Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Selamlar sevgiler saygılar hürmetler arkadaşlarım...

Maşallah hepücüğünüz iyiymiş,çok sevindim..

Ayşemin resimlerini göremedim üzüldüm...

Tosuncuklar büyümüş maşallah,Semih bey 4 aylık olmuş,esranın doğuma 2 aycık kalmış..Maşallah herkeslere...

Bomba haberler bizde bekliyoz ama gelemiyor bir türlü işte..Napak..
Yaşıtlarımın kocaman çocukları var.Artık kardeşimin yaşıtlarının hamilelik haberleri geliyor..Hayat işte...

Ben geçen hafta doktora gittim.2-3 aydır devamlı olmayan ama arada beni çileden çıkaran kaşıntım oluyordu.En son artık akıntım süt gibi olmaya başladı ve iğrenç ötesi bi koku alamaya başladım ve soluğu doktorda aldım..Mantar olmuşum tabisi,ayy çok şaşırdım:))
Bi ton ilaç verdi işte,içileni,sürüleni,içeri boşaltılanı pansumanı felan..Kullandım geçti çok şükür,iyiyim şimdi..
Sonracıma göğsümdeki akıntıyı sordum,dedi önce proklaktine bakalım onun sonucuna göre ultrasona gönderebilirim dedi..Efendim prolaktinim yükselmiş tabiki,üst sınırı 25 mi ne,benimkisi 58..Ne güzel dimi..Böyle hamile kalamazmışım..Kime anlatıyon doktor,biliyoz heralde...Hoş düşükkende kalamıyom ya neyyyyyyyyseeeee...
Onada bi ilaç verdi..Haftada 2 kere kullanacam,oldukça ağır bi ilaç sanırım,sürüyle yan etkisi var..İlaç bitince tahlili tekrarlıycaz,bakalım nolcekkk...

BÖle işte...

Haaaaa du unuttum..Biz sapancada havuz buldukta bitane,bayanlara özel,üstü açık felan..Dün oraya gittik,yüzdük yüzdük güneşlendik güneşlendik geldik,tabi su yoruyor insanı enkaz gibi geldim eve..
Cuma tekrar gitmeyi düşünüyoruz..Nehir hanım peynir gibi evlenmek istemiyomuşta,onu bronzlaştırmaya çalışıyoruz:DD

İşte böle efemmm...Benim net bi var bi yok...Saçma sapan baze kesiliyor bazen bağlı gözüküyor ama hiçbiyere girmiyor..Eşim vodem getirmiş deneyeyim diye beyenirsem ondan alacağız.Ki gayetten beyendim,biraz yavaş tabi ama benim olsun yavaş olsun yani.Millete bağımlı olmak çok zor,adam manyakmısır nedir akşam 9 da kapamaya başladı modemi..Dur ya hayat yeni başlıyor benim için dimi??

Hayden görüşmek üzere bacılar....Öptüm anacım..

ıyıgeceler kızlar nasılsınz bakalım?
ah nevıncım o mantar illetını bende oldum ne zordur?
hemde evlendıgımın ıkıncı haftası oldum ay esımden utanıyorum kasıntı gelıyor delı olacam.
yanı ıkı haftalıkken dr actık ne zor gelmıstı hıc unutmam:)
ınsallah prolaktınınde düşer canım benım

Merhabalarrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
Ben geldimmm sonunda....

Anlatsam tatilimi sayfaları doldurabilirim akannehir
Çocukla yolcukluk, bir yerlere gitmek ne zormuş, Ensar hastalandı, zor günler geçirdik, tam bir işkenceydi benim için, şükür evimize kavuştuk boshayallersmile
Bir ara alatırım inş. Ensar durmuyor şuan, çok şımarık oldu çokkk bilmiyorumkismile

Taşınma da ertelendi, bazı eksiklikleri varmış evin
Eşyalar paket halinde öyyyyle bekliyoruz alsanaalsanasmile
Sizi çok özledim
Hepinizi çok öpüyorum
Sonra görüşmek üzeree....

