Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Merhaba hatunlar
Bu kuzu pek uykuyu sevmeyecek ya :((
Varsa yoksa emsin altı alınsın, kucakta gezdirilsin, konuşulsun...
Babannesi bi alıştırdı ki sormayın, bugün o da gitti, napıcaz biz bu nazlıyla bütün gün bilmiyorum

Nazım dr. göbek fıtığını nasıl tespit etti ki? Geçer inş. ya
Dediğin gibi herkes yavrusunun peşinde, ben emzirirken piştim diyorum annem kapıyı açıyor, bense bebeğim üşüyecek diye kapatıyorum :)) öyle bu işler

merhaba kızlar ben eldim Şeniz
ya bizim pc arızalı ben bir türlü açamıyorum akşam eşim geldi bi dene dedim
belki açılır 1 saatde ancak açdı:kızgın:o yüzden gündüzleri evde olmama rağmen giremiyorum malesef:sinifsinif:

gamzecim göbek fıtığımızı doğum yapdığım hastanenin çocuk doktoru söledi
bugünde sağlık ocağına gittik kontrole oranın doktoru çok iyi ona gösterdim
evet dedi fıtığımız var ama 1 yaşına kadar sık sık kabız olmazsa vs iyileşir dedi
zaten bende çok dert etmiyorum allah başka dert vermesin eşimin yiğenide 9
aylıkdı ameliyat olduğunda sünnetiyle birlikde yaptırırız olur biter allahın izniyle:Saruboceq:

sağlık ocağına gitmişken bende tartılayım dedim 57 kilo ile hamile kaldım 73 kilo
ile doğuma girdim şuanda 62 kiloyum 11 kilo gitmiş benden süper dimisositososito

ayşecim demek bebeğin bacanı gördün hadi gözün aydın kendine çok dikkat et
berincim çok geçmiş olsun canım senin ablan bize yakındı sanırım yanlışmı hatırlıyorum

bu arada beni alhancım aradı interneti yokmuş ondan giremiyormuş merak etmeyin
söyleyeyim dedimyerimseniben

denefcim hadi hayırlısı canım allah yardımcın olsun :Saruboceq:

ben artık içeri gidiyorum oğlum uyanır şimdi görüşürüz kızlarŞeniz

oooooooooooooooooo bizim sayfa en aşağıdaydı ne oldu nerelerdesiniz

bakıyorum çıkıyorum kimseler yok

denefim inş hayırlısıyla ilk önce senin sağlığınla beraber bebeğini kucağına alırsın

selamlar.
denefim hayırlı olsun.hadi bakalım.inşallah önce tedaviler sonra bebiş.o kadar bekledik.azcık daha bekleriz ne olcakmış di mi canım.

nazcım maaşallah süpersin.ama diyet felan yapıyım deme zayıflıycam diye.bebiş beslenemz bak sonra.verirsin yavaş yavaş.eminim sana kilo da yakışmıştır :)

evet mumucum maalesef artıkın en altlardayız.herkes bıktı buraya yazmaktan :(((

selam arkadaşlar.
eskiden 3 saat topige gelmeyince sayfaları okuyacam diye gözlerim yorulurdu.bugün baktım... sadece 3 kişi yazmış benden sonra CADIARZU
gelende sagolsun gelmeyende..ama şu var topikte kopmalar oldu..eskiden ne muhabbetler yapılırdı.dertleşirdik...bir birimize yorumlar yazardık...ama malesef kalpler kırıldı...ayrılık rüzgarları esti topigimizde...:a015:senağlama
anlayacagınız artık bu topik eskisi gibi olamaz.......:delphin::delphin::delphin:

tünaydınlaaaarrrr.

ben bugün işe gidemedim.sabah kahverengi akıntım oldu yine.artar diye çıkmadım evden korkudan.çok şükür şuan bişey yok.ay ben 9 ay sonunda kalp hastası olucam bu gidişle.ne zormuş yahu.böyle sorun olunca hiç keyif felan da kalmıyo.hayırlısıyla geçsin şu günler inş.

denefim evet yaaa.ne özledim o günleri var ya.bi kaç saatte sayfalarca geçmiş oluşurdu.ya aslında ben kırgınlıklardan felan da olduğunu düşünmüyorum.biraz zincirleme gidiyo.kimse yazmayınca gelenlerde yazmadan geri gidiyo.böyle böyle sakinlik oluyo.herkesin canı sağolsun.herkesin keyfi yerinde olsun da.burası olsa da olur olmasa da.

ama ben hiç kopmak istemezdim birbirimizden.ben yine burdan herkesle ilgili gelişmeleri hep takip edicem.

