Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kuzum yaa sen şimdi sohbete girince chat room yazılı bi boş sayfa çıkıyo onu görüyomusun ...chat room sayfası açılınca bi süre yüklenmesini bekliycen.yükleniyor diye yazı çıkıyor ortada.....belki senin bilgisyar aığr yüklüyo olabilir ne bilim bak bakim böle şeyler çıkıyomu sayfada

Evet chat room yazıyor altı bomboş,dur bi daha açayımda bekleyeyim bu sefer:)9

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yok açılmıyor yaaaa...Ooooffff....Kıskanıyom heeeee:((((

kıskanma canım sohbete gitsende orda genel konuşsan akrışıyo herkes birden yazınca kim ne diyo belli değil ayrı yazsanda kimle ne konuştuğun belli olmayacak özel gibi.yine en iyisi burası burda konuşuruz bizde .

Ayyy ayyyy teşekkür ederim canlarım valla açılmıyor yaaa,neden bilmiyorum,sinir oluyorum.....

http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login_tr.jsp Adres bu canım ben burdan baktım:))))Hee ama seninki sınırsızdı dimi?Ooohh ne güzel...

canım ben bu ay sınırsıza çevirdim..ohh be rahatmış valla sınırsız...korkmadan istediğimi yapıyorum...sınırlıda her ay kesin bu ay fazla gelecek demekden bıktıydım yaa offf.....
eee bişeye bakmadan da olmuyo...zaten sınırlıyken 2 katını ödüyodum böyle daha karlıyım enazından
hihoyyyt

kıskanma canım sohbete gitsende orda genel konuşsan akrışıyo herkes birden yazınca kim ne diyo belli değil ayrı yazsanda kimle ne konuştuğun belli olmayacak özel gibi.yine en iyisi burası burda konuşuruz bizde .

canım biz nerde sessiz alan var orda toplanıyoruz biz bize oluyoruz yani...
genel çok kalabalık oluyo dediğin gibi kimin kime yazdığı belli olmuyo...sohbet kaynıyo arada...neyse burdan devam ediyoruz işdeee...nevinim gelmezse gitmem ben...bırakmam onu buralardaaa:lepi:

aynen benim dediğimi yap canım chat romm açılıyorsa yüklemesini bekle yükleniyor yazısını görmen lazımm...boş sayfanın tam ortasında çıkıyo...

Bikaç dakkadır açık ama hala "yükleniyor" yazmadı canım yaa...Neyse b.sayarı kapatana kadar açık kalsın bakalım nolcak,çokta önemli değil ama bi göreydim bari:))))

Acemcimde gelmiş tamam işte:)))gamyoncuiremsugamyoncuiremsuHadi oynayalım bizde

Teşekkür ederim canım benim....a.s. yerimseniben kaydirigubbakcemile5

hihoyyythihoyyyt sositosositosositososito

ne demek rica ederim aşk olsun...biz seni burda bırakırda gidemiyiz hiçç...kıyamam kız ben sana delüüüüüüüüüüüü hepinizi seviyorum...hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Bikaç dakkadır açık ama hala "yükleniyor" yazmadı canım yaa...Neyse b.sayarı kapatana kadar açık kalsın bakalım nolcak,çokta önemli değil ama bi göreydim bari:))))

Acemcimde gelmiş tamam işte:)))gamyoncuiremsugamyoncuiremsuHadi oynayalım bizde

hee eğer açılırsa haber ver bari bizede...topluca topaşırız sohbetteeekaydirigubbakcemile3

off ya bizim kılzara üzüldüm ben yaaaa....baya uzunca bi süre yoklar eksildik yaaa..
birimiz olmadımı eksik oluyoruz sanki yaaa...:çok üzgünüm:

ne demek rica ederim aşk olsun...biz seni burda bırakırda gidemiyiz hiçç...kıyamam kız ben sana delüüüüüüüüüüüü hepinizi seviyorum...hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Heeeee bende hepinizi çok seviyorum,delülerrrrr..Bende sana hiç kıyamam canımmmm...

hee eğer açılırsa haber ver bari bizede...topluca topaşırız sohbetteeekaydirigubbakcemile3

Tamam canım bi gelişme olursa haber ederim hemen...

off ya bizim kılzara üzüldüm ben yaaaa....baya uzunca bi süre yoklar eksildik yaaa..
birimiz olmadımı eksik oluyoruz sanki yaaa...:çok üzgünüm:

Aynen yaa bende çok üzüldüm...Garipler bilmiyodurda neden banlandıklarını Allah bilir:(((Genelde pek açıklama yapılmıyor çünkü...2 haftada çok uzun beeeee...oooffff geçmek bilmez..

Aynen yaa bende çok üzüldüm...Garipler bilmiyodurda neden banlandıklarını Allah bilir:(((Genelde pek açıklama yapılmıyor çünkü...2 haftada çok uzun beeeee...oooffff geçmek bilmez..

ya anlayamadığım zaten kk ticareti daha detyalı olabilirdi..kızlar ne olduğunu bile bilmiyorlardı ben bile bilmiyorum hala ne olduğunu neye yaradığını...

başda bi uyarı yapılması gerekliydi diye düşünüyorum....

sol yumurtalıkta kist olmuş bir iki adetten sonra kaybolurmuş dedi ama benim kanamam cok bidahaki adete kadar gecmezse bi daha gitcekmiş im dr

sol yumurtalıkta kist olmuş bir iki adetten sonra kaybolurmuş dedi ama benim kanamam cok bidahaki adete kadar gecmezse bi daha gitcekmiş im dr

acemim kist için doktorun yasmin ilacı verdimi sana .benim kız kardeimde kist çıkmış yasmin vermiş doktor şimdide hem koyu hemde çok akıntı olduğunu söylüyo bunun böyle olması normal mi acaba

Back
X