selam kızlar ben geldım

kımse gelmıyor artık ne oldu bu topıde boyle
bızım ınt yok artık dayı gılden gırıyom artık
kafam cook bozuk bana dua edın kızlar ucurumun kenarındayım

ramazanı şerifiniz hayırlı olsunnnnnopuyorumnanaktan
nevinim geçmiş olsun canımmmm prolaktin için dostinex mi kullanıyorsun inan onun yan etkileri parlodel kadar değil ikisinide kullanmış biri olarak diyorum gerçi yazalı baya olmuş sen ikisinide atlatmışsındır hayırlısıyla inşallahhhhh veeeee sanırım mercana gittiniz dimiiiiiii bi ben gidemedim yaaaa bu sene su yüzü göremeden kışa girecemmmm:gitme:
çileğim hoşgeldin canımmm:1hug:
berinim Allah korusun uçurumun kenarı ne demek herşeyden önce oğlun var senin sorun ne bilmiyorum ama dualarımız seninle inşallah biran önce tüm sorunların hayırlısıyla hallolur canımmm:1hug:
pinkim denefim lotusum alhanım nazım nehirim radym mumum gülyüzlüm kelebekim swetem esram nasılsınız hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

tüm arkadaslarımın ramazn ayını kutluyorum RABBİM tüm ibadetlerımızı yüce katında kabul buyursun.

slm nı aldım myhopm mersi canım :)

berıncım içini ferah tut canım sorun ne ise ınsallah kısa zamanda hersey yoluna gırer ALLAH ım yardımcın olsun tatlım

Selam arkadaşlarım
Ramazan-ı şerifimiz hayırlı olsun.Bol ibadetli dualı bir ay diliyorum inş.
Ben bu sene oruçsuz bir ramazan geççiriyorum.Çok kötü bi hismiş gerçekten.İnsan kendini suçlu gibi hissediyor.Aslında tutmak istiyorum ama eşim müsaade etmiyo.Ben de çocukla susuz kalıcak diye korkuyorm sadece.Yoksa hiçbişey yiyemiyorum.Sadece bol su içiyorum. 2 haftada 1 kilo vermişim almam gerekkirken.Çok fazla iştahsızlık var.Sıcaklardan heralde.

Geçen haftasonu kaynımın düğünü vardı.Bunu da atlattık elhamdülillah.Aama baya zor oldu benim için.Ev tıka basa misafir doluydu yatılı.Sabah kahvaltısı ,öğlen yemeği,akşam yemeği derken epey bi hırpalandım 4 gün.Yardım edicekte kimse yoktu maalesef.Neyse ki bitti gitti şükürler olsun.

Yalnız düğünümüz çok kötü geçti.Mersinden düğün için gelen misafirlerimiz kaza yaptı.İçinde 14 kişi olan minübüs kamyonun altına girmiş.5 kişi öldü :((
Hiçkimse düğünden bişey anlamadı.Önce ertelenmesine karar verildi.Sonra bir dünya insan memleketten geldiği için o da olmadı.Düğün deam etti.Zaten çalgılı felan değildi.Yemekli ve kuranlı olduğu için devam edilmsine karar verdi büyükler.Böye işte.Hayat ne kadr değişik şeyler getiriyo insana.Ne düğün duruyo ne de ölüm.Ama kaynımın morali ve psikolojisi altüst oldu.Hep kendini suçladı benim yüzümden diye.Düğün ve kına günü bile hastanelerdeki yaralıların yanındaydı o ve herkes..

Ben ve bebikler iyiyiz çok şükür.Evdeki ikinci haftamız.Artık işe gitmiyoruz.Aile boyu evdeyiz yani babamız da dahil olmak üzere :)
Dün şeker yüklememiz yapıldı.Sonucu da normal çıktı şükür.Kontrolümüz haftaya perşembe.Bakalım ne haldeler.Ben kilo verdim ama inşallah onlar büyümüşlerdir.Aama kendimi de şikayet edeyim size bu arada.Hiç iyi bakamıyorum onlara.Aldığım ne bi vitamin ne bi ilaç var,ne de doğru dürüst besleniyorum.Minicik iki bebiş çıkarsa tek sorumlusu benim :((

sizler iyisinizdir inş.
Berincim yaa sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama,öyle bi yazmışsın ki uçurumun kenarındayım felan.Ne demek ki bu.Çok üzüldüm okuyunca.İnş. önemli bi durum değildir,geçicidir.Rabbim içini ferahlatsın inş.

radycim cok üzüldüm ınan allah yakınlarına sabır versın ölenlerede bu mubarek aylarda rahmet versın allahım.nekadar acı bısey rabbım kımseye yasatmasın.kaynın ve eltın için cok kötü bir hatıra olarak kalacak en güzel günleri acıya dönüştü ınsallah yenı yuvalarında huzurlu mutlu olurlar.

