- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.021
bende anne olmak istiyorummm.bebegimi öpmek,emzirmek onun için uykusuz kalmak istiyorum.hayatın anlamı bebegimle güçlenecek onuda çok iyi biliyorum...gelecek benim için anlamsız, umutlar boş....gelecek neden bu kadar karanlık ve acımasız....yorgun düştüm kolumdan tutanım yok.bazen düşünüyorumda hayat benim için ne ifade ediyor..kocaman bir sıfır.....kim için çalışıyorum,kim için sabahları uyanıp işe gidiyorum.kimin için...şu an ev yapıyorum ne zorluklarla kime kalacak, görümcelerimin çocuklarınamı.....
ALLAHIM şu mübarek ayda benim gibi bebek hasretiyle yanan tutuşan tüm insanların kollarını boş bırakma yalvarıyorum...bizim başkalarından ne kusurumuz varki bizler anne olma mutluluguna erişemiyoruz.neden .nedennn..senağlamasenağlamasenağlama
canım sakınnn sakın umutsuzluğa düşme en güçlümüz sen değil miydin bizler geleceğin en güzel anneleri değil miyiz hepimiz anne olacaz inan buna Rabbimize açılan eller edilen dualar bu mübarek ayda boş çevrilirmi sence elbet kabul olacaklar hepimize bebiş olarak geri dönecekler sadece biraz daha sabır hem ne diyorduk canım sen hayırlısıyla evine bir geç yeni eve yeni bebiş gelecek cıvıltısıyla dolduracak her bir yanını inşallahhh ben inanıyorum canım sen de inannnnn Rabbim bizi sınıyor ama elbet bu imtihanıda verecez hayırlısıyla sonrada bebişlerimizi büyütecez buradan onların muhabbetini yapacaz yakında aldıklarımızı gösterecez birbirimize resimlerini koyacaz canım umudunu asla yitirme bu mübarek günlerde dualarımız hepimiz için değil miiii bizler anne adayları değilmiyiz geleceğin en güzel anneleri bizlerizzzz