Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Burdayım buralardayım geleceğin anne adayları şuanada bilemem hatırlarmısınız 4 ay önce ikizlerimi kaybettim erken doğumla yeniden tüp bebk için cesaretim yok kendime zaman verdim 1 sene 1.5 sene tedaviye ara verşyorum umarım sizlerr başarılı olursunuz kızlar

evet canım ben seni hatırladım.sen bi ara takılıyodum bu topige sonra sesiz sedasız niye terk ettin bizi...senağlama
insallah sende bizlerde bebelerimizi kucagımıza alırız canım......sevgilerimle..

güanydın canlarım.nasılsınız acep.bütün yazdıklarınızı okumaktan gözlerim agrıdı inanın.lotusum ilk önce sana cevap yazmak istiyom ben sulu usg nin ne oldugunu bilmiyom.benim doktoru ma bi sorarım ama sen ne için yapılacakmış onu bana yazarsan...sana yardımcı olabilirim.
nazım üzülme canım .herşeyde bi hayır vardır....belki bitiş gördügün bu olay belki bi güzelligin, iyi bi iş imkanının başlangıcı olabilir....
alhanım evet denk gelemiyoz canım...az kaldı az 1 ay...daha sabır...
diger arkadaşlarımada çok sevgilerimi yolluyorum.....

denefım sagolasın..sulu ultrasonda rahıme ılaclı su enjekte edılerek ultrasonda ızlenıyor rahım ıcını daha net gormek ıcın.......tup bebede zorunlu....yaptıranlar zor degıl dıyor ben bu sıtede zor dıye okumustum sımdı bulamıyorum okudugum yerı......kaydirigubbakcemile
gercı zorsada yaptıracam nasılsa bebıs olacaksa feda olsun dımı ama..kaydirigubbakcemile2.....ınsan endıselenıyor bazen........
neyse guzelım sen yorma kendını bende uyuyacagım sonra ıslerım var oglene........
senı ve herkesı opuyorum canım................

.........................GUNAYDIN SEVGILI TOPIC HALKI........................................

Şenizhihoyyyt:nazar:a.s.

Günaydin
arkadaşlar yeni ve yepyeni bir güne hazirmiyiz.
Bugün mübarek kadir geesi olma ihtimali var.
Bildiğim kadari ile güneş parlak , rüzgar yok ve işil işil çok güzel bir gün olumruş kadir gecesi.
Ramazanin son 10 gününde sakli olduğu için alimler tahmin etmeye çalişir hep.
Bazi büyük alimler ,gönül gözü açik olanlar bilirmiş.ve dünkü bulut ve yağmurdan sonra bugünkü parlak ve durgun hava bana kadir gecesi olma ihtimalini hatirlatiyor.
Allah mübarek akdir gecesi hürmetine dualarimizi kabul etsin.

günaydınlar herkeseee.
arkadaşlar size verdiğim görevleri tamamlayın lütfen hızlı bir şekilde.zaten dağıtım bitti artık.haberiniz olsun.denefim,nazım,mavişim,acemim,lotusum,mumucum,swetim,burcum,esram,bebekim,myhopem,nevinim,nehirim,alhanım,pinkim ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım.
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMM

gunaydın canlarımhihoyyyt...
radyolojim bende sizi cok seviyorum....:asigim:
kızlar bugun arara uğrayacağım bayram temizliğine başladımda dun salaon bitti bugun inş oturma odası kucuk odamı temizleyeceğim.:çok üzgünüm:

ne güzel herkes bayram temizliğine başladı .darısı bana
burcum esram görevinizi tamamlayınca haber verin bana.

Günaydin
arkadaşlar yeni ve yepyeni bir güne hazirmiyiz.
Bugün mübarek kadir geesi olma ihtimali var.
Bildiğim kadari ile güneş parlak , rüzgar yok ve işil işil çok güzel bir gün olumruş kadir gecesi.
Ramazanin son 10 gününde sakli olduğu için alimler tahmin etmeye çalişir hep.
Bazi büyük alimler ,gönül gözü açik olanlar bilirmiş.ve dünkü bulut ve yağmurdan sonra bugünkü parlak ve durgun hava bana kadir gecesi olma ihtimalini hatirlatiyor.
Allah mübarek akdir gecesi hürmetine dualarimizi kabul etsin.

günaydın canım AMİN *******************

radyolojim,burcum,esram,swethomm,patria cık hepiniz nasılsınız...temizlik yapanlara kolay gelsin diyorum.bende bu pazar yapacam insallah....bi başlarsam temizlige biterde,, başlamak önemli....sırnaşık şey

kızlar tünaydınlar hepinize hayırlı günler olsun hepimiz için inşallah..swethomem kadir gecesini hatırlattın canım sağolasın..temizlik yapanlara ve yapıcak olanlara kolay gelsin arkadaşlar..benimde iftara misafirim var bende çok giremem bu gün ama girmeyince işler rast gitmiyo sanki moralim sizlerle çok iyi oluyor..canlarım benim...radyolojim görev tamamlanmıştır benden yana canım...hepinizi çok çok öpüyorum kızlar...a.s.

