Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

berıncım şükür kavuşturana.ınsallah sıkıntın gecercanım.
bencede her ıkı tarafta degişme oluyor.ılgi cocukta oldugu için eşlerın konustukları tek konu bebekler oluyor.
bende farkına varmıstım bunun eşimle konusmustuk bana karsı ilgisinde azalma olmadı ama yınede eskısı gıbı olmadıgımızın farkına vardık.
itiraf edeyım özellıkle ben daha fazla ihmal edıyorum gıbıme geldi.10 da elıfı uyutmaya gıdıyorum yanında yatarak uyuyor hanım.bır bakmısım bende uyumusum onunla beraber.gün boyu peşinde kosmak çok yoruyor ınsanı.büyüdükce eskı düzenımıze gireriz elbet.bu zamanlarda anlayıs cok önemli.

merhabalar kızlar nasılsınız acaba hepiniz iyisiniz şükür
semih ali hasta yarın doktora gidicez boğazları kızarmış
bugün 5 ayı bitti 6.aya girdik kocaman oldu
rady allah yardımcın olsun canım isimler çok güzel
nehirim hayırlısı olsun cam mutluluklar dilerim
gamzem özledim canım ensarımı öp benim için
berin allah kolaylık versin canım herkesi çok öpüyorum

berıncım şükür kavuşturana.ınsallah sıkıntın gecercanım.
bencede her ıkı tarafta degişme oluyor.ılgi cocukta oldugu için eşlerın konustukları tek konu bebekler oluyor.
bende farkına varmıstım bunun eşimle konusmustuk bana karsı ilgisinde azalma olmadı ama yınede eskısı gıbı olmadıgımızın farkına vardık.
itiraf edeyım özellıkle ben daha fazla ihmal edıyorum gıbıme geldi.10 da elıfı uyutmaya gıdıyorum yanında yatarak uyuyor hanım.bır bakmısım bende uyumusum onunla beraber.gün boyu peşinde kosmak çok yoruyor ınsanı.büyüdükce eskı düzenımıze gireriz elbet.bu zamanlarda anlayıs cok önemli.
hmm demek öyle.
ya tabi iki kişiyken uğraşcak başka bişey olmayınca,birbirine daha bağlı oluyosun.sonra çoğalnca da dikkat te ,ilgi alaka da azalır mutlaka eminim.bakalım biz nası olcaz.bi de iki tane olunca birbirimizi tamamen mi unutucaz yoksa :))
merhabalar kızlar nasılsınız acaba hepiniz iyisiniz şükür
semih ali hasta yarın doktora gidicez boğazları kızarmış
bugün 5 ayı bitti 6.aya girdik kocaman oldu
rady allah yardımcın olsun canım isimler çok güzel
nehirim hayırlısı olsun cam mutluluklar dilerim
gamzem özledim canım ensarımı öp benim için
berin allah kolaylık versin canım herkesi çok öpüyorum
hoşgeldin cnm.ali semihe geçmiş olsun.tez zamanda geçer inş.
hala netin bağlanmadı mı senin ya.

çok şükür bugün rahat bi nefes aldık istanbulda.tam bir sonbahar günüydü.bi daha dönmez inş. o sıcaklar yaa.

biz de hala dokor hastane araştırmasındayız.naza kızıyodum bu dönemlerinde hala doktor bulamadın sokaklarda doğurcan diye.şimdi aynısı ben oldum.bi türlü karar veremedik.kendi doktorumun olduğu hastane (medicana) aşırı yüksek fiyatlar çekiyo.eğer küvez gerekirse altından kalkabileceğimiz gibi değil yani.aslında doktorumu da çok istiyorum ama sanırım bu sebeplerden dolayı o olmayacak.

neysem ben de yatam artıkın.hayırlı geceler.

okumayali baya zaman olmuş herkez iyi çok şükür berincim sorun neyse en kısa zamanda çözmeye bakinn....

ramazanla beraber bende kaşinti başaldi kızlar öyle böyle degil yara edinceye kadar kaşiniyor vücüdüm gece uykuları hepten haram oldu artık parmaklarim dayanamıyordu ucu keskin bişeylerle kaşiyodum çok rahatsiz ediciydi ...
doktoruma gittim sorun karaciğerlerden geldiğini söledi ve tam 8 gün hastanede yatirdi ialç felan verdi şimdi evimdeyim ama kaşintim tam olarak geçmedi...böyle sürerse gebeliği sonladirabilirlermiş ama olsun bunada şükür son ayimdayim hayırlısıyla kızımı öylede böylede kucağimi alicam ama vaktinde alamk dahada güzel olucak ama hayırlısı...

