Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar

berincik çok geçmiş olsun inş ameliyatına gerek kalmaz

nehircik inş RABBİM dahada çok sevdirir sinancığını hayırlısıyla

akannehir çok beğendim çok akannehir
inşallah canım
berincim hastalıklarda bizim için canım çok üzülme ne olur bebeğin zarar görmesin içeride dua et bol bol ALLAHIM yardımcınız olsun atlatın inşallah ttatlım:Saruboceq:
hayırlı günler kızlar nasılsınızhihoyyyt

ne kadar duşunmeyecegım desemde duşunup uzuluyom uzulmemek eldemı senağlama

nehir ikinci buluşma iyi geçmiştir umarım.... sositososito

berin bebişin iyi olur inşallah canım.....

kızlar ben de hala yeni bir gelişme yok.adet olmadım henüz beklemedeyim............

benim dua bitmemiş henüz.... akannehir
Allah kolaylık verir de hepsini çabucak bitiririz inşallah.... :hooray:
canım hayırlısıyla gelicek bebişlerin inş ALLAHIM dileğini kabul etsin inşş:Saruboceq:
HAYIRLI GECELER CANLAR...
berinim çok geçmiş olsun canım.üzme sen canını.artık tıp çok ilerledi...
nehirim benim durumumu sana yazmıştım.inan mahcubum.:kedi:ama annemin rahatsızlıgı girdi biliyon.şimdi görevlere hazırım..yoksa sevap almak kadar güzel bişey varmı. dualarımızla arkadaşlarımıza faydamız olur insalllah..:Saruboceq:
lotusum ben aynıyım canım.yegenlerimi çok öpüyorum..
gülyüzüm tedaviye ALAH NASİP EDERSE ramazandan sonra başlıyacaz...fındugı bi satalım..insallah yüksek rakamla satabiliiz:Saruboceq::Saruboceq:

fındıklar gelmiş geçmiş en yüksek fiyattan gitsin inşş :Saruboceq:hepsi satılsın hayırlısıyla :Saruboceq:ramazandan sonra hepimiz hamiş haberleri veririz hayırlısıyla inşş

ben çok üzgünüm çokkkk...dün akşam iftara doğru abim aradı,kaza yaptım dedi,nutkum durdu,çok şükür Allahıma burnu bile kanamadan kurtulmuş,ama karşı taraf yaralıymış,allahım onları da sağlığına kavuştur yarabbim...allahım kimseler üzülmesin,kimselerin canı yanmasın....

berincim,inşallah bebişinde önemli bir sorun yoktur,üzülme...inşallah doğduğunda hiçbir sorunla karşılaşmazsın.......

kelebeğim,canını sıkma,kırmızıları görürsün yakında......

selam kızlar..
gülyüzüm çok geçmiş olsun canım.karşı taraftakilerede ALLAH şifa versin tez zamanda..:Saruboceq: kaza deyince tüylerim diken diken oluyo.daha bi senelik evli degildim.eşim çok ciddi trafik kazası geçirdi.3 aya yakın hastanade yattı.çok perişan olduk.ölümden döndü eşim.of of o günler aklıma gelince gözlerimden yaş süzülüyo...
pinkim sagol canım.insallah borçsuz tüp bebek işini halledebiliriz...
ya kızlar özel yaptırırsak ne kadara patlarki bize ...tüp bebek tedavisi.raporlu olursa kaça malolurki....istanbulmu..ankaramı hala karar veremedim ..interneten bi araştırayım bari..
çilegim kolay gelsin canım....