pink rose akşiama ne yamek yapıyorusn vallahi merak ettim
bende davetliyim ama bizi lokantaya davetliyiz.yani ne çıkarsa bahtımıza orada artık.yemek değil gönüller bir olsun tabi.
ama değişik bir yemek biliyorsan tarifimni alırıdk

yav bana temzilik demeyin lütfen
pazar günü öğleye kadar yattım ,sonra kalktım evi temizledim söylemesi ayıp benim ev biraz geniş.
bir yandan yemekleri koydum ocağa hem o güne hem ertesi günün hazırlıkalrını yaptım vakit varken,
hava soğuktuda balkonları yıkarken donuyordum.
sevgili kocamda beni seyrediyordu oyyyyyyyy oyyyyyyy iş yapan erkek mikrobu varsa benim eve gönderin azıcıkk lütfennnnnnn
neyse bir yandan çamaşır attım serim felan.
hadi ev temiz bayramda zaten gelenim yok en küçüğüz ailede.
tatil durumuna göre arkadaşlarım gelir belki ,bird ekayınvalderlr zaten gelir kesin deeeeee
ama şu ütü yok mu ütü hiç sevmem ama öyle bir biriktiki ütü ve çamşarlar tek başalrına bir odayı işgal ettiler gel bziel ilgilen diye bağırıyorlar.
artık bayram tatiline yaapcağız hepsini.arkasına kışlıklar çıkarıacak.ütü isteyenler yeniden yapıalcak.offffffff
anam ben kaçıyorum nerelere gitsem oyyyyyyyy ütünün elinden oyyy

pink rose akşiama ne yamek yapıyorusn vallahi merak ettim
bende davetliyim ama bizi lokantaya davetliyiz.yani ne çıkarsa bahtımıza orada artık.yemek değil gönüller bir olsun tabi.
ama değişik bir yemek biliyorsan tarifimni alırıdk

merakmı ettin canım...tavuk çorbası mantarlı sandal köfte ana yemek oluyor..zetinyağlı ıspanak havuç ve kabak kızatması bunları yoğurlamayı düşünüyorum samısaklı yoğurt uygunmudur?.. birde nohutlu tavuklu pirinç pilavı bu pilavı epeydir yapmadım çok canım istediği için yapıcam..tatlı akşamdan kadayıf var bide süpangle canım ..misafirlerim yabancı değil arkadaşlarım..uygunmudur bi onaylarsanız sevinirim canlarııımm...swetçim ben ütü yapmaya bayılırım çok severim gönder ütüleri bana...zevkle yaparım canım...:1hug:

canlarım hayırlı gunler diliyorum hepınıze.swethome canım getır bana beım ütlerle beraber yapalım senınkılerıde.ayy bugun bende bır uyusukluk var neden amaaaaaaaa

merakmı ettin canım...tavuk çorbası mantarlı sandal köfte ana yemek oluyor..zetinyağlı ıspanak havuç ve kabak kızatması bunları yoğurlamayı düşünüyorum samısaklı yoğurt uygunmudur?.. birde nohutlu tavuklu pirinç pilavı bu pilavı epeydir yapmadım çok canım istediği için yapıcam..tatlı akşamdan kadayıf var bide süpangle canım ..misafirlerim yabancı değil arkadaşlarım..uygunmudur bi onaylarsanız sevinirim canlarııımm...swetçim ben ütü yapmaya bayılırım çok severim gönder ütüleri bana...zevkle yaparım canım...:1hug:

canım valla ıstahım kabardı bırden.bu mantarlı san köfte nasıl oluyor anlatırmısın canım?merak ettım bızde ögrenıp yaparız belkim

canım valla ıstahım kabardı bırden.bu mantarlı san köfte nasıl oluyor anlatırmısın canım?merak ettım bızde ögrenıp yaparız belkim

ben anlatırım anlatmasınada bende bizim tüpbebek bölümünde mehay arkadaşımızın yemek tariflerinden yaptım çok beğenildi ben içine patates püresiyle yapardım önceden fakat mantarlısı inanılmaz güzel bir lezzet oluyor canım resimli olarak mehayın üzerine tıklarsanız görürsünüz yapılmışını tavsiye edrim harika oluyor...

kışın ütü yapmakta bişey yokta yazın bezdiriyo insanı valla
ya pinkcim şimdi mehayı nerden bulak
bari bi link verseydin
neyse bi araştırıp bulmaya çalışam bari

Back
X