Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:teytey::teytey:aman da aman ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyy kimler gelmişler:dance:

ama böyle kuru kuru olmaz gelişinizi kutlamak

bak buyrun bize gelin sizi baklava yaptım hadi ama

inanınki geçen gün sizlerle hep beraber yüz yüze bakarak konuştuğumuzu hayal ettim

muhabbet çok güzel olurdu ne güzel stres atardık ohhhhhhhhhhhhhh

:teytey::dance:hadi hoş gelmişsiniz canlar :teytey::teytey:

aman mumucum baklava deme canım benim
artık bünye alarm veriyo tatlı kotasını çok aştın bayramda diye
ama baklava da hiç reddedilmiyo yaw

yav
inannırmısnız ne bir tane çukolata yedim ne de benzeri bir şey.
sadece kayuınvalideye yaptığım keiddilinden bir dilim ,bir de onun yaptığı revaniden bir dilim başka da yemedim.
canım hiç tatlı çekmiyor.
keşke böyle çekmesede zayıflasam.
azıcık
3 kg vermem gerek ama nerde o irade.
kzıalr şekerli şeyler yumurtlaık hızını azaltıyormuş diye duydum doğrumu?
bilen var mı varsa ona göre davranalım.değil mi.
bebiş bekliyoruz yani istiyoruz

:teytey::teytey:aman da aman ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyy kimler gelmişler:dance:

ama böyle kuru kuru olmaz gelişinizi kutlamak

bak buyrun bize gelin sizi baklava yaptım hadi ama

inanınki geçen gün sizlerle hep beraber yüz yüze bakarak konuştuğumuzu hayal ettim

muhabbet çok güzel olurdu ne güzel stres atardık ohhhhhhhhhhhhhh

:teytey::dance:hadi hoş gelmişsiniz canlar :teytey::teytey:

ahhh canım sagol baklavanda cok güzel olmus ellerıne saglık(yalancıktan anlarsın ya)

mumucugum nasılsın canım.ya bende bazen hayal ediyom.bu topikteki arkadaşlarla oturmusuz.konusuyoz.ay ne güzel olurdu ya.ama hepimiz birbirimizden çok uzagız bacım...ellerine saglık canım.yemiş kadar olduk...a.s.

ben burdayım
ama nereye kaçtı diğerleri
yoksa yemek saati mi?
arkadaşlar
bizde bir liste yapsak kimler bebk sahibi olmak için ne tür tedavi yada yol izliyor mesela ben
swethome............kendi çabası ile beklliyor.........doktora gidecek gibi
yani ne bileyim sorun ne ne tür yol izlmemiz laızm gibi belki yol gösterir.
ne derisniz

ben burdayım
ama nereye kaçtı diğerleri
yoksa yemek saati mi?
arkadaşlar
bizde bir liste yapsak kimler bebk sahibi olmak için ne tür tedavi yada yol izliyor mesela ben
swethome............kendi çabası ile beklliyor.........doktora gidecek gibi
yani ne bileyim sorun ne ne tür yol izlmemiz laızm gibi belki yol gösterir.
ne derisniz

canım ben evime geçtikten sonra tedavime başlayacagım.....beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

selam olsun geleceğin en güzel annelerineeeeekaydirigubbakcemile3
topikimizin gülleri hoşgeldinizzzzz bakın nasılda şenlenmiş topik farkınız belli olmuş hemen bir neşe bir canlılık gelmişşşkaydirigubbakcemile5
ama siz yokken itiraf edeyim topike giresimizde yoktu yaniiiii:utangac:
Allah bir daha hiçbirimizi kapsama alanı dışında bırakmasınnnnnnn:Saruboceq:
çok özlemişizzzz tekrar hoşgeldinizzzzzzzzz:1hug:a.s.:1hug:

topikimizin gülleri hoşgeldinizzzzz bakın nasılda şenlenmiş topik farkınız belli olmuş hemen bir neşe bir canlılık gelmişşşkaydirigubbakcemile5

ahh canım hosbulduk demek çook özledınız bızı sevılmek güzel bea azcık şımarabilirmiyim?:teytey: bızde sızlerı çok özledık yaa sankı zaman gecmıyo burada olmazsak zaman durdu gibi oldu ınanın.neyse allah ayırmasın bırdaha a.s

sagol bacum.bizde özledik sizleri.aranıza katılmak çok güzel..sizlerle beraber bu topigin havasını koklamak güzel.amin.....ALLAH ayırmasın bi daha bizi birbirimizden