Merhaba hatuşlar
Yarı kırkımız çıktı şükür
Oğlumu attalara götürdüm dün :))
Ananesindeydik, çok güzel geçti, bana da değişiklik oldu
Hımm bu arada çokk şükür maşaallah diyeyim oğlum göğüs ucu kalkanını kabul etti, artık daha rahat emziriyorum, en azından ağlamıyorum :)
Rabbim dualarımıza icabet etti, çok zordu çokk
ÇİLEK demek hala inanamıyorsun bebekim var demişsinya sanki oyuncak gibi en kıymetli bebeğinden bahseder gibi geldi çok hoşuma gitti
:1hug:
gamzecim göbek fıtığımızı doğum yapdığım hastanenin çocuk doktoru söledi
bugünde sağlık ocağına gittik kontrole oranın doktoru çok iyi ona gösterdim
evet dedi fıtığımız var ama 1 yaşına kadar sık sık kabız olmazsa vs iyileşir dedi
zaten bende çok dert etmiyorum allah başka dert vermesin eşimin yiğenide 9
aylıkdı ameliyat olduğunda sünnetiyle birlikde yaptırırız olur biter allahın izniyle:Saruboceq:

sağlık ocağına gitmişken bende tartılayım dedim 57 kilo ile hamile kaldım 73 kilo
ile doğuma girdim şuanda 62 kiloyum 11 kilo gitmiş benden süper dimisositososito
İnş. hayırlısıyla sıkıntısız atlatırsınız canım,insan evladı olunca ona bişey olmasın olacaksa bana olsun modunda oluyor, çok kıymetli oluyorlar
Çok iyi kg vermişsin nazım, peki şimdi iştah7yemek yeme durumun nasıl?
tünaydınlaaaarrrrl.

ben bugün işe gidemedim.sabah kahverengi akıntım oldu yine.artar diye çıkmadım evden korkudan.çok şükür şuan bişey yok.ay ben 9 ay sonunda kalp hastası olucam bu gidişle.ne zormuş yahu.böyle sorun olunca hiç keyif felan da kalmıyo.hayırlısıyla geçsin şu günler inş.

denefim evet yaaa.ne özledim o günleri var ya.bi kaç saatte sayfalarca geçmiş oluşurdu.ya aslında ben kırgınlıklardan felan da olduğunu düşünmüyorum.biraz zincirleme gidiyo.kimse yazmayınca gelenlerde yazmadan geri gidiyo.böyle böyle sakinlik oluyo.herkesin canı sağolsun.herkesin keyfi yerinde olsun da.burası olsa da olur olmasa da.

ama ben hiç kopmak istemezdim birbirimizden.ben yine burdan herkesle ilgili gelişmeleri hep takip edicem.
İnş. bende

kızlar merhaba
ben de açıyorum sayfalara bakıyoryuj tam geçmişten bir şeyler okuyayaım herkes ne yapmış diyte bakayım diyorum benim kız ya uyanıyor ya tehlikeli bir şeye doğru hızla emekliyor ahtapot gibi maşallah.
şimdi bir ağrı kesici veridm uyuttum.galiba dişleri yüzünden ne yediğinden ne uıyuduğundna bir şey anlıyoruz.
yazık yüzü gözü küçüldü.
neyse sağlık sorunu olmasında .
az önce tv de bir horon havası çıktı başladı benm ki ellerini çırpıp ayakalrını vurmaya ne güzldüm ya galiba benim kız horon tepecek.
nerde davullu zurnalı oynak müzük var tepki verip çığlık çığlğa oynuyor kerata.
ama sabah 7 de kalkıyor uykusuzkuktan gözüm kapanıyor.gündüz uyuttum uytacağım derken ben yorgunluktan bitiyourm.
aman uyurlen azıcık uyuyaım diyorum daha bne gözğm kapnamdan beişiğin kenarlarından tutunup ayağa kalkıp heeyyy diye bağırıyor.
eee böyle olunca gece ilk fırsatta yatağa yatıyorum bendeç

