Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bende anne olmak istiyorummm.bebegimi öpmek,emzirmek onun için uykusuz kalmak istiyorum.hayatın anlamı bebegimle güçlenecek onuda çok iyi biliyorum...gelecek benim için anlamsız, umutlar boş....gelecek neden bu kadar karanlık ve acımasız....yorgun düştüm kolumdan tutanım yok.bazen düşünüyorumda hayat benim için ne ifade ediyor..kocaman bir sıfır.....kim için çalışıyorum,kim için sabahları uyanıp işe gidiyorum.kimin için...şu an ev yapıyorum ne zorluklarla kime kalacak, görümcelerimin çocuklarınamı.....
ALLAHIM şu mübarek ayda benim gibi bebek hasretiyle yanan tutuşan tüm insanların kollarını boş bırakma yalvarıyorum...bizim başkalarından ne kusurumuz varki bizler anne olma mutluluguna erişemiyoruz.neden .nedennn..senağlamasenağlamasenağlama

canım sakınnn sakın umutsuzluğa düşme en güçlümüz sen değil miydin bizler geleceğin en güzel anneleri değil miyiz hepimiz anne olacaz inan buna Rabbimize açılan eller edilen dualar bu mübarek ayda boş çevrilirmi sence elbet kabul olacaklar hepimize bebiş olarak geri dönecekler sadece biraz daha sabır hem ne diyorduk canım sen hayırlısıyla evine bir geç yeni eve yeni bebiş gelecek cıvıltısıyla dolduracak her bir yanını inşallahhh ben inanıyorum canım sen de inannnnn Rabbim bizi sınıyor ama elbet bu imtihanıda verecez hayırlısıyla sonrada bebişlerimizi büyütecez buradan onların muhabbetini yapacaz yakında aldıklarımızı gösterecez birbirimize resimlerini koyacaz canım umudunu asla yitirme bu mübarek günlerde dualarımız hepimiz için değil miiii bizler anne adayları değilmiyiz geleceğin en güzel anneleri bizlerizzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar radyaoloji tekneikeri,myhope,defne72,esra61,sahura kaktığım için uyku düzenim biraz bozuk sabaha kadar uyuyamıyorum bu yüzden geç kalkıyorum sohbetinize yetişemiyorum yani

defne72 duygularına katılıyorum, radyo teknikeri dişin nasıl oldu iyimi

slm kızlar radyaoloji tekneikeri,myhope,defne72,esra61,sahura kaktığım için uyku düzenim biraz bozuk sabaha kadar uyuyamıyorum bu yüzden geç kalkıyorum sohbetinize yetişemiyorum yani

defne72 duygularına katılıyorum, radyo teknikeri dişin nasıl oldu iyimi

canım dişimde çürük var
iyi olacak gibi gözükmüyor.ramazan bitsin de bakacam hal çaresine
denef inanamıyorum yaaaa
bunları senden duymak beni daha da çok üzdü.canım senin başka bi problemin var galiba o da geldi üzerine ki bunlar döküldü ağzından.........yasakkelime
ya ben seni umutsuz görünce mahvoluyorum biliyomusun.kendim ve de herkes için bütün ümitlerim hayallerim düşüncelerim kayboluveriyo.bunu yapmaya hakkın yok.
hep ümitli olmak zorundayız biz.kötü düşünce kötülükleri de sürükler getirir peşinde allah korusun.sen hamiş olabiliyorsun hem.biz onu bile bilmiyoruz
senin bebeğin de bi gün diğerlerininki gibi sıkı sıkı tutunacak sana.bizim için bu kadar dua eden varken allah cc. geri çevirir mi ellerimizi.
senin ve bizlerin diğerlerinden hiçbir farkımız yok.sadece bizim imtihanımız farklı.ve de biz bu imtihanı başarıyla geçicez birbirimize yardımlarımızla ve de allahın izniyle cnm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: senağlama:çok üzgünüm:

denef hani bana kızıyorudn umutuszluk yaşıyorum diye geçen gün
sen kusur diyrosun ama takdiri ilah i bu.
hayatım bak sakın kendini üzme .senin kucağın çocuklarla dolacak.
senin bebeler fırlama oalcak.yeni evin duvarlarını çizecek.,parkelere boyalı kalem ile resim çizecek.
annesi onlar sana gelecek.azıcık nazlı edalı senin bebişler.
canım benim ağlama üzme bebekleriniii bebeğim ağlama

denef hani bana kızıyorudn umutuszluk yaşıyorum diye geçen gün
sen kusur diyrosun ama takdiri ilah i bu.
hayatım bak sakın kendini üzme .senin kucağın çocuklarla dolacak.
senin bebeler fırlama oalcak.yeni evin duvarlarını çizecek.,parkelere boyalı kalem ile resim çizecek.
annesi onlar sana gelecek.azıcık nazlı edalı senin bebişler.
canım benim ağlama üzme bebekleriniii bebeğim ağlama

ay swetcim yaa :))
senin mesajların da valla öldürüyo beni:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tam zamanında öyle iyi geliyosun ki ilaç gibi.nerden aklına geldi kız şimdi bunlar.ilahi

kızlar slmmmmmmmmm.......sayfaları okuyarak gelıyorum sıte cok yavas........2 gundur cok yagmurluydu elektrıkler kesıktı gıremedım kk ya.....bugunde sabahtan berı hastanedeydım....kan tahlılım fena degıl yarın tekrar gdıcez cumartesı de raporum cıkacak ınsallah.........sulu ultrason cekıldım muayene gıbı bısey cok canım yanmadı sukur ama cok yoruluyorum bu ara ya......:1no2:

radyolojım ozelımı aldınmı??gorevımı tamamladım canım.........a.s.

bende anne olmak istiyorummm.bebegimi öpmek,emzirmek onun için uykusuz kalmak istiyorum.hayatın anlamı bebegimle güçlenecek onuda çok iyi biliyorum...gelecek benim için anlamsız, umutlar boş....gelecek neden bu kadar karanlık ve acımasız....yorgun düştüm kolumdan tutanım yok.bazen düşünüyorumda hayat benim için ne ifade ediyor..kocaman bir sıfır.....kim için çalışıyorum,kim için sabahları uyanıp işe gidiyorum.kimin için...şu an ev yapıyorum ne zorluklarla kime kalacak, görümcelerimin çocuklarınamı.....
ALLAHIM şu mübarek ayda benim gibi bebek hasretiyle yanan tutuşan tüm insanların kollarını boş bırakma yalvarıyorum...bizim başkalarından ne kusurumuz varki bizler anne olma mutluluguna erişemiyoruz.neden .nedennn..senağlamasenağlamasenağlama

:teselli:denefim canım ağlattın beni ezan saati canım yaaa....bu kadarmı aynı duygular yaşanır ..üzülmek nereye kadar ?... RABBİM bu mubarek günlerde hayırlısıyla bizi bebişlerimize kavuştursun inşallah canım..14 yıl oldu bekliyorum...hayırlısıyla inşallah..inşşşş...:1hug:

kızlar neler oluyor yaaa denefim alhanım rad. teknikerim nazım neden kapsama alanı dışında mesajlarınada girdim her zamanki gibi öyle banlanacak bişey göremedim bir bilgisi olan varmı yaaaa zaten site yine problemleri oynuyor giremedik gitti girincede topikin yarısı banlı nerdeyse bu ne yaaaaabenneyaptımki:1no2::sm_confused:

bende anlamdım kapsama alanı dışında olmak ne demek

denef alhan rad. teknikeri naz ya ne olduğunu anlatabilirmisniz

yada nasıl ulaşabilirim ben arkadaşlarıma

Canım hoşgeldin..Sanırım arkadaşlarımıza şuan ulaşabilmemiz mümkün değil Banlanma olunca siteyle olan tüm bağlantıları kesiliyor diye biliyorum ben...Umarım çok uzun süreli değildir yasakları ...Bende üzüldüm:((((

Sen nasılsın canım...Rabbim dualarımızı kabul etsin,hayırlısıyla canım....

ya kızlar topiğe nolmuş böyle naz alhan radyoloji denef abla kapsama alanı dışı olmuşlar.çoktandır gelmyordum .bi görüneyim arkadaşlara dedim neyle karşılaştım.
ne oldu ya topikte bi sorun mu oldu ama sanmam ihtimalde vermem .eeeee yazdıklarınıza bakıncada kapsama alanı olacak bi yazışmada geçmemiş.
bu durumdan bi bilgisi olan var mı?

