Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......Şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum:((((

swethome;doğal yoldan olmasını bekliyorum,5 aydır ; ama 1 ay sonra da ,olmazsa kontrola gitmeyi düşünüyorum ,,, yaş 34

myhope.............. gonal+pregnly ile tedavi ye ara verdi.ve kist tedavisi gördü.kasımda aşılama düşünüyor.daha önce hamilelik geçirdi.(inşallah bebeğine bir an evvel kavuşur)

alhan................4 kez klomen kullandım yumurtalar gelişmedi.dr asılamaya gecelım dedı.düşünme asamasındayım.......... yas 27

1) denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

2) Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......Şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum:((((

3) swethome;...................doğal yoldan olmasını bekliyorum,5 aydır ; ama 1 ay sonra da ,olmazsa kontrola gitmeyi düşünüyorum ,,, yaş 34

4) myhope.............. gonal+pregnly ile tedavi ye ara verdi.ve kist tedavisi gördü.kasımda aşılama düşünüyor.daha önce hamilelik geçirdi.(inşallah bebeğine bir an evvel kavuşur)

5) alhan................4 kez klomen kullandım yumurtalar gelişmedi.dr asılamaya gecelım dedı.düşünme asamasındayım.......... yas 27

hadi kızlar herkes kendi dilinden yazsın ben ekleyyeim :))) tabi siteyen de ekleyebilir
allahım kucakalrımız boş koymasın .hayırlsı ile inşallah hepsinin yanına o şimdi hamile yazarızzzzzzz
bebekecem sende yaz yazalı yanına o şimdi hamileeeeeeeeeeee

svetim bende yazayım hemen...
8 aylık bekleyişten sonra dış gebelik yaşadım tüpüm gitti şimdi doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum olmazsa 4-5 ay kadar sonra tedaviye başlayacağım :(

mumusihaba:1 spontan hamilelik yaşadım 16 haftalık düştü 2 histeroskopi ameliyatı 4 aşılama 4 tup bebek veeee hamileydim ama ikizlerimin biri 16 haftalık diğeri 20 haftalık düştü şimdi 2009 dan sonra 5. tup bebek denemesine geçmek için beklemedeyim

çok mu oldu istersen kısaltma yap swet çim

canım arkadaşlarım..
hepinizin bayramını kutluyorum birkaçgündür misafirim çoktu pc yi açamadım sizleri çook özledim...
radyolojım alhanım nazım ve denefim aramıza dönmüş çoooook sevindim hepinizi çok çok öpüyorum...
benide listeye yazın....1 aşılama 3 microm var hepsi negatif... bir deneme yapmayı daha düşünüyorum zamanı belli değil inşallah hamile kalırım yaşım 34....

slm arkadaşlar uzun zamandır görüşemedik nasılsınız bakem hayat nasılgidiyor hihoyyythepicinizi öptüm görüşmek üzere byyyyyyyyyya.s.

1) denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

2) Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......Şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum:((((

3) swethome;...................doğal yoldan olmasını bekliyorum,5 aydır ; ama 1 ay sonra da ,olmazsa kontrola gitmeyi düşünüyorum ,,, yaş 34

4) myhope.............. gonal+pregnly ile tedavi ye ara verdi.ve kist tedavisi gördü.kasımda aşılama düşünüyor.daha önce hamilelik geçirdi.(inşallah bebeğine bir an evvel kavuşur)

5) alhan................4 kez klomen kullandım yumurtalar gelişmedi.dr asılamaya gecelım dedı.düşünme asamasındayım.......... yas 27

6) burcu8279.................8 aylık bekleyişten sonra dış gebelik yaşadım tüpüm gitti şimdi doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum olmazsa 4-5 ay kadar sonra tedaviye başlayacağım

7) mumudihaba...............1 spontan hamilelik yaşadım 16 haftalık düştü 2 histeroskopi ameliyatı 4 aşılama 4 tup bebek veeee hamileydim ama ikizlerimin biri 16 haftalık diğeri 20 haftalık düştü şimdi 2009 dan sonra 5. tup bebek denemesine geçmek için beklemedeyim