çileğim naızm bebekelr nasıl iyiler inşallah okuduğum kadarı ile.
rady sen dinlen bacım .
ama doğurana kadar kanaması olan kadınalr bile varç
allahn izini ile inşalalh kucüaına alır tamamına erersin.
denefim tedavinin için başarıalr dilerim.allah şifasını versin.
myhope.pink esra.mumu.alhan kızlar ismini söyleyemezsem de hepniz aklımdasınız
öpüyorum sizi.
şimdi bir yorgunluk sigarası içmeye gidiyorum iznizi ile

RADYCIM inş aman dikkat et cnm yaaa bebekler çok nazlı sanırım ama ne olur ağır iş yapammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaa (burada avazım çıktığı kadar yüksek sesle söylüyorummmm)

ben hiç kimsenin kimseye kırgın olduğunu düşünmüyorum ama herkes çok yoğun ve bakıyorum yazan olmayıncada çıkıyorum

gerçi eski günleri özlemiyor değilim hele gülme kırızlerine girip evde tek başına delicesine güldüğüm o günleri ahhhhhhhhhhhhh nerde yaaaa

artık yaşlanıyormuyuz ne hayatın akışı bizi sürüklüyor farklı uğraşlara

hiç unuturmu sanal değil gerçek dostluklar kuduk ailemden birer parçasınız yıllar geçsede hiç görüşüp konuşmasakta RABBİM hayırlısıyla nasip ederse birgün anne olup sonrada babaanne olursam torunlarıma anlatacağım güzel anıları yaşadım burada

amannnnn herkez bana diyor çok hayal kuruyorsun ne yapayım umut fakirin ekmeğiymiş yaaaaaa kısmet bir umut

öpüyorum canlar herkezleri bebeklerimizle büyüyen kocaman bir aileyiz aslında değilmi

:lepi:
RADYCIM inş aman dikkat et cnm yaaa bebekler çok nazlı sanırım ama ne olur ağır iş yapammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaa (burada avazım çıktığı kadar yüksek sesle söylüyorummmm)

ben hiç kimsenin kimseye kırgın olduğunu düşünmüyorum ama herkes çok yoğun ve bakıyorum yazan olmayıncada çıkıyorum

gerçi eski günleri özlemiyor değilim hele gülme kırızlerine girip evde tek başına delicesine güldüğüm o günleri ahhhhhhhhhhhhh nerde yaaaa

hiç unuturmu sanal değil gerçek dostluklar kuduk ailemden birer parçasınız yıllar geçsede hiç görüşüp konuşmasakta RABBİM hayırlısıyla nasip ederse birgün anne olup sonrada babaanne olursam torunlarıma anlatacağım güzel anıları yaşadım burada

amannnnn herkez bana diyor çok hayal kuruyorsun ne yapayım umut fakirin ekmeğiymiş yaaaaaa kısmet bir umut

öpüyorum canlar herkezleri bebeklerimizle büyüyen kocaman bir aileyiz aslında değilmi

bu yazıya imzamı atarım ve giderim.
yem ek vakti
olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam arkadaşlar...
rady canım lütfen dinlen...ya canım benim,çalışmasan evde dinlensen...gerçi ben karışmak istemem kimsenin ailesinede.benim fikrimm bu....
arkadaşlar bazen gerçekleri kabul etmek gerekir......sizlere zorla kabul ettirecek degilim bu topikte kırgınlıklar oldugunu.ben kendi düşüncemi yazdım zaten .isteyen katılır isteyen katılmaz..
neyse ben kaçar...

canım ya ben biraz uzak kaldığım için mi acaba kırgınlıkları farkedemedim
yoksa kırgın olduğunuz benim de haberim mi yok.
gerçi ben bir hemgamenin içinde yuvarlaıp gidiyorum farkındaysanız ben temmuz anneleri tooiğine bile kırk yılda bir yazıyorum.
doğumdna sonr aişi bırkaınca ben bilgisayarın başına hiç oturamadım gibi bir şey oldu.
zaten 4-5 ay memlekette geçiridm.
işte burda olduğum zamanların yarısı ablama gidip gelmke ve evde olduğumdada kaynanalar ile gerçimek durumunda kaldığım için hiç kendi başıma kalamadım değil topiği takip edecek kendimi bile takip edemiyourm o yzüden üzerime alınmazsam herhalde yüzsüzlük etmem.
çünkü kendimi doğurdu aramzıdan çekildi gibi hissediorum ama beni az çok biliyorsunuz.
hepinizi seviyorum ve kalımdasınız.her ne kadar ortalarda görünmeyip unutulsamda:)

günaydıın

evdeyim bugün de.
ya gelin de kahvaltı yapalım yaaa. canım hiiiiiiç mi hiç bişey istemiyo yalnızkeeeen :((
aç aç oturuyorum.