slm kızlar nasılsınız bakalım ben geldim
grip oldum 3 gündür uğraşıyorum hastalıkla iyi oldum elhamdülillah
ilaç kullanamadığım için geç ileşdim hala etkileri var üzerimde
denefcim nasılsın canım araştır bakalım bacım hadi artık başlada tedaviye
aramızda pek far kalmasın belki kertme yaparız bizim bebeleri:jeyyar::jeyyar:
kız sen hayırlısı ile hele bi doğum yap husisi seni görmeye gelecem düzceye :1hug:
ahanda sana söz veriyom ölmez sağ olursam gelecem kaydirigubbakcemile4

slm kızlar

berincik çok geçmiş olsun inş ameliyatına gerek kalmaz

nehircik inş RABBİM dahada çok sevdirir sinancığını hayırlısıyla

akannehir çok beğendim çok akannehir

Allah razı olsun mumum sağolopuyorumnanaktan
Sen napıyorsun gelmiyorsun sıkakannehir

merhaba canım arkadaşlarım opuyorumnanaktan
hepinize hayırlı sabahlar

malesef yoğunluk bitmek bilmiyor akannehir
özledim sizi çok, yine midem altüst durumda :gitme:

akannehir akannehir akannehir
anammmm hiçbişiden de haberim yok benim :sinifsinif:

smileyinine bayıldım nehirimmm akannehir :roflol:
ve ismini vermesi de harika olmuş
teşekkürler kazenn alkisalkisalkis

gene miiiii akannehir akannehir akannehir
annecin ne diyor bu işe merak ettim bak kaydirigubbakcemile3

geldim kuzummm geldimm opuyorumnanaktan

buluşmanızın iyi geçmesine ççookkkk sevindiimm
Allah hayırlı eylesin sonunu
dua ediyorum hep :1hug:

Yaa yaa bir daha görüşemeyeceğiz ramazanda zaten, annem izin vermiyor:roflol::roflol:
Kıyafet konusundada ablam ve annem beni evdekileri giymem konusunda ikna etmeye çalıştılar ama olmadımsırnaşık şey sonrada annem hadi kandırdın beni git al dedi:roflol:

İyiydi görüşmek:utangac: güzel oluyordu, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorduk:utangac:

Gene mi miden kötü oldu gamzem?
Çok mu bulanıyor? Bileklik, şurup fayda etmiyor mu?
İş yerinde durumlar nasıl bakam?

ben çok üzgünüm çokkkk...dün akşam iftara doğru abim aradı,kaza yaptım dedi,nutkum durdu,çok şükür Allahıma burnu bile kanamadan kurtulmuş,ama karşı taraf yaralıymış,allahım onları da sağlığına kavuştur yarabbim...allahım kimseler üzülmesin,kimselerin canı yanmasın....

Ayyy çok üzüldüm gülyüzüm..Çok şükür abin atlatmış kazayı, inşallah karşı tarafta tez zamanda sağlığına kavuşur. Allah şifa versin inşallah...
Ağır mıymış peki yaralının?

selam kızlar..
gülyüzüm çok geçmiş olsun canım.karşı taraftakilerede ALLAH şifa versin tez zamanda..:Saruboceq: kaza deyince tüylerim diken diken oluyo.daha bi senelik evli degildim.eşim çok ciddi trafik kazası geçirdi.3 aya yakın hastanade yattı.çok perişan olduk.ölümden döndü eşim.of of o günler aklıma gelince gözlerimden yaş süzülüyo...
pinkim sagol canım.insallah borçsuz tüp bebek işini halledebiliriz...
ya kızlar özel yaptırırsak ne kadara patlarki bize ...tüp bebek tedavisi.raporlu olursa kaça malolurki....istanbulmu..ankaramı hala karar veremedim ..interneten bi araştırayım bari..

