Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Öslemez olur muyuzzzzzzzzzzz :dance: :teytey:
Hoşgeldin cınımmm :sm_cool:

Hoşbuldum canımmmm...

Bende sizleri çot ösledimmmm...

Nasılsın bakalım,pamuk şeker nasıl?

Uykuları düzene girdimi biraz...

Resimlerini gördüm,maşallah sübhanallah...

Sana benzettim gamzem ben ensar bebiki..Feyste seninde küçüklük fotoların varya,onları anımsatıyor valla...

Sende maşallah daş gibisin heeezemuszemus

ıyi akşamlar datlımmmmopuyorumnanaktan
Hamdolsun iyiyim cnm, Ensar la uğraşıp duruyorum, başka işim yok artık :)
Kucağımda şuan, keyfi yerinde.. Bugün ilk defa kısa kolları giydirdik, küçük adam oldu, çok yakıştı :))
Uykularımız fena değil, buna şükür diyeyim.sositososito.

Demek sen de bana benzettin ohh ohh zemuszemus

Ya ne zaman gelceniz çok görmek istiyorum sizii, biliyorum biraz bencillik ediyorum ama benim gelmem pek mümkün deil :1ninca:

Eee sen nasılsın kuzum, anlatsana a.s.

Ayyy ben geldim,çok çok yorgunum..

Bugün annemdeydim.Pazar günü nişan götürücez inşallah,bohçalarımı hazırladık.sabah 10.30 mesai başladı akşam 20.30da bitirdik anca..Elbise askılarına varana kadar süsledik...Neyse böle işte..Bizim telaşelerimizin biteceği yok gibi:))

Gamzem demek kısa kolları giydi miniş,negüzel olmuştur ,pamuk gibi...Havalar bi anda çok ısındı,kısa kollu giyilir artıkın...
Bende nolsun tatlım yaa,bildiğiniz gibi işte,aynı tas aynı hamam..Tek farkımız,evlilik telaşeleri malum...Denişik bişi yok yani...
Bizde çok istiyoruz gelmeyi,sizleri görmeyi...Özledik valla..ınşallah gelicez canım yaa..Rady doğurmadan gelsek bari demi????Sen ve naz doğurmadan önce gelecektik güya ama yetişemedik..Kısmet işte...

Görüşmek üzere,iyi geceler...

hosgeldın nevıncım hayırlı olsun netın.
sen elıf evlenınce dınlenıcen bu gıdısle canm allah kolaylık versın.elıf cok ama cok sanslı senın gıbı bır ablası oldugu için.

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
nevinim hoşgeldin canımmmm düğün bitene kadar senin koşuşturmaların da bitmeyecek galibaa kolay gelsinnnn canımm nehirime de tabikiiiikaydirigubbakcemile3
alhanım berinim denefim pinkim lotusum radym çileğim swetem mumucum nazım kelebeğim esram gülyüzlüm zuhalim ceydam unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

selamlarrr.

nevinim gelmiş hoşgelmiiiş.özlemez olur muyuz özledik tabi.

bitiremediniz mi kız daha.valla kardeşin olasım geldi heee.maaşallah size. :))

iyiyiz myhopum çok şükür.sen nasılsın.oğluşun iyi mi.

kimse gelmiyo bende artık pek girmiyoruum.tek başına yaz yaz nereye kadar. di mi.

bugün kontrolümüz vardı.iki tane oğlumuz oluyomuş sanıım.
hayırlısıyla inşallah.hiç önemli değldi benim için cinsiyetleri.en çok eşim meraklanıyodu.öğğrenmiş olduk.bi tanesi yüzde yüz erkek.diğeri de yüzde seksen.ama yine de önümüzdeki ay daha da netleşir dedi drumuz..sağlıklarımız da yerindeymiş hepimmizin elhamdülillah.rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin.
canım akadaşlarıma da tattırsın rabbim bu güzellikleri.

