Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Huhi ben geldimsositososito

Ay bakmayın oynadığıma hiç oynak bi halim yok ölüyorum yorgunluktan:roflol:

Rediiim geçmiş olsun ablacım yaa..Allah acil şifalar versin.
Şimdi ne oldu ne alemdesin?
Bebiklerin isimleri ne?
Yatakları hazır mı?
Sen nasılsın?
Geçtimi gribin?
Sancın falan oluyor mu?
Günün hala belli olmadıysa ne zaman belli olacak?
Nasıl hissediyorsun?
Nasıl bir duygu?
Heyecanlı mısın?

Her gün seni arayacağımı akşamdan kendime söylüyorum ya doğurduysa diyorum her seferinde:roflol: Ama gün içinde hep unutuyorum:çok üzgünüm:
Çalışmak zor bea:çok üzgünüm:
Bide kafam hiç yerinde değilki:çok üzgünüm:

Gamzemmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım arkadaşım ayran içtik ayrı mı düştük yaa bu nedir böyle:çok üzgünüm:
Dükkandada netim yok hala çok sıkıcıııı:1closedeyes:
Bir sürü şey bakmam gerekiyor netten evlenicizzzz herhalde ama net yok.
Akşamlarıda uykudan ölüyorum şu andada olduğu gibisempatiksalakcinni
Ama yazmam lazımdı çok merak ettim sizleriaklinialirimsmile

Demek minikimiz hasta.
Ayy büyüklerin yada şöyle söyleyeyim en kolay hastalık kadının hastalığı kadının gribi herhalde.
Erkek olsa karısı bakıyor, çocuk hasta olsa anne bakıyor..Kadın hasta olunca işte kocişi lütfedersesengözlerimebaksanab

İnşallah daha iyidir meleğimiz. Allah acil şifalar versin ensara vede tüm hastalara.

Ev içinde hayırlısı olsun hakkınızda. Hayırlı bir kiracınız olur inşallah. Ev sahibi olmakta kiracı olmakta çok zor..
Bide şimdi ikisi birden oldunuz Allah kolaylık versin.

Bizim evimizin saten alçıları yapılıyor, kartonpiyerleri yapıldı.
Su tesisatımız değişti vede bitti.
Yarın doğalgaz için döşenecek ev yani doğalgaz var zatende borular değişecek.
Perşembe elektrik tesisatı değişecek.
Hızlı ilerliyoruz elhamdülillah..Hayırla tamamlanır inşallah.
Gelinliğimin 2. provasına gittim iyi gidiyor oda çok şükür..
Bakalım az kaldı nikahada..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Gamzem bana ev adresini yolar mısın?
Redicim sende
Ve hepiniz bana lütfeeen ev adreslerinizi gönderir misiniz gaak hatunları??
Kimse yazmıyor ama belki okuyorsunuzdur?????

selammm

Ayşem gribin ne durumda? B]
daha iyiyim canım çok şükür.burun akıntısı halsizlik geçti de,genzim hala tıkalı.zor nefes alıyorum.o da geçer inş. biran önce.

yeni evin hayırlı olsun tekrar,ağız tadıyla oturmak nasip etsin rabbim.
ensara da çooook geçmiş olsun.inşallah daha iyidir şimdi.

Rediiim geçmiş olsun ablacım yaa..Allah acil şifalar versin.
Şimdi ne oldu ne alemdesin?
Bebiklerin isimleri ne?
Yatakları hazır mı?
Sen nasılsın?
Geçtimi gribin?
Sancın falan oluyor mu?
Günün hala belli olmadıysa ne zaman belli olacak?
Nasıl hissediyorsun?
Nasıl bir duygu?
Heyecanlı mısın?

Her gün seni arayacağımı akşamdan kendime söylüyorum ya doğurduysa diyorum her seferinde:roflol: Ama gün içinde hep unutuyorum:çok üzgünüm:
Çalışmak zor bea:çok üzgünüm:
Bide kafam hiç yerinde değilki:çok üzgünüm:

hoşgeldin şeker.
çooook çok kolaylar gelsin.ama büyük kısmı bitmiştir artık.zaten en zor kısmı seçim yapmak bence de.yerleştirme bi şekilde el birliğiyle halloluyor.gelinliğinin de süper olduğuna eminim.zevkli kızsın sen :))

bana gelince işte toparlanmaya çalışıyorum canım dediğim gibi.grip geçti sayılır da şimdi bi de diş ağrısı peydah oldu :((
ağrı kesici içim yatıyım diyorum.bi şekilde zorlamam lazım kendimi uyumak için.yoksa sabaha kadar oturuyorum.