slm kızlar bende gece kuşu oldum çıkdım
sabahdan beri net yokdu bi bakayım dedim şimdi geldi
oğluşum annanesiyle içerde mama yiyor :( evet malesef geceleri
bir sefere mahsus mamaya başladık çünkü bütün gün beni emmekden geceye süt kalmıyor
süreklide ağladığı için beni uyutmuyor dolayısıyla ne süt oluyor ne bişiy
gece uykusuna yatmadan 2 ölçek mama veriyoruz sabah 5 e kadar uyuyor
bende dinlenince çok şükür sütümüz geliyor şimdilik böle idare ediyoruz inş
onada ihtiyacımız kalmaz 40 çıkana kadar sütün daha iyi olacağını sölüyorlar ama bakalım
elimden geleni yapıyorum olması için

gamzecim doğumla birlikde iştahımda reflümde hepsi gitti eski halime geri döndüm
iştah falan yok napıcam bilmiyorum o yüzden bu kadar seri zayıfladım sürekli bişiyler içiyorum
süt olsun diye annemin zoruylada yiyorum annem gidince beni kim dürtecek bilmiyorum:(

hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
rady çabuk ceviz ye pekmez ye
peynir ve süt ilave et yumurtaları unutma hımmmmmm nefis olmuş hadi bakalım afiyet olsun

ceviz mii,pekmez miii,peynir mi ,süt mü yumurta mı bööğğğkkkk

ço özür dilerim.iğrenç bir tepki ama maalesef böyle :((
hiçbirini yiyemiyorum.üzgünüm depodan kullanıcaklar artık naapalım.1 ay snra yiyebilirim inş.

az önce doktordan geldik.dün lekelenme olunca bugün de biraz kasık bel ağrısı olunca biz dayanamayıp doktora gittik.bebişlerimi gördüm yine.elhamdülillah sorun gözükmedi.olabilir dedi dr.

nazcım ay çok erken yaa mama içiiiinn :(
biraz gayret et de emzirmeye çalış be güzelim.zordur mutlak ama naapıcan işte.
uykum mu geldi ne.bugün erken kalktım ondan heralde

haydin allah rahatlık versin canım arkadaşlarııım

çok haklısın mumucum sana sonuna kadar katılıyorum
annemle her konuşmamızda hepiniz dilimdesiniz annemde hayret ediyor
her seferinde sizlerden örnekler veriyorum şu şöle bu böle işde ondan biliyorum vs
bebek olunca gelememezlik değil benimkisi bu zıkkım olası pc bozuk
açılmıyor damarı tutuyor işde sanırım bord orızalanmış artık taşınınca yapılacak
ozamanda net olmayacak bir süre artık bi vınn alıcam sizler için napim
çünkü burda da ev sahibiyle ortak kullanıyoruz daha uygun oluyor diye taşınmamıza çok az kaldı sanırım 1 ay sonra bu evden çıkmış oluruz bi ev tutturamadık kendimize:roflol:

şunu bilmenizi isterimki bende kimselere kırgın falan değilim zaman herşeyin ilacı
biraz ara vermek daha iyi geldi sadece bebeğim için göz aydığınlığı vermeyen arkadaşlarım bile oldu ama pekde umrumda değil canları sağolsun Şeniz
burda yaşadığım doslukları asla unutmayacağım :1no2:
canım ya ben biraz uzak kaldığım için mi acaba kırgınlıkları farkedemedim
yoksa kırgın olduğunuz benim de haberim mi yok.
gerçi ben bir hemgamenin içinde yuvarlaıp gidiyorum farkındaysanız ben temmuz anneleri tooiğine bile kırk yılda bir yazıyorum.
doğumdna sonr aişi bırkaınca ben bilgisayarın başına hiç oturamadım gibi bir şey oldu.
zaten 4-5 ay memlekette geçiridm.
işte burda olduğum zamanların yarısı ablama gidip gelmke ve evde olduğumdada kaynanalar ile gerçimek durumunda kaldığım için hiç kendi başıma kalamadım değil topiği takip edecek kendimi bile takip edemiyourm o yzüden üzerime alınmazsam herhalde yüzsüzlük etmem.
çünkü kendimi doğurdu aramzıdan çekildi gibi hissediorum ama beni az çok biliyorsunuz.
hepinizi seviyorum ve kalımdasınız.her ne kadar ortalarda görünmeyip unutulsamda:)
ah canım ya hiç unutulurmusun sen ben kendi adıma sölüyorum seni unutmadığımı
ben kayınvaldemden kurtardım kendimi kadın tutturduydu kırkın çıkanakadar burda kalcaksın diye
emrivakiye bak kendide ameliyat oldu zaten bende dedimki kim kime bakacak anne
birbirimize bakarız dedi kadın bana bende dedimki yok anne annem gelicek bana 40 gün
bakıcak dedim kusura bakma istiyorsan sen bize gel annem ikimizede bakar dedim
allah rızası için yok dedi ben rahat edemem sizde eeee ben nasıl rahat edicem
offfff bu düşüncesiz insanlar beni çıldırtıyor şimdi de kızına gitmiş yeni öğrendim
eşimden ay swetcim ben çok doluyum bu ara kaynana lafı geçince çemkiriyorum hemen:roflol::roflol:

ceviz mii,pekmez miii,peynir mi ,süt mü yumurta mı bööğğğkkkk

ço özür dilerim.iğrenç bir tepki ama maalesef böyle :((
hiçbirini yiyemiyorum.üzgünüm depodan kullanıcaklar artık naapalım.1 ay snra yiyebilirim inş.

az önce doktordan geldik.dün lekelenme olunca bugün de biraz kasık bel ağrısı olunca biz dayanamayıp doktora gittik.bebişlerimi gördüm yine.elhamdülillah sorun gözükmedi.olabilir dedi dr.

nazcım ay çok erken yaa mama içiiiinn :(
biraz gayret et de emzirmeye çalış be güzelim.zordur mutlak ama naapıcan işte.
uykum mu geldi ne.bugün erken kalktım ondan heralde

haydin allah rahatlık versin canım arkadaşlarııım

malesef ayşecim çok erken biliyorum ama oğlum öle bir oburki maşallah subanallah
emmekde kimse geçemez heralde o şapırtısını bir duysan:roflol::roflol:gece eşim
yatakdan kalkıp geliyor gülüyor geri gidiyor adam sadece 1 kere ve 60cc mama veriyoruz
kendide rahat ediyor bende onun sağlığı içinde gerekli olduğunu söledi doktor
paşam zaten dün gece ve bu sabah çok gaz sancısı çekdi ağladı durdu hep çıkaramadı
sabah rahatladı ancak kabızda değil olamazda zaten inş ama bu gaz yokmu mahvetti yavrumu:sinifsinif:

işde böle bugün buralardayım keşke sizlerde gelseniz hava serin yarı kırkımız çıkdı ama
dışarı çıkaramam malesef sabah banyoda yapdı apartmanda uçururuz belki üst kata çıkarımda bizde çareler bitmezalkisalkisalkis

iyi pazarlar arkadaşlarım

biz bugün piknikteydik annemlerle beraber.güzel geçti.baya iyi geldi bana da.çarşamba gününden beri dışarı çıkmamıştım.dışarı çıkınca başımdöndü.aptal gibi olmuşum :)

nazcım daha yeni taşınmıştın zaten yaa.ay yazık valla.çok üzülüyorum böyle yeni yeni eşyalar mahvoluyo.hem sen de çok yoruluyosun.neyse burda uzunca oturursunuz inş.
biz evlendiğimizden beri aynı evdeyiz.haziranda 5 sene bitiyo.ama sanırım bize de yazın taşınma yolları gözüküyo.evimiz küçük.çocuklar doğunca sığmayız buraya.bi de kayınvalidem gelip kalıyo arda.mümkün değil.bakalım inşallah kafamıza uygun bir ev buluruz.