canımm sağlıklı olsunlar hep seninle olsunlar inşallahhh :1hug:biz iyiyiz bizimkinin ne zaman çıkacak derken 3 dişi çıktı 4. yoldaa sıralamaya başladık tutunarak ayağa kalkıyor ama gelgelelim adım atmaya korkuyor kerataa ama şimdiden canıma okuyor aman acelesi yok biraz geç yürüsünnnbilmiyorumkismile:emir_bebek::emir_bebek:

canımm sağlıklı olsunlar hep seninle olsunlar inşallahhh :1hug:biz iyiyiz bizimkinin ne zaman çıkacak derken 3 dişi çıktı 4. yoldaa sıralamaya başladık tutunarak ayağa kalkıyor ama gelgelelim adım atmaya korkuyor kerataa ama şimdiden canıma okuyor aman acelesi yok biraz geç yürüsünnnbilmiyorumkismile:emir_bebek::emir_bebek:

yya bunlar ne zaman büydüde yürümeye diş çıkarmmaya başladılar.valla zamn ne çabuk geçiyo hiç anlamıyorum.
maaşallah alperenimize :)

yya bunlar ne zaman büydüde yürümeye diş çıkarmmaya başladılar.valla zamn ne çabuk geçiyo hiç anlamıyorum.
maaşallah alperenimize :)

tam 11 aylık olduk teyzesiiii temmuz 3 e ne kaldı şunun şurasındaaadelikafaduldensorma daha dün gibi ne zaman kucağıma alacam diyordum şimdi kucağıma sığmıyor kerataaaa:emir_bebek::emir_bebek:darısı senin ve tüm isteyenlerin başınaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

myhopem duana canı gönülden amın dıyorum....senınkı erken yürüyecek sanırım bızımkı anca sıralamaya basladı adım atmıyoruz henüz.ve yası geldı alttan ıkı dişi var baskada yok.tembel tenekem benım agırdan alıyor herseyını.
topıkte ogluşlar revasta kızım yanlız kalıyo elınızı cabuk tutun topik ahalısı.

Redimmmmmafoldumben Bebişlerimiz erkekmişşmafoldumben
Biri %90 mış ama olsuuun:gitme:

:roflol::roflol:
Ya valla bakma güldüğüme çok duygulandım yaaa..
Maşallah sübhanallah 4 aylık olmuşlar 4:gitme:

Allah hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin..Kız yada erkek:gitme:

Gözümüz aydın redim:gitme:

Redimmmmmafoldumben Bebişlerimiz erkekmişşmafoldumben
Biri %90 mış ama olsuuun:gitme:

:roflol::roflol:
Ya valla bakma güldüğüme çok duygulandım yaaa..
Maşallah sübhanallah 4 aylık olmuşlar 4:gitme:

Allah hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin..Kız yada erkek:gitme:

Gözümüz aydın redim:gitme:

allah razı olsun nehirim

evet biri kesin değil ama yüksek ihtimal demek istediydim de, haylaz nehir teyze nerelere çekmiş :))

allah sana da en kısa zamanda bi prens bi de prenses teyzesi olmayı nasip etsin inş.
bi de evlenince kısa zamanda anne olmayı tebi zemuszemus

evet 16+4dür bugün.gerçekten de hayal gibi.

slm kizlar

radyim gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

mayhopem ben iyiyim yaramaz veletle ugrasip duruyom
ali firat koltuklara tutunarak ayaga kalkiyor masallah del del diyor yani gel gel :emir_bebek: turkcesi

hosgeldın nevıncım hayırlı olsun netın.
sen elıf evlenınce dınlenıcen bu gıdısle canm allah kolaylık versın.elıf cok ama cok sanslı senın gıbı bır ablası oldugu için.

Hoşbuldum tatlım..

Öyle olcak galiba yaa...Olsun ama napalım bitanecik kardeşim var zaten..Bu telaşelr bitince bidaha yok işte..Yorulsamda doyasıya tadını çıkarmak istiyorum...Ben o kardeşim olduğu için şanslıyım yawww:))
nevinim hoşgeldin canımmmm düğün bitene kadar senin koşuşturmaların da bitmeyecek galibaa kolay gelsinnnn canımm nehirime de tabikiiiikaydirigubbakcemile3
alhanım berinim denefim pinkim lotusum radym çileğim swetem mumucum nazım kelebeğim esram gülyüzlüm zuhalim ceydam unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Hoşbuldum canım..Koşturuyoz işte myhopem,güzel yorgunluk derler yaa aynen öyle işte..Bugünde derbente bizim meşhur terziye gidiciz.Nehirde bende elbise diktiriciz,düğünlerimiz var :))Ordanda teyzeme gidip dut yicizcokacimcoook