isimleri en son söylediklerim olarak kaldı.son dakka da işimiz belli olmaz gerçi bizim.
emir talha
eren kayra.
şimdilik bu şekilde.

yatakları hazırladım şükür.bi tane nevresim takımı almam lazım. o da pazar gününe kaldı.
daha önce de söylemiştim.bi park yatak aldık.bi tane de sepet beşik.sepeti oturma odasına koydum.biri ağlarsa diğerini uyandırmasın diye oraya alırız dedik.park beşik yatak odasında kalcak.

sancım derken,öyle sancı denilen şey henüz yok ama,oturup kalkmak ızdırap oldu artık.kasılmalar çok fena.taş gibi oluyolar içerde.hareket etmek nefes almak mümkün değil o anda.çok rahatsız edici bişey.hareket ettiğimde fena kasık ağrılarım oluyor.ama bunlar son iki haftadır var.o kadarı da normal artık.buraya kadar çok iyi geldik elhamdülillah.
ama insan hepsine dayanıyor.yeter ki onlar sağlıklı gelsinler de bu kadarcık sıkıntıya razıyız biz.

duygularım mı :))
valla ben henüz adını koyamadım ne hissettiğimin.dün eşimle de konuşuyoruz.hala şaka gibi.elimize almadan inanamıycaz sanırım.hayal gibi bişey.şaşkınım.
korku çok denmez ama endişeleniyorum haliyle.o da tek başıma ne yaparım endişesi.ameliyattan pek korktuğumu söyleyemem.ama heyecan var tabi.ilk kez anestezi alıcam.yumoşlar toplanırken almıştım gerçi ama,o 20 dakkalık işlemdi.bu ameliyat.gerçi bu da 40-45 dakka sürüyomuş.hadi bizimkisi 1 saat sürsün.

aslında şuan adapte olduğum tek şey onların yüzünü göreceğim an.beşi,klerine bakıyorum.hazırlıklara bakıyorum.şuan heryerde onlar var.hayatımızın heryerinde.bizi arayanlar bizden önce onları soruyolar.çok değişik.

kıskanmıyor da değilim hani.şimdiden papucumuz dama atıldı bizim :))

işte perşembe günü nst ye gidicem.o gün bişey söyler heralde.ben kendimi pazartesiye odakladım ama.sanırım daha da gecikmez pazartesiden.yine yazarım zaten buraya da.dualarınızı isterim.

rabbim bu günleri yaşamayı herkese nasip eder inş.
anlatmakla da dinlemekle de olmuyomuş.
inşallah hepiniz yaşarsınız...

adresimi gönderiyorum canım...
çok öpüyorum herkesi.allaha emanet olun...

biz geldik kızım vakit bulamiyorum fazla kusurabakmayin kızımda bende gayet iyiz bir birimize alişmaya çalişiyoruz....

nasılsınız kızlar ben geldim çokkkkk uzun zaman oldu evimizde hala net yok :(
gamzecim geçmiş olsun ensar hastalanmış aynı dönemin bebekleri olduğu için galiba
semihde ateşlendi geçende hatta aşısını bile olamadı sanırsam diş çıkarıcak

ayşem seni çok merak ettim zamanından haberim yok doğurdunmu noldun diye
ha bugün arıycam ha yarın bi fırsatım olmadı semih bütün vaktimi alıyor bugün yengeme geldim
bakayım bidedim sizlere hepinizin iyi olmasına çok sevindim

nehirimmmm düğün yaklaşmış canım heyecan dorukdadır sende ayrıntıları okuyamıyorum
malum semih artık her yerde geziniyor yürüteciyle evi tavaf ediyor adamı oturtamıyoruz elleri havada
yürütecini istiyor çok fena bişiy oldu edepsiz fena bi ağlaması var beni kucana al diye :)
sizlere anlatamıyorum oğlumu görüşemiyoruz özlüyorum çok yazıştığımız günleri üst katımızda varmış
net tanıdıklarımız eşim konuşacak bi ara inş en kısa zamanda alırız sizleri seviyorum herkese selamlar
fazla kalamıcam hoşcakalın.

