Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
nevinimm gördüm dükkanın resimleriniii hayırlı olsun müşterisi çokk olsun bereketli kazançlar olsun inşallahhhhhhhh:nazar:
radymm nasılsın meleklerimiz nasılll:1hug:
alhanımm umarım biran önce netin bağlanır canımm çokk öpüyoruz senle cimcimemiziiiiopuyorumnanaktan
berinim eltin hayırlı olsun canımm diğer mesele ne oldu inşallah herşey yoluna girmiştirrr:1hug:
çileğim seninde yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun canımmm:1hug:
esramm ay sonuda gedi meleğimiz geldimi acabaaa belkide kucağında şu andaa bi ses ediver canımmm:emir_bebek:
nehirimm sen nasılsınn şafak kaççççkaydirigubbakcemile2
denefimm çokkk iyii nerden biliyon demeyin sırrrrr:hulya:
pinkim kelebeğim gülyüzlüm swetem mumum lotusumm nazım nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

teşekkür ederim radcym alhancım inşallah herşeyin hayırlısı olsun yeğenlerim nasıllar iyilerdir inşallah elimden geldiğince mesaj bırakmaya çalışıcam denefcim görünmüyor hiç iyidir inşallah hoşçakalına.s.

Hayırlı akşamlar kızlar..

Sağolasın radycim, inş. siz de en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz hayırlısıyla.
Doğum için tarih almış mıydın?

Alhanım iyi bak kendine, Allah a emanet ol.. Elif imizide öpüyorum.. Habersiz bırakma kendinden

Myhopum sağol arkadaşım, oğulcazın nasıl, sen nasılsın, hiç anlatmıyorsun..
Denef ablamız çookk iyiii demek :) hadi hayırlısı Allah tan

NEHİİİİRRRRRRRR Sultannnnn nerdesiiiiiinnnnnnn????

bi selam edem dedim.
nabersiniz kızlar.herkes iyidir inş.

biz de iyiyiz şükür.daha doğrusu onlar iyiler de ben pek iyiyim diyemiyorum artık.iyicene sıkıştırmaya yormaya başladılar beni.her bi yerim,bütün kemiklerim ağrıyo sızlıyo,vs vs...
son ay sendromlarını yaşıyoruz işte.

bugün kontrolümüz vardı.
herşey yolunda ileri derece kansızlık dışında.
nst ye girdik.o da iyi çıktı şükür.
biri 2200 olmuş,diğeri bu hafta biraz geride kalmış.2100 gibi.ama önemli değil o kadar.haftalarına göre normal ikisi de.

Hayırlı akşamlar kızlar..

Sağolasın radycim, inş. siz de en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz hayırlısıyla.
Doğum için tarih almış mıydın?

inş. canım.
seneye inş.

doğum için 25 ekim demiştik en son ama bugün doktoruma da söyledim.o kadar dayanabileceğimi düşünmüyorum diye.şikayetlerim çok arttı.kasıklarımda şiddetli ağrılar,baskılar,kasılmalar var.

yani aslında en azından 36 yı doldursak çok iyi olacak.herşey yolunda giderse 37 de aldırmayı düşünüyorum.doktor da sorun olmaz alınabilirler dedi ama bakalım o zamanlar bi gelsin de.kendimi iyi hissedersem daha fazla durmalarını isterim tabi.içerdeki gelişimleriyle dışardaki bir olmaz.ne kadar kalırlarsa o kadar faydamıza. inş. dayanabilirim.
hayırlısı olur inş.
sizler kurtuldunuz.darısı bizim başımıza.hayırlısıyla bi atlatıverseydik...

hadi herkeslere iyi geceler.üç tane kocaman öpücük gönderdik yanaklarınıza teyzoşlar...
allaha emanet olun.

ha bu arada,
be sürekli takip ediyorum topiği.ama kimse yazmıyo diye yazmıyorum.
sürekli buralardayım yani.yapıcak bişey olmayınca akşama kadar pc başında zaman geçiriyoruz.
dinlenme depoluyorum aslında yorgun günlerde kullanmak için :D

yani beni yalnız bırakmayın.uğrayın arada.iki sohbetin belini kıralım yaa.herkes mi çok yoğun.

bacılar siz nerelerdesiniz.dükkanda mısınız akşama kadar?
bi ses ediverin hele.

