Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrropuyorumnanaktan
çileğim nevinim öncelikle size cevap vereyim iki hafta önce perşembe ishal ve kusma şikayetiyle doktora gittik ertesi günü bezinde kan görünce tekrar acile gittik tahlil sonucu kum döküyor dediler de ben bunu yazmadımmı yaa face bura karıştı-tatlicadiarzu- iyiceee yazdım ama hangisindeeCADIARZUneyse cuma tahlilin tekrarı vardıı doktor kültürde istemiş oda salı çıkacak dendi biz geldikk akşama doğru oğluşun hafif hafif ateşi çıkmaya başladı şurup verdim düştüü bikaç saat sonra 39 küsür ctesi öğlene kadar böyle sürdü sonunda acile yollandık kan idrar tekrardan bu arada ateş 40.5 olduu gece 11 e kadar ordaydık oğluşta sadece bez üzerinde ıslak bezler ateşin düşmesini bekledikk pazar gündüz iyiydi gece yine fırladıı bu sefer 12.30 a kadar acildeydik dün gece son iğnesini oldu bitti diye çokkk sevindik ama bugün kontrolde doktor iğnelere devam dedii 6 kutu daha yazdı cuma kan tahlili tekrarlanacak neyseki artık ateşi yokk çok şükürr:Saruboceq:alhanımm elif simayımızda aynıymış anladığım kadarıylaa çok çok geçmiş olsun canımm:nazar:
mumum Allah analı babalı büyütsün canımm sanada öyle kolay bir doğumu evladını sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah:1hug:
çileğimmm nazımm Allah hayırlısıyla bir avazda kurtulmayı sağlıcakla meleklerinizi kucaklamayı nasip etsin inşallahhhh
şafak 5
şafak 20:nazar::emir_bebek::nazar:
nevinimm geçmiş olsun canımm ihmal etme git bir doktoraa inşallah mühim bişey değildir canımmm:1hug:
nehirim radym denefim lotusum pinkim berinim gülyüzlüm kelebekim swetem esram sihirim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

annelerimiz hep derler ya nasıl büyüttüm ben seni diye.gerçekten zahmetli ve üzücü şeyler yaşamışsınız canım.demek evlatlar kolay büyümüyomuş.allahım bidaha göstermesin canım bukadarla çok çok geçmiş olsun...bebişin bol sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllar görsün..

myhopem canım cok cok gecmıs olsun tatlım yaaa.allah acıl sıfalar versın yavrumuza.atesten cok korkuyorum ben ,
sıhırım gercekten anne olmak coooook zor.hayatımızdakı önceliğimiz onlar oldu artık.rabbım eksikliklerını yasatmasın (amin)

merhaba kızlar biz geldik oğluşumla sizleri kocamannn öpüyoruzŞeniz
allah hepinizden razı olsun olsun arkadaşlar vaktimiz iyice yaklaşdı
artık rüyalarımda doğurdumu görüyorum minik oğlumla gezmelere bile gidiyoruzkaydirigubbakcemile3
myhopem çok geçmiş olsun canım inş iyileşmişdir oğlumuz:Saruboceq:
alhanımelifimizede çok geçmiş olsun öpüyorum yanaklarından
denefimçok uyanık gördüm seni al kirayı ye kız ohhh sefan olsun kaydirigubbakcemile5

kızlar atladığım yazamadığım varsa kusura bakmayın gribim hala devam ediyor
yarın doktora gideceğim nst miz var tahlillerimize bakılacak benim beyin raporlarım falan
çok işim var çok :gitme:20 sene evvel geçirdiğim beyin ameliyatı her yerde olduğu gibi
doğumdada karşıma çıkdı inş iyi sonuç alırız doktor normal doğumda ıkınmanın beyne baskı yapacağını sölediakannehir
bilmiyorum sonucu ne olacak bana dua edin bi sorun çıkmasın gene bilgi veririm hapinizi öpüyorum görüşürüzŞeniz

arkadşlar bir girmedim ne olmuşya bebişleri hastalatmışsınız dikaatturkbayragi havalr güneşli gördünüzmü dişari kaçmayın yanıltıcı sıcakalr bunlar burda ben donuyom valla evimde sobali pc başina fazla gelmiyorum kar yağiyo buraya bir nisan diye bilsek ...