:uhm:

Canım hoşgeldin..Sanırım arkadaşlarımıza şuan ulaşabilmemiz mümkün değil Banlanma olunca siteyle olan tüm bağlantıları kesiliyor diye biliyorum ben...Umarım çok uzun süreli değildir yasakları ...Bende üzüldüm:((((

evet bende üzüldüm inşALLAH kısa zamanda geri dönerler aramıza
mumudihaba nevincim sizlerde gelmişsiniz .nasılsınız.
iyiyim canım sen nasılsın artık eski topik değil çok boş kaldı değil mi
kızlar ıyı akşamlar nasılsınız uyku tutmadımı

AAAAAAAAAAA canım kendini düşünmüyorsan bebeklerini düşün hadi doğru yatağa:oklava:

kızlar ıyı akşamlar nasılsınız uyku tutmadımı

Hoşgeldin anniş...Bu saatte ne uykusu kızzz,hayat yeni başlıyor daha...

Nasılsın bakalım,ikizlerimiz nasıl...İnşallah herşey yolundadır canım...Anlat biraz yaaa....Heveslendim şimdi yine....Dinlemesi bile güzel oluyor beee:)))

hee anlatayım bak şimdi sıze dun saydım tam 15 kere kusmuşum heveslendınızmı kızkafamçokkarıştı
şaka bır yane hamıleleık herşeye ragmen cok guzel onları hıssetmek harıka ama gercekten cok bulantım var kmılo vermeye başladım ama ne yapalım katlanıcaz

hee anlatayım bak şimdi sıze dun saydım tam 15 kere kusmuşum heveslendınızmı kızkafamçokkarıştı
şaka bır yane hamıleleık herşeye ragmen cok guzel onları hıssetmek harıka ama gercekten cok bulantım var kmılo vermeye başladım ama ne yapalım katlanıcaz

Olsun beeee,o bile heveslendiriyor insanı...Napçan ...eeeee anne olmak kolay değil:roflol:

Herşey yolunda dimi...Bulantıların dışında,bebişlerin sağlıkları nasıl...Herşey yolunda gitsin inşallah...sağlıkla hayırlısıyla....

kızlar neler oluyor yaaa denefim alhanım rad. teknikerim nazım neden kapsama alanı dışında mesajlarınada girdim her zamanki gibi öyle banlanacak bişey göremedim bir bilgisi olan varmı yaaaa zaten site yine problemleri oynuyor giremedik gitti girincede topikin yarısı banlı nerdeyse bu ne yaaaaabenneyaptımki:1no2::sm_confused:
canım nasılsın....ya nolmuş bu topiğe..
mumucum canım nasılsın görüşemiyoruz bayadır...iyimisin ttalımmm

nvincim sen nasılsın canım görünmüyorsun send ebu aralar...
ya kızlar topiğe nolmuş böyle naz alhan radyoloji denef abla kapsama alanı dışı olmuşlar.çoktandır gelmyordum .bi görüneyim arkadaşlara dedim neyle karşılaştım.
ne oldu ya topikte bi sorun mu oldu ama sanmam ihtimalde vermem .eeeee yazdıklarınıza bakıncada kapsama alanı olacak bi yazışmada geçmemiş.
bu durumdan bi bilgisi olan var mı?
ooo nevin sen topiğe uğrramıydın canım yaa...bıraltın gittin valla...nasılsın canım durumlar nasılll

:uhm:

seherim canım nasılsın tatlım ...bebişlerin nasıl....Allahın izniyle sağlıklı hamilleik geçirmeni ve bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim....

ya kızlar niye banlanmış arkadaşlarımız bilen varmı ....acayip şeyler olmaya başladı yaaa..kötükedihüso

Back
X