Son düzenleme:
Evet yaa, kimsenin sesi çıkmıyor...
Eski sohbetlerimizi çookkk özlüyorum kızlar yaa boshayallersmile :delphin:
inş. canım.
seneye inş.

doğum için 25 ekim demiştik en son ama bugün doktoruma da söyledim.o kadar dayanabileceğimi düşünmüyorum diye.şikayetlerim çok arttı.kasıklarımda şiddetli ağrılar,baskılar,kasılmalar var.

yani aslında en azından 36 yı doldursak çok iyi olacak.herşey yolunda giderse 37 de aldırmayı düşünüyorum.doktor da sorun olmaz alınabilirler dedi ama bakalım o zamanlar bi gelsin de.kendimi iyi hissedersem daha fazla durmalarını isterim tabi.içerdeki gelişimleriyle dışardaki bir olmaz.ne kadar kalırlarsa o kadar faydamıza. inş. dayanabilirim.
hayırlısı olur inş.
sizler kurtuldunuz.darısı bizim başımıza.hayırlısıyla bi atlatıverseydik...

hadi herkeslere iyi geceler.üç tane kocaman öpücük gönderdik yanaklarınıza teyzoşlar...
allaha emanet olun.
İnşaallah canım, niyetliyseniz olur inş.

Ayy baya yakınmış tarih.. Zatii ikiz gebeliklerde 36 hafta dolunca alıyorlar genelde doğru ya.. Hayırlısıyla kurtulursun inş. Şimdi doğum nerede olacaktı?

günaydııın
yine ben..
yine uykusuz bir gecenin ardından zor edilen bir sabah.
yanarım yanarım da işe giderken bile bu saatte uyanamadığıma yanarım.hep işe geç kalırdım.8 buçukta bile zor kalkardım yataktan :)))))))))

çileğim biz 1 ay öncesine kadar kontrollerimize, tedavimizin yapıldığı hastanede (medicana) ve aynı doktorla devam ediyorduk.ama oranın doğum ücretlerinin çok uçuk olması ve ayrıca da küvöz gerektiğinde geceliğine ve bebek başı olarak uçuk rakamlar istemeleri bizi oradan vazgeçmeye mecbur bıraktı.hiç istemeye istemeye de olsa başka bi hastane aramak zorunda kaldım.
doğum ücreti bi şekilde hallolurdu ama yoğun bakım gerekip gerekmeyeceği belli olmadığı için,benim oradan ne kadar maaliyetle çıkacağımda muallaktı.yani altından kalkamayacağım kadar bi fatura çıkabilirdi önüme.
e doğumun yapılacağı doktordaki takiplere de en azından 30. haftada felan başlanması gerektiği için biz 1 aydır güngörendeki ilgi hastanesine gidiyoruz.doğum fiyatı çok uygun olduğu gibi,yoğun bakım gerektiğinde ücret talep etmiyolar.ayrıca doktorumdan çok memnunum burda da.
başhekimiyle daha önceden bi yerde çalışmıştık beraber.önce ondan bilgi aldım doktorların ve hastanenin yeterliliği konusunda. sözüne çok güvendiğim birisi.beni fazlasıyla ikna etti söyledikleri.biz de allaha emanet diyip başladdık.bebeklerim orda gelicekler inşallah dünyaya.işte bööle.

evet çok az kaldı.eğer 37. haftanın içinde olursa 2 hafta gibi bişey kaldı.ama 32 hafta su gibi geçti.ondan sonrası geçmek bilmiyo bi türlü.kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum.sabırım tükendi artık iyice :)))

çok heyecanlıyım.ayrıca da epey bi tedirginim.yapabilir miyim bakabilir miyim diye.
çünkü yanımda kalıp,bana yardımcı olabilecek hiç kimse yok.sözde akrabalarımızla hep çok yakın oturuyoruz ama hepsinin ayrı bir meşguliyeti var.
annem de çalışıyo maalesef.en kötüsü bu zaten.kızkardeşim de çalışıyo.
eşimin tarafında kimse yok.bi kayınvalidem var o da sağlıklı değil.o da yanımda olmıycak.olsa da faydası olmaz bana zaten.
ve en yakın ve samimi komşularım geçtiğimiz 1 ay içinde taşınıp gittiler.bari onlar gitmeseydi çok iyi olcaktı.
yani tamamen yalnız olucam.eşimin doğum izni var.sanırım 1 hafta.
o süre içinde hızlıca iyileşmem ve kendimi alıştırmam lazım duruma.bakalım allah yardım eder inşallah.
bi de inşallah uslu olurlar da bari biraz kolaylaşır işim. :)