İnciler hayırlı olsun canım...daha dur onların düşüp esas dişlerinin çıktığı günlerde gelicek inşallah:emir_bebek:

nevinim gelmiş hoşgelmiiiş.özlemez olur muyuz özledik tabi.

bitiremediniz mi kız daha.valla kardeşin olasım geldi heee.maaşallah size. :))

iyiyiz myhopum çok şükür.sen nasılsın.oğluşun iyi mi.

kimse gelmiyo bende artık pek girmiyoruum.tek başına yaz yaz nereye kadar. di mi.

hayırlısıyla inşallah.hiç önemli değldi benim için cinsiyetleri.en çok eşim meraklanıyodu.öğğrenmiş olduk.bi tanesi yüzde yüz erkek.diğeri de yüzde seksen.ama yine de önümüzdeki ay daha da netleşir dedi drumuz..sağlıklarımız da yerindeymiş hepimmizin elhamdülillah.rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin.

Hoşbuldum canım...

Canım tosuncuklarımız erkek..Cinsiyeti hiç önemli değil tabiki ama öğrenmekte ii oluyor yahuu..Erkek olsada seviiyoruz kız olsada seviniyoruz sonuçta ama insan merak ediyor nedense iştekaydirigubbakcemile3Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah,kuzucuklarım benim..

Ben bi aksilik çıkmazsa hergün gieip bişiler yazıcam buraya...Sizlerde gelmeye çalışın...Sonra ortak bigün ve saat belirleyip toplaşalım lütfen...tımammı??

Öpüyorum hepiniziiii.....Görüşmek üzre...

myhopem duana canı gönülden amın dıyorum....senınkı erken yürüyecek sanırım bızımkı anca sıralamaya basladı adım atmıyoruz henüz.ve yası geldı alttan ıkı dişi var baskada yok.tembel tenekem benım agırdan alıyor herseyını.
topıkte ogluşlar revasta kızım yanlız kalıyo elınızı cabuk tutun topik ahalısı.
bizimkide daha yeni başladı sıralamaya ama adım atmaya niyeti yok şimdilik hoppp diye kendini bırakıyor kucağıma adım atacağı yerde kerataaa ilk dişi altta çıktı 1 ay sonra 3 gün arayla 2 dişide üstten şimdi üstte yine şişkinlik var 4. yoldaa demekki bebeğe göre değişiyor zamanı yeri vs:ecrin_bebek:
slm kizlar
mayhopem ben iyiyim yaramaz veletle ugrasip duruyom
ali firat koltuklara tutunarak ayaga kalkiyor masallah del del diyor yani gel gel :emir_bebek: turkcesi
maşallah canımmm:nazar:
bizimkine bişi öğretemiyoruz kendi kendine yapmaya başladığı şeyler var çirkin oluyor mesela buruşturuyor suratını ama bizim öğretmeye çalıştıklarımızı es geçiyor dahalık anne demedi varsa yoksa babba abbaa demeyede niyeti yok keratanınn:gitme:

Hoşbuldum canım..Koşturuyoz işte myhopem,güzel yorgunluk derler yaa aynen öyle işte..Bugünde derbente bizim meşhur terziye gidiciz.Nehirde bende elbise diktiriciz,düğünlerimiz var :))Ordanda teyzeme gidip dut yicizcokacimcoook

İnciler hayırlı olsun canım...daha dur onların düşüp esas dişlerinin çıktığı günlerde gelicek inşallah:emir_bebek:

derbente gelin bir bana gelmeyin zaten sapancaya kadar uzansanız yeterdi birileri söz vermişti emmeeekaydirigubbakcemileben diktirmekten pek anlamam yaa(hiç bişi diktirmedim dersem yeri var ama gelgelelim almakta da çok kararsızım hatta eşim illallah dedi de bulamıyorumda kendime göre bişii adayı bitirdim birde izmitimi turlasam nee varmı kız izmitte bana göre bişii orayıda fethedem bidelikafadulden)
aminn bu arada canımm inşallah o günleri görmek hepimize nasip olurrrrr:Saruboceq:

Gamzem demek kısa kolları giydi miniş,negüzel olmuştur ,pamuk gibi...Havalar bi anda çok ısındı,kısa kollu giyilir artıkın...
Bende nolsun tatlım yaa,bildiğiniz gibi işte,aynı tas aynı hamam..Tek farkımız,evlilik telaşeleri malum...Denişik bişi yok yani...
Bizde çok istiyoruz gelmeyi,sizleri görmeyi...Özledik valla..İnşallah gelicez canım yaa..Rady doğurmadan gelsek bari demi????Sen ve naz doğurmadan önce gelecektik güya ama yetişemedik..Kısmet işte...

