- Konu Sahibi bebekecem17
- #19.481
.......
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor amca yine bi tane foto çekti(
delikafaduldenAyyyy çok şımardım heee:kedi: Canım ablammm benim..Küçük annem o benimboshayallersmile
Tabikide çok şanslıyım çok şükür elhamdülillah..Allah annemide ablamıda başımdan eksik etmesin, tabi babamıda sinanıda eniştemide:roflol::roflol:
Bu liste uzaaar giderkaydirigubbakcemile3
Gamzem gamzem, Ensarımızı görmek o kadar çok istiyorumki..Dediğim gibi...ınşallah gelebiliriz..
Şimdiden ben gelinlik seçmelerine,araştırmalarına başladım:roflol:
Evlenene kadar kimseye huzur yok:roflol:
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1hug:Canım benim sende benim kardeşimsin..Yakın olsaydın buraya, biz ensarımıza neler neler yapardık,ahh ahh....Işınlanmayı felan bulurlarsa fırt fırt gelir gideriz birbirimize ne güzel olur dimi:)))
Canım benimmmmm...Ben çok istiyorum gelmeyi,sizleri bebişlerimizi görmeyi..ınşallah canımmm
Anladım canım, korktum bir an yerimsenibençoooook teşekür ederim .allah razı olsun.
amin
yok öyle demedim.neden küs olalım.
yani herkes herzaman gelemiyo artık.bizimde hergün gelmemizin bi anlamı olmuyo o yüzden.yazıyosun mesela.iki gün sonra tekrar kendi mesajınla karşılaşıyosun.o yüzden ben de aradaa gelip gelişmelerden haber veriyorum dedim.
mesela en son berin yazmış topiğe o da dün saat 12 de :))
Evet razı olmuyorlar aynen :1closedeyes:işteeeee
kafamız göz çukurumuz,burnumuz,kolumuz,üst dudağımız vs....
yakışıklı mıyız :)
( alıntı yapmayınız pliiis.beyfendi(kendisi babaları oluyo) pek razı olmadı da foto koymaya.nooluyosa artık :))
Maşaallah maşaallahhh farkedilmeye başlamışız :jeyyar:[işte bu da pijamalı göbüş.
lütfen alıntı yapmayın.bunu yarın silcem.çok rezil çünkü :)) merak ettiğiniz için koydum.
tabi kolumu yukarı kaldırdığım için mide kısmı düz çıkmış.aldanmaın.orda biraz da mide var.o göbüşten daha hızlı büyüyo zaten(
gizli.derinlerden gelicekler teyzesi :))))ooo radyim hic gobek yok
ikizleri nere sakladin![]()
yaa evet öyle diyolar.bu aydan sonra atağa geçersin diyolar ama aslında iyiydik böyle.zaten şipşikoyum.bi de kocaman göbeğim olunca yarım dünya bişey olcam diye ödüm kopuyo....
Maşaallah maşaallahhh farkedilmeye başlamışız :jeyyar:
5. aydan sonra birden büyüyecek hazırlıklı ol :))
Ev hayatı nasıl pek bahsetmiyorsun, bi de işten temelli ayrıldın dimi?
Kilolu insanlar hamilelikte pek kg almıyor zaten cnm belki de almazsın, hem dert etme aşırı kg almadığın sürece doğumla beraber büyük kısmı gidiyor :lepi:gizli.derinlerden gelicekler teyzesi :))))
yaa evet öyle diyolar.bu aydan sonra atağa geçersin diyolar ama aslında iyiydik böyle.zaten şipşikoyum.bi de kocaman göbeğim olunca yarım dünya bişey olcam diye ödüm kopuyo....
yok gamzecim ayrılamadım maalesef :))
ya aslında maalesef de demeyim.böyle memnunum aslında halimden.
şimdi şöyle.aslnda bu ay gitmeyi düşünmüyordum işe.kesin kararımı vermişitm.doktorumla görüşünce,artık eskisi kadar tehlike kalmadı devam etmende sakınca yok dedi.ben zaten evde kendimi hep hasta hep moralsiz hissediyorum.
ama benim için en büyük problem yoldu.şimdi onu da hallettim.taksiyle gidip geliyorum.hiç sıkıntı olmuyo.zaten iş yerinde yaptığım hiçbişey yok.işte böyle
şimdilik kendimi iyi hissedene kadar devam ediim diyorum .ama bakalım mevlam neyi gösterir.
hem daha çoooook evde duracağım günler geliyo geriden değil mi.
hem de çooook para lazım.yoksa bu devirde iki çocukla zor kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeyayyy rady bu kuzucuklar nirde hakkaten?gelın len buraya sızı 4 gözle beklıyoruz.balon gıbı yapın annenızın göbişini heeee :)))))))
şşştt ne diyon kısss :mymeka:ayyy rady bu kuzucuklar nirde hakkaten?gelın len buraya sızı 4 gözle beklıyoruz.balon gıbı yapın annenızın göbişini heeee :)))))))
ya kilo alıyorum maalesef dikkat etmezsem eğer.abartmamaya çalışıyorum yüzden.
Kilolu insanlar hamilelikte pek kg almıyor zaten cnm belki de almazsın, hem dert etme aşırı kg almadığın sürece doğumla beraber büyük kısmı gidiyor :lepi:
Ama resimde gayet fit görünüyorsun yerimseniben
Gene kıyamadın dimi işine kötükedihüso
Peki maaşın taksi paralarına gitmiyor mu kızz?? bilmiyorumkismile
Çocuklar doğunca evde sıkıldığın günleri mumla arayacaksın, o kadar diim boshayallersmile
sırnaşık şey[/B]
allah seniiiiiiAAyyy ben maşallah sübhanallah diyimmm nolur nolmaz ..
Çünkiii anlamadım neresi neresidir:roflol:
Cidden kız şöle flaş tv deki haberler gibi kırmızı yuvarlak içine alıp, bide okla gösterseydin şurası göz burun falan diye:roflol:
Allah bağışlasın inşallah ikisinide size..
Kız sen bayaaa zayıflamışsın. Yani bencede çok fitsin. Göbüşte çok tatlı.
Ama yaniii büyür diye tahmin ediyprum.
GAmzeden sonra hiçbirleye kesin gözüyle bakamıyorum artık.
Bulantıları geçer dedik ama geçmedi ya:roflol:
[/B]
Kızlar rüyamda kendimi 2 aylık hamile olarak gördüm :1shok:
hayirlara ciksin canim
gunaydin herkese