbo:
bn iyiyiyim çok şükür.bi sıkıntı yok.bol bol dua ediyorum bu ay.rabbim inş. kabul eder de artık hepimiz kavuşuruz inş. beklediklerimize.

bebekecem şu anda naz hamile.
berinle dimplehawk da var ama onlar senden sonra katıldılar topiğimizze.şimdilik sadece bunlar var.ama artacak inş. a.s
lotusum geçer gazları merak etme sen.azıcık canınız sıkılır tabi ama buna da şükür değil mi.başka bi problemleri olmasında.
nevinim kötü olmuş yaa.hakkınızda hayırlısı olsun.evi toplamasaydınız önemli değildi ama şimdi öyle herşey ayakta olunca zor olur gerekten de.neyse belki daha güzel daha ucuz bi ev bulursunuz.toki konutlarında kiralık çok ev oluyo bildiğim kadarıyla.
o akşam gelen kırmızılara bende sinir olurum.yani geliceksen sabah gel dimi.bişey yenmiyor gerçi ama en azından su içer insan :)

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız alhanım berinim çileğim iyisindir inş nazım hamişlik nasıl gidiyor cnm lotusum denefim tedavi düşünüyordun ne zamana inş canım,mumucum myhopem esracım rady cim sana kolaylıklar diliyorum canım hem çalış hem ev kolay değil tabiki bebekim zuhalim gülyüzüm nehirim nasıl gidiyor hayırlısıyla inşallah maşallah canım
nevinim çok güldüm yaa hepsi olucak bebeğin olucak hayırlısıyla vakti geldiğinde inşş evsahibinede sinir oldum kendi bilir ev çok nasılsa bulursunuz inş ama moral bozukluğu tabikide salla gitsin üzme kendini sana stres yaptırmasın hiç bir şey tatlım hepinizi öpüyorum a.s.ALLAHIM bu mübarek günlerde sevindirsin bizi güzel haberle inş:Saruboceq:

Son düzenleme:
tünaydın canlarım...

denefim;sağlıkla,sıhatle her yıl bugünleri yaşarız inşallah...ne oldu senin tedavi işin?ne zaman başlayacaksın...

dualar bitmedimi hala...yoksa tedaviye başlayacak arkadaşlarımıza yetişemeyeceğiz,öylede olursa çok üzülürüz...ona göre biran önce bitirip diğerine başlayalım...tedavinin ilk sırası rady,pinkrose ve sonra da denef gelecek galiba,yanlışım yoksa...ihlas okumadığımız arkadaşlarımıza da ihlas dualarını okuyalım bu arada...kimsenin hakkı kalmasın...tefriciyeler bayağı zaman alıyor,topiğimizde de az kişiyz,çabuk bitiremiyoruz...

nevinim,hakkınızda hayırlısı canım...inşallah daha güzel evler karşınıza çıkar......

lotusum,haklısın bacım çok yoruluyorum ama dediğim gibi bugünler ele geçmiyor,11 ayın sultanı...sevabını almak için yapıyorum,yoksa halim gerçekten yok...gelen misafirlerin benim için ettikleri dua bana yater canım,yorgunluk gelip geçici...ne yapalım hamdolsun....

pinkcim,iyiyiz çok şükür,sen neler yapıyorsun,ilaçlarını kullanıyorsun galiba,kontrol ne zaman,resim kursuna da ara verdin galiba,

Son düzenleme:
gülyüzüm ilaç kullanıyorum soğan kürü kullanıyorum bakalım bayramdan sonra dr ne diycek işe yaradımı görücez ALLAHIN izniyle pis kist gitsin artık inş..
resim kursu yaz tatilinde ekim ortası gibi açılacak inş gidicem fırsat buldukça