Son düzenleme:
iyi geceler.
canım sıkılıyo.sohbet etcek birilerini arıyorum :))
burda da mı kimse yok.
ama herkes benim gibi boş gezenin boş kalfası değil tabi.

naapıyosunuz kızlar yaa?
nirelerdesiniiizzzz?
yaşıyonuz mu millleeettt?

benim hiiiiiç ama hiç uykum gelmiyo artık.4 lere kadar oturuyorum.günde en fazla 4 ya da 5 saat uyuyorum.göz kapaklarımda da böyle arpacık gibi bişeyler çıktı.kesin uykusuzluktan ama ben biliyorum.
oyun manyağı oldum valla..

neyse ben devam ediyim takılmaya.burdan da hayır yok.
haydin öptüm..

selam canlarım hayırlı cumalar nasılsınız bakim radym doğum için bir hast bulmuşsun hayırlıısyla kucağına alıcaksın çok şeyler gerekmeyecek ALLAHIN izniyle inşşş yıllardır hamile gibi hissediyorum demişsin çok güldüm buna :)))) bu günleri çok arıycaksın sen hele bi doğsunlar hehehehe şaka diyorum cnm sen herşeyin üstesinden gelirsin hayırlıısyla öpüyorum hepinizi mucckkk mucckkkkkkk

selam canlarım hayırlı cumalar nasılsınız bakim radym doğum için bir hast bulmuşsun hayırlıısyla kucağına alıcaksın çok şeyler gerekmeyecek ALLAHIN izniyle inşşş yıllardır hamile gibi hissediyorum demişsin çok güldüm buna :)))) bu günleri çok arıycaksın sen hele bi doğsunlar hehehehe şaka diyorum cnm sen herşeyin üstesinden gelirsin hayırlıısyla öpüyorum hepinizi mucckkk mucckkkkkkk

canım çok sağol.amin inş. sağlıkla gelicekler.ben de buna inanıyorum.

:)) evet gerçekten de öyle.şu 3 hafta bana böyle hissettirdi.zaman bi türlü geçmek bilmiyo.
bugünleri çok arıycamın da farkındayım aslında.önceleri de arıyordum,sonraları da arıycam.eminim bundan.aslında her zamanın kendine özel tatları var.

bunları yaşamayı hepimiz hakediyoruz.rabbim sizlere de nasip eder inşallah hissedersiniz yıllardır hamile gibi hissetmek nasıl bir duyguymuş :)))

ben de çok öpüyorum seni...

Huhuuuuuuuuu ben geldiiiimzemuszemuszemuszemus

Huuhuuuuuuu ben geldiiiimmmmmopuyorumnanaktan

Ayy ne deseniz haklısınız hepinizi çoooook ama çoook özledim hemde çooooookk:gitme:

Ama çılış yaptık, dükkanda netim yok artık, bide feci şekilde koşturuyoruz maluk 2 haftadan az kaldı

Yani tamam koşturacaktık ama biz biraz geç kaldıkya öyle böyle değil nefes alacak halimiz yok

Herşeyi unutur oldum, telefon cüzdan vs sürekli herşeyi bi yerlerde untuyorum, söylenecekleri alınacakları..

Dükkanda raf yerleştiricem ööle bakıyorum raflara, kafam eşya ev gelinlik nikah pööfff bir sürü şeyle dolu.

Öğrenciler çıktı 2 hafta oldu. Tadilatımız başladı. Bütün evin içini komple yaptırmaya karar verdik. Mutfak dolaplarından saten alçıya kalbodurlardan banyo tuvalate camlar laminant parkeler falan filan..