gelelım sana sen bebıklerımıze neden ıyı bakmıyorsun bakayım kötek gelıyor bak :oklava: :oklava: :oklava: şimdilik bukadar yeter .onlar sana emanet ıı bak annesı yumurcaklara. sımdı hızlı kılo almaları gereken dönemdeler boşvermek yok ona göre.

ayrıca gelen mısfırlerden bır müslüman yardım etmedımı sana?öylede olmazkı canım hamış halınle peşlerınde döndün insan bir işin ucundan tutar töbe töbeeeee kızdım şimdi :olmaz: :olmaz:

radycim cok üzüldüm ınan allah yakınlarına sabır versın ölenlerede bu mubarek aylarda rahmet versın allahım.nekadar acı bısey rabbım kımseye yasatmasın.kaynın ve eltın için cok kötü bir hatıra olarak kalacak en güzel günleri acıya dönüştü ınsallah yenı yuvalarında huzurlu mutlu olurlar.

gelelım sana sen bebıklerımıze neden ıyı bakmıyorsun bakayım kötek gelıyor bak :oklava: :oklava: :oklava: şimdilik bukadar yeter .onlar sana emanet ıı bak annesı yumurcaklara. sımdı hızlı kılo almaları gereken dönemdeler boşvermek yok ona göre.

ayrıca gelen mısfırlerden bır müslüman yardım etmedımı sana?öylede olmazkı canım hamış halınle peşlerınde döndün insan bir işin ucundan tutar töbe töbeeeee kızdım şimdi :olmaz: :olmaz:

amin alhancım.allah boooool bol sabırlar versin inş.
bi amcamız kullanıomuş arabayı.öz değil ama manevi amcamız.eşini ,kızını ,torununu,kızkardeşini ve eniştesini kaybetti. :(( çok zor bir durum.rabbim kimselere yaşatmasın.

bi de mersinden gelirken.hepimize sebze meyve felan getirmişler.biz onları yedikçe içimiz de içimizi yedi.hepimiz çok dağıldık ama elden de bişey gelmiyor.allah rahmet eylesin.

misafirlere gelince,5 erkek ve 2 bayandı.eşimin teyzesi dayıları ,kuzenleri felan işte.onlarda şehir dışından geldikleri için daha çok gezmek istediler.bayanlarda pek yardım ehli değildi zaten.

beni en çok yoran da havanın sıcak olmasıydı.bi de erkek misafir olunca,oranı ört buranı kapat evin içinde.
zaten yanıyorum.sıcaklar çok fenaydı yaa
kendime bakma konusuna da hiç girmiyorum. :kedi:

Bir sürü yazı yazdım yaaa off yaaaa...

Harf hatası yapmışım onu düzeltiyim diye delete bastım,oarada imleç yukarı kaymış,sayfayı geri aldı yaaa off yaaa..ben biraz dinlenip sinirim geçene kadar bekliyim,birazdan baştan yazıcammmm,offf deli oluyorum böle şeyleree..Hayden görüşürük

Evet geldim...

Hayırlı ramazanlar...

Başım ağrıyooo benim,ilginçtirki iftardan sonra başlıyor ağrımaya.İlaç içtim tık yok daha,bekliyoz bakalım ne zman geçicek..

Radym,başınız sağolsun canım..Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun inşallah..
Düğnünüzde hayırlı olsun..Çok acı olmuş malesef ama nasip kısmet işte..Biyandan ölüm bi yandan düğün...Hayat..Napçan..

Sıcaklardan dolayı iştahının olmaması normal tabi ama..Gerekirse burnunu tıkayıp ağzından tıkıştırıcan be yavrum,olmas böle olmas...Bebişler kızar sana..Bizde tebi..Doktora gidince bişey yiyemiyorum de baride belki destek için vitamin falan verir...

Gamzemmmm,hoşgeldin sefa geldin kuzum..Bu sıcaklarda bebiklerle yolculuk zor yaa,bide sıcağa rağmen hasta olurlar illaki,bide milletin evinde,başka şehirde...
Neyseki döndün kavuştun evine..
Sen biraz dinlen evceğizinde,merakla bekliyorum maceralarını canımmm..Hepsini anlat emi?
Sağ sağlim gidip geldiniz iyisiniz ya,gerisi hallolur Allahın izniyle..