slm kızlarrr nasılsınz canlarıım?
zuhall canım cok gecmıs olsunda bunun bır tedavısı olmalı be baska dr görünsen olmazmı?
lotusum canım bıraz daha sabret 3. ayda azalack gazlarınz elıf simayın öyle oldu masallah alttan bır gaz cıkarıyo büyük ınsan gibi baslarda bende cok cektım gaz yüzünden ama şimdi çoook azaldı.
nevınım öyle ev sahıbınden hayır gelmezdı zaten orucsuz falan.olmamasındada bır hayır vardır canım sıkma canını emı kuzum?
radycım evet haklısın cok yavasız bu sefer neden bitirmiyosunz kızlar huuuuu huu ramazanın kacı oldu hala 1 kişiyi bitiremedık.
pinkim sagol canım ıyıyz cok şükür sen nasılsın?sogan kürüne devam et canım cok kişi faydasını görmüş bunun inş. sanada şifa olur canım
gülyüzüm nasılsın bacıım?kızımla kocaman öptük seni
esracım sen nasılsın bakem ?

dualar bitmedimi hala...yoksa tedaviye başlayacak arkadaşlarımıza yetişemeyeceğiz,öylede olursa çok üzülürüz...ona göre biran önce bitirip diğerine başlayalım...tedavinin ilk sırası rady,pinkrose ve sonra da denef gelecek galiba,yanlışım yoksa...ihlas okumadığımız arkadaşlarımıza da ihlas dualarını okuyalım bu arada...kimsenin hakkı kalmasın...tefriciyeler bayağı zaman alıyor,topiğimizde de az kişiyz,çabuk bitiremiyoruz...

Ayy bencede fenalık geldi gülyüzüm berin hatundan hala haber yok
nehir21.gif

Mübarek ramazan kolaylayalım şu tesbihleri.
Tedaviler başlıyor.

gülyüzüm ilaç kullanıyorum soğan kürü kullanıyorum bakalım bayramdan sonra dr ne diycek işe yaradımı görücez ALLAHIN izniyle pis kist gitsin artık inş..
resim kursu yaz tatilinde ekim ortası gibi açılacak inş gidicem fırsat buldukça

Git tabi pinkim, resim yapmak senin çok sevdiğin bir şey. Stres atmak içi birebiralkisalkisalkis

burdayııım.
evet ya ramazanın ortası geldi.biz kimseye okuyamadık daha ya.çok ağırız çoookk :))))

Bu sefer kesin olarak Perşembe gecesine kadar bitecek ben bilmem:1closedeyes:
2 hafta oldu hala son kişiden haber alamadım:kızgın:

slm ben geldimm ya arkdaşlar ramazanda çamaşir makinem bozuldu çamaşirlar yıginla söledim ama geln giden yok

Ayy Allah kolaylık versin esracım.
Çamaşır makinesi eli ayağı insanın.
Sende sürekli ara gelsinler.

slm kızlarrr nasılsınz canlarıım?
zuhall canım cok gecmıs olsunda bunun bır tedavısı olmalı be baska dr görünsen olmazmı?
lotusum canım bıraz daha sabret 3. ayda azalack gazlarınz elıf simayın öyle oldu masallah alttan bır gaz cıkarıyo büyük ınsan gibi baslarda bende cok cektım gaz yüzünden ama şimdi çoook azaldı.
nevınım öyle ev sahıbınden hayır gelmezdı zaten orucsuz falan.olmamasındada bır hayır vardır canım sıkma canını emı kuzum?
radycım evet haklısın cok yavasız bu sefer neden bitirmiyosunz kızlar huuuuu huu ramazanın kacı oldu hala 1 kişiyi bitiremedık.
pinkim sagol canım ıyıyz cok şükür sen nasılsın?sogan kürüne devam et canım cok kişi faydasını görmüş bunun inş. sanada şifa olur canım
gülyüzüm nasılsın bacıım?kızımla kocaman öptük seni
esracım sen nasılsın bakem ?