Evet son ayimizdayiz çok az kaldi ben daha çantami hazirlamdim zaman yaklaştikça korkuda çoğaliyomuş bir haftada hastanede kalinca piskolojim hepten alt üst oldu ....

hayırlısı dualarinizi bekliyom bir aksilik olmazsa doğuma giderken yazarim duanizi esirgemezsin inşş.....:1hug::1hug:

nazcım gecmıs olsun canım insallah kuzucuk iyileşir kısa zamanda.
esracım sanada cok gecmıs olsun cnm.allah şifalar versin.zamanında yavrunu kucagına alırsın inşallah.
bende ıyıyım canlarım epeydır dişimle ugrasıyordum dr gıt gel git gel ne ramazandan nede tuttugum oructan bişey anladım bu sene.sonunda dün çektırdım kurtuldum elhamdülillah.

Alhan ım bende çektirip kurtulmuştum başka çaresi yok çünkü.
Gerçi doktora gitmem bayaa bi maceralıydı ama, sinan elimi kolumu kafamı tutmuştu :))))
Geçmiş olsun tekrardan.

Şu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum redicim.
Yani herkesin ne olacağı belli galiba.
kim dengeyi kuramıyo anlamış değilim.
Zaten çocuk fikrine karşı soğuğum bide böyle olunca buz gibi oluyorum.
Ben kıskanç bi insanım ya ilgiye alışkınım, depresyona girerim.
Neyse ben evliliğme bakayım şimdilik..
Çekilecek dert varsa herkes yaşayacak demekki...

Nazacım hoşgeldin vede çook geçmiş olsun bebeğimize..
Doktora gidecektin ne old acaba?

Esracım Allah hayırla sağlıkla kurtarsın inşallah.
Evet karaciğere fazla yüklenmişsin demekki.
Fazla yağ çikolata çerez ağır yemekler özellikle hamilelikte buna sebebiyet verebiliyor.
korkunç kaşınmalar yara dökmeler ... Allah şifa versin hayırlısı olsun..
Rabbimin nasip ettiğinden 1 gün fazla durmayacak içeride nasılsa..

Çileğim tarihi gördün mü diyorum yani 4 Aralık tamammıııı diyorum bilmem anlatabildim mi :)))))

Beyaz eşyalarımızı Bocsh aldık.
Ankastre değil solo :))
Hepsi birbirinden güzeller. Biraz pahalıya kaçtık, o özellikte olsun, biraz büyük olsun falan derken.
Bulaşık makinam 7 litreyle yıkayandan opuyorumnanaktan
Ve hepside beyaz. Ben beyazı çok seviyorumda yani gümüş sevmiyorum :))

Evden hala haber yok. Ramazan münasebetiyle memleketlerindeler çocuklar.
Bu kadar müsamaha göstermeseydiler çocuklara keşke...

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
nehirimm benimde fırınım bozuldu geçende hemde günüm vardıı Allahtan komşudan hallettik geçen haftada eşim bana bocshtan fırın aldı belkide aynı modeldir seninkiylee Allah tüm aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin canımmm:1hug:
esram geçmiş olsun canımm Allah hayırlısıyla bunu atlatıp meleğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:nazar:
nazım sizede çokk geçmiş olsun:nazar:
radym denefim çileğim nevinim mumucum alhanım lotusum berinim pinkim gülyüzlüm kelebekim swetem nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Herkeslere merhabalar..

Benim bilgisayar pert olduda biraz.Ana kartı kırılmış,çok yetenekliyimdir üzerinize afiyet.650 liracık artı kdvcik demişler,yok kalsın almayak ddik:))Şİmdi bi bilgisayar getirdi eşim deniyorum,bayramdan sonra bitane daha gelcek bide ona bakçaz,hangisini beğenirsek onu alcaz inşallah.Ayy dünyayla bağlantım kesildi sanki yaa...
busefer 2. el alıcaz,sıfırını 3 senede becerdik nede olsa:DD

Berincim hakkında hayırlısı bacım,derdin ne bilmiyorum ama hayırlısıyla feraha erişirsiniz inşallah..