Tabi böyle birden başlayınca haydi bide bunları seç

Bi oraya git bi oraya git banyo nasıl olsun musluğu nasıl olsun, duvarı yeri lavabosu mutfak dolabı .
Yerler ne renk olsun duvarlar ne renk:roflol::roflol:

Bide pazar günü eşyalarımızın hepsini aldı, oturma odası yemek odası, salon takımıi yemek odası..

Ayyy mobilyalar şu renk acaba yerleri ne renk yaptırsak:roflol: bayılıciiim:roflol:

Tabi buda yetmez gibi:roflol: resmi nikah işlemlerine başladık ciğer filmi vesikalık çektirme falan..Şimdi 1 gün izin alıp nikah dairesine gideceğiz kan tahlili falan yaptırılıyormuş.

Bitmediiiii:roflol:

Bide gelinliğim var onunda ilk provasına dün akşam gittik, güzel olacak inşallah öyle görünüyor daha pek ortada değil ama böyle provada yarım yamalak giymek bile çok güzel bir hissositososito

İşte böyle bi yandan çalışmakta olunca nasıl yetişeceğimizi şaşırdık.. Eve gelip koma gibi uyuyorum oda erken gelebilirsem..

Ama bunların haricinde sağlığımız sıhhatimiz keyfimiz çok şükür elhamdülillah yerinde..
Koşturuyorz ama mutluyuz..Bu telaşlar güzel telaşlar. Tabi çok üst üste gelince yorucu oluyor dahada zorlaşacak muhtemelen ama genede güzel işte
Kıymetini bilmek lazım dimi:kedi:

Esra doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun..Hayorlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Allah bebişi ailesine ailesini bebişe bağışlasın..
Tüm isteyenlere nasip olsun inşallah..

Rediciiimmmm ne zaman geçti zaman ne zaman doğuma kadar yaklaştın sen yaa:gitme:
Ne zaman günleri zor eder oldun:gitme:
Ne zaman seni uyutmaz hale geldiler:gitme:
Ne zaman kavuşmaya bu kadar az kaldı:gitme:
Daha geçen senin tedavin sürekli ertelenmiyor muydu?
Yumurta ayarlarını sürekli kaçırıp durmuyor muyduk?
Ya gelişmiyor ya çok gelişiyordu:gitme:
Sürekli doktorunu değiştir diye baskı yapıyorduk:1:
Daha yeni tüp bebek sonucunu bekliyorduk..Heyecanla nete giriyorduk inanamıyorduk

Ooofff offf zaman sen çok acımasızsın:gitme:

Çok az kalmış redim çook az:gitme:
Hayırla sağlıkla kolay bir doğum olur inşallah..HAstane seçilmiş içine sinmiş çok şükür.
İnşallah bi sıkıntı olmaz küvöz gerekmez..
Ama gereksede baş ederler minikler sakın unutma olur mu?
İkizse bide tüp bebekse gerekebilir çünkü sakın üzme kendini..Güçlü ol öyle bir durumda. Kendini çabuk toparlarsın inşallah..
Ahh aynı şehirde olsaydı gelirdik yardıma koşa koşa..
Ben yeni doğmuş bebek bakamam muhtemelen ama evinin işini yapardım.
Misafirlere mamalar yapar kaçardım..Ahh ahh yalnız olman çok kötü bide 2 bebeyle:gitme:
Çok kilo aldın mı kız dünya şeklini aldın mı:roflol::roflol::roflol:
Kızma hee şaka yapıyorum şimdi senin karnın burnunda üzülürsün falan dediğime amankaydirigubbakcemile3 çOOooooooooook öpüyorum hepinizi çoooook çok özledim çook:gitme:

GAmzeeemmmm cınııımmmm buradayım ama ancak şimdi gelebildim baaak yazdım yukarı 1 sayfa:roflol:
Ben bildiğin gibiyim okuduğun gibiyim kuzumopuyorumnanaktan
Sen nasılsın Ensarımız kıymetlimiz ne yapıyor?
Feyse foto koysanda ordan takip etsek gelişimini.