esram doğurmuşsun canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün:)

ayşem seni çok merak ettim zamanından haberim yok doğurdunmu noldun diye
ha bugün arıycam ha yarın bi fırsatım olmadı semih bütün vaktimi alıyor bugün yengeme geldim
bakayım bidedim sizlere hepinizin iyi olmasına çok sevindim

hoşgeldin canım
ben de seni özledim.uzun zaman haber alamayınca merak ediyor insan.maaşallah semihimize.sağlığı yerinde olsun da annesi,yaramazlıklara da katlanıcaz artık naapalım

ben de iyiyim elhamdülillah.şimdi doktordan geldim veeeee

ŞAFAK 4

PAZARTESİ GELİYOLAR İNŞ.
OFFF ÇOK FENAYIM ÇOK.BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Gamzemmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım arkadaşım ayran içtik ayrı mı düştük yaa bu nedir böyle:çok üzgünüm:
Dükkandada netim yok hala çok sıkıcıııı:1closedeyes:
Bir sürü şey bakmam gerekiyor netten evlenicizzzz herhalde ama net yok.
Akşamlarıda uykudan ölüyorum şu andada olduğu gibisempatiksalakcinni
Ama yazmam lazımdı çok merak ettim sizleriaklinialirimsmile

Demek minikimiz hasta.
Ayy büyüklerin yada şöyle söyleyeyim en kolay hastalık kadının hastalığı kadının gribi herhalde.
Erkek olsa karısı bakıyor, çocuk hasta olsa anne bakıyor..Kadın hasta olunca işte kocişi lütfedersesengözlerimebaksanab

İnşallah daha iyidir meleğimiz. Allah acil şifalar versin ensara vede tüm hastalara.

Ev içinde hayırlısı olsun hakkınızda. Hayırlı bir kiracınız olur inşallah. Ev sahibi olmakta kiracı olmakta çok zor..
Bide şimdi ikisi birden oldunuz Allah kolaylık versin.

Bizim evimizin saten alçıları yapılıyor, kartonpiyerleri yapıldı.
Su tesisatımız değişti vede bitti.
Yarın doğalgaz için döşenecek ev yani doğalgaz var zatende borular değişecek.
Perşembe elektrik tesisatı değişecek.
Hızlı ilerliyoruz elhamdülillah..Hayırla tamamlanır inşallah.
Gelinliğimin 2. provasına gittim iyi gidiyor oda çok şükür..
Bakalım az kaldı nikahada..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Gamzem bana ev adresini yolar mısın?
Redicim sendeVe hepiniz bana lütfeeen ev adreslerinizi gönderir misiniz gaak hatunları??
Kimse yazmıyor ama belki okuyorsunuzdur?????

Ne ayrı düşmesi kuzum yaa, sadece meşguliyetlerimiz çok fazla, neden öyle dedin kiiiii? :çok üzgünüm:

Ensar daha iyi, burun tıkanıklığı geçmediği ıçin dün tekrar dr.a götürdük, yarın da kontrolümüz var boshayallersmile Bunlar olağan şeyler Allah başka dertler vermesin

Canım evinize tamamen sıfır çekiliyormuş yaa, süper süper.. :lepi:
Allah huzurla, hayırla kullanmayı nasip etsin inş.
Adresi birazdan yolluyorum inş. canikom Şeniz
selammm

daha iyiyim canım çok şükür.burun akıntısı halsizlik geçti de,genzim hala tıkalı.zor nefes alıyorum.o da geçer inş. biran önce.

yeni evin hayırlı olsun tekrar,ağız tadıyla oturmak nasip etsin rabbim.
ensara da çooook geçmiş olsun.inşallah daha iyidir şimdi.

..
Sağol canım opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar ben geldim çokkkkk uzun zaman oldu evimizde hala net yok :(
gamzecim geçmiş olsun ensar hastalanmış aynı dönemin bebekleri olduğu için galiba
semihde ateşlendi geçende hatta aşısını bile olamadı sanırsam diş çıkarıcak
Merhaba canım, özledik seni yaa, inş. neeti ayarlarsınız
Ensarın da henüz dişlerri çıkmadı, ama yakındır
Yürüteç zararlı olduğu için pek vermiyoruz biz
Semihe ve sana öpücüklerr olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım
ben de seni özledim.uzun zaman haber alamayınca merak ediyor insan.maaşallah semihimize.sağlığı yerinde olsun da annesi,yaramazlıklara da katlanıcaz artık naapalım

ben de iyiyim elhamdülillah.şimdi doktordan geldim veeeee

ŞAFAK 4

PAZARTESİ GELİYOLAR İNŞ.
OFFF ÇOK FENAYIM ÇOK.BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Hadi yaa, gün alındı demekk eyvahedigeldismile
Heyecan doruktadırrrrrr şimdii :CüvCüv:
Allah doktorunu, hemşireni, herşeyi rast getirsin, hayırla, sağlıklar gelsin kuzucuklar bakalım :teytey:

Ooooooooooooooooooooooooooooooo:1shok::1shok::1shok:
Büyük olay vaaaaarrr:1shok::1shok:
Redinin günü alınmışşşş:1shok::1shok:
Bu onu son görüşlerimiz:1shok:
Bebelerden fırsat bulup yüzümüze bakmaz gayrı:roflol::roflol:
Tek çocukla gelemiyorlar sen herhalde hiç gelemezsin:roflol::roflol:

İnşallah iyi ol, mutlu, sağlıklı,huzurlu ol; bizde bunu bilelim ..Varsın gireme napalım..
Yalnız dikkatini çekerin öyle ol ama biz bilelim..Bilmezsek içimiz rahat etmez..Bi şekilde iyi olduğunu bilmemiz lazım diğmi amakaydirigubbakcemile

Allahım hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin..
Allah yavrularınızı size, sizi onlara bağışlasın inşallah..
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar..
Bu arada isimlerini beğendimbayanssulusmile
Allah sizlerede kolaylık versin. Hiç kolay olmayacak. Yükün hafiflemeyecek ama çekilir çile olduğu içinde gözün hiç birşey görmeyecektir eminim..
Mutluluğunuz daim olsun.
Seni çok seviyoruz bunu bil. Meleklerinide çok seviyoruz.

Kardeşin olarak bir rica;
O mükemmel ve çok özel anda çocuk sahibi olmak isteyenlere dua etmeyi sakın ama sakın unutma olur mu?
En mübarek an o an..
Bir kulun Allah-u Teala'ya en çok yaklaşabileceği sayılı zamanlardan biri olduğunu düşünüyorum. Ne olur önce kendinin ve bebeklerinin sağlığı için sonrada hemen çocuk sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver kimseye aratma diye dua ediver..
Herkesten istedik bu duayı ama senden bir başka istekle istiyorum..
Anestezi almadan hemen önce Allah rızası için..
Çünkü kabul olacağına inanıyorum..

Nazcım vede esracım hoşgeldin..
Allah analı babalı büyütsün kızımızı hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Kızını gördük gerçekten çok güzel maşallah sübhanallah..

Nazcım Allah şifa versin semihe.
Olsun tek sıkıntınız bu olsun..BAk kerataya hastalık mastalık dinlemiyor hala anasını rahat bırakmıyorkaydirigubbakcemile3

Çileeem öyle demek istemedim gönüllerimiz bir elbetteki.
Sadece görüşemiyoruz, uzun uzun sohbet edemiyoruz ve ben bunun eksikliğini hissediyorum demek istedim:gitme:
Ama işte dediğin gibi hayat koşturmacası izin vermiyor:gitme:
Çok şükür yaptırıyoruz..İnşallah RAbbim ödeme kolaylığıda verirde evlendikten sonra sıkıntı çekmeyizopuyorumnanaktan

Ensarın daha iyi olmasına çok sevindim.
Yaa şu benzetme olaylarını hiç sevmem aslında.
Hani bebeği görürler hemen birilerine benzetmeye çalışırlar.
HAlbuki sanane kime benzerse benzesin. E bide bu ikisinin çocuğu ikisinden birine benzemesi kadar normal bişe var mı:roflol::roflol:
Amaaaaaa insan yapmadan duramıyor:roflol::roflol:
Çünkü bu bebik aynı anası :roflol:
Vede dayıları hemde tıpatıp:roflol::roflol:
Seni çok seviyorum sakın unutma canım arkadaşım bende yerin çok ama çok özelopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: Ayy ne güldüm yinee, tüm yadırgamalarının ardından.. aynı anası haa :roflol:

Aynı şekilde güzel arkadaşım benim olumunekankayizsmile çokk özell :asigim:

Poofff Ensar uyanmış beni çağırıyorlarr bilmiyorumkismile

Hadi yaa, gün alındı demekk eyvahedigeldismile
Heyecan doruktadırrrrrr şimdii :CüvCüv:
Allah doktorunu, hemşireni, herşeyi rast getirsin, hayırla, sağlıklar gelsin kuzucuklar bakalım :teytey:
allah razı olsun canım.
inşallah yolunda gider herşey.
heyecan çok fena.pazartesi olma ihtimali yüzde doksandı zaten de,bugün doktorun ağzından bi kez daha tarihi ve yapmam gereken son şeyleri duyunca daha bi fenalık bastı beni.şu 4 geceyi nası geçiririm hiç bilmiyorum.heyecandan daha çok korku var.her zaman ki gibi yani.klasik redi işte :))
zaten uyku çok azdı da yine 3-4 saat uyuyodum.artık onu da uyuyamam heralde.
Ooooooooooooooooooooooooooooooo:1shok::1shok::1shok:
Büyük olay vaaaaarrr:1shok::1shok:
Redinin günü alınmışşşş:1shok::1shok:
Bu onu son görüşlerimiz:1shok:
Bebelerden fırsat bulup yüzümüze bakmaz gayrı:roflol::roflol:
Tek çocukla gelemiyorlar sen herhalde hiç gelemezsin:roflol::roflol:

İnşallah iyi ol, mutlu, sağlıklı,huzurlu ol; bizde bunu bilelim ..Varsın gireme napalım..
Yalnız dikkatini çekerin öyle ol ama biz bilelim..Bilmezsek içimiz rahat etmez..Bi şekilde iyi olduğunu bilmemiz lazım diğmi amakaydirigubbakcemile
aşkolsun yaa.ben ne zaman bıraktım burayı hııı?
sen mrak etme canımcım.bulduğum fırsatlarda gerekirse tuvalete bile gitmem,ama yine de buraya yazmayı ihmal etmem canım merak etme sen.özlerim ben sizi yaa:gitme:

off ya zaten bi duygusallıktır aldı başını gidiyo sabahtan beri.dokunsalar ağlıycam.sebebi de ne onu da bilmiyorum ya,normaldir heralde.çok mutlu olmam gerekirken çok karmakarışığım.
Allahım hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin..
Allah yavrularınızı size, sizi onlara bağışlasın inşallah..
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar..
Bu arada isimlerini beğendimbayanssulusmile
Allah sizlerede kolaylık versin. Hiç kolay olmayacak. Yükün hafiflemeyecek ama çekilir çile olduğu içinde gözün hiç birşey görmeyecektir eminim..
Mutluluğunuz daim olsun.
Seni çok seviyoruz bunu bil. Meleklerinide çok seviyoruz.

Kardeşin olarak bir rica;
O mükemmel ve çok özel anda çocuk sahibi olmak isteyenlere dua etmeyi sakın ama sakın unutma olur mu?
En mübarek an o an..
Bir kulun Allah-u Teala'ya en çok yaklaşabileceği sayılı zamanlardan biri olduğunu düşünüyorum. Ne olur önce kendinin ve bebeklerinin sağlığı için sonrada hemen çocuk sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver kimseye aratma diye dua ediver..
Herkesten istedik bu duayı ama senden bir başka istekle istiyorum..
Anestezi almadan hemen önce Allah rızası için..
Çünkü kabul olacağına inanıyorum..

canım kardeşim benim.
allah razı olsun dualarınız için.ben de gerçekten hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.yeriniz çok çok çok ayrı ben de.

dua konusunda hiç ama hiç endişen olmasın.hatta sürekli tekrarlıyorum beynimde unutmayım diye.belki de yazarım biyere ve çantama koyarım.çünkü ayrı ayrı ismen dua ediyorum.öyle olunca da atlayabiliyorum.kesinlikle bütün isteyen arkadaşlarım için gönülden ben de rabbimden istiycem.o an insanın aciz olduğu bir an olduğu için,dediğin gibi rabbim icabet eder inş. o an edilen dualara

be de sizden dua bekliyorum.benim de ççok ihtiyacım olacak buna.ne olduysa şuana kadar duaların hürmetine olduğu inancındayım.bundan sonrası da yolunda gider inş.

Selamlar bacılar..
Uzuuun bi aradan sonra geldim nihayet..Bilgisayarım yokta benim ayıp söylemesi,aldığımız da arıza çıkardı.Bilgisayar canavarı diyolar bana artık buralarda:)Dün gece annemde kaldım,az evel kahvaltı ettik,bi girem bakam noluyor dedim.Nehir pazartesiyi söylemişti gerçide bie kendim göreyim dedim:)

Vayyy redimm,yumurta oldu olmadı,ayyy evde test yaptım negatif çıktı kızlar,of pof afra tafra derken,kan tahlili pozitif çıkan redim,hatta ve hatta idrar tahlili negatif çıktığı halde ikiz bebiş bekleyen redim...Zaman,hayat...Bugünleride gördük şükürler olsun..
Daha güzel günlerimizide görücez inşallah canım..

Ayyy ben daraldım senin yerine,tarihin belli olması iyide insan son günleri nasıl geçirir yaa...
Rabbime emanetsiniz...Allahın izniyle güleoynaya çıkacaksınız hastaneden eşinle ve bebişlerinle..

Rabbim yar ve yardımcın olsun..Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun...Bebişlerimiz,meleklerimiz sağlıkla doğsun büyüsün inşallah...