Tamamdır herkeslere gönderdim, okuyamayacak olanlardan haber bekliyorum.
Ama lütfen okumaya çalışalım.
Maksat okunması değil, herkesin dua etmesi. Yoksa önemli olan sayılar değila.s

merhaba canım arkadaşlarım
yine yoğun bir gündü :1ninca:
gelemedim, haber edemedim kusura bakmayın

şimdi çıkıyorum ben hepicinizi çok öptüm opuyorumnanaktan
hayırlı iftarlar olsun inş..
çilek tüm yazdıklarını okuyamadım ama....hamiş olduğunu biliyorlar mı işyerinde?
benim bir arkadaşa da işi bıraksın diye eziyet ettiler resmen.hem tazminat vermemek için hem de doğum iznini çalışığı yerde kullanmasın diye....çıkmadı valla direndi......şimdi doğum izninde.
kendini üzmeden dayanmaya çalış.....tabi hamilesin hassassın yıpranacaksan da zorlamanın anlamı yok.bebeğin daha önemli.....
Allah sabır ,güç versin.....
amin inşaallah kelebekcim
Rabbim bir yol gösterecek inş.
Selam bacılar...

Bebekim hoşgeldin...

Gamzemi kim üzmüş bakayım,terbiyesiz edepsizler...5,5-6 ay neki kuzum,su gibi geçip gidicek Allahın izniyle..Az daha sabır Gamzem...

Kıızzzz karnın çıktımı bakayım????
Bak ne dicim sana,belki yapıyorsundur ama ben genede söyliyem..
Her hafta, aynı gün,aynı pozisyondan göbişinin resmini çek canım,güzel bir arşiv olur,yavrucuna gösterirsin ilerde inşallah...
5-6 ay ne ki dimi nevinimm, bence de ççookk uzun bir süre değil
herşey yolunda giderse inş. sabredilir
aminn kuzum opuyorumnanaktan

ya aslına bakarsan karnım ilk adet gecikmesinden beri biraz var
ve hiç gitmedi aynı yanii :sm_confused: sanırım adet olamadığım için o şişkinlik

resim çekme konusu güzel aslında
aydan aya yeter herhalde, haftadan haftaya pek fark olmaz gibi
albümde bi çektiğim göbiş resmi+yanına da o ayki ultrason resmi
harika olur alkisalkisalkis

bu arada nehirim harikasın yaa :roflol: :roflol: :roflol:
ağız kulaklarda pozisyonunu ben de görmek isterdim kaydirigubbakcemile3

İyi geceler arkadaşlar..

Biz tuttuğumuz evi bıraktık:))))

Yenisini arıyoruz...

Ev sahibinin işten çıkıp izmite gelmesi 19.15 te oluyormuş..Eşime illa görüşelim diyormuş,kontrat falan için işte...
Eşimde demiş,ozaman iftara yetişemem,sen niyetli değilmisin?Oda yok demiş..
E sen değilsinde ben niyetliyim...İftardan sonra görüşelim 9 gibi demiş eşim yada haftasonu görüşürüz gündüz...Bir sürü alternatif sunmuş ama hepsine bi bahane bulmuş...
En sonunda da e ozaman ben vermiyim evi demiş...
Eşimde sağolsun hiç minnet etmez..Vermezsen verme demiş..
Böyle işte...Şimdi yeniden bakıyoruz,bakalım hayırlısı..
Biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz,pek keyfim yok...
Rabbim hayırlısıyla sıkıntılarımı defetsin,işlerimizi kolaylaştırsın,içlerimizi ferahlatsın...
pooff
ya bismillah yeni bi karar daha mı :sm_confused:
biraz alttan alaymış iyi olurmuş dicem
ama bunda da vardır bir hayır
inşaallah daha iyi bir yerle karşılaşırsınız
Rabbim kolaylık versin canımcım

gece kusunuz geldi.eskiden lotusumuzdu gece kuşu...
nasılsınız bakalım
ben iyiyim...
nehirim hep yüzün gülsün emi kardeşim...
berinim inan ben özet geçemicem .durumlar aynı ya..alhanın kızı kakasını çok şükür yaptı..:Saruboceq:.nehirim güzel olaylar peşinde.insalalh mutlulugu yakalar...
bense aynıyım ya..sen nasılsın bakalım
selam canım bende durumlar cok zor ya koye gıde gele oldum bıttım şu fındık bı bıtseydı hayırlısıyla cok rahatlıycam ama nerde bı de ramazan 3 gun tuttum sadece koyde oructa tutamıyorum
bıde her goren karnımın cok buyudugunu soyluyor gunun geldımı yoksa dıyolar
yarın dr kontrolum var onun icin koyden geldın zaten bakalım dr ne dıyecek