Myhopem,aynen canım dediğin ilaçtan kullanıyorum.Doktor öle bi anlattıki yan etkilerini,baş ağrısı,bulantı,kusma,boşluğa basma hissi,baş dönmesi falan filan,gece yatarken iç mutlaka dedi..Bende haliyle baya tırsarak içtim ama heç bişe olmadı çok şükür..
Parlodel kullanmıştım eskiden,çeyrek dozla başlamama rağmen sabah kalktığımda başdönmesi,göz kararması ve olduğum yere yığılma gibi şeyler yaşamıştım.Bundada öle olcak diye korktum.Bide ramazan aç aç,yan etkisini gösterseydi baya zor olacaktı benim içn...
Evet canım,mercana gittik..Biraz bronzlaştık,peynir gibi değiliz artık:))
Bayramdan sonra havalr iyi olursa yine kaçmayı düşnüyoruz,sanada haber edelim gidesek,sende gel kızzz,ne güzel olur valla...

Alhanım,sen baya erken milli olmuşun valla..15.gün hopp doktorda:DDHehehehe...
Çok sinir bişe yaa,böle tırnaklarınla kazımak geliyor insanın içinden...Wcden sonra iki kere kurulanırım,hergün çamaşır değişirim,günlük ped kullanmama rağmen,başkasının evinde tuvalete gitmem,sabun vb. hiçbişey sürmem vs.vs.Ne gerekiyorsa yapıyorum ama genede oluyor anlamadım gitti...Ama geçti çok şükür...

Berinim hayır olsun,hayırlara gitsin..Noldu yaaaaa..Kim sıktı canını..
Rabbim gönlünü tez zamanda ferahlatsın canım..Deme öle şeyler yaa,içim bi tuhaf oldu valla,Allah muhafaza..

Hayden iyi geceler...Öptüm hepiniziiiiii....

nevınım senı sabrından dolayı tebrık edıyorum canım hakıkaten bu yazdıklarını ıkıncı kez yazmak ınsanı delü eder.
ben olsam sınırden yazmazdım sanırım :)
bende gecenın bu saatınde delı oldum.
yattmıstık telım caldı dıger odadaydı kalkıp baktım acıl bırsedır dıye.ben gelınce sustu tanımadıgım bır numero.gecen gecede gecenın dördünde caldırmıs salak sey...neyse o kızgınlıkla esımın telınden aradım.kımsın dıye ?oda bana sen kımsın dedı falan baya bır saydım adama neyse adam habıre adımı soruyor bende esımı vereyım o sana söyler dedım .tamam tamam deyıp kapattı .offf uykumun içine ettı .
nefret edıyorum bu sapıklardan....ığğğğğğğğğğğğ

Hayırlı ramazanlar canlarım
Ben oruç tutamıyorum malesef :sinifsinif:, radyimin dediği gibi kendimi suçlu gibi hissediyorum ister istemez, tabi Allah tan herşey.. Bize günah yok, en kısa zamanda kazalarımızı yaparız inş.
Benim hamileliktende var 30 gün bu yılda 30 gün etti 60, önceki yıllardan da var biraz, baya kaza tutucam yani..

Radyim sizinde düğününüz hayırlı olsun, kazaya çok üzüldüm, Allah rahmet etsin ..
Bebişler nasıl, çok hareketliler mi? Şimdi ikisi de kesin erkek dimi?

Myhopum hoşbuldum cnm sağol, Alperenimiz nasıl, sen nasılsın, bir yerlere gittiniz mi?

Nazım merhaba özlettin kendini, oğlun nasıl, emmesi uyuması nasıl?

Berin ne oldu güzelim ya, nerelerdesin, gel de dertleşelim, neler sıktı canını böyle?

Nehirim, bitanem, sağol canım doğum günümü unutmadığın için.. Seni tanıdığım için bende çok şanslı ve mutluyum olumunekankayizsmile
Kasım gitgide yaklaşıyor, kiracılar ne zaman çıkacaktı evinizden, eve tadilat yapılacak dimi?
Düğün nasıl olacak? Nikah mı nasıl?