"Nevin teyze,ben buzdolabını komple boşalttımda söylemesi ayıp annem onalrı temizliyor,onun yerine ben yazıyorum,selam söylüyor,kardeşimde öpüyor sizi" heheheheee:roflol::roflol:
Oyy oyyy...İnanmakta zorlanıyorum hala yaa...radicim doğum yapacak inşallah...

Gamzem ensarıma geçmişler olsun...Nasılsın kuzum,iyisin maşallah ,öyle gözüküyorsun burdan..Rabbim daha daha iyi etsin..

Nazım semihede geçmiş olsun...Sende net yok bende bilgisayar yok...Off yaaa...:(((

Esracım,feyse azmıştım,güle güle büyüt diye,buraya yetişemedim,çünkü o arada bilgisayarım gitti..Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah canım...İlgiye en çok ihtiyaç duydukları zamanlar,vakit bulamaman normal canım...Sizler iyi olunda,gerisi boş:))

Ayşem,geçmişler olsun geçmişler olsun...Doğumu erteliyim diye hastalık türetmiyon dimi kızz:DD
Şu zamanlarda seninle daha daha çok şey paylaşmak isterdim ama malesef malesef ,bilgisayar yok işte,ne vakte gelir onuda tam bilmiyorum.Bende çok özledim muhabbet etmeyi,içimdekileri kusmayı felan:))

Bende bişey yok...Evişi,çamaşır ütü,yemek ve nakış tüm günümü alıyor,akşam kahvemi yapıp tv karşısındayım.Yok provaydı yok oydu buydu derken günler geçip gidiyor işte.1 ay sonra 29 yaşında olcam ona üzülüyorum..Yaşlanıyorum ve yumurta rezervlerim azalacak..Öle işte..
Nehire mutfak takımı işliyorum,düğüne 1 ay kaldı ama ben hala iş başındaım:))

Şimdi çıkayım,annem temizlik yapıyordu ona el atam hazır gelmişken:))
Sizleri oçok seviyorum,kocaman öpüyorum.
Görüşmek üzereee inşallah..
Redicim seni ayrıcana özel olaraktan öpüyorum canımm..

Selamlar bacılar..
Vayyy redimm,yumurta oldu olmadı,ayyy evde test yaptım negatif çıktı kızlar,of pof afra tafra derken,kan tahlili pozitif çıkan redim,hatta ve hatta idrar tahlili negatif çıktığı halde ikiz bebiş bekleyen redim...Zaman,hayat...Bugünleride gördük şükürler olsun..
Daha güzel günlerimizide görücez inşallah canım..

Ayyy ben daraldım senin yerine,tarihin belli olması iyide insan son günleri nasıl geçirir yaa...
Rabbime emanetsiniz...Allahın izniyle güleoynaya çıkacaksınız hastaneden eşinle ve bebişlerinle..

Rabbim yar ve yardımcın olsun..Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun...Bebişlerimiz,meleklerimiz sağlıkla doğsun büyüsün inşallah...

"Nevin teyze,ben buzdolabını komple boşalttımda söylemesi ayıp annem onalrı temizliyor,onun yerine ben yazıyorum,selam söylüyor,kardeşimde öpüyor sizi" heheheheee:roflol::roflol:
Oyy oyyy...İnanmakta zorlanıyorum hala yaa...radicim doğum yapacak inşallah...
Ayşem,geçmişler olsun geçmişler olsun...Doğumu erteliyim diye hastalık türetmiyon dimi kızz:DD
Şu zamanlarda seninle daha daha çok şey paylaşmak isterdim ama malesef malesef ,bilgisayar yok işte,ne vakte gelir onuda tam bilmiyorum.Bende çok özledim muhabbet etmeyi,içimdekileri kusmayı felan:))

Bende bişey yok...Evişi,çamaşır ütü,yemek ve nakış tüm günümü alıyor,akşam kahvemi yapıp tv karşısındayım.Yok provaydı yok oydu buydu derken günler geçip gidiyor işte.1 ay sonra 29 yaşında olcam ona üzülüyorum..Yaşlanıyorum ve yumurta rezervlerim azalacak..Öle işte..
Redicim seni ayrıcana özel olaraktan öpüyorum canımm..

oohhhh beeeeee
canım benim.canım arkadaşım benim
heralde doğuma gitmeden nevini burda göremiycem dediydim artık.

evet canım.aynen anlattığın gibi işte herşey.sen inanamıyosun ama ben hepsini yaşadığım halde,karnımda kıpır kıpır hareket eden iki tane canlının olduğunu bildiğim, gördüğüm halde ve 9 aydır beklediğim ve doğuma iki gün kaldığı halde hala inanamıyorum.onları kucağıma almadan da inanamıycam sanırım.