Yeni eve taşınmışsınız hadi hayırlı olsun bakalım. Peki kendi evinizi kiraya verdiniz mi?
Bu eve ne kadar kira veriyorsunuz?

senide çok özledim ben:kedi: hemde çook:kedi:
daha sık gelemeye çalışacağım inşallahzemuszemus

Huhuuuuuuuuu ben geldiiiimzemuszemuszemuszemus

Huuhuuuuuuu ben geldiiiimmmmmopuyorumnanaktan

Ayy ne deseniz haklısınız hepinizi çoooook ama çoook özledim hemde çooooookk:gitme:

Ama çılış yaptık, dükkanda netim yok artık, bide feci şekilde koşturuyoruz maluk 2 haftadan az kaldı

Yani tamam koşturacaktık ama biz biraz geç kaldıkya öyle böyle değil nefes alacak halimiz yok

Herşeyi unutur oldum, telefon cüzdan vs sürekli herşeyi bi yerlerde untuyorum, söylenecekleri alınacakları..

Dükkanda raf yerleştiricem ööle bakıyorum raflara, kafam eşya ev gelinlik nikah pööfff bir sürü şeyle dolu.

Öğrenciler çıktı 2 hafta oldu. Tadilatımız başladı. Bütün evin içini komple yaptırmaya karar verdik. Mutfak dolaplarından saten alçıya kalbodurlardan banyo tuvalate camlar laminant parkeler falan filan..

Tabi böyle birden başlayınca haydi bide bunları seç

Bi oraya git bi oraya git banyo nasıl olsun musluğu nasıl olsun, duvarı yeri lavabosu mutfak dolabı .
Yerler ne renk olsun duvarlar ne renk:roflol::roflol:

Bide pazar günü eşyalarımızın hepsini aldı, oturma odası yemek odası, salon takımıi yemek odası..

Ayyy mobilyalar şu renk acaba yerleri ne renk yaptırsak:roflol: bayılıciiim:roflol:

Tabi buda yetmez gibi:roflol: resmi nikah işlemlerine başladık ciğer filmi vesikalık çektirme falan..Şimdi 1 gün izin alıp nikah dairesine gideceğiz kan tahlili falan yaptırılıyormuş.

Bitmediiiii:roflol:

Bide gelinliğim var onunda ilk provasına dün akşam gittik, güzel olacak inşallah öyle görünüyor daha pek ortada değil ama böyle provada yarım yamalak giymek bile çok güzel bir hissositososito

İşte böyle bi yandan çalışmakta olunca nasıl yetişeceğimizi şaşırdık.. Eve gelip koma gibi uyuyorum oda erken gelebilirsem..

Ama bunların haricinde sağlığımız sıhhatimiz keyfimiz çok şükür elhamdülillah yerinde..
Koşturuyorz ama mutluyuz..Bu telaşlar güzel telaşlar. Tabi çok üst üste gelince yorucu oluyor dahada zorlaşacak muhtemelen ama genede güzel işte
Kıymetini bilmek lazım dimi:kedi:

Esra doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun..Hayorlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Allah bebişi ailesine ailesini bebişe bağışlasın..
Tüm isteyenlere nasip olsun inşallah..

Rediciiimmmm ne zaman geçti zaman ne zaman doğuma kadar yaklaştın sen yaa:gitme:
Ne zaman günleri zor eder oldun:gitme:
Ne zaman seni uyutmaz hale geldiler:gitme:
Ne zaman kavuşmaya bu kadar az kaldı:gitme:
Daha geçen senin tedavin sürekli ertelenmiyor muydu?
Yumurta ayarlarını sürekli kaçırıp durmuyor muyduk?
Ya gelişmiyor ya çok gelişiyordu:gitme:
Sürekli doktorunu değiştir diye baskı yapıyorduk:1:
Daha yeni tüp bebek sonucunu bekliyorduk..Heyecanla nete giriyorduk inanamıyorduk

Ooofff offf zaman sen çok acımasızsın:gitme:

Çok az kalmış redim çook az:gitme:
Hayırla sağlıkla kolay bir doğum olur inşallah..HAstane seçilmiş içine sinmiş çok şükür.
İnşallah bi sıkıntı olmaz küvöz gerekmez..
Ama gereksede baş ederler minikler sakın unutma olur mu?
İkizse bide tüp bebekse gerekebilir çünkü sakın üzme kendini..Güçlü ol öyle bir durumda. Kendini çabuk toparlarsın inşallah..
Ahh aynı şehirde olsaydı gelirdik yardıma koşa koşa..
Ben yeni doğmuş bebek bakamam muhtemelen ama evinin işini yapardım.
Misafirlere mamalar yapar kaçardım..Ahh ahh yalnız olman çok kötü bide 2 bebeyle:gitme:
Çok kilo aldın mı kız dünya şeklini aldın mı:roflol::roflol::roflol:
Kızma hee şaka yapıyorum şimdi senin karnın burnunda üzülürsün falan dediğime amankaydirigubbakcemile3 çOOooooooooook öpüyorum hepinizi çoooook çok özledim çook:gitme:

işte beeee
işte nehir gelmiş :)))))))))))
gidişi suskun olmuştu ama dönüşü muhteşem olmuş :D
yani şu satırlarca yazıyı gördükten sonra ismine bakmama hiç gerek olmadan anlarım senin yazdığını :))))))

canım yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu inan.hiç ama hiç unutmadığım zamanları,tekrar tekrar hatırladım yaşadım.ama evet geçti.hem de çok çabuk geçmiş haberimiz,farkındalığımız olmadan.

ve bunun gibi daha bir sürü şeyin üzerinden geçmiş zaman hızla.lobimizde 12-13 kişinin görüldğü zamanlar,sohbet odasında hepberaber sohbet ettiğimiz günler...

peki bizim sana koca aradığımız,bol bol nasihat ettiğimiz zamanlar ne çabuk geçmiş?sinanla görüşüp görüşmeme konusunda yaşadığın kararsızlılkar, ilk tanıştığın zamanlar,yüreğinin pırpır ettiği zamanlar hangi arada geçmiş te düğüne iki hafta kalmış.facede sinanla ilk fotonu dün paylaşmamış mıydın ?ben öyle hatırlıyorum.dün gibi hatırlıyorum hem de.ve daha biiiiiir sürü şeyi hatırlıyorum.paylaştğımız,sevindiğimiz,üzüldüğümüz.bir dünya şeyi....

iki hafta yazısını görünce şaşırdım.cetveline de bakmamıştım epeydir.
vvayyyy beeeeeeee.

hayırlı olsun canım hazırlıklarınız.içinize gönlünüüze siner inşallah hepsi.hepsi en az istediğiniz kadar güzel olur inş.
allah kolaylıklar versin.
gerçekten tatlı olduğuna eminim bu telaşların her ne kadar yorucu olsa da .
tekrar bunları yaşadığımız günlere ben de dönmek isterdim.ama şimdiki halimden de çok memnunum elhamdülillah.her zamanın ve yaşananların ayrı bir tadı var.zamanında değerlendirmek lazım.ne demişler:
geçmişi yad etme
geleceği murad etme
an'ı berbad etme :)))))))))))

evt teyzesi büyüdüler.en geç iki hafta sonrada artık bizimle olcaklar allah izin verirse.bende de çok heyecan başladı. beraberinde de karışık bir sürü his işte.rabbim sonumuzu hayırlı eylesin.

haa kilo olayını sormuşsun.unutmuşum.en önemli şey halbu ki :))))))

baya bi aldım cnm evt.15 kilo aldm.e tabi şişko oldum.ama yine de çok çirkin olmadım bee :))
yani bazen çok çirkin hissedyorum kendimi.bazen de tam tersi.giydiklerime göre değişiyo :)

ilk zamanlar daha çok takıyodum kafaya.sonlara doğru ben ne olurum diye ama,sanırım sona geldik diye artık hiiiiç umrumda değil.ben istersem verebiliyorum.hem de çabuk veriyorum.denedim gördüm.yani vericemden eminim.
hele hele de iki çockukla
hele hele de yalnız başıma
((ya da kendimi teselli ediyorum :( ))

Kendimi tebrik ediyorum 2 hafta yazmışımsırnaşık şey
Okuyunca dedim ne 2 hafta mı kalmış:roflol::roflol:

Yok kız 2 hafta kala bu kadar işimiz kalırsa mahvolduk demektirhihoyyyt
Kurban bayramı geçecek Kurban bayramından 2 hafta sonraohaoldumsmile