Görüşmek üzere,iyi geceler...

Ohh ne güzel telaşlar değil mi bayanssulusmile
Nevinim gerçekten nehir çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için, aynı zamanda sen de çok şanslısın böyle bir kardeşin olduğu için, ikinizde pırlanta gibisiniz maşaallah.. Allah muhabbetinizi bozmasın, çok imreniyorum size

İnşaallah en kısa zzamanda gelmeniz nasip olur canım opuyorumnanaktan
Hamdolsun myhopum, ne yapalım Ensar la uğraşıyorum, ayağımda uyutmaya çalışıyorum
Alperenimizin 4. dişi geliyor demek maşaallah maşaallah, kocaman oldular yaa :lepi:

Aşkolsun arkadaşım biz küs müyüz bilmiyorumkismile Ben vardım hep burdaydım, berin de öyle ..
Çok sevindim cinsiyetleriniz belli oldu demek
Maşaallah onlara, sağlıklı, hayırlı evlat olurlar inş.
m
Maşaallahhh annesi :emir_bebek:

Ayyyy çok şımardım heee:kedi: Canım ablammm benim..Küçük annem o benimboshayallersmile
Tabikide çok şanslıyım çok şükür elhamdülillah..Allah annemide ablamıda başımdan eksik etmesin, tabi babamıda sinanıda eniştemide:roflol::roflol:
Bu liste uzaaar giderkaydirigubbakcemile3

O sözleri verirken hayatımda Sinan yoktu be myhopumeyvahedigeldismile
Daha doğrusu ablamında benimde hayatımızda bişey yoktukaydirigubbakcemile3
Şimdi evlilik hazırlığı telaşeler hayat yeniden anlam buldu.
Allah'ın izniyle hayırlısıyla birde yeğenim olunca işte o zaman değmeyin bize. Popomu kıpırdatmam valla:roflol: Doğruya doğru:roflol:
Siz hiç bi yere gelmiyorsunuz, varsa yoksa nevin-nehir gelsin:umursamaz:
Hem derbent şuracıkta iki adımlık yer. Hem ben iş çıkışı gideceğim, bi kaç saatte işimizi halledip döneceğiz..
Ama nasip kısmet inşalah görüşmek nasip olur.

Gamzem gamzem, Ensarımızı görmek o kadar çok istiyorumki..Dediğim gibi...İnşallah gelebiliriz..
Şimdiden ben gelinlik seçmelerine,araştırmalarına başladım:roflol:
Evlenene kadar kimseye huzur yok:roflol:

Ali fırat demek sıralamaya başladı koltuk kenarlarındasositososito
Ben 7 aylıkken tutuna tutuna annemin yanına mutfağa gidiyormuşum beeeaklinialirimsmile
Tembel bu bebikler:roflol:

İncilerimiz hayırlı olsun myhopum:ecrin_bebek:

Redicim Allah iyiliğini versin yaaa:roflol:
Tamam bu tam benim aklıma gelebilecek türden bişey ama inanki o manada söylememiştim:roflol:
Allah iyiliğini versin emi:roflol:

Ayy bu tam benim aklıma gelebilecek türden bişey dedimde, dün ablamla başımıza gelen bişeyi anlatayımkaydirigubbakcemile3

Kitap alıyorduk ablamla.
Ben Zar Adam serisini merak ediyordum..Kuzenimde öyle..Alalımda okuyalım diye düşünüyorduk ne zamandır...
Biz ablamla aramızda konuşurken, kız bizi duydu ve dediki, sakın o kitabı almayın paranıza yazık falan dedi.
Neden dedik. İşte adam resmen sapık okumaya değmez falan dedi..
Bende dedimki iyice merak ettirdin şimdi:roflol:
Ablamada çaktırmadan söylüyorum, belki ben sapıklıktan hoşlanıyorum dimi ama:roflol::roflol:
Sonuçta aldım kitabı:roflol:
Ama şaki tebi :utangac:

Back
X