evet son günler gerçekten zor geçiyor.bu aya kadar hiçbi sıkıntı yoktu.ama artık ağrılar kasılmalar felan baya arttı.karnım epey bi büyüdü hele de son iki haftadır.
uyku denilen şeyi unuttum nerdeyse.şimdi bi de dediğin gibi gün belli olunca,uyusam rüyalarımda,uyumasam kafamda beynimde düşüncelerimde heryerde onlar ve olacaklar var.bilmiyorum işte.rabbim yardım eder inş.

doğumu ertelemek mi? akannehir
ayy düşünmesi bile kötü.hiç öyle şey yapar mıyım :))
hatta doktorum istersen birkaç gün daha bekleyebiliriz dedi.beyfendilerin keyifleri oldukça yerinde çünkü.suları,plesentaları. nst de sancı felan çıkmıyor.ama dediğim gibi benim artık gücüm kalmadı.çok çok zorlanıyorum.öyle böyle değil.hayır dedim kesinlikle istemiyorum.bir an önce çıksınlar artık :))
bi de ani bişey olmasından tedirginim.çünkü yalnızım bütün gün.kapısını çalıcak komşum bile yok nerdeyse.bütün apartman boşaldı.şimdi yeni taşınmaya çalışanlar var.akraba felan da yok gelebilecek daha önce de dediğim gibi.yani aniden su felan gelse ya da kanama başlasa elim ayağım boşalır.o yüzden planlı şeklide olsun istiyorum kazaya uğramamak için.

gerçekten ya ben de herşeyi paylaştığımız günlerin özlemi içindeyim hep.geliyorum bakıyorum yine kiimse yazmamış.geliyorum yine yok.yine ben yazmaya çalışıyorum arada ama,kimse olmayınca insan bişey de yazmak istemiyo.özet geçiveriyorum kısaca.oysa uzuuuuun uzun yazmak,uzuuuun uzun okumak,dinlemek,dertlenmek,sevinmek istiyorum ben yine eskisi gibi.

sizin de allah yardımcınız olsun yoğun temponuzda.tabi gün azaldıkça telaşlar artıyor.herşey hayırlısıyla olur biter inş.benim mutfak takımım da son aya kalmıştı.ama nehirde bu şans,bu abla,bu anne varken herşey çok güzel ve zamanında hallolur.ben eminim. :nazar:
çok güzel günler güzel heyecanlar bunlar.hepimiz yaşadık ve üzerinden yıllaaar geçmiş bile baksana :))
rabbim yuvasında da huzurlu eylesin kardeşimizi inş.

29 yaş mı?yumurta rezervleri mi? kaydirigubbakcemile3
abarttın biraz sanırsam.olur mmu canım öyle şey.40 ında 45inde çatır çatır doğuruveriyo millet.türk kadını bereketlidi r sen merak etme canım.azalmaz öyle hemencecik.ha bi de dün denefle bu muhabbetleri ettik biraz da.benim durumları hatırlarsınız işte.26.5 yaşındaydım.üstelik pkoydum.herşey benim lehimde gözükürken o kadar yumoşun içinden sadece 2 tane döllenme olmuştu.nasip işleri biliyosun.rabbim isterse yoktan var etmez mi.yeter ki biz biraz gayret gösterelim,yürekten isteyelim,yeter ki zamanı gelsin.sen de şu düğün işlerini bitirdikten sonra yavaştan adımları atmaya başlarsın inş.
sabırsızlıkla bekliyorum yeni haberler.mutlu haberler hepinizden.

neyse kahvalltı yapalım biz.bu iki gün bizim de çok işimiz var.gerçi ben artık dışarı çıkamıyorum annem eşim koşturuyolar sağolsunlar da ben de biraz evdeki işlerin ucundan tutsam iyi olcak.
hadi allaha emanet olun.
ya ben doğurmadan şurda herkes beraber güzel güzel sohbet etsek ne kadr güzel olurdu.
zaten kimse yok yanımda dediğim gibi.bi de siz de yoksunuz.kendimi hepten yalnız hissediyorum bu dönemler.neyse herkes yerinde iyi olsun da.naapalım varsın böyle olsun.

çooook öpüyorum ben de nevinim seni.
bütün arkadaşlarımı özlediiiiiim.
by :gitme:

Kimse haber vermemiş ben müjde vereyim

Redimiz doğum yaptı bugün 2 sularında çok şükür..

Bende 3 civarında aradım kardeşiyle görüştüm.
Redicim henüz tam olarak kendine gelemediği için telefonla görüşemedim.
Ama iyi olduğunun bebeklerimizine elhamdülillah iyi olduğunu öğrendim.
Henüz bebeklerini görememişti redicim maalesef.

