- Konu Sahibi bebekecem17
- #19.741
esroş sağlıklı sıhhatli gerçekleştirmiş doğumunu çok şükür...
ahh darısı bana inş.
ve hepimize......
ahh darısı bana inş.
ve hepimize......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar kızlar..
Sağolasın radycim, inş. siz de en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz hayırlısıyla.
Doğum için tarih almış mıydın?
İnşaallah canım, niyetliyseniz olur inş.inş. canım.
seneye inş.
doğum için 25 ekim demiştik en son ama bugün doktoruma da söyledim.o kadar dayanabileceğimi düşünmüyorum diye.şikayetlerim çok arttı.kasıklarımda şiddetli ağrılar,baskılar,kasılmalar var.
yani aslında en azından 36 yı doldursak çok iyi olacak.herşey yolunda giderse 37 de aldırmayı düşünüyorum.doktor da sorun olmaz alınabilirler dedi ama bakalım o zamanlar bi gelsin de.kendimi iyi hissedersem daha fazla durmalarını isterim tabi.içerdeki gelişimleriyle dışardaki bir olmaz.ne kadar kalırlarsa o kadar faydamıza. inş. dayanabilirim.
hayırlısı olur inş.
sizler kurtuldunuz.darısı bizim başımıza.hayırlısıyla bi atlatıverseydik...
hadi herkeslere iyi geceler.üç tane kocaman öpücük gönderdik yanaklarınıza teyzoşlar...
allaha emanet olun.
selam canlarım hayırlı cumalar nasılsınız bakim radym doğum için bir hast bulmuşsun hayırlıısyla kucağına alıcaksın çok şeyler gerekmeyecek ALLAHIN izniyle inşşş yıllardır hamile gibi hissediyorum demişsin çok güldüm buna :)))) bu günleri çok arıycaksın sen hele bi doğsunlar hehehehe şaka diyorum cnm sen herşeyin üstesinden gelirsin hayırlıısyla öpüyorum hepinizi mucckkk mucckkkkkkk
Huhuuuuuuuuu ben geldiiiimzemuszemuszemuszemus
Huuhuuuuuuu ben geldiiiimmmmmopuyorumnanaktan
Ayy ne deseniz haklısınız hepinizi çoooook ama çoook özledim hemde çooooookk:gitme:
Ama çılış yaptık, dükkanda netim yok artık, bide feci şekilde koşturuyoruz maluk 2 haftadan az kaldı
Yani tamam koşturacaktık ama biz biraz geç kaldıkya öyle böyle değil nefes alacak halimiz yok
Herşeyi unutur oldum, telefon cüzdan vs sürekli herşeyi bi yerlerde untuyorum, söylenecekleri alınacakları..
Dükkanda raf yerleştiricem ööle bakıyorum raflara, kafam eşya ev gelinlik nikah pööfff bir sürü şeyle dolu.
Öğrenciler çıktı 2 hafta oldu. Tadilatımız başladı. Bütün evin içini komple yaptırmaya karar verdik. Mutfak dolaplarından saten alçıya kalbodurlardan banyo tuvalate camlar laminant parkeler falan filan..
Tabi böyle birden başlayınca haydi bide bunları seç
Bi oraya git bi oraya git banyo nasıl olsun musluğu nasıl olsun, duvarı yeri lavabosu mutfak dolabı .
Yerler ne renk olsun duvarlar ne renk:roflol::roflol:
Bide pazar günü eşyalarımızın hepsini aldı, oturma odası yemek odası, salon takımıi yemek odası..
Ayyy mobilyalar şu renk acaba yerleri ne renk yaptırsak:roflol: bayılıciiim:roflol:
Tabi buda yetmez gibi:roflol: resmi nikah işlemlerine başladık ciğer filmi vesikalık çektirme falan..Şimdi 1 gün izin alıp nikah dairesine gideceğiz kan tahlili falan yaptırılıyormuş.
Bitmediiiii:roflol:
Bide gelinliğim var onunda ilk provasına dün akşam gittik, güzel olacak inşallah öyle görünüyor daha pek ortada değil ama böyle provada yarım yamalak giymek bile çok güzel bir hissositososito
İşte böyle bi yandan çalışmakta olunca nasıl yetişeceğimizi şaşırdık.. Eve gelip koma gibi uyuyorum oda erken gelebilirsem..
Ama bunların haricinde sağlığımız sıhhatimiz keyfimiz çok şükür elhamdülillah yerinde..
Koşturuyorz ama mutluyuz..Bu telaşlar güzel telaşlar. Tabi çok üst üste gelince yorucu oluyor dahada zorlaşacak muhtemelen ama genede güzel işte
Kıymetini bilmek lazım dimi:kedi:
Esra doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun..Hayorlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Allah bebişi ailesine ailesini bebişe bağışlasın..
Tüm isteyenlere nasip olsun inşallah..
Rediciiimmmm ne zaman geçti zaman ne zaman doğuma kadar yaklaştın sen yaa:gitme:
Ne zaman günleri zor eder oldun:gitme:
Ne zaman seni uyutmaz hale geldiler:gitme:
Ne zaman kavuşmaya bu kadar az kaldı:gitme:
Daha geçen senin tedavin sürekli ertelenmiyor muydu?
Yumurta ayarlarını sürekli kaçırıp durmuyor muyduk?