Nevinim hoşbuldum güzel arkadaşım benim
Geçmişler olsun, bende o mantar illetinden oldum yine tatilde, çok sinir bişi :umursamaz:

Sözde tatilimize gelince;
Ankara'ya giderken yolculuğumuz iyi geçti şükür, neyse vardık; düğün evi olması sebebiyle gelen gidenin hesabı yoktu, e tabi her gelen Ensar ı kucaklayıp öpüyordu :1ninca:, kayınvaldem her fırsatta Ensar ın ağzına karpuz salatalık vs. veriyordu, sonuç olarak 2 günde Ensar emmeyi bıraktı senağlama
Karnı açtı ama ememiyordu yavrum, aç olduğu için de uyuyamıyordu..
Kına gecesi günü ağlaya ağlaya bir hal oldu çocukcaz, annemde gelmişti düğüne, kınada Ensar la o ilgileniyordu, ben bir görümcemin yanına, bir Ensarın yanına koşturup durdum o gece berbat geçti, herkes birşey söylüyor, yok şöyle yap yok böyle yap, beni çıldırttılar resmen :kızgın:
Düğün günü malesef halasının düğününe götüremedik Ensarı annemle evde kaldılar
Düğün güzeldi ama biz hiç tat alamadık malesef
Sonraki gün doğruu dr.a gittik, boğazları kızarmış mikrop kapmış milletin habire öpmesinden, kesinlikle siz bile öpmeyeceksiniz dedi ve ek gıda tattırmayın bile dedi, bu nedenlerle bırakmış emmeyi, oysaki çok düşkündü, süt oğlan derdim hatırlarsanız..
Sonraki günde Isparta ya geçtik, eşimin memleketine..
Hımm bu arada Ankara da bi güzel eşimlede tartıştık, hemde hiç tartışmadığımız kadar.. Çocuk rahatsız diye Isparta da çok kalmayalım dememden açıldı herşey..
Asıl konu şu ki;artık torun var annemlerin yanına daha sık geliriz diyor her fırsatta, ben de onlar emekli, başka çocukları da yok arkada onların gelmesi daha kolay, çocuk küçük yolculuk zor, onlar daha sıkça gelsinler diyordum.. Ispartada da çok kalmayalım deyince, sen iki günün hesabını yapıyorsun, annemlerin çocuğu görmek hakkı değil mi, ne demek biz gitmeyelim onlar gelsinler falan diye baya uzattık, başka şeyleri de katarak.. Beni yanlış anladı.. Baya tadımız kaçtı, neyseki tatlıya bağlandı tabii..
Isparta da günler çok kötü geçmese de ben çocukla hiçbir tat alamadım, bir yere gidiyoruz, yok uyku saati gelip geçiyor uykusu şaşıyor, emmesi gerekiyor; tabii her yerdede rahat emziremiyorsun gibi nedenler hep sıkıntı oldu..
Günleri saydım durdum, şükür geldik evimize, çocuklu insan evinde rahat derlerdi, şimdi daha net anladım.
İşte böyle, pek iyi geçmedi bu yılki tatilimiz, inş. seneye daha rahat oluruz..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.
teşekkür ederim allah razı olsun.

bebişler iyi.çok fazla hareketliler.bazen çıkıcaklar gibi hislere bile kapılıyorum.o kadar tepiniyolar içerde.ama iki güdür daha azaldı.sıcaklardan mı,yoksa pek bişey yiyemediğimden mi bilmiyorum.
ikisi de kesin erkek canım evet.

tatiliin hakkaten rezil olmuş.ama nereye gitsen de aynısı olcaktı zaten.4 aylık çocukla.
çocuklaarın öpülmesinden de sinir oluyorum zaten.hele de şu sıcakta.yüzleri yara bere içinde kalıyo yavrucakların.

eşini de boşver.bi de bazı şeyleri içinden düşün derim.söyleme mesela eşine.gidileceği zamanlar geldiği zaman,bi bahaneler uydurur,çaktırmadan onarı davet edersin.şimdiden düşünüpte huzurunuzu kaçırmayın.

ensar düzeldi mi biraz daha şimdi peki

Maşaallah yavrularına, Ensar da çok hareketliydi, şimdi de öyle maşaallah :)) bazen bende aynen dediğin gibi çıkacak sanırdım oradan :)) bir de seninkiler iki tane yaniiiiii aklinialirimsmile

Neyse geçti bitti çok şükür, artık eskisi kadar iyi emmese de emiyor bin şükür, daha iyi yani ..

