- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
- #19.441
Öslemez olur muyuzzzzzzzzzzz :dance: :teytey:merhabalar efenim..
İnternetim geldi..
Hadi toplaşın bakam..
Öslemedinizmi beni...
Hoşgeldin cınımmm :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öslemez olur muyuzzzzzzzzzzz :dance: :teytey:merhabalar efenim..
İnternetim geldi..
Hadi toplaşın bakam..
Öslemedinizmi beni...
Öslemez olur muyuzzzzzzzzzzz :dance: :teytey:
Hoşgeldin cınımmm :sm_cool:
canımm sağlıklı olsunlar hep seninle olsunlar inşallahhh :1hug:biz iyiyiz bizimkinin ne zaman çıkacak derken 3 dişi çıktı 4. yoldaa sıralamaya başladık tutunarak ayağa kalkıyor ama gelgelelim adım atmaya korkuyor kerataa ama şimdiden canıma okuyor aman acelesi yok biraz geç yürüsünnnbilmiyorumkismile![]()
yya bunlar ne zaman büydüde yürümeye diş çıkarmmaya başladılar.valla zamn ne çabuk geçiyo hiç anlamıyorum.
maaşallah alperenimize :)
Redimmmmmafoldumben Bebişlerimiz erkekmişşmafoldumben
Biri %90 mış ama olsuuun:gitme:
:roflol::roflol:
Ya valla bakma güldüğüme çok duygulandım yaaa..
Maşallah sübhanallah 4 aylık olmuşlar 4:gitme:
Allah hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin..Kız yada erkek:gitme:
Gözümüz aydın redim:gitme:
hosgeldın nevıncım hayırlı olsun netın.
sen elıf evlenınce dınlenıcen bu gıdısle canm allah kolaylık versın.elıf cok ama cok sanslı senın gıbı bır ablası oldugu için.
selam kızlarrrropuyorumnanaktan
nevinim hoşgeldin canımmmm düğün bitene kadar senin koşuşturmaların da bitmeyecek galibaa kolay gelsinnnn canımm nehirime de tabikiiiikaydirigubbakcemile3
alhanım berinim denefim pinkim lotusum radym çileğim swetem mumucum nazım kelebeğim esram gülyüzlüm zuhalim ceydam unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
selamlarrr.
nevinim gelmiş hoşgelmiiiş.özlemez olur muyuz özledik tabi.
bitiremediniz mi kız daha.valla kardeşin olasım geldi heee.maaşallah size. :))
iyiyiz myhopum çok şükür.sen nasılsın.oğluşun iyi mi.
kimse gelmiyo bende artık pek girmiyoruum.tek başına yaz yaz nereye kadar. di mi.
bugün kontrolümüz vardı.iki tane oğlumuz oluyomuş sanıım.
hayırlısıyla inşallah.hiç önemli değldi benim için cinsiyetleri.en çok eşim meraklanıyodu.öğğrenmiş olduk.bi tanesi yüzde yüz erkek.diğeri de yüzde seksen.ama yine de önümüzdeki ay daha da netleşir dedi drumuz..sağlıklarımız da yerindeymiş hepimmizin elhamdülillah.rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin.
canım akadaşlarıma da tattırsın rabbim bu güzellikleri.
bizimkide daha yeni başladı sıralamaya ama adım atmaya niyeti yok şimdilik hoppp diye kendini bırakıyor kucağıma adım atacağı yerde kerataaa ilk dişi altta çıktı 1 ay sonra 3 gün arayla 2 dişide üstten şimdi üstte yine şişkinlik var 4. yoldaa demekki bebeğe göre değişiyor zamanı yeri vs:ecrin_bebek:myhopem duana canı gönülden amın dıyorum....senınkı erken yürüyecek sanırım bızımkı anca sıralamaya basladı adım atmıyoruz henüz.ve yası geldı alttan ıkı dişi var baskada yok.tembel tenekem benım agırdan alıyor herseyını.
topıkte ogluşlar revasta kızım yanlız kalıyo elınızı cabuk tutun topik ahalısı.
maşallah canımmmslm kizlar
mayhopem ben iyiyim yaramaz veletle ugrasip duruyom
ali firat koltuklara tutunarak ayaga kalkiyor masallah del del diyor yani gel gelturkcesi
Hoşbuldum canım..Koşturuyoz işte myhopem,güzel yorgunluk derler yaa aynen öyle işte..Bugünde derbente bizim meşhur terziye gidiciz.Nehirde bende elbise diktiriciz,düğünlerimiz var :))Ordanda teyzeme gidip dut yicizcokacimcoook
İnciler hayırlı olsun canım...daha dur onların düşüp esas dişlerinin çıktığı günlerde gelicek inşallah
Gamzem demek kısa kolları giydi miniş,negüzel olmuştur ,pamuk gibi...Havalar bi anda çok ısındı,kısa kollu giyilir artıkın...
Bende nolsun tatlım yaa,bildiğiniz gibi işte,aynı tas aynı hamam..Tek farkımız,evlilik telaşeleri malum...Denişik bişi yok yani...
Bizde çok istiyoruz gelmeyi,sizleri görmeyi...Özledik valla..İnşallah gelicez canım yaa..Rady doğurmadan gelsek bari demi????Sen ve naz doğurmadan önce gelecektik güya ama yetişemedik..Kısmet işte...
Görüşmek üzere,iyi geceler...
Hamdolsun myhopum, ne yapalım Ensar la uğraşıyorum, ayağımda uyutmaya çalışıyorumselam kızlarrrropuyorumnanaktan
nevinim hoşgeldin canımmmm düğün bitene kadar senin koşuşturmaların da bitmeyecek galibaa kolay gelsinnnn canımm nehirime de tabikiiiikaydirigubbakcemile3
alhanım berinim denefim pinkim lotusum radym çileğim swetem mumucum nazım kelebeğim esram gülyüzlüm zuhalim ceydam unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
Aşkolsun arkadaşım biz küs müyüz bilmiyorumkismile Ben vardım hep burdaydım, berin de öyle ..kimse gelmiyo bende artık pek girmiyoruum.tek başına yaz yaz nereye kadar. di mi.
bugün kontrolümüz vardı.iki tane oğlumuz oluyomuş sanıım.
hayırlısıyla inşallah.hiç önemli değldi benim için cinsiyetleri.en çok eşim meraklanıyodu.öğğrenmiş olduk.bi tanesi yüzde yüz erkek.diğeri de yüzde seksen.ama yine de önümüzdeki ay daha da netleşir dedi drumuz..sağlıklarımız da yerindeymiş hepimmizin elhamdülillah.rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin.
canım akadaşlarıma da tattırsın rabbim bu güzellikleri.
Maşaallahhh annesim
ali firat koltuklara tutunarak ayaga kalkiyor masallah del del diyor yani gel gelturkcesi