Nazcım semihçime geçmşler olsun,acil şifalar inşallah..

Radym gülme komşuna gelir başına demişler nede olsa:DD
Senin ve bebişlerimiz için en hayırlısı sizi bulsun canım..Doktorunda hastaneninde hayırlısı canım..

Bizde bu akşam görümemdeydik iftarda,pazarteside ben alcam onları inşallah..Ramazanıda bitirdik sayılır..Günler nasılda geçiyor,oy susadık oy acıktık diye diye bitiriyoruz allahın izniyle..

Hayden görüşmek üzere..İyigeceler..

nehircim beyaz eşyaların hayırlı olsun canım.allah huzurla kullanmak nasip etsin.
renklerin de beyaz olması iyi olmuş aslında.benimkiler inox ama temizlikleri gerçekten zor oluyor.beyaz gibi değil yani.

myhopum bizde öpüyoruz sizi.senin fıınında hayırlı olsun.

nevincim hoşgeldin.bizim bilgisayarda ara ara sinyaller veriyor.gidici olabilir.şimdilik idare diyo.şöyle 1 sene daha böyle gitse süper olcak.şu an ekonomik olarak bilgisaara ayıracak bütçemiz olmayabilir çünkü :))
e onsuz da olmuyo insan alışınca.

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN.BU GECE EDİLECEK DUALARIN İÇİNDE BENİM DE ADIMIN GEÇMESİNİ İSTİYORUM.BU AY ÇOK DUAYA İHTİYCIMIZ VAR HERŞEYİN NORMAL GİTMESİ İÇİN.
RABBİM BU GECEYİ DEĞERLENDİREBİLMEYİ NASİP ETSİN.
BEN DE SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM DULARIMDA.

kadır gecemiz mübarek olsun arkadaslar....dualarımda olacaksınız emin olun.
rabbim layıkıyla değerlendirebılmeyı nasip etsin inşallah.
nehırım beyaz esyaların hayırlı olsun canm.benımkılerde bosh cok cok memnunum.ınsallah senınkılerde ıyı cıkar.şans meselesı bunlar cünkü.ama sınanı bulduguna göre bunalrda ıyı cıkar emınım :)
hayden ben kacar coook öpüyorum sızı

İyi günlerde kullan myhopummm fırınını. Benimkiiii beyaz, saatli, vok pişirme gözlü çok mu çok güzelopuyorumnanaktan Ayyy kendi eşyasının olması ne güzel bişeymiş yaa.
Yani daha bizde değil tabi, aldığımız bayideler henüz ama ne bilim çok güzel bir duyguymuş işteopuyorumnanaktan

Kız redi güle güle kullan veeee çok ama çok güzel yemeklerde yap diyeceksin :))))
Evet anti-finger print olması lazım bide iz bırakmaması için. Onlarda çok fiyat farkı oluyor.
Ben sevmemekle iyi etmişim:roflol:
Şimdi senin doğumun nasıl görünüyor?
Normal gibi bi ihtimal yoktur diye düşünüyorum.
Ama tabi bellide olmaz ne diyor doktorun? Ve muhtemel doğum tarihi kaç? Hangi gün veriliyor?
Anlat bakiyim azcık napıyor bizim minikler doğumları odaları eşyaları ne alemde.
İsimleri Emir Talha olmayan güzel :):):):):)
Talha telaffuzu zor bir isim kanımca, ince ve kalın söylem farkı olabiliyorya ama genede güzel.
Ben zaten artık 2 ismi erkek için olsun diyorum.
Kızlar için çok zor yani, tamam kızlık soy ismini kullanmayabilir ama gende çook uzun diyelimki feyse yazacak yaniiiiii:roflol: şimdi ablam bide bizim soyadımızı yazsa:roflol: tren gibi:roflol:

Neyse abla kızın olursa sadece Zehra olsun okbayanssulusmile

kadır gecemiz mübarek olsun arkadaslar....dualarımda olacaksınız emin olun.
rabbim layıkıyla değerlendirebılmeyı nasip etsin inşallah.
nehırım beyaz esyaların hayırlı olsun canm.benımkılerde bosh cok cok memnunum.ınsallah senınkılerde ıyı cıkar.şans meselesı bunlar cünkü.ama sınanı bulduguna göre bunalrda ıyı cıkar emınım :)
hayden ben kacar coook öpüyorum sızı

Ayy alhanım görmemişim yazdığını ben yazarken yazmışsın sende.
Demek memnunsun çok sevindim. İnşallah iyi çıkar bizimkilerde.
Ama işte ben en büyük şansımı Sinanda kullandım :)))
O kadar şanslıyımki onunla tanıştığım için, başka bişeye şansım kaldımı bilmem:roflol:

Bu arada evet günün anlam ve önemini belirten birşeyler yazmayı unutmuşum.

Kadir gecemiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.
Bu gece hepimizin tüm islam aleminin günahları affolsun ve duaları kabul olsun inşallah.
Vatanımız milletimiz düze çıksın, açlık fakirlik yoksulluk son bulsun..
Herkesin gönlünden geçeni Rabim hayırlı olarak versin inşallah...

İyi günlerde kullan myhopummm fırınını. Benimkiiii beyaz, saatli, vok pişirme gözlü çok mu çok güzelopuyorumnanaktan Ayyy kendi eşyasının olması ne güzel bişeymiş yaa.
Yani daha bizde değil tabi, aldığımız bayideler henüz ama ne bilim çok güzel bir duyguymuş işteopuyorumnanaktan

Kız redi güle güle kullan veeee çok ama çok güzel yemeklerde yap diyeceksin :))))
Evet anti-finger print olması lazım bide iz bırakmaması için. Onlarda çok fiyat farkı oluyor.
Ben sevmemekle iyi etmişim:roflol:
Şimdi senin doğumun nasıl görünüyor?
Normal gibi bi ihtimal yoktur diye düşünüyorum.
Ama tabi bellide olmaz ne diyor doktorun? Ve muhtemel doğum tarihi kaç? Hangi gün veriliyor?
Anlat bakiyim azcık napıyor bizim minikler doğumları odaları eşyaları ne alemde.
İsimleri Emir Talha olmayan güzel :):):):):)
Talha telaffuzu zor bir isim kanımca, ince ve kalın söylem farkı olabiliyorya ama genede güzel.
Ben zaten artık 2 ismi erkek için olsun diyorum.
Kızlar için çok zor yani, tamam kızlık soy ismini kullanmayabilir ama gende çook uzun diyelimki feyse yazacak yaniiiiii:roflol: şimdi ablam bide bizim soyadımızı yazsa:roflol: tren gibi:roflol:

Neyse abla kızın olursa sadece Zehra olsun okbayanssulusmile

güle güle kullan veeee çook amaçok güzel yemekler yap :)) bizde gelip yiyek.ikizler de evini şöööyle bi güzel batırsın dağıtsın.sen de biz gidince söylene söylene evi temizle.haha
oldu mu şimdi.ama sinana fazla yedirme.benim eşim evlendikten sonra 30 kilo aldı bak benden söylemesi.bende 20 :))) :kedi: (azıcık ta utanıyım)ama şu doğum geçsin vercem inş. hepsini.

o parmak izi bırakmayan vesaire hikaye canımcım.benimki öyle güya.paslanmaz çelik yüzey,parmak izi bırakmıyo felan.ama elin hafif nemli bile olsa leke oluyor üzerinde.ki mutfakta da sürekli kuru gezmek imkansız.mutfak demek su demek zaten.duruşu felan güzel tamam ama temizliği uğraştırıcı.hele hele de çalışanlar için hiç uygun değil.yine dolapla,bulaşık mak. neyse de ocak tam bi faciaa.ayyy akannehir

şimdi yanlış anlamadım dimi.sen emir talhayı mı beğenmedin.ya zaten sürekli değiştirip duruyoruz.eren kayra demiştim ya eşim şimdi de melih kayra diye tutturdu.durmadan değişiyo yani :)))ben de merak ediyorum ne olacaklarını.