mumucugum nasılsın canım.ya bende bazen hayal ediyom.bu topikteki arkadaşlarla oturmusuz.konusuyoz.ay ne güzel olurdu ya.ama hepimiz birbirimizden çok uzagız bacım...ellerine saglık canım.yemiş kadar olduk...a.s.
ewet yakın olsak ahhhhhh

afiyet olsun cnm
ahhh canım sagol baklavanda cok güzel olmus ellerıne saglık(yalancıktan anlarsın ya)

ne yalanı kız gerçek

ay çok sevindim ne iyi ettinizde geri geldiniz

Kizlar bir önerim avrid .değerlendirmek istermisiniz.
Yok yapmayalim derseniz eğer.olur derim ama mahsuru yoksa arada bir lsitemiiz tazeleriz.
Ya ben taktim kafaya eğer bu ay da hamile kalmazsam doktora gideceğim ve beni incelemerlini söyleceğim .
Ama çok da korkuyorum,tabi tedaviye ihtiyacim avr mi bilmiyorum fakat geçte kalmak istemiyorum .
Tabi

:teytey::teytey::teytey:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Amanda aman,ay ay ay,oy oy oy kimler gelmiş kimler gelmiş.....Topiğimizin fısıları gelmiş...Hoşgeldiniz sefa geldiniz güzellerim....Bi daha gitmeyin sakın,aman haaa....
Denefçim msnden söyledi KK dayız diye,hemencecik geldim bende,bi hoşgeldin diyim dedim.....Nasılsınız bakalım,keyifler nasıl...Biz sizi çok özledik yaaa.....Bayram gezmeydi derken topiğe de giremedik zaten...

Neyse canlarım,benim çıkmam lazım..Bizim dükkana giicem,kocişe yardıma...Biraz eleman sıkıntımız var,bi el atayım:))))

Görüşmek üzere,öpüyorum güzel yanaklarınzdan...

Denefçim,Alhancım,Rad.Teknikeim,Nazcım sizleri iki kere öpüyorum,torpilli:roflol:

Mmmmuuuccckkkkk.....Bayyyy....

Sweyhome cum,ben hemen yazayım kendimi...Hem bilgilerimizi tazelemiş oluruz..İnsan unutuyor bazen kim ne yapıyordu,hangi aşamadaydı diye..

Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......Şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum:((((

sweyhome cum,ben hemen yazayım kendimi...hem bilgilerimizi tazelemiş oluruz..insan unutuyor bazen kim ne yapıyordu,hangi aşamadaydı diye..

Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum:((((

gelir inşallah doğal yoldan canim hayirlsi ile hamile kalirsin da bebişlerinide doğla yoldan beslerisn.
Inşallah

denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......Şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum:((((

swethome;doğal yoldan olmasını bekliyorum,5 aydır ; ama 1 ay sonra da ,olmazsa kontrola gitmeyi düşünüyorum ,,, yaş 34

swethomem nasıl yazcaz neyse ben anlatam sen listele en iyisi ilkinde 3 ay klomen kullandım 4. ay hamiş kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtajla aldırdım kızımda menogon iğne+pregnly kullandım ilk denememde hamiş kaldım şimdi ise 3 ay gonal-f+pregnly kullandım arada da kist oluştuğu için doğum kontrol hapı neyse iki ay ara verdim şimdi kasımda aşılama düşünüyom bakalım nasip işte benim hikayem böyle canımmmgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

swethomem nasıl yazcaz neyse ben anlatam sen listele en iyisi ilkinde 3 ay klomen kullandım 4. ay hamiş kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtajla aldırdım kızımda menogon iğne+pregnly kullandım ilk denememde hamiş kaldım şimdi ise 3 ay gonal-f+pregnly kullandım arada da kist oluştuğu için doğum kontrol hapı neyse iki ay ara verdim şimdi kasımda aşılama düşünüyom bakalım nasip işte benim hikayem böyle canımmmgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

şöyle yazsam yanlış yazmış olurmuyum.?yanlış anladımsa affetsenağlama Şeniz
myhope..............2. bebek gonal+pregnly ile tedavi ye ara verid.ve kist tedavisi gördü.kasımda aşılama düşünüyor.

anladığım akdarı ile bir meleğin var .allah ona uzun ömürler verisn.
allah önce karınını sonra kucağını doldursun ,gönlüne göre verisn canım.:asigim:

denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

swethome;doğal yoldan olmasını bekliyorum,5 aydır ; ama 1 ay sonra da ,olmazsa kontrola gitmeyi düşünüyorum ,,, yaş 34

myhope.............. gonal+pregnly ile tedavi ye ara verdi.ve kist tedavisi gördü.kasımda aşılama düşünüyor.daha önce hamilelik geçirdi.(inşallah bebeğine bir an evvel kavuşur)

Back
X