Sonracıma az önce yine aradım. Ayşe ablacım bu sefer kendi açtı telefonu.
Çok şükür çok iyi geldi sesi.
İyi olduğunu yarım saat önce ayağa kalkıp 1-2 adım attığını öğrendim.
Ve bebeklerimizin küvözde olduklarını.
Ve redim hala göremedi meleklerini.
Resmini çekmişler uzaktan fotoğraftan görmüş canım benim :))

Çok hızlı nefes alıp veriyorlarmış. Bir tanesine oksijen takviyesi yapılıyormuş.
Bir tanesinin ciğerlerinde su varmış.
Ama durumları iyiymiş elhamdillah.
Bir çorba kaşığı sütüde gelmiş.

Öyle işte Allahım yarın çok daha iyi haberlerini almak nasip etsin.

opuyorumnanaktannehirimmm canımm önce teşekkürler haber verdiğin içinnn ve radymmmmmm canımm taze annişim benimm cennet kokulularını çok çok öpüyorum canımm inşallah en kısa zamanda küvezden çıkarlar annelerinin kucağına konarlar meleklerinn Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inşallahhhhopuyorumnanaktan

ben geldim.
ama maalesef sadece ben geldim.onlar yine gelemediler.ikinci kez önce allaha sonra hastaneye emanet edip çıkmak zorunda kaldım ordan.
benim çocuklar tıpçı olcaklar heralde.hiç hastanelerden ayrılmazk istemiyolar :)

orda çok dokunmamıştı benden ayrı olmaları.ama eve gelince gerçekten üzüldüğümü anladım.yine de çok takmamaya çalışıyorum kafama. sağlıklı olsunlar da ben 1 hafta daha beklerim.o kadar beklemişim.noolucak...

ilk kez bugün gördüm onları yakından.yakından ama aslında uzaktan.dokunamadan.birisi annesine bi gülücük gönderdi.gözlerini açıp,emziğini düşürdü ağzından.bişeyler söylemek istedi sanırım :) ama anne anlamadı tabi.

olayın hala çok fazla bilincinde değilim desem doğru olur aslında.tam olarak doğum yapmış gibi değil de ameliyat olmuş gibi hissediyorum kendimi şu anda.baya fazla ağrılarım sıkıntılarım var.ama geçicek hepsi inş.daha kötüleri olmasın.bunlar en olması gereken şeyler...

rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma yaşatsın bu güzellikleri.hep aklımdaydınız.doğuma girmeden.doğumdan çıktıktan sonra.aklıma geldkçe dua ettim sizin için.hatırlayabildiğim kadarıyla ismen dua ettim.

daha ne kadar kalıcakları belli değil.
sizlerden de çok dua bekliyorum arkadaşlarım.bebeklerimn sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla en kısa zamanda evlerine gelebilmeleri için.

ayrıca arama imkanı bulan,yürekleriyle yanımda olduklarını hissettiğim bütün arkadaşlarım.ayrı ayrı çoooook teşekkür ediyorum.alah razı olsun hepinizden...

Son düzenleme:
alkisalkisalkisradyyyy cnm ALLAHIM analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün cnmmm gördüm face de resimlerini MAŞALLAH 41 kere :nazar::nazar::nazar:sanada bebişlerede :))) 1 hafta çabuk geçer dualarımız seninle cnmmkaydirigubbakcemile5

radycımmm hastaneden cıktın demek hayırlısısyla bebeklerınıde kucagına alacaksın canım.belkı bebıklerın fotosu vardır bakayım dedım annemlerın komsunusa geldım.mis kokulularım ıyı olsunlarda bol bol fotolarını görürüz insallah.
neyse kızlar hepınızı çok çok öpüyorum arkadaslar.zaman bulursam yıne gelırım.

biz geldik teyzeler.evdeyiz artık çok şükür.
evet eşim koymuş benim haberim olmadan fotoları face'e.
ama kaldırdık sonra.zaten orda çirkinlerdi :))
bi ara buraya koycam inş. resimlerini.ben biraz toparlanayımda.ağrılarım çok fazla var.
ama şükürler olsun şu aşamaya geldik.bundan sonrası da geçer inş.
haber veriyim dedim merak edersiniz diye.

beyfendiler uyuyolar şuanda.çok yaramaz değller ama çok farklılar.biri çok sakin.biri daha hareketli,daha atik.tipleri de hiç benzemiyo birbrlerine.
neyse tanıştırcaz ne de olsa.görürsünüz o zaman :)
hadi iyi geceler sizlere.

Back
X