- Konu Sahibi bebekecem17
- #18.961
selam kızlarrropuyorumnanaktan
çileğim nevinim öncelikle size cevap vereyim iki hafta önce perşembe ishal ve kusma şikayetiyle doktora gittik ertesi günü bezinde kan görünce tekrar acile gittik tahlil sonucu kum döküyor dediler de ben bunu yazmadımmı yaa face bura karıştı-tatlicadiarzu- iyiceee yazdım ama hangisindeeCADIARZUneyse cuma tahlilin tekrarı vardıı doktor kültürde istemiş oda salı çıkacak dendi biz geldikk akşama doğru oğluşun hafif hafif ateşi çıkmaya başladı şurup verdim düştüü bikaç saat sonra 39 küsür ctesi öğlene kadar böyle sürdü sonunda acile yollandık kan idrar tekrardan bu arada ateş 40.5 olduu gece 11 e kadar ordaydık oğluşta sadece bez üzerinde ıslak bezler ateşin düşmesini bekledikk pazar gündüz iyiydi gece yine fırladıı bu sefer 12.30 a kadar acildeydik dün gece son iğnesini oldu bitti diye çokkk sevindik ama bugün kontrolde doktor iğnelere devam dedii 6 kutu daha yazdı cuma kan tahlili tekrarlanacak neyseki artık ateşi yokk çok şükürr:Saruboceq:alhanımm elif simayımızda aynıymış anladığım kadarıylaa çok çok geçmiş olsun canımm
mumum Allah analı babalı büyütsün canımm sanada öyle kolay bir doğumu evladını sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah:1hug:
çileğimmm nazımm Allah hayırlısıyla bir avazda kurtulmayı sağlıcakla meleklerinizi kucaklamayı nasip etsin inşallahhhh
şafak 5
şafak 20
nevinimm geçmiş olsun canımm ihmal etme git bir doktoraa inşallah mühim bişey değildir canımmm:1hug:
nehirim radym denefim lotusum pinkim berinim gülyüzlüm kelebekim swetem esram sihirim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
annelerimiz hep derler ya nasıl büyüttüm ben seni diye.gerçekten zahmetli ve üzücü şeyler yaşamışsınız canım.demek evlatlar kolay büyümüyomuş.allahım bidaha göstermesin canım bukadarla çok çok geçmiş olsun...bebişin bol sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllar görsün..