Denef ablacım özelde 6 milyardan aşağı mal olmaz diye biliyorum ben tüp bebek.
Ama raporlu olunca ne kadar tuttuğunu bilmiyorum, bi anlaşmalı özel hastanede yaptırmak var, birde üniversite hastanesinde yaptırmak var.Gülyüzüm bilir onu. Allah rast getirsin inşallah..

cok gecmış olsun canım Allah yaralılarıda bıan once ıyı etsın inşallah

berincim,inşallah bebişinde önemli bir sorun yoktur,üzülme...inşallah doğduğunda hiçbir sorunla karşılaşmazsın.......

kelebeğim,canını sıkma,kırmızıları görürsün yakında......

inşallah canım inşallah:Saruboceq:

geçmiş olsun gülyüzlüm
hepsi bizim için.. inş. çok önemli birşeyleri yoktur

sağol denefim opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız bakalım ben geldim
grip oldum 3 gündür uğraşıyorum hastalıkla iyi oldum elhamdülillah
ilaç kullanamadığım için geç ileşdim hala etkileri var üzerimde
geçmiş olsun nazcım
eşim, hamile kaldığımdan beri aman dikkat hasta olmamaya çalış, ilaç kullanamazsın çok zorlanırsın uyarıp duruyor
dikkat etmek lazım vereliniortak

Yaa yaa bir daha görüşemeyeceğiz ramazanda zaten, annem izin vermiyor:roflol::roflol:
Kıyafet konusundada ablam ve annem beni evdekileri giymem konusunda ikna etmeye çalıştılar ama olmadımsırnaşık şey sonrada annem hadi kandırdın beni git al dedi:roflol:

İyiydi görüşmek:utangac: güzel oluyordu, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorduk:utangac:

Gene mi miden kötü oldu gamzem?
Çok mu bulanıyor? Bileklik, şurup fayda etmiyor mu?
İş yerinde durumlar nasıl bakam?
e yaniiiiiiiiii yeter kızım 2 gün görüştünüz işte daha ne istiyorsun naniknanik
ee başka anlatılacak bişi yok mu yanii :jeyyar:

nehirim bulantı konusunda sağım solun hiç belli olmuyor akannehir
bir gün iyiyim diyorum, ertesi gün başlıyor yine :sinifsinif:
bileklikler evde kaldı, şurup işe yarıyor tabi ama kısmen
neyse öyle böyle geçecek inş.

işyerinde de şimdilik ortam duruldu
yok bir aksilik inş.

slm kızlarrr nasılsınz canlarıım?
zuhall canım cok gecmıs olsunda bunun bır tedavısı olmalı be baska dr görünsen olmazmı?
QUOTE]

Zuhalcim,şaştım kaldım yaaa...
Bu durumda yapılacak birşey yok diyorlar ama kadındoğum raporları onaylamıyor.
Yani birşey var demekki...
İlaç vermeleri için daha yükselmesimi gerekiyormuş yanii..
Neyse canım,bununla geçmiş olsun..
İhmal etme her ay git de,bari düştüğü bir zamana denk gelirse raporlarınıda imzalatırsın inşallah canım...

canım çok geçmiş olsun.ne olur umudunu yitirme .yüce mevlam dermansız dert vermezmiş.insallah bi şifasıda vardır...sen sakın peşini bırakma .zaman su gibi akıp gidiyo...sonra pişman olmayasın..

alhancım denefcim nehircim saolun Allah razı olsun kızlar ama 3 hastane 4 dr da aynı şeyi söyledi bana ilaç verilecek bi durumda değilmişim bazıları kendi kendine düzeleceğini söyledi kadın doğum hastanesindeki dahiliyecide her ay kontrole gelmemi gerektiğinde ilaç vereceğini o zamana kadarda bana tedavi uygulamayacaklarını söyledilerbenneyaptımki:uhm: bende yoruldum artık 2 aydır kendi haline bıraktım herşeyi kontrollere gidicem bakalım gelişmeler nasıl olacak

gülyüzlüm naz geçmiş olsun kızlara.s. çilekcim nasık gidiyor gebelik

e yaniiiiiiiiii yeter kızım 2 gün görüştünüz işte daha ne istiyorsun naniknanik
ee başka anlatılacak bişi yok mu yanii :jeyyar:

nehirim bulantı konusunda sağım solun hiç belli olmuyor akannehir
bir gün iyiyim diyorum, ertesi gün başlıyor yine :sinifsinif:
bileklikler evde kaldı, şurup işe yarıyor tabi ama kısmen
neyse öyle böyle geçecek inş.

işyerinde de şimdilik ortam duruldu
yok bir aksilik inş.