Eşim ailesi konusunda her zaman çok hassas, pek birşy konuşamayız bu yüzden pek.. Konu ne olursa olsun çabucak kapanır onun tarafından ..
Neyse gitme zamanı geldikçe bakarız çaresine, Allah kolaylık verir inş. çünkü Isparta dönüşü yolculuk tam bir kabustu..

iyi geceler kızlaar

ya allahım ne sıcak var yaa.
uyumak mümkün değil,oturmak mümkün değil,gezmek mümkün değil.ne yapıcağımızı şaşırdık.
vantilatörün ya da rüzgar esen camların önünden ayrılamıyorum.sonra da her bi yerim ağrıyo.
he bi de anneannemler klima almışlar.15 gün sona montaj için geliceklermiş delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
zaten kış gelmiş olur :)))))

allah oruç tutanlara booool bol sabırlar versin.allah yardımcınız olsun.

berincim hiç uğramamışsın.faceye uğramışsın.buraya da bi selam verseydin.msn de de yoksun. iyi misin canım.herşey yolunda mı.merak ediyorum seni.

herkesi öptüm

slm kızlarrrr.
berıncım bende cok merak edıyorum cnm senı nerlerdesın gel artık bır ses ver bize.
radycım valla bu sıcaklarda aklımdan cıkmıyorsun rabbım tum hamişlere sabır versın.

slm kızlarrrr.
berıncım bende cok merak edıyorum cnm senı nerlerdesın gel artık bır ses ver bize.
radycım valla bu sıcaklarda aklımdan cıkmıyorsun rabbım tum hamişlere sabır versın.

canım benim sağol.
ya aslında bakıyorum da herkes kadar hissediyorum sanırım ben de.ama en azından su içebiliyorum.oruçlu olmak çok zor bu sıcaklarda.su kaybı çok fazla çünkü.allah herkesin yardımcısı olsun.

Hello leydiiiiiizzzzzzemuszemus

Oy oy oy benim canım gelmiş yaaa..
Hemide dertli dertli, senin canını mı sıktılar gene onu yap bunu yap çocuğa diye, ben okuyunca bile bana geliyorlar kesin bende yaşarım böyle şeyleri. Her taraftan akıl veren ve sonunda çıldıran patlayan elifsırnaşık şey
Yolculuk konusundada haklısın ama evet eşin ters anlayabilir o yüzden yapacak birşey yok aslında çok haklısın..
Ama seneye inşallah Ensar biraz daha büyümüş olacak inşallah sıkıntı olmaz.

Yav hanımlar düğünleri yaptınız, çileem foto göndersene bana gelin görmek istiyoruuuum.

Redim çok geçmiş olsun..Nadip kısmete bak yaa kaza oldu ve bütün tat kaçtı..
İşte o kadar hazırlanıyoruz ediyoruz ne olacağımız ne yaşayayacağımız belli mi..
Maalesefki değil..İnsan ister mi böyle bişey olsun.
Helede böyle güzel günlerde..
Atlatmaları zor tabi..Hep bu güzel olması gereken günü andıkça akıllarına onlar gelecek..
Allah yardımcıları olsun..
Eminim ne kadar denilsede boş ama kaynının kendini suçlaması hiç doğru değil.
Sonuçta hem nasip kısmet..Hemde o insanlar gönüllü geldi..
Allah geride kalanların vede gidenlerin yardımcısı olsun inşallah..

Resim istesem döversin herhalde beni isteyemiyorum ne yazık:çok üzgünüm:

Alhanım Elif simay gittikçe güzelleşiyor yaaa maşallah sübhanallah..
Çokta svimli nazlı işceli dimii burdan öyle gözüküyor..Çok öp onu benim için..

He evet mayhopum mercana gittik çokta memnun kaldık..
Ama pikini izleri var maalesef, düğünden önce solaryuma girmek şart oldu..Böle evlenemem:dilcikar:

Çileem galiba yeri tutuyoruz gibi bir şey bu aralar..
Gelinliğimin kumaşını 1 hafta önce İstanbuldan aldık..Gene nişanlığımı diktirdiğim yere diktiriciim.
Gelin çiçeemide aldık ayy çok güzeell:teytey:
Gelin çamaşırmıda aldık..
Bi ayakkabım jartiyerim vede çorabım kaldı:dance:
Nikah düşünüyoruz nasipse..
Çalgı çengi olmayacak tebi.
İşte fon müziği çalar arkamızda takı töreni pasta kesimi falan öyle olacak hayırlısıyla inşallah..
Vee evet evi hala bekliyoruz kiracılar çıkacak.
Ve tadilat yapılacak nasıl yetişir bilemiyoruz ama bakacağız işte..
Hala eşyamız yok bişeyimiz yok :)))

Benden böyle hanımlar..
Berincim sendende haber alırsak çok sevineceğiz gerçekten..

Çok öpüyorum heppücüğünüzü..
Randevularınızı boşaltınız efem 27 Kasım akşamına :))

Back
X