doğumla ilgili net bir tarih yok canım.şugün demiyo kimse.yarın yeni bi doktora gidicez sabah.bakalım beğenirsek doğum orda olucak.
normal olması kesinlikle söz konusu değil.zaten tüp olunca tek bile olsa normal yaptırmıyolarmış.bi de ikiz olunca nerdeyse imkansız yani.riske atmak istemiyo kimse.zaten ben de normalden çok korkardım hep.iyi oldu yani böylesi.

oda konusuna gelince....
bebikler şimdilik bizimle aynı odayı paylaşıcaklar.yani önceden ikimize ait olan yatak odamız,şimdi aile boyu yatak odası olcak. :))
şuan bi oturma odam birde salonum var.biz salonda oturuyoruz genelde.ilk önceleri oturma odasını boşaltıp,çocuk odası yapmaıyı düşündüm ama,sonra sadece salonun yetmiycene karar verdim.misafir felan gelince şimdi bile zor oluyo.zaten seneye bu evden çıkmayı dşünüyoruz daha büyük bi yere.şimdi oda yapsam bile bir müddet onlarla aynı odada olmam gerekecek.o yüzden park yatak almaya karar verdim yatak odasına.aslında benim de hiç hoşuma gitmiyo ama çok araştırdım.özellikle ikizi olanlardan felan.çok tavsiye ettiler.

şimdi normal karyola beşik alsam,oda yapınca takımını uyduramam dedim.park yatakla idare etsinler bi süre.bi tane alcam zaten.yetiyomuş ikisine.

hazırlık ta pek fazla yapmadım açıkçası.3 er takım hastane çıkışları var.kapı süsünü sepetini,mendillerini,iç zıbınlarını,battaniyelerini,alt açma minderlerini aldık şimdilik.ha bi de şampuanla,yağ felan.şimdilik başka bişey düşünmüyorum.
beşiği de herkes doğsunlar öyle al diyo.bende beşikle pusetlerde hazır olsun istiyorum ama herkes bi taraftan engel oluyo.ben de bişey olacaksa bile doğduktan sonra da olabilir düşüncesindeyim.bakalım işte.onları da alırsak gerisini sonrada hallederiz.

şimdilik böyle nehir teyzeleri..

Kandiliniz mübarek olsun,geceniz sahurunuz hayırlı olsun..
Tüm dualaınız hayırlısıyla kabul olsun..Gönlünüzden hayıla geçen herşey yerini bulsun...

Amin amin amin,Allah razı olsun hepinizden..

Radym,aldıklarını gülegüle kullanmak nasip olsun inşallah canım.Yaak muhabbetini genelde yaparlar zaten.Hele bi doğduklarını gör falan diye.Bende seninle aynı fikirdeyim.Doğum telaşı sırasında bide beşiklemi uğraşçanız.Biz sağlıkla doğmaları,uzun hayırlı ömürler yaşamaları ve seninde babasınında sağlıkla onların yanında olmanz için dualar ederiz,sen doktorun talimatlarından çıkmaz kendine herşeyinle dikkat edersin gerisi takdiri ilahidir..Rabbim sağlıkla hayrlısyla tam zmanında doğmalarını sağlıkla huzurla mutlulukla yaşamalarını,uzun hayırlı bi ömür geöçirmelerini nasip etsin.Rabbim sizleri onalar onlarıda sizlere bağışlasın..Oyy anam ağlıyacam galiba..Bgün bi duygusalımki sormayın..

Hayden ben çay koymuştum onu demleyem,yavaştan sahurumuzu hazırlayam..

Hepimnizi çok çok öptüm canlar..

günaydın

nevincim seni takip ve takli ediyorum sanırım canım elimde olmadan.
off mantar olmuşum yaa.çok feci bişeymiş buuu.hayatımda ilkkez oluyorum ve de tam zamanında yani.
doktor fitil verdi :(( krem verdi.iki gündür kullanıyorum henüz bi gelişme yok.
nerden çıktı bu anlamadım.hijyene senin de dediğin gibi o kadar dikkat ediyordum ki allah korusun başka bi sorunlar olmasın diye.ama öyle olduğu halde geldi beni buldu yine de.ne zaman geçer acaba off

ayrıcana da pc miz bozuldu.tamamen gitti yani en sonunda.söylüyodum ya zaten.
annemlerde kullanmadıkları bi laptop vardı.klavyesi bozuk ve bataryası bitik.şimdilik aldık kullanıyoruz.sürekli fişte takılı duruyo.bizim pc nin klavyeside kablosuzdu onu taktık :))
ilkel şartlada şimdilik idare edicez artıkın naapalım.

