Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay ne oldu topiğimize kımsecıkler gelmıyor yaaa.valla kafam kızacak hıc gırmeyecem bende.offff offfff.bır slm vermek bukadarmı zor. cfcfvacxxxxxxxxxxxxxxxx

Bi mesaj yazayımda takvimimden göreyim nişana kaç gün kalmış:roflol::roflol:

Geçmiş olsun berincim..
Ceydacım bence zorlamamalısın ayağını, daha çok sıkıntı çekme sonra..
Gamzem seni merak ediyordu kaç gündür..Bi gitte ensarımızın fotosunu çek..Anasından hayır yok sen çek koy bari..
Napim gamzem profildeki resimden bişey anlamıyorum. Yandan çekmişsin pamuğu:gitme:

Redi bebeiklerimiz napıyooooolumunekankayizsmile

Zilli adaşımın eline verme alhancım ipleri şimdidenkaydirigubbakcemile3

Ceyda bende ekliyorum seni, ismim eliiiiifffff :))))

selamlarrsss

nehirim 3 gün mü kaldı anaaaaa.bu hafta sonu yani.hayırlısı olsun bakalım.kazasız belasız atlatın da yüzünüzü görek gaari di mi :))

bebişler iyi çok şükür.yaramaz bişey yok.bulantılarım geçti sayılır.çok seyrekleşti artık.ama kasıklarımda feci ağrılar var.iki adım yürüyemiyorum.kontrolümüze de daha 20 gün var.bööle işte

çilek nazar değer diye korkuyo heralde.bi resmini göremedik bebişin yahu.yandan bende bişey anlamadım valla.

alhancım.yalnızları mı oynuyosun sen.canımcıııımmmm.ama artık böyle şekerim maalesef.böyle alışcaz artık.

haydin öpüldünüz hepiniz..

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
nehirimmmm canımmmmm:1hug:
oğluş uyuyorken kaçamak girdim mutfak beni bekler öpüldünüz canlarımmmmmŞenizŞeniz

slm kızlar evet radycim yanlızları oynuyorum kımsecıkler olmuyor artık denk gelemıyoruz bırtürlü.saglık olsun napalım canım.bebıslerımıze masallah yavas yavas agrılaında gecer ınsallah.
myhopem canım nasılsın alperen beylerde ıyıdır ınsallah.kac tane dısı cıktı annesı?emeklıyormu bızımkı hıc emeklemek ıstemıyor .
yürütecınde fıldır fıldır valla.bugun makınadakı butun camasırları yere sermıs bır tane bıle bırakmamıs ıcınde sıpa.bende pesınde kosturuyorum zillinin.

emeklıyormu bızımkı hıc emeklemek ıstemıyor .
yürütecınde fıldır fıldır valla.bugun makınadakı butun camasırları yere sermıs bır tane bıle bırakmamıs ıcınde sıpa.bende pesınde kosturuyorum zillinin.

ayyy süper.yaramaz bücürlere bayılırım.çamaşırları yere mi sermiş :roflol: :roflol:
ama yine de benimkiler uslu olsun.nası yetişirim yoksa yaa

Amanıınn 3 gün kalmışşşşohaoldumsmile

ay bak iyi ki yazmışsın buraya.
yoksa kendi nişanına yetişemiycektin :roflol: :roflol:

sen bence nişandan sonra düğün için de hemen bi cetvel yap. di mi ama.neme lazım.tedbir almak lazım :roflol: :roflol: :roflol:

ben de uyguluyorum bu taktiği
yoksa kaç aylık olduklarını bilmiycem :)))

ay bak iyi ki yazmışsın buraya.
yoksa kendi nişanına yetişemiycektin :roflol: :roflol:

sen bence nişandan sonra düğün için de hemen bi cetvel yap. di mi ama.neme lazım.tedbir almak lazım :roflol: :roflol: :roflol:

ben de uyguluyorum bu taktiği
yoksa kaç aylık olduklarını bilmiycem :)))

Sana şimdi burdan varyaaaaa:oklava::oklava:
Dayak istiyon hamile hamile:roflol:
Ama hadi yırttın nişanlı nişanlı dayak atamam:roflol:Şurda 2 gün kalmış dimi ama:roflol::roflol:

Özledim sizi yaaa:gitme::gitme:

Sana şimdi burdan varyaaaaa:oklava::oklava:
Dayak istiyon hamile hamile:roflol:
Ama hadi yırttın nişanlı nişanlı dayak atamam:roflol:Şurda 2 gün kalmış dimi ama:roflol::roflol:

Özledim sizi yaaa:gitme::gitme:

sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yine ben.kimse gelmemiş.
günaydıınnn

bugün yine kanamam var.yine doktora gittik sabah koştura koştura.yine birşey yok elhamdülillah.
4 ayda ömrümden 4 sene gitti sanki.
rabbim korktuklarımızı yaşatmasın.

Amin redim amiiinbilmiyorumkismile

Senin hamişliğinde böyle geçecek herhalbilmiyorumkismile

Artık bişeyde diyemiyorumki, gamzeme geçer geçer dedik bulantıları ama geçmedi doğurana kadar:roflol:
Şimdi sanada desemki geçeeerrr:roflol: yalan inanma:roflol:

Sağlıklı olsunlarda, hayırla sağlıkla gelsinlerde napalım katlanacağız bunada:1rolleyes:

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ah radym yaaa senınkılerde yaramazlık yapıyor hep dogsunlarda soracam ben o kuzulara?
cok sukur bısey yokmus.aman dıkkat et kendıne canım.bu aralar işede süreklı gıdıyorsun gözünü seveyım dıkkat et.

hayirli cumalar herkeslere

radyim kendine dikkat et aman agir kaldirma hafifte kaldirma ne olur ne olmaz dimi ama

nehircik buyuk gune cok az kaldi tansiyon durumlari nasil guclubacismile
hadi hayirlisi

alhanim bu bucurler hic oturtmuyo insani dimi bide yurumeye baslarsa ne olur halimiz benimki cekmeceleri cekmeye calisiyor artik :emir_bebek:

Amin redim amiiinbilmiyorumkismile

Senin hamişliğinde böyle geçecek herhalbilmiyorumkismile

Artık bişeyde diyemiyorumki, gamzeme geçer geçer dedik bulantıları ama geçmedi doğurana kadar:roflol:
Şimdi sanada desemki geçeeerrr:roflol: yalan inanma:roflol:

Sağlıklı olsunlarda, hayırla sağlıkla gelsinlerde napalım katlanacağız bunada:1rolleyes:

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ah radym yaaa senınkılerde yaramazlık yapıyor hep dogsunlarda soracam ben o kuzulara?
cok sukur bısey yokmus.aman dıkkat et kendıne canım.bu aralar işede süreklı gıdıyorsun gözünü seveyım dıkkat et.

evet maalesef.
beni korkutuolar eşşek sıpaları oolcek.bişey olduğu yok yoksa.

hayirli cumalar herkeslere

radyim kendine dikkat et aman agir kaldirma hafifte kaldirma ne olur ne olmaz dimi ama
ağır kaldırmıyorm.hafif kaldırmıyorum.nerdeyse kendimi bile kaldırmıycam oturduğum yerden.o kadar yani.yyaptığım tek hareket işe gidip oturmak,akşam da eve gelip yatmak.yani bunu da yapmazsam vücudumda kan dolaşımı olmıycak artık. :bbo:

Back
X