Ayy bencede fenalık geldi gülyüzüm berin hatundan hala haber yok
nehir21.gif

Mübarek ramazan kolaylayalım şu tesbihleri.
Tedaviler başlıyor.

of of nehırcım sen benım yerımde olsaydın kafayı yerdın elıme kagıt alacak zamanım varmı okuyabılsem bır sorsana bana

Git tabi pinkim, resim yapmak senin çok sevdiğin bir şey. Stres atmak içi birebiralkisalkisalkis
evet bencede resım yapmak cok zevklı ama nerde bende o kabılıyet

Burdayım esracımopuyorumnanaktan

Hatuşlar yarın sinanla yeniden iftara gidiyoruz inşallah.
2. tur görüşmeler başlıyooooorrropuyorumnanaktan

Amin mi diyeyim acaba?
Yok ben sadece hayırlısı olsun diyeyim. Daha tanımıyoruz birbirimiziopuyorumnanaktan

Gamzem ilk başlarda farketmez haftalık olarak ama büyümeye başlayınca her hafta baya bir fark olur,emin ol..

Göbüş topiklerinden biliyorum benkaydirigubbakcemile3
ılk başlardaki şişlik için çoğunlukla gaz olduğu söyleniyor....a.s
Sağol canım,hakkımızda hayırlısı olsun....

Burdayım esracımopuyorumnanaktan

Hatuşlar yarın sinanla yeniden iftara gidiyoruz inşallah.
2. tur görüşmeler başlıyooooorrropuyorumnanaktan

Amin mi diyeyim acaba?
Yok ben sadece hayırlısı olsun diyeyim. Daha tanımıyoruz birbirimiziopuyorumnanaktan

hadi git git merak ediyoruz bizde inş hayırlı olucak sonunuz ttatlım içime öyle doğuyor hayırlısıyla iyi olucak inşş:1hug:

nehir korktum tamam hemen okuyacağıza yeni görevi

aslında niyet edilirken benim bildiğim süre de oluyor yani uzamaması gerekiyor

inş bu kez herkez tam vaktinde okur bu güzel ayda en azından böyle güzelliklerle meşguliyetimiz ziyadesiyle fazlalaşır

öptüm canlarım

selam canlarım...ben akşama yokum iftar davetine gideceğim...dayımıda hastaneye yatırmışlar onu da ziyaret edeceğiz...evleri temizlemeden sizlere bir selam veryim dedim...

nehircim,ikinci rount iyi geçer inşallah,bundan sonra görüşmler sıklaşır gibime geliyorhihoyyyt

berincim,kontrolde bebişinin cinsiyeti kesinleşir inşallah...ya anacım seninkinin ne olacağı belli değil,peki sen bebişine ne renk kıyafetler aldın?dr.söyle iyi baksın ve kızımızmı oğlumuzmu olacağını söylesin,getirtmesin bizi yanına:olmaz:

mumucum,haklısın valla korktuk biz bu nehir bacısından,perşembeye kadar bitirmezsek bizi malamat eder valla....

pinkcim,inşallah soğan kürünün faydasını görürsün,çoğu kişi faydasını görmüş çünkü...birde sen ilaçta alıyorsun zaten,bu ay kalmaz gider bence...

günaydın canlarıım
biz dün iftardaydık.çok geç geldik yazamadım size de.
özledim burda bol muhabbetli günleri yaw

nehirim hadi hayırlısı olsun bakalım.bu arada tefriciyeler bencede en geç perşembe ya da cumaya bitsin.normalde aslında cuma başlanır diğer cumaya biter.ama biz bikaç cuma süründürüyoruz.

berinim allah kolaylık versin.haklısın sende.ama okuyamadığın zaman söyle de en azından biz aramızda paylaşır bitiririz.

Back
X