RADYCIM inş aman dikkat et cnm yaaa bebekler çok nazlı sanırım ama ne olur ağır iş yapammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaa (burada avazım çıktığı kadar yüksek sesle söylüyorummmm)
ben hiç kimsenin kimseye kırgın olduğunu düşünmüyorum ama herkes çok yoğun ve bakıyorum yazan olmayıncada çıkıyorum
gerçi eski günleri özlemiyor değilim hele gülme kırızlerine girip evde tek başına delicesine güldüğüm o günleri ahhhhhhhhhhhhh nerde yaaaa
artık yaşlanıyormuyuz ne hayatın akışı bizi sürüklüyor farklı uğraşlara
hiç unuturmu sanal değil gerçek dostluklar kuduk ailemden birer parçasınız yıllar geçsede hiç görüşüp konuşmasakta RABBİM hayırlısıyla nasip ederse birgün anne olup sonrada babaanne olursam torunlarıma anlatacağım güzel anıları yaşadım burada
amannnnn herkez bana diyor çok hayal kuruyorsun ne yapayım umut fakirin ekmeğiymiş yaaaaaa kısmet bir umut
öpüyorum canlar herkezleri bebeklerimizle büyüyen kocaman bir aileyiz aslında değilmi
çok haklısın mumucum sana sonuna kadar katılıyorum
annemle her konuşmamızda hepiniz dilimdesiniz annemde hayret ediyor
her seferinde sizlerden örnekler veriyorum şu şöle bu böle işde ondan biliyorum vs
bebek olunca gelememezlik değil benimkisi bu zıkkım olası pc bozuk
açılmıyor damarı tutuyor işde sanırım bord orızalanmış artık taşınınca yapılacak
ozamanda net olmayacak bir süre artık bi vınn alıcam sizler için napim
çünkü burda da ev sahibiyle ortak kullanıyoruz daha uygun oluyor diye taşınmamıza çok az kaldı sanırım 1 ay sonra bu evden çıkmış oluruz bi ev tutturamadık kendimize:roflol:
şunu bilmenizi isterimki bende kimselere kırgın falan değilim zaman herşeyin ilacı
biraz ara vermek daha iyi geldi sadece bebeğim için göz aydığınlığı vermeyen arkadaşlarım bile oldu ama pekde umrumda değil canları sağolsun Şeniz
burda yaşadığım doslukları asla unutmayacağım :1no2:
canım ya ben biraz uzak kaldığım için mi acaba kırgınlıkları farkedemedim
yoksa kırgın olduğunuz benim de haberim mi yok.
gerçi ben bir hemgamenin içinde yuvarlaıp gidiyorum farkındaysanız ben temmuz anneleri tooiğine bile kırk yılda bir yazıyorum.
doğumdna sonr aişi bırkaınca ben bilgisayarın başına hiç oturamadım gibi bir şey oldu.
zaten 4-5 ay memlekette geçiridm.
işte burda olduğum zamanların yarısı ablama gidip gelmke ve evde olduğumdada kaynanalar ile gerçimek durumunda kaldığım için hiç kendi başıma kalamadım değil topiği takip edecek kendimi bile takip edemiyourm o yzüden üzerime alınmazsam herhalde yüzsüzlük etmem.
çünkü kendimi doğurdu aramzıdan çekildi gibi hissediorum ama beni az çok biliyorsunuz.
hepinizi seviyorum ve kalımdasınız.her ne kadar ortalarda görünmeyip unutulsamda:)
ah canım ya hiç unutulurmusun sen ben kendi adıma sölüyorum seni unutmadığımı
ben kayınvaldemden kurtardım kendimi kadın tutturduydu kırkın çıkanakadar burda kalcaksın diye
emrivakiye bak kendide ameliyat oldu zaten bende dedimki kim kime bakacak anne
birbirimize bakarız dedi kadın bana bende dedimki yok anne annem gelicek bana 40 gün
bakıcak dedim kusura bakma istiyorsan sen bize gel annem ikimizede bakar dedim
allah rızası için yok dedi ben rahat edemem sizde eeee ben nasıl rahat edicem
offfff bu düşüncesiz insanlar beni çıldırtıyor şimdi de kızına gitmiş yeni öğrendim
eşimden ay swetcim ben çok doluyum bu ara kaynana lafı geçince çemkiriyorum hemen:roflol::roflol:
ceviz mii,pekmez miii,peynir mi ,süt mü yumurta mı bööğğğkkkk
ço özür dilerim.iğrenç bir tepki ama maalesef böyle

(
hiçbirini yiyemiyorum.üzgünüm depodan kullanıcaklar artık naapalım.1 ay snra yiyebilirim inş.
az önce doktordan geldik.dün lekelenme olunca bugün de biraz kasık bel ağrısı olunca biz dayanamayıp doktora gittik.bebişlerimi gördüm yine.elhamdülillah sorun gözükmedi.olabilir dedi dr.
nazcım ay çok erken yaa mama içiiiinn

biraz gayret et de emzirmeye çalış be güzelim.zordur mutlak ama naapıcan işte.
uykum mu geldi ne.bugün erken kalktım ondan heralde
haydin allah rahatlık versin canım arkadaşlarııım
malesef ayşecim çok erken biliyorum ama oğlum öle bir oburki maşallah subanallah
emmekde kimse geçemez heralde o şapırtısını bir duysan:roflol::roflol:gece eşim
yatakdan kalkıp geliyor gülüyor geri gidiyor adam sadece 1 kere ve 60cc mama veriyoruz
kendide rahat ediyor bende onun sağlığı içinde gerekli olduğunu söledi doktor
paşam zaten dün gece ve bu sabah çok gaz sancısı çekdi ağladı durdu hep çıkaramadı
sabah rahatladı ancak kabızda değil olamazda zaten inş ama bu gaz yokmu mahvetti yavrumu:sinifsinif:
işde böle bugün buralardayım keşke sizlerde gelseniz hava serin yarı kırkımız çıkdı ama
dışarı çıkaramam malesef sabah banyoda yapdı apartmanda uçururuz belki üst kata çıkarımda bizde çareler bitmezalkisalkisalkis