slm kizlar anca geldim
mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir
burda firtina var boludagindan oteye isiniz varsa tunelden gelin bilginize ;)

ben ve oglusum iyi sukur
kayinvaldem dun hastaneye yatti bugun yada yarin tiroidten ameliyat olacak
ins kolay atlatir .........

selam kızlar
bende yoktum birkaç gündür.eşimin nöbetçi olduğu günler ben de kendime gidecek bi yerler arıyorum.eşimin amcasında kalmıştım dün.eve bugün geldik.
yarın sabah erkenden gidicez dr a.ama kalp atışları için erken.biz şimdi sadece keseyi görürüz.

herkes hasta olmuş yaa.nooldu böylee.çok geçmiş olsun nazcım sana da.tam da doğum arefesi kötü olmuş ama neyse.daha va.atlatırsın inş. kivi ye bol bol.onda çok c vitamini varmış

berincim geçmiş olsun.allah şifa versin validene.

gunaydin kizlar nasilsiniz

mumum ve radyim sagolasiniz
dun ameliyat iyi gecmis cok sukur yarin taburcu olabilir mis

günaydın kızlar.biz sanırım 3 kişi olduk.ben hala şoktayım.bu da fotoğrafımız.buyrun...

dsc00015ya.jpg
[/URL][/IMG]

hadi ya yani ikizmi olcak

günaydınn kızlarrropuyorumnanaktan
radymmm inanamıyorum yaa hemde ikiz meleklerimiz geliyorr şükürler olsun Rabbimeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
berinimm geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallahh kayınvaldenn:nazar:
nazım sana da geçmiş olsun yaa tam da doğuma yakın aman çok dikkat et canımm radymmi dinle bol bol portakal kivi ye inşallah biran önce atlatırsınnn:nazar:
sihirim aminnn canımm inşallahhh çok teşekkürler bu aradaaa:1hug:
esram doktor hariçç hep evdeyiz zatenn biryere gittiğimiz yok ama yinede hastalandı oğluşum iştee ama bence mikrobu hastaneden kaptı kontrolden geldikten sonra çıktı ateşi çünküü yoktu bişeyii o zamana kadarr neyse bu kadarla atlattık inşallah buna da şükürrr:emir_bebek:
sabah iğnemiz vardı gelince oğluşu doyur yatır saat oldu 10 küsür bir selam vereyim size dedimm hem radyymi de merak etmiştimm oğluşla uyumadığıma değdi amaaaaa:lepi:
bugünün ve geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

ay yerım ben kuzucuklarımı ıkı kese görünüyor allahım sana şükürler olsun.....
evet canım.sonsuz şükürler olsun rabbime.bütün dualarımı eksiksiz kabul ediyo.nasıl şükrediceğimi hiç bilemiyorum..

canım çok sevindim.Ne güzel bir haber.Allah kucağına almayı nasip etsin.....

çok sağol kelebeğim.
sizlerin de yaşamasını çooooookkkk istiyorum bu duyguları.allahıma hep dua ediyorum.hepiniz görürsünüz inş. hayırlısıyla bu günleri.

Ben demiştim demeyi hiç sevmem derrrmişimm:roflol::roflol:
Şaşırmadım redim sadece çok ama çok sevindim..Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

:emir_bebek::emir_bebek: 2 bebik birdenkaydirigubbakcemile3
Buda karamsar rediye kapak olsun:roflol::roflol::roflol:
Ay çok güldüm yaaa..
Bu arada biz sanırım 3 kişi olduk deyince dedim tamam hamileliğe ancak inandı.
Tabi ben 3. kişiyi eşin sayıyorum. Ne bilim onu saymadığını:roflol::roflol::roflol:

Fotoğrafada bakıyorum bakıyorum bi anlam veremiyorum ahhhh saf benkaydirigubbakcemile4
Redinin bebikleri geldi kocişini unuttu:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar.biz sanırım 3 kişi olduk.ben hala şoktayım.bu da fotoğrafımız.buyrun...

dsc00015ya.jpg
[/URL][/IMG]

rabbim ikisinide kucağına almak nasip etsin.sağlıkla huzurla mutlulukla...
harika bi duygu sevincin daim olsun inşallah...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şaşırmadım redim sadece çok ama çok sevindim..Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Ay çok güldüm yaaa..
Bu arada biz sanırım 3 kişi olduk deyince dedim tamam hamileliğe ancak inandı.
Tabi ben 3. kişiyi eşin sayıyorum. Ne bilim onu saymadığını:roflol::roflol::roflol:

Fotoğrafada bakıyorum bakıyorum bi anlam veremiyorum ahhhh saf benkaydirigubbakcemile4
Redinin bebikleri geldi kocişini unuttu:roflol::roflol::roflol::roflol:
geberterim kız seni :)))

tabi kolay değil inanmak.keseyi görünce kendimi daha da iyi hissettim çok şükür.çok şaşırdık ikimizde.bhcg düşük çıkınca doktor tek demişti.beklemiyordum ben.gerçi eşim bu güne kadar hep iki diye düşünmüştü ne yalan söyleyim.ama ben iki haftadır iki kişi olmaya alışmıştım.şimdi üç olduk birden bire.koca bebişle 4 :)

çok teşekkür ederim nehirim canım.
allah razı olsun

rabbim ikisinide kucağına almak nasip etsin.sağlıkla huzurla mutlulukla...
harika bi duygu sevincin daim olsun inşallah...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sizlerde tadarsınız inşallah canım.çok teşekkür ederim

selam kızlarrropuyorumnanaktan
çileğim nevinim öncelikle size cevap vereyim iki hafta önce perşembe ishal ve kusma şikayetiyle doktora gittik ertesi günü bezinde kan görünce tekrar acile gittik tahlil sonucu kum döküyor dediler de ben bunu yazmadımmı yaa face bura karıştı-tatlicadiarzu- iyiceee yazdım ama hangisindeeCADIARZUneyse cuma tahlilin tekrarı vardıı doktor kültürde istemiş oda salı çıkacak dendi biz geldikk akşama doğru oğluşun hafif hafif ateşi çıkmaya başladı şurup verdim düştüü bikaç saat sonra 39 küsür ctesi öğlene kadar böyle sürdü sonunda acile yollandık kan idrar tekrardan bu arada ateş 40.5 olduu gece 11 e kadar ordaydık oğluşta sadece bez üzerinde ıslak bezler ateşin düşmesini bekledikk pazar gündüz iyiydi gece yine fırladıı bu sefer 12.30 a kadar acildeydik dün gece son iğnesini oldu bitti diye çokkk sevindik ama bugün kontrolde doktor iğnelere devam dedii 6 kutu daha yazdı cuma kan tahlili tekrarlanacak neyseki artık ateşi yokk çok şükürr:Saruboceq:alhanımm elif simayımızda aynıymış anladığım kadarıylaa çok çok geçmiş olsun canımm:nazar:
mumum Allah analı babalı büyütsün canımm sanada öyle kolay bir doğumu evladını sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah:1hug:
çileğimmm nazımm Allah hayırlısıyla bir avazda kurtulmayı sağlıcakla meleklerinizi kucaklamayı nasip etsin inşallahhhh
şafak 5
şafak 20:nazar::emir_bebek::nazar:
nevinimm geçmiş olsun canımm ihmal etme git bir doktoraa inşallah mühim bişey değildir canımmm:1hug:
nehirim radym denefim lotusum pinkim berinim gülyüzlüm kelebekim swetem esram sihirim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
Off çok zor günler atlatmışsınız myhopum
Çok çok geçmiş olsun, daha iyicedir şimdi inş.
Tedavi nasıl olacak?
Vavvv ohaoldumsmile
Rediiiiiimmmmmmm hariha bir haber buu guclubacismile
Rabbim ne büyüksün sen 2 tane birden verdin opuyorumnanaktan
Tebrik ederim cınımmmmm :asigim:

delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben de 3. kişiyi kocası sandım baştan
resmi görünce jeton düştü :))

Biz de dün kontroldeydik nst, çatı muayenesi falan yapıldı
Sancım pek çıkmadı ama çatı muayenesini yapan dr. başı gelmiş, uygun gibi şeyler yazmış rapora, belki de bebeğin başının kanala girdiğini ima etti bilemiyorum, pekte açıklama yapılmıyor zaten
Sonuçları gösterdiğim dr. açılman başlamış ama çok kayda değer değil dedi, 1 cm falan
Acil bişey olursa gelirsin dedi
Pazartesi kontrole çağırdı tekrar
3 kg mış, tosuncuk değil ama napalım kolay doğum olur belki Allah ın izniyle boshayallersmile
Bakalım ne zaman teşrif edecek Ensar Bey imiz :asigim:

Back
X