Ya gelişmiyor ya çok gelişiyordu:gitme:
Sürekli doktorunu değiştir diye baskı yapıyorduk
Daha yeni tüp bebek sonucunu bekliyorduk..Heyecanla nete giriyorduk inanamıyorduk
Ooofff offf zaman sen çok acımasızsın:gitme:
Çok az kalmış redim çook az:gitme:
Hayırla sağlıkla kolay bir doğum olur inşallah..HAstane seçilmiş içine sinmiş çok şükür.
İnşallah bi sıkıntı olmaz küvöz gerekmez..
Ama gereksede baş ederler minikler sakın unutma olur mu?
İkizse bide tüp bebekse gerekebilir çünkü sakın üzme kendini..Güçlü ol öyle bir durumda. Kendini çabuk toparlarsın inşallah..
Ahh aynı şehirde olsaydı gelirdik yardıma koşa koşa..
Ben yeni doğmuş bebek bakamam muhtemelen ama evinin işini yapardım.
Misafirlere mamalar yapar kaçardım..Ahh ahh yalnız olman çok kötü bide 2 bebeyle:gitme:
Çok kilo aldın mı kız dünya şeklini aldın mı:roflol::roflol::roflol:
Kızma hee şaka yapıyorum şimdi senin karnın burnunda üzülürsün falan dediğime amankaydirigubbakcemile3 çOOooooooooook öpüyorum hepinizi çoooook çok özledim çook:gitme:
Hımm çok iyi olmuş be arkadaşım, gerçekten ne olacacağı bilinmez, heleki ikiz bebelerin küveze girme ihtimalleri daha yüksekgünaydııın
yine ben..
yine uykusuz bir gecenin ardından zor edilen bir sabah.
yanarım yanarım da işe giderken bile bu saatte uyanamadığıma yanarım.hep işe geç kalırdım.8 buçukta bile zor kalkardım yataktan :)))))))))
çileğim biz 1 ay öncesine kadar kontrollerimize, tedavimizin yapıldığı hastanede (medicana) ve aynı doktorla devam ediyorduk.ama oranın doğum ücretlerinin çok uçuk olması ve ayrıca da küvöz gerektiğinde geceliğine ve bebek başı olarak uçuk rakamlar istemeleri bizi oradan vazgeçmeye mecbur bıraktı.hiç istemeye istemeye de olsa başka bi hastane aramak zorunda kaldım.
doğum ücreti bi şekilde hallolurdu ama yoğun bakım gerekip gerekmeyeceği belli olmadığı için,benim oradan ne kadar maaliyetle çıkacağımda muallaktı.yani altından kalkamayacağım kadar bi fatura çıkabilirdi önüme.atunl
e doğumun yapılacağı doktordaki takiplere de en azından 30. haftada felan başlanması gerektiği için biz 1 aydır güngörendeki ilgi hastanesine gidiyoruz.doğum fiyatı çok uygun olduğu gibi,yoğun bakım gerektiğinde ücret talep etmiyolar.ayrıca doktorumdan çok memnunum burda da.
başhekimiyle daha önceden bi yerde çalışmıştık beraber.önce ondan bilgi aldım doktorların ve hastanenin yeterliliği konusunda. sözüne çok güvendiğim birisi.beni fazlasıyla ikna etti söyledikleri.biz de allaha emanet diyip başladdık.bebeklerim orda gelicekler inşallah dünyaya.işte bööle.
evet çok az kaldı.eğer 37. haftanın içinde olursa 2 hafta gibi bişey kaldı.ama 32 hafta su gibi geçti.ondan sonrası geçmek bilmiyo bi türlü.kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum.sabırım tükendi artık iyice :)))
çok heyecanlıyım.ayrıca da epey bi tedirginim.yapabilir miyim bakabilir miyim diye.
çünkü yanımda kalıp,bana yardımcı olabilecek hiç kimse yok.sözde akrabalarımızla hep çok yakın oturuyoruz ama hepsinin ayrı bir meşguliyeti var.
annem de çalışıyo maalesef.en kötüsü bu zaten.kızkardeşim de çalışıyo.
eşimin tarafında kimse yok.bi kayınvalidem var o da sağlıklı değil.o da yanımda olmıycak.olsa da faydası olmaz bana zaten.
ve en yakın ve samimi komşularım geçtiğimiz 1 ay içinde taşınıp gittiler.bari onlar gitmeseydi çok iyi olcaktı.
yani tamamen yalnız olucam.eşimin doğum izni var.sanırım 1 hafta.
o süre içinde hızlıca iyileşmem ve kendimi alıştırmam lazım duruma.bakalım allah yardım eder inşallah.
bi de inşallah uslu olurlar da bari biraz kolaylaşır işim. :)
Tatlişkom seni çookk özlemişim yaaGAmzeeemmmm cınııımmmm buradayım ama ancak şimdi gelebildim baaak yazdım yukarı 1 sayfa:roflol:
Ben bildiğin gibiyim okuduğun gibiyim kuzumopuyorumnanaktan
Sen nasılsın Ensarımız kıymetlimiz ne yapıyor?
Feyse foto koysanda ordan takip etsek gelişimini.
Yeni eve taşınmışsınız hadi hayırlı olsun bakalım. Peki kendi evinizi kiraya verdiniz mi?
Bu eve ne kadar kira veriyorsunuz?
senide çok özledim ben:kedi: hemde çook:kedi:
daha sık gelemeye çalışacağım inşallahzemuszemus