Hayırlı pazarlar kızlar
Zor bi gece geçirdik, çok uykusuz ve yorgunum
Bir misafir gelince çocuğum o gün çok huzursuzlanıyor
Hemen nazara geliyor :((
slm kızlar bende gece kuşu oldum çıkdım
sabahdan beri net yokdu bi bakayım dedim şimdi geldi
oğluşum annanesiyle içerde mama yiyor :( evet malesef geceleri
bir sefere mahsus mamaya başladık çünkü bütün gün beni emmekden geceye süt kalmıyor
süreklide ağladığı için beni uyutmuyor dolayısıyla ne süt oluyor ne bişiy
gece uykusuna yatmadan 2 ölçek mama veriyoruz sabah 5 e kadar uyuyor
bende dinlenince çok şükür sütümüz geliyor şimdilik böle idare ediyoruz inş
onada ihtiyacımız kalmaz 40 çıkana kadar sütün daha iyi olacağını sölüyorlar ama bakalım
elimden geleni yapıyorum olması için

gamzecim doğumla birlikde iştahımda reflümde hepsi gitti eski halime geri döndüm
iştah falan yok napıcam bilmiyorum o yüzden bu kadar seri zayıfladım sürekli bişiyler içiyorum
süt olsun diye annemin zoruylada yiyorum annem gidince beni kim dürtecek bilmiyorum:(

hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
Tatlım mama vermek zorunda kalmana üzüldüm
Benim de gündüz çok emdiği için akşama sütüm kalmıyor ama sabrediyorum
Devamlı su komposto içiyorum, idare ediyoruz işte

Benim iştahım normal ama aşırı çikolata aşkı var, engelleyemiyorum
iyi pazarlar arkadaşlarım

biz bugün piknikteydik annemlerle beraber.güzel geçti.baya iyi geldi bana da.çarşamba gününden beri dışarı çıkmamıştım.dışarı çıkınca başımdöndü.aptal gibi olmuşum :)
Çok iyi etmişsiniz canım özendim doğrusu

Demek senin de bulantıların başladı, umarım kısa sürer

günaydın.
yine sabah 8 de kalktık.
daha doğsuru 6 da kalkıp oturmak isteyen kızmı zorla uyuttum 8 e kadar
sorna yediridm içirdim hanımı .oda mama yeme sırasıdna benim mutfak dolaplarını mama ile bir güzel makyajladı.
sorna onalrı sildim.
uyuttum.
çok şükür
ahhh çileğim ah ben bu kayınvalideden kurtulamayacğım.
offf
ya hala sinirliyim.
dün eşim işyerinin arabası kendinde kalsın gezelim diye ayarlama yapmış birazda tesadüf tabi.
deidm ki sakın seninkilere gezeceğimizi söyleme sadece beni ablama bırakcağını işe gideceğini söyle.
ok. dedi tabi
neyse ablamın morali çok bozuk eşimde biliyor.biz de onalrı da aldık gezik biraz.
ama bizimkilere de akşam 5 den sonra aldık karşıya gittik dedi eşim.
oooo neden onalrıda almamış suratlar felan laflar
eşim onalra kuzu ailesi diyor artık:))))))))
evlendiğim günden beri eşim ve ablamlarla ilk defa bir yere gitik.
hep kaynanamlar ile gideriz normalde.
bakın ya buna bile katlanamıyorlar.
belki yalnız kjalmak istiyoruz ya size ne demek geçiyor içimden susuyorum
ablam 1 saat gelip defne yi sevmek sityor ama hemen gelir otutur yavrum ç.ok özledim diye kucağına alır.çenesi o akdar düşük ki biz hiç konuşamayız. daha neler neler.
aşırı kısknçlar
ve içim sıkılıyor görmek istemiyorum onalrı bugün.
bakalım zaten onalr da beni görmek itemiyorlrdır yada emri vaki yapıp yaramaz torunalrınıd aalıp bana gelirler.
özellkile moralim bozukken çekmeiyorum.
evin her yerinde dolaşıp her şeye laf yetiştirelerine.
kızımı yere bil bırakamıyorum .uyutamıyorum canavar parçalıyor.
deli oluyorum.
işte offf benimde çenem açıldı işte.
neyse ben bu forumda ki küslüğün farkında değilim.kaçırmışım.
demek ki gelmiş geçmiş.
geçmişler ola foruma sahip çıkalım kızlar.
sağol nazcığım unutulmadığımı söylediğin için.
öpüyorum hepinizi

Back
X