hm bu arada arefe günümüz mübarek olsun canıım arkadaşlarım
her ne kadar oruçsuz orçsuz hiçbişey anlamasam da bi ramazan daha bitti.insan ramazan ayına veda ederken üzülüyo bi burkuluyo içi.rabbim seneye tekrarını görebilmeyi nasip etsin inş.

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarım..
Nice nice bayramlar görelim inşallah sağlıkla,mutlulukla huzurla,çoluk çocuk torun torba:))

Radym geçmişler olsun canım,çok fena çokk offf..Bide karnın burnunda..Acil şifalar olsun canım..
Bana bide antibiyotik tarzı ilaç vermişti doktor,onun etkisi daha hızlı oluyor sanırım.Hamişsin diye vermediler sana heralde..
Bikaç güne toparlanırsın canım.Hiç ama ıslak kalmaması lazım..Hatta yaparmısın bilmem ama gece yatarken gecelik tarzı bişi giy ve çamaşır giyme canım,hava alsın,faydası olur kesinlikle...
Allah kolaylıklar versin tatlım,öptüm..

radyyym sana bısey dıyeyımmı sanırsam bende mantar oldum acayıp kasınıyorrr.allahım sanada banada acil şifalar versin:)evde bir saşe vardı bırazdan bende onu içicem.
bayramınız mübarek olsun canım arkadaşlarım....rabbim kalbinizden gecen tüm güzellikleri kabul buyursun inşallah...

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarım..
Nice nice bayramlar görelim inşallah sağlıkla,mutlulukla huzurla,çoluk çocuk torun torba:))

Radym geçmişler olsun canım,çok fena çokk offf..Bide karnın burnunda..Acil şifalar olsun canım..
Bana bide antibiyotik tarzı ilaç vermişti doktor,onun etkisi daha hızlı oluyor sanırım.Hamişsin diye vermediler sana heralde..
Bikaç güne toparlanırsın canım.Hiç ama ıslak kalmaması lazım..Hatta yaparmısın bilmem ama gece yatarken gecelik tarzı bişi giy ve çamaşır giyme canım,hava alsın,faydası olur kesinlikle...
Allah kolaylıklar versin tatlım,öptüm..
çok sağol canım.allah razı olsun.
antibiyotik vermedi evet.şiddeti biraz hafifledi sanki ama hala geçmedi.travakort diye bi krem verdi.o da kortizonluymuş.ama yapıcak bişey yok kullanıyorum.bunu çekmek daha kötü.
neyse geçer inş. biriki güne kadar.
senin de bayramın mübarek olsun canım.

radyyym sana bısey dıyeyımmı sanırsam bende mantar oldum acayıp kasınıyorrr.allahım sanada banada acil şifalar versin:)evde bir saşe vardı bırazdan bende onu içicem.
bayramınız mübarek olsun canım arkadaşlarım....rabbim kalbinizden gecen tüm güzellikleri kabul buyursun inşallah...

sana da geçmiş olsun alhanım.ama git doktora belki eşine de bişey verir.çabuk iyileşen bişey değil çünkü anladığım kadarıyla.ne iğrenç bişey yaaa

senin de bayramın mbarek olsun canım

HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN CANIM ARKADAŞLAIM.
GEÇEN SENE RAMAZAN BAYRAMINDA İNŞ. ÇOCUKSUZ GEÇİRDİĞİMİZ SON BAYRAM OLUR DEMİŞTİM.ÇOK ŞÜKÜR DE ÖLE OLDU.
İNŞALLAH HEPİNİZ SENEYE BAYRAMA ÇOCUKLARINIZLA GİRERSİNİZ. İNŞ. BEN DE TABİ.

İyigecelerrrr....

Huu mantarlı hatunlar ne alemdesiniz bakam,iyileşme varmı?Acil şifalar inşallah...

Ensarın annesi nerdesinnnn????

Back
X