Yani senin bebeler ele avuca gelinceşakkıdı
Belli mi olur belki değişiklik olsun diye alırsınız ikizlerimizi gelirsiniz:emir_bebek::emir_bebek:
Yani zor bi ihtimal biliyorum ama umut fakirin ekmeği be napalımmafoldumben

Bencede söylediklerin ne zaman olmuş:gitme:
Ne çabuk geçmiş vede hala geçmeye devam etmekte.
Derlerya nişanlılık en güzel dönem kıymetini bil diye
E biliyorumda genede geçiyor tutmak mümkün mü
Bide hep koşturmacayla beklemeyle
İşte yarın şunu hallederiz öbür gün şunu şugün şunu derken elimizde olmadan geçiyor işte
Hep bi bekleme ve tamamlanma süreci çünkü.
Ev yarım gelinlik yarım eşyalar yarım hep tamamlamaya çalışıyoruz
onları tamamlarkendeee zaman akıp gidiyooooorsempatiksalakcinni

YAv kızım demedikmiii kilo alacaksın tabi can taşıyorsun ne olursa olsun
Ne kadar şişersen şiş
Sen bebeklerimizi hayırla sağlıkla dünyaya getir ondan sonra tabiki vereceksin
Öyle ay ben anne oldum tabi demek yok
Zaten dediğindede haklısın biri ağlarken biri ağlayacak vede seennn koşuşturmaktan tığ gibi kalabilirsin:roflol:
Öyle olmasaydı bile sen iradelisin iradeni kontrol edebiliyorsun. Yani her halukarda verirsin..
Kilo vermek zor iş..İradeyi tutmadan çook zor..Ama sen verebilenlerdensin..
Of pof tek konumuz bu olsun tek dert alınan kilolar kalsın be redim...

günaydın.
rady çoook hasta :((
fena halde grip.eşinden bulaştı.ona da okuldan :(

yarın doktor kontrolümüz var.doğum tarihimiz belli olcak.rady çok ama çok heyecanlı :S

selamlaarrr.
mümüklü rady yine geldi.bu sefer doktordan.ama yine tarih yok :((
önce çeşmelerin durması gerekiyomuş.gripliyken sezeryan sakıncalıymışşşş. pofffff.

onun için şimdilik bekliycez.grip geçene kadar.tabi bu arada benim sürpriz yumurtalarım yine bi sürpriz yapmazlarsa...

offf döööküülüüüyooruuummm
biri beni toparlasın :((

Selamlarrrr hatunlar ben geldimm
İlker Ensar ı uyutmaya çalışıyor salıncakta, ben de fırsattan istifade hemen geldim
Hele yeni eve geçtiğimden beri hiç boş vaktim kalmıyor yaa poff, iş çokk
Bu ara Ensar da hasta, ateşli gecelerin ardından, burun tıkanıklığı kaldı, onunla uğraşıyorum
Benim de belimde bir ağrı başladı çok fena, dr.un verdiği ilaçlar ve sıcak su torbaları iyi geldi allahtan, yoksa eğilemiyordum..
İşte bölee
günaydııın
yine ben..
yine uykusuz bir gecenin ardından zor edilen bir sabah.
yanarım yanarım da işe giderken bile bu saatte uyanamadığıma yanarım.hep işe geç kalırdım.8 buçukta bile zor kalkardım yataktan :)))))))))

çileğim biz 1 ay öncesine kadar kontrollerimize, tedavimizin yapıldığı hastanede (medicana) ve aynı doktorla devam ediyorduk.ama oranın doğum ücretlerinin çok uçuk olması ve ayrıca da küvöz gerektiğinde geceliğine ve bebek başı olarak uçuk rakamlar istemeleri bizi oradan vazgeçmeye mecbur bıraktı.hiç istemeye istemeye de olsa başka bi hastane aramak zorunda kaldım.
doğum ücreti bi şekilde hallolurdu ama yoğun bakım gerekip gerekmeyeceği belli olmadığı için,benim oradan ne kadar maaliyetle çıkacağımda muallaktı.yani altından kalkamayacağım kadar bi fatura çıkabilirdi önüme.atunl
e doğumun yapılacağı doktordaki takiplere de en azından 30. haftada felan başlanması gerektiği için biz 1 aydır güngörendeki ilgi hastanesine gidiyoruz.doğum fiyatı çok uygun olduğu gibi,yoğun bakım gerektiğinde ücret talep etmiyolar.ayrıca doktorumdan çok memnunum burda da.
başhekimiyle daha önceden bi yerde çalışmıştık beraber.önce ondan bilgi aldım doktorların ve hastanenin yeterliliği konusunda. sözüne çok güvendiğim birisi.beni fazlasıyla ikna etti söyledikleri.biz de allaha emanet diyip başladdık.bebeklerim orda gelicekler inşallah dünyaya.işte bööle.