8) pınk rose....................1 aşılama 3 microm var hepsi negatif... bir deneme yapmayı daha düşünüyorum zamanı belli değil inşallah hamile kalırım yaşım 34....[/QUOTE]

:CüvCüv:

kızlar orada mısnız size bir sorum oalcak bana acil cevap vermeniz lazım.
offffffff canım sıkıldı haaaaaaaaa
nerde topik sakinleri beeeeeeeeeeeeeee
arkadaşlar biriniz selam verin yahuıuuu

kızlar orada mısnız size bir sorum oalcak bana acil cevap vermeniz lazım.
offffffff canım sıkıldı haaaaaaaaa
nerde topik sakinleri beeeeeeeeeeeeeee
arkadaşlar biriniz selam verin yahuıuuu

günaydın canım.ben burdayım.yazılanları okuyodumda....hayırdır.yardımcı olabilecegim bi konuysa buyur bacıma.s.

Günaydın kızlar,bende geldim kısa süreliğinide olsa,nasılsınız bakalım..Swethome cum hayırdır,bir sorun mu var?

günaydın iyim cnm sen nasılsın a.s.
sagol canım.çok şükür iyiyim.çalışıyom.işteyim.birazdan ayrılacam aranızdan üzülerekte olsa...hasta gelecek...

Günaydın kızlar,bende geldim kısa süreliğinide olsa,nasılsınız bakalım..Swethome cum hayırdır,bir sorun mu var?

bacım günaydın...ben iyiyim.sen de iyisin bakıyomda...
LOTUSUMUZ NERDE YA GÖZÜKMÜYO.AKŞAMDA GİRMEMİŞ TOPİGİMİZE....Bİ BİLEN VARMI
ACEP

bende iyiyim çok şükür canım sağolasın..Lotustan benimde haberim yok yaa...Tüp bebek raporuyla uğraşıyordu bayramdan önce belki yine hastanede falandır.Gerçi geceleri girerdi ihmal etmezdi ama bilemedim şimdi....

Amanin herkes gelmiş de ben işe dalmişim.
Farkinda değilim
ay kzialr selamlar hepiniz bir arada görmek ne güzel.
Yav kizlar ne soracağim.
çok ayip bir şey ama hani ben şimdi tam uygun günlerdeyim.
Hamilelik olayini hizlandirmak yada kolyalaştirmak için bu günlere özel yapcağimiz yiyeceğimiz yada yapmamamiz gereken bir şeyler var mi?
şu 5 gün için ne yapmaliyim
ne olur gerekirse özel mesaj atin.
Zaman geçtikçe zorlu bir tedavi sürtecine girmekten korkuyorum
ve allahin izni ile normal yoldan hamile kalmak istiyorum.
Acaba ne yapayim bilen ,tecrübe edinen var mi?

Farkinda değilim
Yav kizlar ne soracağim.
Hamilelik olayini hizlandirmak yada kolyalaştirmak için bu günlere özel yapcağimiz yiyeceğimiz yada yapmamamiz gereken bir şeyler var mi?

canım benim.benim bildigim bişey yok..ama erkeklere bol bol keçi boynuzunu kaynatıp içirenlerin oldugunu okumuştum.ama ne kadar dogru bilemem...-tatlicadiarzu-

arkadaşlar yazının altındakı grafıklerı nasıl yapıyosunuz
profil ayarlarından imza ayarla yapıyorsun sonra da

aman anlatamıyacağım en iyisi senhttp://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar-f340/index.html adresinden bak cnm

Farkinda değilim
Yav kizlar ne soracağim.

ah cnm kel derman bulsa kendi başına sürermiş

ama ben bu ay adaçayına başladım sabah ve akşam bir bardak içiyorum birde ahyıty tohumu iyiymiş

eniştem bana şifalı bitkiler diye bir kitap vermişti oradan okudum bir kadın kadın hastalıklarından hiç problem yaşamamak istiyorsa mutlaka adaçayını ömrü boyunca bırakmasın sürekli içsin diyor
ama bende korkarım otlardan bitkilerden sanki hemen zehirlenecekmişim gibi gelir
ya kısmet başladım işte bu ay bakalım

Back
X