:mymeka: daha çok istiyorum görmeeeek konuşmak, çok güzeel bişe buu:roflol:
Dün akşam eve 10'da zor geldim:roflol: Çok tatlıydı be çileğim
:kedi:

Ya işte :kedi: öyle işte. Bol bol gülüyoruz, azcuk bakışıyoruz:kedi: Çocukluk anıları filmler, aile ne biliyim işte çok güzel .Sonrada eve dönünce mesajlaşmalar:kedi:

Hımm gene başladı demek ama bitemeyede yaklaşıyor artık çileem.
Hımm 2 bileklik vardı demek ben tek zannediyordum. Peki unuttun mu bilerek mi takmadın yıksa??

Ayy hadi inşallah çıkmaz bir daha aksilikler zor durumlar inşallah..
Şöyle mutlu mesut sağlıkla atlatabilsen şu ayları..
Zaten az kaldı Allah'ın izniyleopuyorumnanaktan

alhancım denefcim nehircim saolun Allah razı olsun kızlar ama 3 hastane 4 dr da aynı şeyi söyledi bana ilaç verilecek bi durumda değilmişim bazıları kendi kendine düzeleceğini söyledi kadın doğum hastanesindeki dahiliyecide her ay kontrole gelmemi gerektiğinde ilaç vereceğini o zamana kadarda bana tedavi uygulamayacaklarını söyledilerbenneyaptımki:uhm: bende yoruldum artık 2 aydır kendi haline bıraktım herşeyi kontrollere gidicem bakalım gelişmeler nasıl olacak

gülyüzlüm naz geçmiş olsun kızlara.s. çilekcim nasık gidiyor gebelik

Çok geçmiş olsun zuhalcim. Allah şifa versin inşallah.
Demek tedavisi yok diyorlar.
Peki ne zaman kontrole gideceksin bir daha?

:mymeka: daha çok istiyorum görmeeeek konuşmak, çok güzeel bişe buu:roflol:
Dün akşam eve 10'da zor geldim:roflol: Çok tatlıydı be çileğim
:kedi:

Ya işte :kedi: öyle işte. Bol bol gülüyoruz, azcuk bakışıyoruz:kedi: Çocukluk anıları filmler, aile ne biliyim işte çok güzel .Sonrada eve dönünce mesajlaşmalar:kedi:

NEHİR AŞIK OLDU NEHİR AŞIK OLDU NAHİR AŞIK OLDU lülülülülülülülülülülülü
allah tamamına erdirsin inş :Saruboceq::Saruboceq:
eeeee düğün nezaman allah izin verirsegamyoncuiremsu

gülyüzüm çoook geçmiş olsun........Abin iyiymiş çok şükür...yaralananlar olmuş rabbim tez vakitte şifalarını versin inşallah........

Kızlar tefriciyem bitmiş...Allah kabul eder inşallah.....hepinizin ağzına, gönlüne sağlık.....

naz çok geçmiş olsun..... a.s.

nehir kendimi kaptırmadım falan diyorsun ama hadi oradan yeme bizi........çoktaaan uçuşa geçmişsin.... kaydirigubbakcemile4
senin için hem çok mutlu oluyorum hem de bişiy olacak da üzüleceksin diye korkuyorum.........hep dualarımdasın...hayırlıysa rabbim ayırmasın bir ömür.......... :nazar:

kelebeğim sağol canım geçti inş
gülyüzlüm geçmiş olsun canım berincim sanada geçmiş olsun
inş bebişimiz iyi olur dualarım seninle canım üzülme.

ateş bacayı sarmış kızlar nehirimiz kapıldı bilem ALLAHIM sonunuzu hayır etsin evlilikle devam etsin bakışmalar gülüşmeler nehircimALLAHIM tamamına erdirsin inşş

Back
X