evet çok az kaldı.eğer 37. haftanın içinde olursa 2 hafta gibi bişey kaldı.ama 32 hafta su gibi geçti.ondan sonrası geçmek bilmiyo bi türlü.kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum.sabırım tükendi artık iyice :)))

çok heyecanlıyım.ayrıca da epey bi tedirginim.yapabilir miyim bakabilir miyim diye.
çünkü yanımda kalıp,bana yardımcı olabilecek hiç kimse yok.sözde akrabalarımızla hep çok yakın oturuyoruz ama hepsinin ayrı bir meşguliyeti var.
annem de çalışıyo maalesef.en kötüsü bu zaten.kızkardeşim de çalışıyo.
eşimin tarafında kimse yok.bi kayınvalidem var o da sağlıklı değil.o da yanımda olmıycak.olsa da faydası olmaz bana zaten.
ve en yakın ve samimi komşularım geçtiğimiz 1 ay içinde taşınıp gittiler.bari onlar gitmeseydi çok iyi olcaktı.
yani tamamen yalnız olucam.eşimin doğum izni var.sanırım 1 hafta.
o süre içinde hızlıca iyileşmem ve kendimi alıştırmam lazım duruma.bakalım allah yardım eder inşallah.
bi de inşallah uslu olurlar da bari biraz kolaylaşır işim. :)
Hımm çok iyi olmuş be arkadaşım, gerçekten ne olacacağı bilinmez, heleki ikiz bebelerin küveze girme ihtimalleri daha yüksek
Hayırlısıyla kurtulursun inş., demek gün alamadın, ee tabii gribin geçmesi şart
Allah rast getirsin inş.
GAmzeeemmmm cınııımmmm buradayım ama ancak şimdi gelebildim baaak yazdım yukarı 1 sayfa:roflol:
Ben bildiğin gibiyim okuduğun gibiyim kuzumopuyorumnanaktan
Sen nasılsın Ensarımız kıymetlimiz ne yapıyor?
Feyse foto koysanda ordan takip etsek gelişimini.

Yeni eve taşınmışsınız hadi hayırlı olsun bakalım. Peki kendi evinizi kiraya verdiniz mi?
Bu eve ne kadar kira veriyorsunuz?

senide çok özledim ben:kedi: hemde çook:kedi:
daha sık gelemeye çalışacağım inşallahzemuszemus
Tatlişkom seni çookk özlemişim yaa
İyiyim işte, bun şükür, Ensar ım da yazdığım gibi biraz rahatsız, öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
Yeni resimleri koyarım feyse bi ara

Kendi evimiz şuan beklemede canım, biraz restore edip tanıdık kiracı bulursak kiraya vericez inş., bu eve 450 veriyoruz.

Ayy sende öslediğini yazmışsın canım beniiiiimmmmm :asigim:
Şimdi çıkmam lazım eşim bekliyor, haydin iyi geceler..

Ayy akşam bi yazdırmadı İlker yaa benneyaptımki

Nehirim okurkenene bile yoruldum yaa
Ben hiç unutmam, gelinliği almaya gittiğimizde yorgunluktan ve de birşeyleri almktan, seçmakten bıktığım için hüngür hüngür ağlamıştım :)) Ama o günler çokk güzelmişşşş
Allah kolaylık versin, tam bir koşturmacadasın, bir de onlar yetmezmiş gibi iş yoğunluğu..
Nevinime de selamlarımı söyle, özledim sizleri yaa.

Ayşem gribin ne durumda? Bi ses ediver..

Herkesler iyi mi ?? Berin, alhan, myhope, naz ve diğerleriii......

Back
X