- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
- #19.701
Ben de merak ediyordum, gördüm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm demek öyle.berıncım şükür kavuşturana.ınsallah sıkıntın gecercanım.
bencede her ıkı tarafta degişme oluyor.ılgi cocukta oldugu için eşlerın konustukları tek konu bebekler oluyor.
bende farkına varmıstım bunun eşimle konusmustuk bana karsı ilgisinde azalma olmadı ama yınede eskısı gıbı olmadıgımızın farkına vardık.
itiraf edeyım özellıkle ben daha fazla ihmal edıyorum gıbıme geldi.10 da elıfı uyutmaya gıdıyorum yanında yatarak uyuyor hanım.bır bakmısım bende uyumusum onunla beraber.gün boyu peşinde kosmak çok yoruyor ınsanı.büyüdükce eskı düzenımıze gireriz elbet.bu zamanlarda anlayıs cok önemli.
hoşgeldin cnm.ali semihe geçmiş olsun.tez zamanda geçer inş.merhabalar kızlar nasılsınız acaba hepiniz iyisiniz şükür
semih ali hasta yarın doktora gidicez boğazları kızarmış
bugün 5 ayı bitti 6.aya girdik kocaman oldu
rady allah yardımcın olsun canım isimler çok güzel
nehirim hayırlısı olsun cam mutluluklar dilerim
gamzem özledim canım ensarımı öp benim için
berin allah kolaylık versin canım herkesi çok öpüyorum
kadır gecemiz mübarek olsun arkadaslar....dualarımda olacaksınız emin olun.
rabbim layıkıyla değerlendirebılmeyı nasip etsin inşallah.
nehırım beyaz esyaların hayırlı olsun canm.benımkılerde bosh cok cok memnunum.ınsallah senınkılerde ıyı cıkar.şans meselesı bunlar cünkü.ama sınanı bulduguna göre bunalrda ıyı cıkar emınım :)
hayden ben kacar coook öpüyorum sızı
İyi günlerde kullan myhopummm fırınını. Benimkiiii beyaz, saatli, vok pişirme gözlü çok mu çok güzelopuyorumnanaktan Ayyy kendi eşyasının olması ne güzel bişeymiş yaa.
Yani daha bizde değil tabi, aldığımız bayideler henüz ama ne bilim çok güzel bir duyguymuş işteopuyorumnanaktan
Kız redi güle güle kullan veeee çok ama çok güzel yemeklerde yap diyeceksin :))))
Evet anti-finger print olması lazım bide iz bırakmaması için. Onlarda çok fiyat farkı oluyor.
Ben sevmemekle iyi etmişim:roflol:
Şimdi senin doğumun nasıl görünüyor?
Normal gibi bi ihtimal yoktur diye düşünüyorum.
Ama tabi bellide olmaz ne diyor doktorun? Ve muhtemel doğum tarihi kaç? Hangi gün veriliyor?
Anlat bakiyim azcık napıyor bizim minikler doğumları odaları eşyaları ne alemde.
İsimleri Emir Talha olmayan güzel :):):):):)
Talha telaffuzu zor bir isim kanımca, ince ve kalın söylem farkı olabiliyorya ama genede güzel.
Ben zaten artık 2 ismi erkek için olsun diyorum.
Kızlar için çok zor yani, tamam kızlık soy ismini kullanmayabilir ama gende çook uzun diyelimki feyse yazacak yaniiiiii:roflol: şimdi ablam bide bizim soyadımızı yazsa:roflol: tren gibi:roflol:
Neyse abla kızın olursa sadece Zehra olsun okbayanssulusmile
çok sağol canım.allah razı olsun.Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarım..
Nice nice bayramlar görelim inşallah sağlıkla,mutlulukla huzurla,çoluk çocuk torun torba:))
Radym geçmişler olsun canım,çok fena çokk offf..Bide karnın burnunda..Acil şifalar olsun canım..
Bana bide antibiyotik tarzı ilaç vermişti doktor,onun etkisi daha hızlı oluyor sanırım.Hamişsin diye vermediler sana heralde..
Bikaç güne toparlanırsın canım.Hiç ama ıslak kalmaması lazım..Hatta yaparmısın bilmem ama gece yatarken gecelik tarzı bişi giy ve çamaşır giyme canım,hava alsın,faydası olur kesinlikle...
Allah kolaylıklar versin tatlım,öptüm..
radyyym sana bısey dıyeyımmı sanırsam bende mantar oldum acayıp kasınıyorrr.allahım sanada banada acil şifalar versin:)evde bir saşe vardı bırazdan bende onu içicem.
bayramınız mübarek olsun canım arkadaşlarım....rabbim kalbinizden gecen tüm güzellikleri kabul buyursun inşallah...